UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Perjantai 21.7.

23:00
Junkyard Empire
Diamond In The Rough. Andy rakastaa halpoja kauppoja, mutta hänenkin uskonsa horjuu, kun isä aikoo korjata todellisen romuläjän. Bobbyllä on kuitenkin hihassaan vanhoja konsteja, joilla homma hoituu.

Kello 24:00

00:00
Mythbusters
Newton's Crane Cradle. Adam ja Jamie yrittävät kopioida nettivideon, jossa Newtonin ikiliikkuja on toteutettu viidellä purkumoukarilla, jotka siirtävät energiaa. Onnistuuko koe?
01:00
Gold Divers
No Place Like Nome. Pomrenket kärkkyvät uusia kullankaivausalueita niin maalla kuin merellä. Kris saa vielä yhden tilaisuuden todistaa kapteeninkykynsä ja louhintataitonsa.
02:00
Street Outlaws
Can't You Hear Me Knocking. Chief on takaisin listalla ja tavoittelee kärkipaikkoja Shawnin kanssa. Farmtruck järjestää AZN:n kisaamaan lääkäriä ja hänen superautoaan vastaan.
03:00
Dual Survival
Grin and Bear It. Vihreä baretti Joe Tetin erikoisjoukkokoulutus ja kestävyysurheilija Matt Grahamin kivikautiset shamanistiset metodit täydentävät toisiaan tässä henkiinjäämishaasteessa.
03:55
Deadliest Catch
Prodigal Son. Rapumarkkinoilla on tarjolla 15 miljoonan dollarin lisäansiot, ja laivasto on sekaisin. Saadakseen markkinoista osansa on Time Banditin ja Wizardin unohdettava kilpailuasemansa.
04:45
Fast N' Loud
Road to Barrett Jackson - Part I. Richard myy vuoden -79 Camaron valmistautuessaan suureen huutokauppaan. Aaronin ryhmä rakentaa vuoden -68 Impalaa, ja Richard ostaa vuoden -64 Corvette Stingrayn.