UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 2.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Toimittaja Kari Lumikero
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Ympäristöherkkyys sai oman koodin tautiluokitukseen. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Vieraana THL:n Tietorakenteet ja luokitukset -yksikön ylilääkäri Päivi Mäkelä-Bengs.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:45
Kauniit ja rohkeat
Höyryhuoneseksillä Carterin kanssa. Forrestereiden työpalaverissa nousee esille kysymys, milloin Maya ja Carter aikovat naimisiin. Carter sanoo, että sitä pitäisi kysyä Mayalta. Mitä tämä vastaa? Mitä hän odottaa? Rickiä vai Oliveria? Oliver näyttää Mayalle heidän fotosessionsa kuvia. Upeita ovat. Mayan mielestä suudelma oli kuitenkin virhe, eikä se saisi toistua, sillä hän on erittäin rakastunut sulhaseensa. Hän jättää Carterille tekstiviestinä kutsun höyryhuoneeseen. He tapaavat lauteilla ja kehittävät liukkautta työpäivään. Katie haluaa ympärilleen luotettavan Spencer-tiimin ja Liamista on tulossa varajohtaja. Liam paljastaa Katielle osuneensa hiljattain ovelle, kun tämä ja Ridge seisoivat vastakkain lähes suudelmatilassa. Hän korostaa, ettei tuomitse sellaista, kunhan vain halusi sanoa, että oli hämmästynyt nähdessään Ridgen ja Katien kahden kesken. Katie ilmoittaa Ridgelle, että hänen tunteensa pelottavat, eivätkä he voi enää tapailla. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:10
Emmerdale
Muuttoliikennettä. Alex möläyttää Amylle kiehnäämisestään Kerryn kanssa, mutta tyrmistyksestään huolimatta Amy auttaa äitiään Ericin potkittua tämän pihalle. Victoria aloittaa muuttohommat. Dinglet valmistautuvat Sarahin leikkaukseen, mutta Charity ei mahda mitään synkille aatoksilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Cameron ei iske hanskoja tiskiin. Sarahin leikkaus lähenee, ja tytön perhe odottaa sairaalassa huolesta suunniltaan. Myös Cameron haluaa kantaa kortensa kekoon, mutta miehen yritykset tyrmätään heti kättelyssä. Nikhil on huolissaan Gennien jaksamisesta. Kerry yrittää selvitellä toilailujensa seurauksia Amyn ja Alexin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Alapääasioita. Lääkärit tarttuvat jälleen rohkeasti intiimeihin aiheisiin ja keskustelevat alapäähän liittyvistä noloista asioista. Listalla ovat muiden muassa häpykarvoituksen trimmaamiseen liittyvät trendit, ei-toivotut erektiot ja ilmavaivat. Lisäksi American Idolista tuttu Randy Jackson saapuu studioon kertomaan terveyshuolistaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Nyt uutta Suomessa - suomalaisen mainonnan historia
1898 Pirkkalan pitäjässä käynnistettiin uusi kumitehdas, josta kasvoi yksi Suomen taloushistorian merkittävimmistä yrityksistä. Suomen Gummitehdas Oy:n perustaja Eduard Polón osti vuonna 1918 Gummitehtaalle ensin naapurissa toimivan puunjalostusta ja sähkövoimaa tuottavan tehtaan.. Suomen Gummitehtaan ykköstuotteena olivat kalossit, jotka saivat nimekseen Nokia, jotta kalossit erottuisivat venäläisistä kilpailijoistaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:35
Perhe pelissä
Turvallisuusseminaari. Kanuuna joutuu osallistumaan liigan turvallisuusseminaariin. Dudley kärsii vanhempiensa erosta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliverin säästöateriat
Lampaanlapaa ja currya. Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva leipä saadaan hyödynnettyä italialaisessa panzanella-leipäsalaatissa, ja indonesialainen rendang-curry haastaa noutoruoan. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Hansin matkassa
Jakso 4. Johanna Oras. Patojen ja kattiloiden Picasso Hans Välimäki matkustaa Ranskan Rivieralle taidemaalari Johanna Oraksen vieraaksi. Paletista löytyy upea kattaus makuja, kauneutta, loistoa, tuoksuja ja värejä. Suuret persoonat vaativat tilaa ympärilleen, mutta lopputulos vie kielen mennessään tiukimmaltikin kriitikolta. Etelä-Ranska hehkuu ja myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Eskaloituvaa erotiikkaa Billin alueilla. Bill treenaa ylävartalo paljaana rantatalon pihalla. Quinn ilmestyy haluamaan keskustelua. He kaksi, pikaromanssin keskenään muinoin kokeneet, pystyvät kontrolloimaan pahimmat piikkinsä ja puhumaan ajankohtaisista perheasioista. Tunnelmaan tihkuu myös erotiikkaa, sillä Billin tiivis vartalo panee vastapuolen värähtelemään. Hope sanoo äidilleen, että Ridge on ollut viime aikoina vähän erilainen, jotenkin hiljainen ja sisäänpäinkääntynyt. Katie puhuu Ridgelle, että he eivät voi enää tapailla, koska tunteita alkaa jo olla liikaa, ja koska Liam on nähnyt heidät lähekkäin, ja koska tästä kaikesta ei hyvä seuraisi. Hän sanoo myös, ettei ole ollut pitkään aikaan niin onnellinen kuin silloin piknikillä puistossa. "Mutta se oli fantasiaa. Ridge, mene Brooken luo." Ridge menee ja sanoo, että Brooke on antanut hänelle aikaa, ja hän on käyttänyt sitä - ja tietää nyt, että Brooke on se, mitä hän tarvitsee. "Tulisitko vaimokseni?" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Vankilasta vastauksia. Selvittääkseen tunteitaan Debbie aikoo lähteä vankilaan Chasin pakeille, mutta Cain ja Charity älähtävät aikeelle ja sälyttävät syyn Lisan niskoille. Innosta tohisten Kerry hakee töitä tehtaalta. Gennie vainuaa Nikhilin piilevän Georgian alituisten vierailujen takana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Täti ja veljentytär. Vankilareissulla Debbie tivaa Chasilta tietoja tämän suhteesta Cameroniin ja vääntää veistä molempien haavoissa. Saako Debbie lopulta selvitettyä ajatuksensa? Kerry menee työhaastatteluun, joka on Ericin suositusten varassa. Jimmy etsii Carlin testamenttia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2684. Ismon kakkosesta tulee nolla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:05
Koko Suomi leipoo
Perinneleivonta. Tänään nähdään kuinka hyvin leipureilta onnistuu Viipurinrinkilän muotoilu ja kuinka kymmenen jäljellä olevaa leipuria osaa loihtia perinteisestä mustikkapiirakasta modernimman version. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Enbuske & Linnanahde Crew
Kauden ensimmäinen räjähdys: saunavideollaan hämmentänyt Jari Sarasvuo julkaisee uuden videon, Antti Rinne jakaa sinun rahojasi , Martina Aitolehti etsii uutta ja Janna laulaa Radio Novan kuunteljoiden valitseman biisin.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Kuuma laki
Kovaa peliä. Jamie on järkyttynyt nähtyään poikaystävänsä Prestonin olevan mukana Lee Annen hyväksikäyttöä kuvaavalla videolla. Asian vatvomiseen ei kuitenkaan jää aikaa, kun Jamie ja Roy puolustavat jalkapallovalmentajansa murhasta epäiltyjä nuorukaisia. Lee Annen elämä on sirpaleina jonkun heitettyä pommin hänen kotiinsa. Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
23:35
Pahan ajojahti (K16)
Muistoesineitä. Catherine muuttaa omaan asuntoonsa ja alkaa selvitellä Thomasin taustoja ymmärtääkseen tätä paremmin. Hän vierailee Thomasin veljen luona vankilassa ja yrittää ylipuhua Thomasin jatkamaan Howardin profilointia. Molbeck ja Wilkie tutkivat murhaa, jonka Thomas uskoo olevan kosto sekä uhrille että poliisille. Wilkie ei tahtoisi Thomasin apua, eikä suostu juoksemaan Thomasin tekijäehdokkaita jahtaamassa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Terriers
Poika tuolta jostakin. Hank ja Britt törmäävät kahvilassa poikaan, joka tuntuu menettäneen muistinsa. He päättävät auttaa tätä, mutta juttu saa uuden käänteen, kun poika pakeneekin poliisilaitokselta lyötyään ensin yhtä poliiseista. Gustafson alkaa epäillä, että poika liittyy kadonneen tytön tapaukseen. Steph tutustuu Hankin naapureihin ja ystävystyy pienen tytön kanssa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio