UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 23.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Ikäihmisten oikeus nettiin - tai olla netittä. Vieraana Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton puheenjohtaja Vappu Taipale.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Ikäihmiset ja internet 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Mistä tänään puhutaan? 6.50 Juoksukoulu: Tekniikkaharjoituksia 7.10 Kokoomuksen puheenjohtajakisa käynnistyy 7.20 Markkinaraati: Polkeeko kiristyvä kilpailu katsastushintoja? 7.40 Makuja: Koivumahlaa ja siitepölyä pirtelössä 7.50 Extreme-urheilun riskit puntarissa 8.10 Elämää: Anna-Leena Härkönen haluaa arkipäiväistää kirjan 8.20 Millä työpaikoilla viihdytään ja miksi? 8.40 Makuja: Koivumahlaa ja siitepölyä pirtelössä 8.50 Päivän puheenaihe 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella, ministeri Ilkka Suominen 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella politiikasta: ministeri Ilkka Suominen
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Broileripihvit thaimaalaisittain
09:45
Kauniit ja rohkeat
Kaikki ihanat ihmiset kiitoskalkkunalla. Vieraita alkaa kerääntyä Ericin residenssiin kiitospäivän aterialle. Tilaisuuden järjestäjä Hope hehkuu punaisessa mekossaan, ja Quinnin uusi kampaus päästää virheettömän otsan oikeuksiin. Pam ja Charlie kokevat keittiössä orgastisia värinöitä ruokaratkaisujensa keskellä. Ihmiset yrittävät käyttäytyä, vaikka esimerkiksi Katie pystyy tuskin katsomaan Billiä. Hope kirjoittaa istumapaikkalaput, ja Billin mielestä tyttö on varsinainen istumajärjestysnatsi. Sanavalinnan ymmärtää, sillä Bill istutetaan Katien ja Quinnin väliin. Hope pyytää kaikkia katsomaan omalle oikealleen ja sanomaan jotain hyvää vieressä istujasta. Kierros on pitkä, eikä liikutuksen kyyneleiltä vältytä. Pam ja Charlie tuovat kalkkunan sisään. Hyvää ruokahalua sinullekin, Stephanie, siellä seinällä! Vaate-triviaa: Wyattin pitäisi käydä "Miten pukeudun tilaisuuden luonnetta kunnioittavasti" -kurssi. Taulunkehys-triviaa: Stephanien muotokuvan kehykset ovat nyt barokkisen muhkeat ja kullertavat, eivät enää kapeat, harmaat ja tasapintaiset. Klaffivirhe vai kuuluuko kerrontaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Erikoisjakso kiitospäiväjuhlasta Eric Forresterin residenssissä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Miehen puolikkaat
Laulava pitopalvelu. Alan ja Charlie palkkaavat kodinhoitajansa siskon järjestämään juhlat heidän äidilleen, joka niin on vaatinut. Bertan sisko, pitopalvelun pitäjä, osoittautuu kuitenkin huonoksi valinnaksi. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7
10:40
Emmerdale
Ken toiselle kuoppaa kaivaa, osa 2/2. Totuus Ashleyn työpaikasta kantautuu ällistyneen Laurelin korviin, ja halutessaan todistaa asian omin silmin hän ennättää paikalle parahiksi näkemään Ashleyn potkut. Lisa vaihtaa sanasen Zakia etsivien tummanpuhuvien miesten kanssa, ja Zak puolestaan avautuu hoitajalleen. Val harkitsee Amyn ehdotusta luopua syytteistä, mutta astuuko ylpeys lopulta tielle? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Emmerdale
Suostutteluja. Kiireetön Val keksii milloin mitäkin puuhattavaa lykätäkseen käyntiä poliisiasemalla, mutta kun hän lopulta saa aikaiseksi raahautua luopumaan syytteistä, ei kaikki mene suunnitelmien mukaan. Debbie ajaa tahtonsa läpi, ja Cain lupaa vierailla Zakin luona. Laurelin taloudellinen tilanne tiukentuu, kun Ashley vetää työnhaussa vesiperän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:40
Lääkärit
Selviytyjät. Kiitospäivän kunniaksi lääkärit käsittelevät elähdyttäviä selviytymistarinoita ja saavat kiitosta katsojilta, joiden silmät ohjelma on avannut. Studiossa kuullaan hämmästyttävä tarina synnytyksestä parkkipaikalla ja tuntemattomasta ohikulkijasta, joka astui urheasti apuun. Lisäksi lääkäreiden vieraana tavataan yhdysvaltalainen sotilas, joka on menettänyt toisen jalkansa tienvarsipommin räjähdyksessä mutta porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin proteesin voimin. Juhla-aterioihin puolestaan liittyy monenlaisia ongelmia, jotka on syytä pistää korvan taakse. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:35
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
14:05
Alueellinen sääennuste
14:10
Pomo piilossa UK
Etulinjassa. Turvallisuusfirma Securitas kaappasi lamassa kaksi kilpailijaansa. Nyt pomo Geoff Zeidler lähtee toimistonsa suojista etulinjaan. Pysyvätkö tilanteet hallinnassa laajentumisen jälkeenkin? Ja pysyykö pomolla tilanne hallinnassa, kun vastassa on varsin kookas asiakas, joka ei pidä porttikiellostaan? Brittiläinen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:15
Mitä tänään syötäisiin?
Broileripihvit thaimaalaisittain
15:20
Vauvaonnea
Vauvakuumetta. Chris yrittää saada Reaganin suostumaan toisen lapsen hankkimiseen. Ava kokee pettymyksen ryhtyessään isosiskoksi Yvonnen nuorisotyöprojektissa. Reagan Brinkley on rakastava vaimo, menestyvä televisiotuottaja, juhlien keskipiste ja nyt myös äiti. Vauvan myötä sympaattinen pariskunta jakaa vastuun siten, että isä jättää lakifirman hoitaakseen lasta ja äiti palaa töihin. Ekstrovertti televisiotähti Ava on Reaganin pomo ja tuo vaatimuksillaan omat haasteensa perheen elämään. Amerikkalainen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Vauvaonnea
Isä tulee käymään. Avan isä tulee käymään uuden perheensä kanssa, mutta isän ja tyttären kahdenkeskistä aikaa ei tahdo löytyä. Avan ohjelmaan lupautunut lakimies peruu ja Chris tuuraa häntä. Reagan tahtoo omaa tilaa. Reagan Brinkley on rakastava vaimo, menestyvä televisiotuottaja, juhlien keskipiste ja nyt myös äiti. Vauvan myötä sympaattinen pariskunta jakaa vastuun siten, että isä jättää lakifirman hoitaakseen lasta ja äiti palaa töihin. Ekstrovertti televisiotähti Ava on Reaganin pomo ja tuo vaatimuksillaan omat haasteensa perheen elämään. Amerikkalainen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:15
Saaristoruokaa
Saaristolaisleipä. Saaristolaisleipää Rosalasta. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan kohti Hankoa. Retki vie saaristolaisravintolan herkkupöydän kautta Rosalan saaristoleipomoon. Ulkokeittiössä valmistuvat siika-ceviche ja tarte tatin. Äänitekstitys: suomi.
16:45
Keidas
Jakso 2. Metsäinen keidas Tommi Korpelan isän pihalle. Tommi haluaa yllättää isänsä ja tämän vaimon puutarhauudistuksella. Omakotitalon alapiha on laitettu kauniiksi, mutta yläpiha kaipaa piristystä. Marian järjestämässä puutarhajuhlassa yllättyy porukoiden lisäksi Tommi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Niin onnelliset, niin Beverly Hillsissä. Hopen kiitettyä kaikkia kiitospäivästä ja onniteltua kihlautuneita alkaa Rickille ja Carolinelle sataa kysymyksiä. Milloin hääpäivä, milloin hääpäivä? Kihlapari ilmoittaa, että se on tänään ja nyt, siellä, Ericin talossa. Pariskunta vetäytyy pukeutumaan. Pam ja Charlie yrittävät improvisoida hääkakun, mutta siitä tulee munashow. Quinn katsoo Stephanien muotokuvaa ja puhuu: "Emme koskaan tavanneet, mutta luulenpa, ettemme olisi pitäneet toisistamme." Eric asettuu flyygelin ääreen, ja eteisen ovi avautuu. Sisään astuu Bill. Sitten morsian pitkässä ja valkoisessaan. Bill saattaa rakkaan siskontyttärensä alttarille, missä Carter Walton jo seisoo valmiina vihkimään pariskunnan. Carolinen huulipuna hehkuu passioninpunaisena ja Rickin smokki on niin tyylikkään harmaa kuin vain muotitalon johtajalla olla voi. Pappi puhuu, morsiuspari puhuu, ja vieraat liikuttuvat. Sormuksia ja suudelmia vaihdetaan. Onnea, onnea onnellisille! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Broileripihvit thaimaalaisittain

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Timanttijuhla. Koko maa hiljenee juhlistamaan kuningattaren timanttijuhlaa, mutta Emmerdalessa riittää melskettä, kun Alicia kutsuu Justinin Villapakkaan juttelemaan Jacobista ja tilanteestaan. Ex-mies on kuitenkin liiankin innokas ottamaan pojan asumaan luokseen, ja tuleva vaimo kuuluu myös pakettiin. Zak vaatii saada tavata lääkäriä voidakseen lähteä kotiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kaikki ennallaan. Odotettu Zak palaa kotiin, mutta onko Cain oikeassa aavistellessaan, että normaaliolot voivat olla vielä liikaa? Alicia lykkää hetkeä, jolloin kertoa Jacobille mahdollisesta tuomiostaan, kunnes puskaradio ennättää ensin. Debbie hankkii Cameronillekin lipun Pariisiin, mikä saa Chasin vetämään mustat sukat ylleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2625. Tohtori Mäkelä verikoistuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Kadonneen jäljillä
Victoria on elänyt hyvän elämän adoptioperheensä kanssa Suomessa, mutta äidiksi tultuaan, hänessä on herännyt voimakas mielenkiinto omia juuriaan ja biologisia sukulaisiaan kohtaan. Victorialla ei ole paljon tietoa vanhemmistaan, mutta hän haluaisi kovin tavata edes isänsä, joka kuuleman mukaan on yrittänyt huolehtia Victoriasta tämän äidin hylättyä heidät. Matkalle johdattaa Antero Vartia. Tuotanto Banijay Finland. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
C.S.I. New York (K16)
Tienhaarassa. Ryhmä tutkii tuomarin murhaa, jonka takana näyttää olevan venäläinen mafia. Raiskauksista epäilty John Curtis joutuu oikeuteen. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Teknavi
Markku Alén Maseratin ratissa jääradalla. Testissä uusiutunut kansansuosikki Nissan Qashqai. Nakuilu on pop mp-markkinoilla - koeajossa Yamaha MT-09. Vieraana Lotta Hintsa, maailman nopein missi.
23:10
Rikoksista pahin
Sääntöjen mukaan. Neljä ihmistä kuolee huoltoasemalla tapahtuneessa ammuskelussa. Tapaus vaikuttaa kilpailevien jengien välienselvittelyltä, mutta Juliolla on omat epäilyksensä asiasta. Jackiin tulee uutta eloa, kun Sharon pyytää häneltä ammatillista apua. Rusty joutuu kiperään tilanteeseen Krisin kanssa. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Noitapiiri
Yksinäinen susi. Faye on turhautunut noitapiirin sitomisen seurauksiin, sillä kukaan piirin jäsenistä ei voi enää käyttää taikavoimiaan yksin. Cassie törmää uhkaavasti käyttäytyvään mieheen, joka tuntuu tietävän, mitä nuorten vanhemmille tapahtui. Adamin ystävä Luke pyytää Cassiea koulun tanssiaisiin. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden muun nuoren kanssa salaisen noitapiirin, jonka mahti houkuttelee myös pimeitä voimia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:05
UEFA Champions League -huippuhetket 23.4.
Keskiviikko 23.4..
01:35
Eurojahti