UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Keskiviikko 26.11.

04:45
Likaiset työt
Mike Rowe muistelee mieluisimpia likaisia töitään. Hän nostaa hattua kaikille niille, joiden likaiset työt kysyvät yrittäjähenkeä ja kekseliäisyyttä.
05:35
Valmistuksen salat
Istutusruoho/ Kuivattu naudanliha/ Keilat. Miten valmistetaan valmisnurmea, kuivattua naudanlihaa, puulastuja ja keiloja? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Miten valmistetaan Leatherman-monitoimityökalut, jojoba-öljy ja erilaiset käsinuket? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.
06:25
Jokien hirviöt
Amerikkalaiset tappajat. Jeremy Wade matkustaa Yhdysvaltain halki ja etsii sen vesistöissä lymyäviä petoja. Hänen matkansa kulkee Indian River -laguunista Floridasta Ozarks-järvelle Missouriin.
07:20
Myytinmurtajat
Piilopaholaiset. Kaksi likamyyttiä selviää, kun Adam ja Jamie selvittävät sisältävätkö limonaditölkit rotanpissaa ja ovatko arkitavarat likaisempia kuin vessanistuin.
08:15
Arvokaman etsijät
Drew Prichard etsii hylättyjä, kauniita ja erikoisia arkkitehtuurin aarteita, olipa kyseessä sitten rapistuneen kartanon savupiippu tai viktoriaanisen rakennuksen lasikupoli.
09:05
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Maserati 3200 GT. Mike ostaa superhalvan superauton, eli täysiverisen italialaisen alle kymppitonnilla. Superautolla on kuitenkin superkokoiset laskut.
10:00
Extreme Car Hoarders
Sitä varten kumppani on. Ex-painija Chuck Palumbo ja hot rod -guru Rick Dore etsivät autokokoelmia, myyvät niistä huonoimmat ja palauttavat omistajille takaisin näyttelykelpoisiksi kunnostetut yksilöt.
11:00
Myytinmurtajat
Bumerangiluoti. Käytettiinkö kuolleiden sairaita ruumiita keskiajalla tykinkuulina, ja voiko luoti kimmota kolmesta pinnasta ja palata tappamaan ampujan?

Kello 12:00

12:00
Naked and Afraid
Mayalainen kurjuus. Eloonjääjät yrittävät selviytyä Belizen tulvivassa viidakossa. Heidän on kuljettava maijalaisten luolien labyrintissä myrkyllisten käärmeiden ja raivotautisten lepakoiden keskellä.16+
13:00
Kullan sukeltajat
Kulta ei siitä piittaa. Kun kesäkausi on ohitse, kolme mainaritiimiä sukeltaa Beringinmeren jään alle kaivamaan merenpohjasta kultaa. Kahdella joukkueella on rankkaa, mutta uusi tiimi löytää arvosoraa.
14:00
Arvokaman etsijät
Taitava tavarankerääjä Drew Pritchard etsii jatkuvasti uutta tavaraa myyntiliikkeelleen. Millaisia potentiaalisia aarteita löytyy tänään?
15:00
Tanked
Lomaerikoinen. Wayde ja Brett suunnittelevat Acrylic Tank Manufacturing -liikkeessään mitä erilaisimpia ja erikoisimpia eläinterraarioita.
16:00
Jokien hirviöt
Venäläinen tappaja. Jeremy Wade kummastelee Venäjällä kadonnutta kolmea miestä. Hän lähtee Amur-joelle selvittämään tapahtunutta.
17:00
Mitä sitten tapahtui?
Ohjelmassa etsitään tieteellisiä selityksiä kameralle taltioitujen stunt-temppujen takana. Temput ovat ällistyttäviä ja hauskoja katsoa, mutta aiheuttavat sekasortoa ja tuhoa.
17:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa valumallit, liesituulettimet, tukisukkahousut ja sähkömoottoripyörät.

Kello 18:00

18:00
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Chevrolet Camaro. Mike ostaa superhalvan superauton, eli täysiverisen italialaisen alle kymppitonnilla. Superautolla on kuitenkin superkokoiset laskut.
19:00
Arvokaman etsijät
Taitava tavarankerääjä Drew Pritchard on jatkuvasti tien päällä. Hän risteilee pitkin poikin maata etsimässä hylättyjä aarteita myyntiliikkeelleen.
20:00
Mitä sitten tapahtui?
Ohjelmassa etsitään tieteellisiä selityksiä kameralle taltioitujen stunt-temppujen takana. Temput ovat ällistyttäviä ja hauskoja katsoa, mutta aiheuttavat sekasortoa ja tuhoa.
20:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa polvituet, ilmanvaihtojärjestelmät, ikkunakalvot ja moottoripyörän pakoputket.

Kello 21:00

21:00
Robson Green: Extremekalastaja
Borneo. Robson matkustaa yhteen maailman biologisesti monimuotoisimmista ympäristöistä. Borneon huippukalastajien kanssa hän pyydystää syvänmeren hirviön, joka voi muuttua näkymättömäksi.
22:00
Marooned with Ed Stafford
Oman onnensa nojassa: Selviytymissäännöt. Ed Stafford antaa parhaat neuvonsa, miten selvitään kymmenen päivää kerrallaan, kahdeksassa maailman ankarimmista ympäristöistä ja täysin yksin.
23:00
Jokien hirviöt
Mongolialainen murjoja. Kuullessaan mongolialaisella joella sattuneesta hyökkäyksestä Jeremy Wade epäilee, että sen takana on hyvin harvinainen kala. Kokoonsa nähden kala on yksi maailman voimakkaimmista.

Kello 24:00

00:00
Al Murrayn matka Berliiniin
Arnhem. Al hyppää laskuvarjolla sodasta selvinneiden, ensimmäisen laskuvarjoprikaatin sotilaiden kanssa. Miehet joutuivat aikoinaan hyppäämään suoraan Arnhemin taisteluun.
00:30
Al Murrayn matka Berliiniin
Ilmasota. Al keskustelee pommi- ja saattokoneiden lentäjien kanssa, ja kuulee millaista oli lentää kuuluisalla "sotalinnulla" eli Lancaster-pommittajalla.
01:00
Trokarit
Jakso 8. Pontikankeitto on Appalakkien metsissä sukupolvien ajan jatkunut perinne. Pojat keksivät jatkuvasti uusia keinoja jatkaa pontikankeittoa, mutta onnistuuko lainkierto?
02:00
Valassodat
Yhtä paha miltä näyttää. Sea Shepherdin miehistö yrittää korjata Steve Irwinin rungon vauriot. Jatkavatko he suunnitelmaansa hyökätä japanilaista valaslaivuetta vastaan?
03:00
Aseet
Raskasmetallia. Taistelukentän valtiaat: tankit ja tykistö, jotka sylkevät tulta vihollisen päälle. Mikä niistä on kaikkein voimakkain?
03:55
American Chopper
HP – 2. osa. Orange County Choppers jatkaa tietokonemallinnetun pyörän rakentamista HP:lle, mutta katastrofi uhkaa.
04:45
Likaiset työt
Mike kohtaa eläinmaailman kammottavimpia, limaisimpia ja kummallisimpia otuksia East Bay Vivarumissa, joka on yksi Yhdysvaltain suurimmista matelijakaupoista.