UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 19.4.

19:40
Midsomerin murhat
Kuolema juustolassa 2/2. Liittyvätkö väkivaltaiset surmat juustolan omistajanvaihdokseen, vai motivoiko murhaajaa jokin aivan toinen syy, vaikkapa karut lapsuudenkokemukset? Sarja jää tauolle. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa paljastetaan poliitikkojen todelliset ajatukset, tutustutaan kuntauudistuksen uusiin tuuliin sekä muutetaan Nallen perässä Ruotsiin.
21:30
Uutisvuoto
Vieraina ovat UIT:n Sari Siikander ja Kaisa Mattila Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Ylikomisario Morse
Toinen kerta. Entisen poliisikomentajan kuolemaa tutkiva Morse saa avuksi vanhan kilpakumppaninsa. Yhteistyö takkuilee ja tutkimukset nostavat esiin vuosien takaisen selvittämättömän murhan. Onko tappaja iskenyt jälleen? Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:45
Kuvakirjeitä Euroopasta
Kun Eurooppa syntyi uudelleen. Vierailemme renessanssikaupunki Firenzessä ja koemme taiteen ja kauneuden, jotka ovat tehneet kaupungista kuuluisan. Mutta kuuluisuudella on hintansa. NRK, Norja. Äänitekstitys: suomi.
23:55
Jumalanpalvelus
Ortodoksinen pääsiäisyön aamupalvelus ja liturgia Valamon luostarin Kristuksen kirkastumisen pääkirkossa. Palveluksen toimittaa arkkipiispa Leo yhdessä papiston ja kuoron kanssa. Yhteislähetys Yle tv1 ja Yle Radio 1.

Kello 24:00

03:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna