UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 10.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:25
Ostosruutu
07:25
Onnenarpa
08:55
Jaksa paremmin
Kausi 4. Jakso 18/20. Uniasiantuntija Vesa Tuominen vierailee muusikko Hannu Voutilaisen kotona uniapnea-lääkäri Miikka Peltomaan kanssa. Kuullaan miten Sannan FitFarm -Superdieetti päättyi ja Pikku Paratiisin Sami pyöräyttää suolaisen piirakan. Kotimainen lifestyleohjelma.
09:20
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 9/17. Michon's. Savustamo-ravintola Michon'sin omistaja Al sairastaa kotona ja haluaa siirtää vallan tyttärelleen. Tytärtä kuitenkin kiinnostaa vain laiskottelu ravintolan takahuoneessa, vaikka ravintola on jopa nimetty hänen mukaansa. Johtajan puuttuessa keittiöväki oikoo mutkat suoriksi ja tarjoaa asiakkaille mikrossa lämmitettyä ruokaa, vaikka pihalla odottavat huippuluokan savustimet. Al-raukka joutuu tarkkailemaan touhuja turvakameroiden välityksellä kotisohvalta. Amerikkalainen sarja. (43')
10:15
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 10/17. Kreikkalainen tragedia. Kreikkalaisravintola El Greco on vajonnut alas omistajaperheen riitelyn ja laiskuuden seurauksena. Keittiössä kiireisin kokki on mikrouuni. Amerikkalainen sarja. (43')
11:15
Hell's Kitchen
Kausi 4. Jakso 14/15. Finaali lähestyy. Hell?s Kitchen jaetaan kahdeksi ravintolaksi finaalia varten. Molemmat finalistit saavat suunnitella paitsi ravintolansa menun myös sisustuksen. Haasteessa kokataan New Yorkissa, ja voittaja saa merkittävän edun finaalia varten. Amerikkalainen realitysarja. (41')

Kello 12:00

12:10
Hell's Kitchen
Kausi 4. Jakso 15/15. Finaalitaisto. Jännittävässä finaalijaksossa selviää Hell?s Kitchenin tämän kauden voittaja. Osa aiemmin pudonneista kilpailijoistakin taistelee kapteeniensa puolesta ja lopulta Gordon Ramsay on vaikean päätöksen edessä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
13:05
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 7/13. Pompautus. Tosimies rikkoo kookospähkinöitä kyynärpäillään, suurperheen äiti ahmii pizzaa kuin ei olisi ruokaa ennen nähnyt, ja tennisässä paukuttelee lautasia tuusan nuuskaksi. Lopuksi, kun lihava mies on laulanut kuin pikkutyttö, on aika katsoa, mihin ilmatyynypompauttajat pystyvät. Amerikkalainen sarja.
14:00
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 8/13. Letkumies. Tämänkertaisissa ennätyskokeissa paistinpannut kiertyvät rullalle, kynttilät syttyvät jalkatyöllä, ja vanukas toimii juoksualustana. Loppuhuipennuksessa entinen palomies, nykyinen rodeoratsastaja antaa oppitunnin siitä, miten letkua käsitellään. Amerikkalainen sarja.
14:55
JVG: Takajeejee
15:00
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 2. Jakso 9/10. Philadelphia. Anthony saa viimeinkin aikaiseksi tutustua Philadelphian ruoka- ja taidekulttuuriin, historiantäyteistä opastettua kiertokävelyäkään unohtamatta. Philadelphiassa selviää, mitä megakool tai bussipaukku on, ja tietysti syödään hyvin. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
16:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 2. Jakso 3/9. Vaikeita päätöksiä. James saa yhteydenoton ystävältään, joka tarvitsee kipeästi sadan tuhannen punnan lainan venettään vastaan. Lisäksi panttilainaamossa vierailee Tracy, joka on myymässä Jaguaria. Englantilainen realitysarja.
17:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 5. Jakso 3/25. Tinkiminen on taidetta. Mike ja Frank kohtaavat huippukeräilijän, joka ei luovu esineistään sopuhintaan. He vierailevat myös Moosevillessä ja tutustuvat Beno Rodin moottoripyöriin. Amerikkalainen sarja. (43')

Kello 18:00

18:00
Matkalla kiven sisään
Kausi 4. Jakso 3/10. Kurittomat tytöt. Kristen lintsaa koulusta ja polttaa ruohoa, Lakeya uhkailee isoäitiään, Alii ja Destiny tappelevat. Vangit ja vanginvartijat yrittävät takoa järkeä teinityttöjen päähän. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40') K12 (ahdistus, päihteet).
19:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 20/30. Alcatrazin joulu. Alcatrazin vankilan vanha joulumenu saa panttilainaamon väen suunnittelemaan omaa joulujuhlaansa, jonka järjestäminen nollabudjetilla lankeaa Chumleen vastuulle. Lisäksi puhutaan toisen maailmansodan lentäjä-ässistä ja vanhoista autoista. Amerikkalainen realitysarja. (20')
19:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 21/30. Harvinainen haarniska. Panttilainaamoon tuodaan harvinainen 1800-luvun haarniska, joka saa Rickin innostumaan. Pyyntihinta on kuitenkin kova, joten hänen on ensin varmistuttava sen aitoudesta. Corey opettaa Chumleen soittamaan Skype-puheluita, mitä hän saa myöhemmin katua. Amerikkalainen realitysarja. (20')
20:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 22/30. Kauhuleffa. Panttilainaamoon tuodaan rekvisiittaa Child's Play -kauhuelokuvasta. Chum päättää kuvata Chuckyn inspiroimana oman kauhuelokuvan, ja Rick on menettää hermonsa. Amerikkalainen realitysarja. (20')
20:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 23/30. Chumlee joulupukkina. Tänään kauppaan tuodaan arvioitavaksi vanha jalkajousi ja harvinainen elokuvajuliste. Jalkajousi herättää Rickin kiinnostuksen, mutta hän on eri mieltä aseen arvosta myyjän kanssa. Chumlee saa tehtäväkseen järjestää kaupan joulujuhlan. Amerikkalainen realitysarja. (20')

Kello 21:00

21:00
Suomen Tulli
Kausi 4. Jakso 5/12. Savukkeita puskurissa ja rahavalvontaa. Lentokentällä valvotaan rahanpesua ja rahakoira Massi haistelee matkustajien käteisvaroja. Nuijamaan tullissa paljastetaan salakuljetuskätkö henkilöautosta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')
22:00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 2. Jakso 6/10. Sähellystä pohjassa. Suvi ja Amanda tuntevat edellisen illan juhlinnan nahoissaan. Yksilökilpailun voittaja saa palkinnoksi soiton kotiin. Joukkuekilpailu pelottaa Amandaa ja Rosannaa. Kisa alkaa käydä rankaksi niin henkisesti kuin fyysisesti. Kotimainen realitysarja. (42')
23:00
Poliisit
Kausi 4. Jakso 1/56. Vantaa. Eletään historiallisia hetkiä, kun Jakke siirtyy ensimmäistä kertaa vuosiin ratin taakse. Vantaan yö pitää kiireisenä, mutta ohessa selviää muun muassa mikä saa Peten konttaamaan onnesta. Partiota kohtaa ennen näkemätön näky, kun mies on mennyt puukon kanssa asunnon oven läpi. Severi etsii huumeita autosta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (20') K7 (ahdistus).
23:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 2/56. Kuopio. Siniset ritarit aloittavat vuoron pelastamalla pulaan joutuneen kioskin myyjän. Pariskunta riitelee kiivaasti ja toivoo Jaakon suutelevan miestä sovinnoksi. Mies juo puistossa naudan verta. Pauli ja Jaakko pohtivat mitä tehdä irtaimen vihaisen näköisen koiran kanssa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Poliisit
Kausi 4. Jakso 3/56. Pori. Poikaporukka on rikkonut autoja ja bussipysäkin katosta. Entisenä keihäänheittäjänä tunnettu Taina kohtaa asiakkaan, joka kertoo telttailleensa hänen kanssaan. Janne joutuu käyttämään kovempia otteita saadakseen huonosti käyttäytyvän asiakkaan kuriin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
00:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 4/56. Helsinki. Stadin yössä valvovat Marianne ja Kalle tutkivat baarista tulleen huumeiden välitysilmoituksen. Pariskunnan välistä riitaa selvitellessä molempien hyvät puhelahjat ovat eduksi. Puukottajaa jahdataan yhdessä sarjan muissa jaksoissa tutuiksi tulevien Maxin ja Jarkon kanssa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
01:00
Huijari pilasi elämäni
Kausi 2. Jakso 2/7. Hiihtolomahuijaus. Tällä kertaa tutkinnan kohteena on matkanjärjestäjä, joka on huijannut englantilaisilta kouluilta kymmeniä tuhansia puntia katteettomilla lupauksilla laskettelumatkoista, jotka ovat peruuntuneet vain muutama päivä ennen lähtöä. Englantilainen sarja.
01:55
JIM D: Tuhoisa maapallo
Kausi 1. Jakso 10/10. Tulvia ja tulitornadoja. Oceanos uppoaa Etelä-Afrikan rannikolla, Kilauea purkautuu Havaijilla, ja tulitornado riepottelee palomiehiä Kaliforniassa. Lisäksi tulvat aiheuttavat vaaratilanteita ja kuolemia Australiassa ja Intiassa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') K12 (ahdistus).
02:50
Muinaiset avaruusoliot
Kausi 5. Jakso 4/15. Oudot ufosieppaukset. Eri kulttuureissa tunnetaan lukuisia tarinoita yliluonnollisista olennoista, jotka ilmestyvät ihmisille hyvin tai pahoin aikein. Muinaisastronauttien tutkijat uskovat ilmiön olevan suorassa yhteydessä nykyisiin kertomuksiin ufosieppauksista. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (42') K7 (ahdistus).
03:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV