UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 26.7.

06:35
Aamusää
07:05
Terve aamu
07:30
Huomenta Suomi
7.30 Uutiskatsaus 7.35 Ihmisoikeusloukkaukset osana Rion olympialaisia 7.50 Voiko ilman dopingia menestyä? 8.00 Uutiskatsaus 8.05 Painonnostaja Anni Vuohijoki Rion olympialaisiin 8.20 Henri Toivosen Lancia S4 valmistautuu näytösajoon 8.30 Uutiskatsaus
08:30
Studio55.fi
Uusinta: Onko potilaalla velvollisuuksia?
08:55
Uutispäivä
09:00
Kauniit ja rohkeat
Fiksu poikani ja se toinen. Quinn ottaa tilaisuudesta vaarin päästyään samaan huoneeseen Billin kanssa. Hän vaatii Billiä kohtelemaan poikiaan yhdenvertaisesti, mutta tämän vastaus hätkähdyttää. Caroline menee tapaamaan Thomasia kuultuaan Ridgen järkyttävät uutiset. Jostain syystä Thomas suhtautuu vastahakoisesti tapaamiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Emmerdale
Siilon syövereissä. Jimmy ei saa Nicolaa kiinni ja on varma, että Nicola välttelee häntä. Rodney palaa reissuiltaan ja esittelee Jimmylle hurjat löytönsä. Paddylle sattuu vakava työtapaturma. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Vaikea alku. Duncan ja Susan Marshall rakentavat isoa perinteistä taloa suositulle alueelle lähellä Newcastlea. Ensimmäinen ongelma vie projektin reilusti yli budjetin ja sotkee aikataulun, mutta sen jälkeen työt etenevät välillä ällistyttävänkin nopeasti. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Mutajuoksun vaarat. Lääkärit kokevat kaikkien aikojen yllätyksen, kun yksi heistä paljastaa salaisuuden itsestään. Hänen lääkärinsä saapuu myös paikalle. Brittany osallistui mutajuoksukisaan ja menetti näkökykynsä mudasta saamansa bakteerin takia. Nyt hän selvittää, onko mitään mahdollisuutta saada näköä takaisin. Tällä kertaa nähdään myös tankotanssia raskaana, vaarallinen sosiaalinen koe sekä miten lennetään ensimmäisessä luokassa ympäri maailmaa vain kolmella sadalla dollarilla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Tuhkasta noussut. Alex ja Cheryl Reayn hulppea, olkikattoinen talo paloi lähes poroksi Cherylin ollessa viimeisillään raskaana, mutta pariskunta rakensi kotinsa uusiksi entistäkin ehompana. Rahoitus oli ongelmista suurin, sillä tulipalossa tuhoutunutta taloa ei oltu vakuutettu ja parilla oli tuntuvasti velkaa jo ennestään. Kevin palaa Alexin ja Cherylin luo ja huomaa, että valtava urakka tarjosi haasteiden lisäksi mahdollisuuksia. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mahdoton taloprojekti
Mark ja Cee. Pitkään seurustelleet Mark ja Cee rakentavat rinnetaloa ja näkemyseroja riittää niin urakoitsijan kanssa kuin pariskunnan välilläkin. Onnistuuko taloprojekti ja miten käy parisuhteen? Äänitekstitys: suomi.
15:30
Pientä mökkiremonttia
Eräkämppä etelässä. Jakso 7. Timo on etsimässä Nummi-Pusulassa sijaitsevalle rantamökilleen uutta omistajaa. Ennen kauppoja Timo kuitenkin haluaa antaa mökkinsä ammattilaisten käsittelyyn. Tällä kertaa remonttipuuhiin ryhtyvät Mikko Toppala ja Sebastian Sandelin Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Mike & Molly
Superkyttä. Kausi 6, 4/13. Mike panee ison vaihteen päälle, kun hänen lompakkonsa varastetaan partioautosta nokosten aikana. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
17:00
Kauniit ja rohkeat
Pidä äitisi kurissa, Wyatt. Liam huolestuu Quinnin visiitistä siinä määrin, että menee tapaamaan Wyattia, vaikka veljesten välit ovat edelleen hyiset. Ridge saa vihiä siitä, kenen kanssa Thomas jakaa sänkynsä ja lähtee pitämään pojalleen puhuttelua, mutta joutuukin itse moraalisaarnan kohteeksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
17:30
Salatut elämät
Osa 2230: Sievisellä vallitsee hivityksen kauhistus. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2231: Liisa räjäyttää puretun pommin. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 2232: Elias näkee homona vaivaa, eikä huomaa het' eroo. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Emmerdale
Kuka leikkii hengelläni?. Rakesh joutuu kertomaan Vanessalle totuuden rahoista. Marlon pettyy, kun Paddy ei ilmaannu sovittuun paikkaan. Carly yrittää esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:05
Suomen ihanimmat häät
Minna ja Reijo. Kausi 1, 7/12. Rempseä huumori ja letkeä tunnelma on läsnä Minnan ja Reijon häissä. Kaikki uusioperheen kahdeksan lasta osallistuvat hääjärjestelyihin. Askartelut aiheuttavat kuitenkin harmaita hiuksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Esittelyssä Ex-Onnelliset

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Verenvuodatus myy. Kausi 2, 18/24. Merivoimien sotilasmestari kuolee jäätyään bussin alle, ja Pride ryhmineen ryhtyy selvittämään tapausta. Loretta uskoo, ettei kysymyksessä ollut onnettomuus, ja Brody huomaa tapauksen muistuttavan hänen oman sisarensa kuolemaan johtanutta tapahtumasarjaa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Diili
Laiva on lastattu. Kausi 14, jakso 8/13. Kapteeni Sig on elementissään, kun joukkueet saavat tehtäväkseen järjestää kaupunkiristeilyn. Miesten ja naisten käsitykset viihteestä joutuvat kuitenkin törmäyskurssille. Kenya järjestää kyseenalaisen ohjelmanumeron. Voittaako Seksikkäin saalis Ison Omenan Onnelan? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
23:30
Rizzoli & Isles
Uskollinen apuri. Kausi 5, 15/18. Jane ja kumppanit tutkivat vaatesuunnittelijan surmaa. Uhrin vaimo on kateissa, ja kuvioon on sotkeutunut myös yli-innokas yksityisetsivä. Äitinsä rahankäytöstä huolestunut Jane pyytää Mauraa antamaan Angelalle talousvinkkejä, mutta mitä Mauran omasta kaapista löytyykään? Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Americans (K16)
Pohjakosketus. Philip vaipuu synkeisiin ajatuksiin, kun viimeisin operaatio vaatii jälleen sivullisia uhreja. Stanin tutkimukset etenevät rivakasti, mutta kotona odottaa katala yllätys. Paige joutuu vaikeuksiin, kun selviää, että hän on lahjoittanut kaikki säästönsä kirkolle. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia. Toinen tuotantokausi, osa 9/13. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Miljoonapotti