UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 29.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Kadonnut morsian. Isänsä uhkailuista huolimatta Poppy aikoo naimisiin rakkaan Wernerinsä kanssa. Nataschalla on oma yhteenottonsa Walterin kanssa. Ennen vihkimisen alkua Poppy kokeilee pakettiautossa olevaa kakkua, josta hänen on tarkoitus hypätä häissä esiin ja laulaa Wernerille. Kun Jonaksen silmä välttää, Mel hyppää rattiin kostoksi Jonakselle ja vie morsiamen mennessään. Samaan aikaan hääväki jo odottaa vihkipaikalla. Charlotte odottaa innokkaasti nuorta potilasta Burlgariasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kiinteistöjen kuningas
Kyllä on lahjakas kaveri!. Uuden alaisen puuhat eivät kestä tarkastelua. Jopa Jeff alkaa vihdoin tajuta, että Andrew onkin valehtelija. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Top Chef
Jäävuoria horisontissa. Kausi 10, 13/17. Kilpailijat suuntaavat kohti Alaskaa. Tulikokeessa jäävuorisalaatti vääntyy mitä mielenkiintoisemmiksi makupaloiksi. Pudotuskilpailussa kokit luovat omia versioitaan vanhasta klassikosta. Vierailevana tuomarina Curtis Stone. Yhdysvaltalainen ruokareality.
16:00
Selviytyjät
Liittoutumia syntyy, liittoutumia hajoaa. Kisa on kääntynyt päälaelleen, kun Abi ja Pete huomaavat joutuneensa alakynteen Skupinin yllättävän vaihdoksen jälkeen, ja myös Lisa alkaa harkita lähtemistä entisestä liittoutumastaan. Palkintotehtävän voittajat pääsevät hemmoteltaviksi kylpylähoitoihin, eikä eräs voittajista malta olla diplomaattisesti kehuskelematta. Ilmoilla on myös puhetta kärkinelikosta, ja Abi ja Pete yrittävät löytää keinon selättää ahdinkonsa ennen heimoneuvostoa. Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Taivaan ihme. Kun huipputason sotasalaisuus syöksyy yllättäen maahan, perään lähtevät venäläiset tiedustelijat ja tietysti MacGyver. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Sitä tikulla silmään.... Myytinmurtajat vastaavat jälleen katsojien kritiikkiin ja ottavat joitain myyttejä uusintakäsittelyyn. Tarkastelun kohteena ovat mm. räjähtävä bensatankki, vanerilentäjä, räjähtävät tölkit ja sateessa käveleminen. Amerikkalainen viihtteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
19:00
Fresh Off the Boat
Tukiopetusta. Kausi 1, 2/13. Eddie tietää äitinsä olevan todella vaativa, joten hän on innoissaan saatuaan hyviä arvosanoja. Äiti kuitenkin katsoo koulussa olleen liian helppoa, joten hän päättää Eddien harmiksi järjestää itse tukiopetusta. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Puhutaanpa banaanipiirakasta. Utelias Jake kyselee isältään seksistä, ja Alan päättää hyödyntää piirakka-aiheisia vertauskuvia selittäessään makeannälkäiselle pojalleen rakkauselämän sääntöjä. Samaan aikaan Charlie joutuu kohtaamaan Viiksi-Valluun liittyvät lapsuustraumansa. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Tähdentekijä. Lisa ilmoittautuu kilpailuun, jossa etsitään Amerikan seuraavaa laulavaa lapsitähteä. Homer ryhtyy tyttärensä manageriksi ja osoittautuu todelliseksi musiikkibisneksen ammattilaiseksi. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Viimeinen tuomio. Homer vaikuttuu näkemästään elokuvasta ja alkaa uskoa, että maailmanloppu lähestyy. Hän yrittää turhaan saada muut vakuuttuneiksi ennustuksestaan, kunnes outo ennusmerkki saa kaupunkilaiset pelon valtaan. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Spesialisti (K16)
John Shirleyn kirjoista innoituksensa saanut toimintajännäri eläkkeellä olevasta CIA:n pommiasiantuntijasta, joka auttaa miamilaista kaunotarta kostamaan vanhempiensa murhan. Ohjaaja: Luis Llosa, USA 1994. (105') Pääosissa: Sylvester Stallone, Sharon Stone, James Woods, Rod Steiger, Eric Roberts. K16

Arviot: IMDb 5.4 ∙ Rotten Tomatoes 4 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Sub goes Kolina
Klara vappen allihopa! Sub goes Kolinan vappuspesiaalissa Cristal Snow kouluttaa Sasun dragin alkeisiin ja Erkku testaa lahkon perustamista, jotta sinun ei tarvitse. Roopea kiinnostelee montaako naista Kasmir on tuupannut ja saako muusikko helposti pesää. Teemaan kuuluu tietysti myös kotibileet, skumppa ja yhteislaulua trubaduurin säestyksellä. Subin vappuetkoila kanssasi valloittavan ihana tubettaja Janne Naakka eli Naag!
23:40
Myytinmurtajat
Sitä tikulla silmään.... Myytinmurtajat vastaavat jälleen katsojien kritiikkiin ja ottavat joitain myyttejä uusintakäsittelyyn. Tarkastelun kohteena ovat mm. räjähtävä bensatankki, vanerilentäjä, räjähtävät tölkit ja sateessa käveleminen. Amerikkalainen viihtteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 24:00

00:40
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:50
Saturday Night Live
Kausi 1, 12/12. Suora ajankohtaiskomediashow Saturday Night Live ruotii viikon aiheet, tapahtumat ja ihmiset. Illan isäntänä Pirkka-Pekka Petelius ja musiikkivieraana Lauri Tähkä. Uusinta.
01:45
Salatut elämät
Osa 2994: Sanni näyttää elävälle kuolleen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:20
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.
03:20
Voittostudio