UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Torstai 21.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:00
Ostosruutu
09:30
Ostosruutu
10:00
Ostosruutu
10:30
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:00
Maistuvimmat liikeideat
Keksiä keliaakikoille. Victorious Bakingin allergikoille sopivat leivonnaiset kohtaavat Doigs of Troonin perinnehillot. 1. tuotantokausi. (44')
11:50
Krokotiilimies
Kaupunkikrokotiilit. Steve Irwin on Meksikossa auttamassa paikallisia viranomaisia kaupunkialueilla asuvien krokotiilien kanssa. Samalla hän tutustuu paikalliseen luontoon ja eläinlajeihin. Dokumentti. 6. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:45
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kanaa ja hevosenmaitoa. Gordon tarjoilee vesikrassikeittoa ja kananrintaa ja ottaa jälkiruokakisassa yhteen palomiesten kanssa. Giles pääsee lypsypuuhiin. Vierailijana Jonathan Ross. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
13:45
Henkka & Niki vs. Amerikka
Amishien vaatteissa. Henkka & Niki opettelevat, kuinka valmistaa Amishien perinneruokaa ja tutustuvat paikalliseen maanviljelykseen. Mikä on oikea resepti korjaamaan voiton yhteisössä vailla sähköä? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
14:15
Jyrki Sukulan makujen maa
Jyrki kokkailee hernesosekeittoa ja risotto primaveraa. Tutustumme myös kotimaisten kasvisten kasvatukseen Särkisalossa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
14:45
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kylän ainoa ravintola. Oxien pikkukylässä on vain yksi ravintola, mutta sielläkään ei käy juuri kukaan. Ravintolan maine on huono, ja henkilökunnan välit ovat kireät. Alex muokkaa ravintolan ruokalistaa ja antaa jokaiselle henkilökunnassa selvän roolin. Hän yrittää myös saada paikalliset palaamaan ravintolaan toritempauksella. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
15:40
Huijarirakentajat
Tuomiopäivä. Dom ja Melinda palaavat pohjoislontoolaiseen Harrow'hun kyselemään pari vuotta aiemmin sarjassa esiintyneiden Greenien kuulumisia. Dom saa selville, ettei huijarirakentaja John Guerin ole ottanut onkeensa. Nyt verkko huijarin ympärillä on kuitenkin käynyt liian kireäksi. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
16:35
LA Ink
Katin uusi kämppis. Ariannan ensimmäinen työpäivä Wonderlandissa jännittää kaikkia. Katin vaatemalliston lanseeraus lähenee, ja häämekollekin pitäisi saada suunnittelijat. Stephen Baldwin käy Jeffin tatuoitavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17:30
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Wellingtonin pihvi. Gordon tarjoaa kampasimpukoita ja Wellingtonin pihviä ja saa jälkiruokakisassa vastaansa Sillä siisti -sarjan naiset Kimin ja Aggien. Jaksossa vierailevat Richard Wilson, Nancy Dell?Olio ja Hugh Fearnley-Whittingstall. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (46')

Kello 18:00

18:30
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Asenneremontti. Sarja päättyy. Sataman kupeessa sijaitseva Karaveller Trelleborgissa tarjoaa lähinnä pizzaa ja pakastettua kalaa. Asiakkaita ei juuri ole, ja perheyritys on vaarassa kaatua. Pahin ongelma on kuitenkin kokki, jonka asenteessa on paljon parantamista. Alexander yrittää ratkoa tilanteen. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
19:30
Panttilainaamo
Kuninkaan kirja. Panttilainaamoon tuodaan Edvard VIII:n ja Wallis Simpsonin signeeraamat muistelmateokset, joista myyjä haluaisi 5 000 dollaria. Rick ottaa riskin ostaessaan vanhanaikaisen autontestauslaitteen, mikä antaa Coreylle aiheen irviä isäänsä. Chum hieroo kauppoja leluautoista. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20:00
Talent USA
Uusia ja tuttuja kasvoja. Koe-esiintymiset jatkuvat San Antoniossa ja New Orleansissa. Luvassa on muun muassa ooppera- ja poplaulajia, miekannielija ja kahlekuningatar sekä myös edelliskaudelta tuttuja kasvoja. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (84')

Kello 21:00

21:50
Roast - James Franco
Roast - James Franco. Huippusuosittu näyttelijä ja monella muullakin alalla kunnostautunut James Franco joutuu kovan paikan eteen, kun liuta hänen koomikkokavereitaan kokoontuu "roastaamaan" eli solvaamaan häntä pilke silmäkulmassa mutta sanojaan säästelemättä. Mukana ovat muun muassa Jonah Hill, Sarah Silverman, Bill Hader ja Andy Samberg. Illan seremoniamestarina toimii Seth Rogen. Amerikkalainen pisteohjelma. (71') K12 (ahdistus).
23:20
Rekkakuskit jäällä
Verta Daltonilla. Alex osuu kolaripaikalle ja joutuu huolehtimaan loukkaantuneista. Lisan keskittyminen herpaantuu liukkaalla tiellä. Väsynyt Ray kokee kauhunhetkiä, kun hänen terveytensä alkaa reistailla keskellä Daltonia. Greg jää kiinni ylinopeudesta, ja hänen työpaikkansa on vaarassa. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (43')

Kello 24:00

00:20
Australian rajalla
Satunnainen lomailija. Flirttaileva nainen herättää tullimiehen epäilykset. Postipaketista paljastuu jotain haisevaa. Himolomailija joutuu maahantulovirkailijan tenttiin. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
00:50
Eriskummalliset rikokset
Valepukuja ja viheltelyä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu eri nimillä ajokokeita suorittava valepukujen mestari ja viheltelyllä naapureitaan kiusaava mies. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus).
01:25
Panttilainaamon autospesialistit
Paholaismekaanikon paluu. Dannyn autopajaan astelee Elviran eli pimeyden valtiattaren leffaroolistaan tunnettu Cassandra Peterson, jonka autoprojekti saa koko porukan innostumaan. Lisäksi entisöidään 1970-luvun avolava, jonka myynti ei sujukaan suunnitelmien mukaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
01:55
Rantavahdit
Mustan pilven kirous. Kobi palaa töihin niskansa murtumisen jälkeen. Töitä riittääkin pelastusten, murtumien ja haavojen muodossa. Kollegat uskovat Mousen tuovan rannalle huonoa onnea ja kutsuvat tätä sen vuoksi Mustaksi pilveksi. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22') K7 (ahdistus).
02:25
LA Ink
Katin uusi kämppis. Ariannan ensimmäinen työpäivä Wonderlandissa jännittää kaikkia. Katin vaatemalliston lanseeraus lähenee, ja häämekollekin pitäisi saada suunnittelijat. Stephen Baldwin käy Jeffin tatuoitavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
03:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV