UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 1.10.

07:00
Lähetystauko Sub
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Middle
Louhosbileet. Tiskiallastilanteen käytyä sietämättömäksi Miken isä kutsutaan hätiin. Axl oppii uutta remonttihommista ja itsestään. Frankie löytää yllättäen itsensä vanhasta työpaikastaan. Mike palkkaa Suen siivoojaksi louhokselle. Innokas Sue oppii kantapään kautta, mitä vastuun kantaminen merkitsee. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Miehen puolikkaat
Tupa täynnä. Walden hermostuu loiseläjiin talossaan ja yrittää järjestää Barrylle asunnon. Lyndseyn kauhuksi Alanilla synkkaa Gretchenin kanssa. K12 (päihteet, seksi).

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Baarikierros. Kausi 4, 15/22. On ystävänpäivä, ja eroaan sureva Nick järjestää koko porukalle railakkaan baarikierroksen. Juhlinnan lomassa Ryan esittää Jessille suuren kysymyksen, ja Coach tapaa mielenkiintoisen kaunottaren. Schmidt viettää iltaa hienoissa juhlissa poliitikkoystävättärensä kanssa mutta myös vähemmän hienoissa puitteissa Cecen kanssa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Tyhjätaskut
Maine mustana. Kausi 5, 4/22. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Kuppila joutuu boikottiin väärinkäsityksen takia. Iso tilaus näyttää pelastavan tilanteen, mutta kuppilan maine ei parane. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Poikamiesboksi
Iänikuisia ikäkysymyksiä. Kausi 2, 4/13. Felix paheksuu Oscarin uutta tyttöystävää Allysonia, sillä tämä on huomattavan paljon Oscaria nuorempi. Allysonin asiakas sattuu lisäksi olemaan Oscarin ja Felixin yläkerran naapuri (Teri Hatcher), joka sekoittaa sopppa entisestään. Emily ei jaksa enää totella Felixiä kaikessa ja pyytää Daniltä apua oman päänsä pitämiseen. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
13:31
Last Man on Earth
Philin rangaistus. Kausi 2, 4/18. Carol närkästyy Philille langetetusta rangaistuksesta, mutta tämä haluaa itse kärsiä teoistaan. Muut vaativat, että vanha kutsumanimi otetaan taas käyttöön. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
14:01
Posse
Tällä viikolla Possessa Roope Salminen ja Elias Kaskinen kiihdyttävässä stuntissa. Studiossa mukana Pirkka-Pekka Petelius, lumilautailija Eero Ettala, Tiina Jylhä, Jussi Heikelä, Tuija Pehkonen ja Biisonimafia. Musiikkivieraana Pertti Kurikan Nimipäivät.
15:30
Morgan Spurlock: 7 kuolemansyntiä
Ahneus. Ahneutta edustavat niin mukavuuksia ja hemmottelua kaipaavat naiset kuin rakkautta janoavat miehetkin, jotka löytävät toisensa räätälöidyn deittipalvelun kautta. Ja mitä voisi sanoa uskolla rahastavasta pastorista? Ahneuden huipentuma lienee eksoottisten lajien huvimetsästyksellä rahaa takova jahtiyritys. Kohudokumentaristi Morgan Spurlockin luoma amerikkalainen dokumenttisarja, jossa esitellään seitsemän kuolemansyntiä tosielämän esimerkein.
16:00
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies
Koulutusjärjestelmät puntarissa. Suomen kehuttu koulutusjärjestelmä kiinnostaa myös USA:ssa. Morgan Spurlock saapuu Suomeen ja tutustuu suomalaiseen kouluun, opettajiin, opettajankoulutukseen ja oppilaisiin. Kansainvälisissä tutkimuksissa USA on koulutusasioissa kaukana Suomen takana. Mitä heidän pitäisi tehdä koulutuksen kehittämiseksi?
17:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 2/10. Katon panelointia. Paritehtävässä rakennetaan kahden askelman porras tulevia urakoita varten. Kauden ensimmäisessä ryhmätehtävässä nikkarit pääsevät purkuhommiin sekä opettelemaan katon panelointia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Catfish - deittihuijarit
Mutkia matkassa. Kausi 2, 13/16. Nick ja Melissa tapasivat chatissa kuusi vuotta sitten kummankin ollessa vasta 12-vuotiaita. Nyt he ovat molemmat täyttäneet 18, ja Nick olisi valmis tapaamaan Melissan. Nick vain ei ole varma Melissan ulkonäöstä, ja yksi toinenkin mutka on matkassa: Melissalla on poikaystävä, jonka kanssa hän asuu saman katon alla. Miten nuorten käy? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.
19:00
X Factor UK
Seitsemännet koelaulut. Koelaulukiertue ympäri Britanniaa lähenee loppuaan. Vielä viimeisen kerran unelmiaan tavoittelevilla laulajilla ja bändeillä on mahdollisuus saada jatkopaikka kisan seuraavaan vaiheeseen. Tuomaristoa ihastuttavat muiden muassa sielukas skotti ja viime kaudelta tuttu pubin omistaja. Yllätyshetken tarjoaa laulaja, joka tunkeutuu saliin kuultuaan, ettei hänen koelaululleen olisi enää aikaa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
20:00
Piilokamera
7. Miten käy, kun syrjintäpolitiikka heilahtaa päälaelleen, ja asiakaspalvelija ilmoittaa, ettei liike palvele heteroita? Lisäksi nähdään taikuri, joka tekee silmänkääntötemppuja pahaa-aavistamattomien pesula-asiakkaiden luottokorteilla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:30
Fameless - tuplajäynät
Kosto on musteinen. Kausi 1, 4/18. Luonnonystävä joutuu liiankin läheisiin kosketuksiin villin luonnon kanssa. Ostoskanavan itsevarma juontaja kokee kitkerän yllätyksen. Röyhkeä räppärinalku pääsee Kat Von D:n tatuoitavaksi, mutta jälki ei ole ihan odotettua. Amerikkalainen realitysarja repii huumoria nykyihmisen kuuluisuuden tavoittelusta.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä
Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä. Oskar on vakuuttunut, että hänen New Yorkin terrori-iskuissa kuollut isänsä on piilottanut hänelle viimeisen viestin jonnekin päin New Yorkia. Surevasta äidistään vieraantuneena Oskar alkaa tutkia New Yorkia löytääkseen lukon, johon hänen isältään jäänyt salaperäinen avain sopisi. Oskarin matka halki viiden kaupunginosan johtaa hänet vähitellen oman menetyksensä yli suurempaan ymmärrykseen ympäröivästä maailmasta. Ohjaaja: Stephen Daldry, USA 2011. (125') Pääosissa: Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn, Zoe Caldwell. K12 (ahdistus).

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 46 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Hävyttömät
Abortti kannattaa. Kausi 6, 2/12. Debbie yrittää todistella Fionalle, että kykenisi huolehtimaan lapsesta. Fiona yrittää suostutella Debbieä tekemään abortin, mutta hänen oma maailmansa järkkyy. Frank yrittää unohtaa Biancan kyseenalaisin keinoin. Hipsteriasiakkaat tuovat Alibille hurjat tuotot. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:30
Scorpion
Verikriisi. Kausi 2, 20/25. Los Angelesin veripankkiin on murtauduttu ja muutettu veripussien merkintöjä. Kukaan ei tiedä, missä pusseissa on tutkimuskäyttöön menevää saastunutta verta ja missä verensiirtoihin tarkoitettua. Scorpionin täytyy selvittää algoritmi, jolla koodit on sekoitettu, ennen kuin pieni sydänpotilas menehtyy siirtojonoon. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
01:25
American Horror Story: Hotel (K18)
Huonepalvelua. Donovan ehdottaa Ramonalle juonta Elizabethin pään menoksi. Alex järjestää potilaansa Maxin ihmeparanemisen omalla vericocktailillaan. Max palaa kouluun tuhoisin seurauksin. John selittelee kokemaansa poliisilaitoksella. Iris ärsyyntyy hotelliin saapuviin hipstereihin ja heidän vaatimuksiinsa. Liz kertoo oman tarinansa. Amerikkalainen kauhusarja. K18 (väkivalta, ahdistus).
02:25
X Factor UK
Seitsemännet koelaulut. Koelaulukiertue ympäri Britanniaa lähenee loppuaan. Vielä viimeisen kerran unelmiaan tavoittelevilla laulajilla ja bändeillä on mahdollisuus saada jatkopaikka kisan seuraavaan vaiheeseen. Tuomaristoa ihastuttavat muiden muassa sielukas skotti ja viime kaudelta tuttu pubin omistaja. Yllätyshetken tarjoaa laulaja, joka tunkeutuu saliin kuultuaan, ettei hänen koelaululleen olisi enää aikaa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
03:25
Valehtelevat viettelijät
Kuvioiden kertaus. Ennen neljännen tuotantokauden alkua muistutetaan mieliin menneet tapahtumat ja mutkikkaat juonikuviot. Keitä kaikkia onkaan epäilty A:ksi, miten suhdekiemurat menevät ja kuka on kenenkin ystävä, vihollinen tai molempia? Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).