UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Perjantai 28.7.

12:00
Outback Truckers
Episode 12. Pitkiä matkoja kulkevat australialaiset jättirekat ja niiden kuljettajat tekevät työtään maailman vaativimmilla ja yksinäisimmillä tieosuuksilla.
13:00
Outback Truckers
Episode 13. Turbo koettelee onneaan ja ajoneuvoaan pitkällä reitillä. Bob ei säikähdä valtavaa tukkikuormaa.
14:00
Yukon Men
Blood on Their Hands. Tananan asukkaat Alaskassa kamppailevat pakkasta, saalistavia susilaumoja ja jatkuvaa ruokapulaa vastaan kuten jo sukupolvia sitten.
15:00
How It's Made
Mountain Bikes, Lever Action Rifles. Arkisten tuotteiden valmistussalat paljastuvat. Miten tehdään maastopyöriä ja vipulukkoisia kivääreitä?
15:30
How It's Made
Saunas, Wheelchair Lifts. Arkisten tuotteiden valmistussalat paljastuvat. Miten tehdään saunoja ja pyörätuolihissejä?
16:00
Classic Car Rescue
Corvette. Bernie Fineman ja Mario Pacione entisöivät Corvettea entiseen loistoonsa - tiukalla aikataululla ja vielä tiukemmalla budjetilla.
17:00
Mythbusters
Household Disasters. Myytinmurtajat testaavat kotitalousmyyttejä: räjähtääkö pölynimuri, jos sillä imuroi mustaa ruutia? Voiko piano rysähtää katon läpi?

Kello 18:00

18:00
Wheeler Dealers
Fiat Panda 4x4. Tavoitteenaan pelastaa ja kunnostaa maailman kuuluisimpia klassikkoautoja Mike ja Edd ottavat riskin ja avaavat korjaamoja Britanniassa ja - ensimmäistä kertaa - Yhdysvalloissa.
19:00
Fast N' Loud
Revving up a '69 Riviera. Huutokauppakuume valtaa alaa, kun vuoden -69 Riviera pitää saada alle viikossa myyntikuntoon huutokauppaa varten. Moottoripyörien korjauskisakin on vielä kesken.
20:00
Cooper's Treasure
Dangerous Waters. Darrell löytää Cooperin koodin puuttuvan osan. Uuden työntekijän palkkaaminen on kuitenkin riski salaisuuden paljastumisen takia. Vesillä löytyy iso yllätys.

Kello 21:00

21:00
Phelps Vs Shark
Hai on maailman nopein saalistaja. Kumpi voittaa, kun maailman nopein ihmisuimari Michael Phelps kilpailee haita vastaan?
22:00
Street Outlaws
The Feeling is Believing Show. Vain muutama listakisa on jäljellä, ja Chief vie Crowin testiajolle. AZN:llä on uusi tunnari Dung Beetlelle ja hän testailee parannuksia.
23:00
Junkyard Empire
Turbos & Tailgates. Andy rakastaa hulluja autoja, kuten vanhasta ambulanssista tehtyä Maryland-urheiluautoa. Hän heittäytyy luovaan ajatteluun ja tuunaa ystävälleen sinisen auton.

Kello 24:00

00:00
Mythbusters
Drain Disaster. Myytinmurtajat menevät maan alle tutkimaan, aiheuttaako syttyvää kaasua täynnä olevan viemäriputken sytyttäminen räjähdyksen, joka muuttaa kaivonkannen ohjukseksi.
01:00
Wheeler Dealers
1983 Mercedes 500 Sec. Mike ja Edd kunnostavat voimakkaan ja ylellisen 1983-vuosimallin Mercedes 500 SEC:in. Onnistuvatko he palauttamaan auton alkuperäisen loiston ja tekemään voittoa?
02:00
Street Outlaws
The Feeling is Believing Show. Vain muutama listakisa on jäljellä, ja Chief vie Crowin testiajolle. AZN:llä on uusi tunnari Dung Beetlelle ja hän testailee parannuksia.
03:00
Dual Survival
Coastal Catastrophe. Kaksi miestä yrittää selvitä vaativista luonnonoloista vihreä baretti Joe Tetin erikoisjoukkokoulutuksella ja kestävyysurheilija Matt Grahamin shamaanisilla metodeilla.
03:55
Deadliest Catch
Heavy Lies the Crown. Miehistöt taistelevat talonkorkuisia aaltoja, raivoisia myrskyjä ja pinnan alla piilevää saalista vastaan Northwestern-, Cornelia Marie -, Time Bandit - ja Cape Caution -aluksilla.
04:45
Fast N' Loud
Big Red Caddy, Part I. Richard ja Aaron toteavat, että koko ratkaisee, ja niinpä punainen vuoden -67 avo-Cadillac saa luksusremontin. Tavoitteena on houkutella rahakkaampia ostajia.