UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Perjantai 31.10.

16:00
Treehouse Masters
Puukuiskaaja Pete Nelson suunnittelee yksityisiä piilopirttejä ihmisille, jotka haluavat saada yhteyden luontoon ja tuoda esiin sisäisen lapsensa.
17:00
Myytinmurtajat
Ryöstöjä ja myyttejä - 1. osa. Adam ja Jamie antavat jälleen myyteille kyytiä. Ovatko Hollywoodin ryöstöt pelkää petkutusta vai voiko maailman tiukimmat turvajärjestelmät todella murtaa?

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Mahdottomia ryöstöjä - 2. osa. Adam ja Jamie palaavat tutkimaan Hollywoodin ryöstöjä. Miesten projektina on turvasäilö, jonka voi avata – kuten arvata saattaa – vain vedenalaisella räjäytyksellä!
19:00
Myytinmurtajat
Torpedo Tastic. Ampuiko maailman ensimmäinen torpedo todella kuolettavan taistelukärjen laivaan yli 230 metrin syvyydestä? Adam ja Jamie rakentavat vanhanmallisen torpedon selvittääkseen asian.
20:00
Marooned with Ed Stafford
Australia. Ed on Australian länsirannikolla. Hän on täysin yksin ilman ruokaa tai vettä eikä hänellä ole edes puukkoa mukanaan. Miten hän selviää tässä ympäristössä seuraavat 10 päivää?16+

Kello 21:00

21:00
Lumimies Jeti
Vuonna 1959 löydettiin Uralilta yhdeksän patikoitsijan runnellut ruumiit. Viisikymmentä vuotta tapauksen jälkeen siitä liikkuu edelleen huhuja ja tekijäksi epäillään lumimiestä.
23:00
Louisianan suohirviöt
Suon ihmissusi. Kalastajat Louisianan Venicessä tutkivat suoaluetta, jossa on tehty lukuisia havaintoja The Rougarou -nimellä tunnetusta ihmissudesta.

Kello 24:00

00:00
Ihmissyöjäkäärme
Etelä-Floridan viranomaiset yrittävät hillitä afrikkalaisen kalliopytonin leviämistä. Sen tiedetään hyökänneen ihmisten kimppuun ja jopa tappaneen ja syöneen ihmisiä.
01:00
Fast N' Loud
Graalin maljan tulilinnut: 2. osa. Autotuntija Richard Rawlings ja mestarimekaanikko Aaron Kaufman etsivät Teksasista klassikkoautoja Gas Monkey Garage -korjaamolle kunnostettaviksi ja edelleen huutokaupattaviksi.
02:00
Louisianan suohirviöt
Suon ihmissusi. Kalastajat Louisianan Venicessä tutkivat suoaluetta, jossa on tehty lukuisia havaintoja The Rougarou -nimellä tunnetusta ihmissudesta.
03:00
Ruudinkäryä
Lumivyöryase. Tiimi rakentaa lumivyöryn laukaisevan aseen, jossa on vaihdettavat piiput. Naisampuja tilaa kranaatinheittimellä varustetun AR-10:n viemisiksi omaan ampumaseuraansa.
03:55
American Chopper
Tien päällä: Eurooppa – 1. osa. OCC suuntaa koko perheellä Eurooppaan lomalle. Ensimmäistä kertaa Atlanttia ylittäviä Teutuleita odottavat seikkailut ja kulttuurierot.
04:45
Likaiset työt
Viinintekijä. Mike on Napa Valleyssä selvittämässä, kuinka sotkuinen on viinirypäleiden matka köynnöksestä pulloon. Sitten hän suuntaa Kansasiin opettelemaan lähietäisyydeltä karjankasvatusta.