UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Tiistai 31.3.

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Vessoja, lehmän rintsikoita ja karhuja!. Kilcherit yrittävät hyötyä päivänvalosta mahdollisimman pitkään. Otto auttaa utareongelmista kärsivää lehmää ja Atz Lee lähtee pyytämään lohia.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Tilinteon päivä. Hoffmanit siirtävät kaivausoperaationsa Guyanan viidakkoon. Dakota Boysit valtaavat uuden alueen Cahoon Creekillä ja Parker suunnistaa Klondikeen.16+
14:00
Treehouse Masters
Punapuumaja korkeuksissa. Puunhoitaja koettelee tiimin taitorajoja tilaamalla kolmitasoisen asunnon valtavan korkeisiin punapuihin. Onnistuuko tiimi?
15:00
Naked and Afraid
Kadotettu paratiisi. Kahden eloonjääjän on selvittävä kolme viikkoa hengissä kaukaisessa maailmankolkassa ilman ruokaa, vettä tai vaatteita. Onnistuuko se saalistajia vilisevällä alueella?16+
16:00
Alaska: Viimeinen rintama
Korkean tason metsästys. Vanhempi Atz, Atz Lee ja Jane metsästävät villivuohia korkeimmilla vuorilla. Ampiaiset tuhoavat Eivinin ja Even mehiläispesän ja kesän hunajasadon.
17:00
Varastojen aarteet
Yksi pantti kerrallaan. Allen ja Ton ovat avanneet panttilainaamon Los Angelesiin ja ottaneet vielä uuden työntekijänkin. Johtaako uuden uljaan yrityksen tie rikkauksiin?
17:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa SSD-kovalevyt, luomiväri, limusiinit ja kuminuijat.

Kello 18:00

18:00
Jenkkimetsurit
Törmäyskurssilla. Larry aiheuttaa lastauskurjella sekasorron. Danny on vähällä tuhota sillan. Nuori kuljettaja tulee takaisin, mutta aiheuttaa kokemattomuuttaan tuhoisan tilanteen.
19:00
Myytinmurtajat
Ilmastointiteippiä autiolla saarella. Adam ja Jamie joutuvat autiolle saarelle apunaan vain ilmastointiteippiä. Lähes myyttisen hopeateipin avulla he etsivät ruokaa ja vettä, rakentavat leirin ja yrittävät pelastautua.
20:00
Varastojen aarteet
Rock'n'rollia. Allen Haff ja Ton Jones matkustavat ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa. Mitä parempi tarina, sitä isomman aarteen kontti kätkee!
20:30
Valmistuksen salat
Sarjassa seurataan erilaisten tuotteiden valmistusprosesseja ja niiden matkaa tehtaalta kauppojen hyllyille ympäri maailmaa.

Kello 21:00

21:00
Kultakuume erikoisjaksot
Kultatie. Miehistöt suuntaavat jälleen pohjoiseen uusille kullanhuuhdonta-alueille, uusien koneiden ja kaivuumenetelmien kanssa, "kaikki tai ei mitään" -asenteella.
22:00
Rautatie Alaskaan
Kova pakkanen. Jim ja Nancy tekevät kiireellä korjaustöitä ennen kuin Alaskan talvi pakottaa heidät pois kotoaan. Dan päättää myydä mökkinsä, mutta ensiksi sille on löydettävä ostaja.
23:00
Naked and Afraid
Bolivia. Eräopas Vince ja hänen vaimonsa Sabrina pudotetaan Etelä-Amerikan sydämeen Bolivian viidakoihin ja sen ankarien luonnonolojen armoille.16+

Kello 24:00

00:00
Maailman viisi parasta
Superjunat. Junat kuljettavat vuosittain noin 20,8 miljardia matkustajaa ja 9,3 triljoonaa tonnia rahtia. Junien parhaimmistoon kuuluvat mm. kallistuva N700 Bullet ja suurnopeusjuna TGV.
01:00
Trokarit
Nestemäistä rohkeutta. Kauden loppujaksossa Jeff ja Mark päätyvät tiesululle. Poliisipäällikkö Chuck jäljittää tuoretta kuljetusreittiä, millä välin Mike käy tekemässä kauden suurimmat kaupat.
02:00
Jenkkimetsurit
Mies vastaan muta. Sateinen sää ja muta haittaavat Pelletier Incin bisnestä. Lester säilyy ihmeen kaupalla hengissä törmättyään päistikkaa lava-autoon. Metsurointi jatkuu uudessa talvikohteessa.
03:00
Bear Grylls: Uskomattomat selviytymisvideot
Eläimet. Bear on sanonut, että työnsä kautta hän on oppinut varomaan purevia otuksia. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat voittaneet taistelun petoa vastaan.
03:30
Bear Grylls: Uskomattomat selviytymisvideot
Ilma. Bear esittää videoleikkeitä, joissa ihmiset selviytyvät hurjista ilmaonnettomuuksista, vain todistaakseen tutun painovoimalain totuuden: sen mikä menee ylös on myös tultava alas.
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
Sovinto. Isä ja poika ottavat toisistaan mittaa: Paul Senior jatkaa maailmankuulujen pyörien tekijänä Orange County Choppers -liikkeessään ja Junior avaa oman Paul Jr Designs -liikkeensä.
04:45
Maailman viisi parasta
Superjunat. Junat kuljettavat vuosittain noin 20,8 miljardia matkustajaa ja 9,3 triljoonaa tonnia rahtia. Junien parhaimmistoon kuuluvat mm. kallistuva N700 Bullet ja suurnopeusjuna TGV.