UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 28.5.

07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Littlest Pet Shop
Blythen ihastus. Selvännäkijä-Sunil lähettää Blythen väärään paikkaan etsimään erästä poikaa ja pian kaikki lemmikit säntäilevät kaupungilla etsien ystäväänsä. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Muumilaakson tarinoita
Noitametsän asukkaat. Kausi 1, 15/26. Muumipeikko ystävineen törmää tyttöön, jonka isoäiti muistuttaa kovasti noitaa. Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen lähtevät Noitametsään tutkimaan asiaa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Nuori Robin Hood
Yksi ja ainoa sheriffi. Kausi 1, 20/52. Prinssi antaa sheriffilleen potkut ja tarvitsee tilalle uuden lainvalvojan. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Winx-klubi
Acheron. Selina onnistuu vihdoinkin vapauttamaan Acheronin, mutta kaikki ei etene suunnitelmien mukaan. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Invizimals
Uusi salaperäinen seikkailusarja invizimaleista. Invizimals-hahmot seikkailevat Juniorin lisäksi myös pelikonsoleissa. Suomeksi puhuttu. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Keski-ikäisten haaste. Kausi 5, 3/10. Kesäinen hipsterikaupunki Malmö odottaa tyylikonsultteja vierailulle, sillä kaikilla ei suinkaan ole oma ulkoinen tyyli hallussa. Neljävitonen, päiväkodissa työskentelevä ja kovia kokenut Gunilla näyttää kuusikymppiseltä. Rosmari, rouva Keskinkertainen, peittää ujoutensa ja epävarmuutensa naurun ja huumorin alle. Farkkuihin lähes aina pukeutuva opettaja Anna-Maria taas kaipaa muutoksen uusia tuulia. Uutta liekkiä keski-ikäisten naisten tyyliin puhaltavat Trinny ja Susannah. Brittiläinen tyylireality. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Makujen viikonloppu
Nanna Rintala: Hasselpähkinäpavlova, Marcos Gois: "Sushi salada" ¿vihreäsalaatti japanilaisittain & soijavinegrette.
11:30
Illallinen äidille
Kim Herold. Kausi 1, 9/10. Muusikko Kim Herold kokkailee Hannele-äitinsä keittiössä illallista yhdessä Kari Aihisen kanssa. Mutta miten Kim parantuu ketsuppiaddiktiostaan ja mikä juusto Kape olisi jos Kimin äiti saisi päättää jälkiruoan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Laurin talot
Kausi 1, 8/10. Talot ovat pian valmiit, joten on aika keskittyä sisustukseen ja kalustevalintoihin. Elastinen on jo muuttopuuhissa ja muistelee menneitä Fintelligensin Iso H:n kanssa. Aleksi Valavuori päättää hakea tukea mancave-suunnitelmiinsa vanhemmalta veljeltä, Juhani ¿Tami¿ Tammiselta. Mitä on hyvä design? Sitä Lauri yrittää selvittää mm. tapaamalla arkkitehti Sami Horton. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Formula 1 Ennakkotunnelmat
Varikolla Mervi Kallio, Toni Vilander ja Niki Juusela.
14:00
Oma koti kullan kallis
Betonia ja väriloistoa. Kausi 37, 3/10. Martin valaa betonista tulisijan käyttäen muottina jumppapalloa. Karin sisustaa 10-vuotiaan Elviran huoneen tämän toiveen mukaisesti iloisin värein. Anders esittelee erilaisia orkideoita ja kertoo niiden hoidosta. Hanna väsää valuputkesta hyllyn, ja Elsa tuunaa kukkaruukkuja. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Rakkaimmat autot
5/6. Ne kaikki olivat klassikkoja jo syntyessään. Autoja, jotka sulattivat suomalaisten sydämet ja piirsivät nimensä 100-vuotiaan Suomen autoilun historiaan. MTV3 kertoo kuuden suosikkiauton tarinan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:15
Rakkaimmat autot
6/6. Ne kaikki olivat klassikkoja jo syntyessään. Autoja, jotka sulattivat suomalaisten sydämet ja piirsivät nimensä 100-vuotiaan Suomen autoilun historiaan. MTV3 kertoo kuuden suosikkiauton tarinan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Teknavi
Kausi 13, 3/8. Kauden kolmannessa jaksossa Teknavin vauhtikaksikko tutustuu Lamborghinin tehtaaseen ja koeajaa yhden superautovalmistajan huipputehokkaista luomuksista. Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on uusi Nissan Navara. Jaksossa esitellään myös Geneven autonäyttelyn kuumimmat uutuudet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 12/12. On aika hyvästellä Suomen Surkeimmat Kuskit. Viimeisessä jaksossa nähdään kauden parhaita paloja ja ennennäkemättömiä kohtauksia. Kilpailijat pääsevät myös testaamaan taitojaan jääradalle. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Hullunkuriset hautajaiset
Hautajaiskulttuuri on kokenut länsimaissa suuren murroksen, ja hautajaisia järjestetäänkin yhä enemmän vainajan toiveiden mukaisesti ja persoonaa kunnioittaen. Ohjelmassa haastatellaan ihmisiä, jotka eivät pelkää uhmata sovinnaisia tapoja saattaessaan läheisiään viimeiselle matkalle. Myös yritykset ovat huomanneet uuden markkinaraon ja tarjoavat mitä erilaisimpia palveluita kuolinnaamioista erikoismuotoiltuihin arkkuihin ja tuhkatatuointeihin. Englantilainen dokumentti. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Bumtsibum
10/12. Kilpailemassa Arja Koriseva ja Sami Saari sekä Hanna Pakarinen ja Jussu Pöyhönen. Kapteeneina Heikki Puhakainen & Lasse Piirainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tulosruutu
19:20
F1 Extra
Varikolla Mervi Kallio ja Toni Vilander.
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Sketsisarjan toinen tuotantokausi sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:00
Stadi vs Lande
Kausi 1, 3/10. Stadilaiset ja landet ottavat toisistaan mittaa tietokilpailussa, jossa palkintona on matka kauas korpimailta. Tietävätkö landet Helsingistä muuta kuin Rautatieaseman? Entä osaavatko stadilaiset sanoa mitä kompiaiset ovat? Juontajina Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Gåsmamman - Naarasleijona (K16)
Majuri. Kausi 1, 5/8. Sonja jatkaa Majurin etsimistä, ja etsinnät johtavat Norjaan. Niklas saa kuulla, että Sonja on tavannut Bromania. Kattis suostuttelee Sonjan lähtemään Hannan syntymäpäiväjuhliin. Paikka on Sonjalle yllätys. Ruotsalainen jännityssarja perheen äidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa. Äänitekstitys: suomi. K16
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
Tulosruutu
22:30
Formula 1: osakilpailu
Selostus: Niki Juusela. Asiantuntija: Toni Vilander.
23:30
NCIS: New Orleans
Juhlavieraita. Kausi 3, 14/21. Mardi Gras -karnevaalia juhliva New Orleans saa vieraita pääkaupungista, kun agentit Torres ja McGee yrittävät saada takaisin varastetut tiedustelutiedot. Kuvioon liittyy myös New Orleansin tiimille ennestään tuttu venäläinen nukkuva agentti. Sebastian on haltioissaan McGeen kohtaamisesta. Gregoriolla puolestaan riittää silmäpeliä. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Midnight Sun (K16)
Umpikujassa. Kausi 1, 6/8. Viha Nuoria saamelaisia kohtaan kasvaa. Sparen haluaa kertoa poliisille, mitä on tapahtunut. Kahina menee tutkimaan Tardieun asuntoa, jossa häntä odottaa järkyttävä yllätys. Ruotsalaisessa jännityssarjassa selvitetään ranskalaismiehen raakaa murhaa syrjäisessä Kiirunassa. Uusinta. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
01:40
Ensimmäisen asteen murha
Valinta. Kausi 3, 4/10. Silettin saappaisiin astunut piirisyyttäjä Reardon laskee Billy Jamesin vapaalle jalalle. Komisario Koto aistii muutoksen työpaikan ilmapiirissä ja latelee Terrylle tiukat pelisäännöt. Siletti ei tyydy seuraamaan sivusta sijaisensa työskentelyä vaan päättää heittää kapuloita rattaisiin. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:35
Bosch (K16)
Ruumis autossa. Kausi 2, 1/10. Määräajaksi erotettu Harry Bosch palaa töihin ja saa heti selvitettäväkseen visaisen murhan, kun auton tavaratilasta löytyy pornotuottajan ruumis. Murhatapa viittaa järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Suuri valamiehistö kuulustelee Boschia Waitsin jutusta. Amerikkalainen rikossarja losangelesilaisesta murhaetsivästä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).