UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 2.7.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mike & Molly
Osui ja upposi. Kausi 5, 22/22. Carl ja Victoria rypevät eronsa jälkimainingeissa. Mike ja Molly joutuvat päättämään, kumman entisistä rakastavaisista kutsua mukaan juhlistamaan hääpäiväänsä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
The McCarthys
Siskon exän uusi mies. Arthur, Ronny ja Marjorie tapaavat ravintolassa Jackien entisen poikaystävän Tommyn, josta Marjorie on aina pitänyt kovasti. Kun käy ilmi, että Tommy onkin homo, Marjorie yrittää naittaa tätä Ronnylle. Jackie ei suhtaudu asiaan kovin hyvin. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Fresh Off the Boat
Taikauskoa. Kausi 1, 11/13. Numero neljä tuottaa pahaa onnea kiinalaisille, ja siksi Jessicaa alkaa ahdistaa kun hän joutuu myymään talon, jonka osoitteessa on useita nelosia. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Kolme miestä ja tyttö
Treffikoulu. Kausi 4, 2/22. Jess tutustuu uuteen deittisovellukseen, ja Schmidt päättää perehdyttää hänet perusteellisesti sen käyttöön. Edessä on armoton koulutus ja sen ohessa kymmenet harjoitustreffit peräkkäin. Coach puolestaan tunnustaa, ettei ole koskaan kokeillut marihuanaa. Niinpä Nick ja Cece leipovat hänelle hihityttäviä pilvileivoksia. Pahaksi onneksi poliisikavereidensa hyväksyntää hakeva Winston raahaa porukan juuri silloin poliisien juhliin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Tyhjätaskut
Joulun taikaa. Joulu tulee myös Hanin kuppilaan, mutta toiset ovat enemmän juhlatuulella kuin toiset. Erityisesti Sophiella on vaikeuksia päästä oikeaan tunnelmaan. Caroline haluaisi hakea pankista lainaa viedäkseen muotitietoisen bisnesideansa uudelle tasolle. Max puolestaan ei liiemmin usko, että muffiniprintein kuvioidut t-paidat olisivat tarpeeksi suuri hitti. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Tyhjätaskut
Tehdastouhuilua. Max ja Caroline valitsevat tehtaan, joka alkaa tuottaa heidän kuppikakku-t-paitojaan. He kuitenkin alkavat epäillä tehtaan työolosuhteita tavattuaan paikan yli-innokkaat työntekijät. Sallittu kaiken ikäisille.
13:55
Kuukauden parhaat sekunnit
14:00
Putous
Putous tarjoaa hersyvää komiikkaa legendaaristen sketsien, Viikkokatsauksen, Tulikokeen ja Sketsihahmokilpailun kautta. Näyttelijät Riku Nieminen, Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Joonas Nordman, Jenni Kokander ja Ville Tiihonen pistävät itsensä likoon - kuten myös juontaja Heikki Paasonen.
15:30
Teknavi
Kausi 10, 5/12. Kauden viidennessä jaksossa Teknavin vauhtikaksikko jatkaa kesäistä Lapin seikkailuaan ja Markku Alénin käsittelyssä on rallihenkeä uhkuva Subaru WRX STI. Jaksossa vierailee Suomen menestynein miesalppihiihtäjä Kalle Palander. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen antaa vinkkejä, miten saat kännykän akun kestämään pidempään. Risto Virtasen testissä on täysin uudistunut BMW X1. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Virittäjät
Krisse Aalto - Toyota Soarer 1991. Tämän päivän jaksossa Mika Salon haastaa kuvankaunis vauhtimimmi Krisse Aalto.
16:30
Teknavi
Kausi 10, 6/12. Kauden kuudennessa jaksossa Teknavin koeajaja Markku Alén testaa Land Rover Defenderin etenemiskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa Lapin erämaassa. Risto Virtasen käsittelyssä on täysin uudistunut Opel Astra. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä ovat suositut kauko-ohjattavat multikopterit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Virittäjät
Tuomas Kuurne - BMW E30 M3/M5 Turbo Evolution. Tämän päivän jaksosta ei voimaa puutu, kun Mika Salon haastaa kisaan Tuomas Kuurne 1000 heppaisella bemarilla.
17:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Rehellisyyttä etsimässä. New Jerseyssä asuva Mike erosi hiljattain pitkäaikaisesta tyttöystävästään ja tutustui netissä samalla seudulla asuvaan Feliciaan. He ovat chattailleet muutaman kuukauden ja Mike haluaa tutustua lähemmin. Tapaamista on yritetty järjestää aiemminkin, mutta jokin on aina mennyt pieleen: ensin Felicia joutui auto-onnettomuuteen ja sitten hän muutti Floridaan! Nevistä Felician tarinat kuulostavat valheilta ja nettitutkimuksissa selviääkin heti muutama epäilyttävä seikka. Kuka Felicia on ja missä hän oikeasti asuu? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Crazy Ex-Girlfriend
Joshin ja kavereiden kanssa rannalla. Kausi 1, 9/18. Yksinäinen Rebecca yrittää saada Joshin ystävistä itselleen kavereita. Valencia haluaa näyttää muille, että Rebecca on hullu vainoaja. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kauhukeittiö
Hammasta purren. Kausi 9, 8/16. Joukkueille valitaan johtajat, joiden Ramsay toivoo parantavan takkuilevaa yhteistyötä. Palkintokisassa valmistetaan viisi amerikkalaista ruokaklassikkoa, jotka arvostelee legendaarinen Wolfgang Puck. Jonathonin niskakivut uhkaavat koitua sinisen joukkueen kohtaloksi. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Hide and Seek (K16)
Psykologisen trillerin keskiössä on murheen murtaman isän ja traumatisoituneen tyttären yhteinen surutyö. Äitinsä kuoleman jälkeen nuori Emily muuttuu vaiteliaaksi ja poissaolevaksi. Isä David on psykologi, muttei osaa auttaa onnetonta tytärtään. Viedäkseen Emilyn pois kivuliaiden muistojen keskeltä isä hankkii uuden kodin idyllisestä pikkukaupungista, mutta tuska ei helpota. Tragedia kasvaa uusiin ulottuvuuksiin, kun talossa alkaa tapahtua selittämättömiä asioita... Ohjaus: John Polson, USA 2005 (97'). Pääosissa Robert De Niro, Dakota Fanning, Famke Janssen, Elisabeth Shue, Amy Irving ja Dylan Baker. K16

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 13 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Hävyttömät
Huumeita vain. Kausi 5, 11/12. Mickey ja Debbie keksivät, miten voisivat kostaa Sammille. Frankin ja Biancan seikkailut jatkuvat, eikä Ian pääse vapaaksi. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (seksi, väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Supernatural
Fanifiktiota. Kausi 10, 5/23. Dean ja Sam etsivät uutta tapausta tutkittavakseen, ja huomaavat erään opettajan kadonneen. Kun he saapuvat paikalle, käy ilmi että kadonneen opettajan oppilaat ovat valmistelemassa tutunomaiseen materiaaliin perustuvaa näytelmää. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Scorpion
Raskas työ, raskaat huvit 2/2. Kausi 2, 7/25. Elian teknologiarakennuksen avajaisvieraat ovat loukussa palavassa rakennuksessa, eivätkä palomiehet pääse auttamaan heitä. Elia alkaa menettää luottamustaan Walteriin ja Toby voi joutua maksamaan hengellään tämän näyttämisenhalusta. Paigella on vaikeuksia hyväksyä Walterin intiimi suhde Stellan kanssa. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Miljoonapotti