UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 17.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Miten toimia, kun omainen menehtyy? Miten hautajaiset järjestetään? Vieraana Suomen hautaustoimistojen liiton puheenjohtaja Kyllikki Forsius.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Mitä tehdä, kun omainen menehtyy? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Voiko koulukiusaamisen unohtaa? 6.50 Puutarhan syystöitä 7.10 Onko Venäjä hyvä ydinvoimakumppani, Ville Niinistö? 7.40 Markkinaraati: Start-up-huumaa 8.10 Elämäni ääniraita: Edu Kettunen 8.40 Sodan lietsonnan retoriikka 8.50 Puutarhan syystöitä 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella, Esko Roine 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: Esko Roine
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Liha heikko, libido vankka!. Quinn ja Pam käyvät lounasshoppailun jälkeen pedi- ja manikyyrissä. Mikä manikuurikin siitä tulee, sillä ystävän saaminen maksaa Quinnille myös rahaa! Charlie käskee Pamin pysyä erossa Quinn Fullerista, koska tämä on ongelma, samoin poikansa. Hän paljastaa myös, että on salannut Pamilta asian, joka koskee Wyattia. Brooke esittelee Rickille sormuksen, jonka sai Ridgeltä tämän kosiessa Italian Apuliassa. Kun Brooke soittaa, Ridge ei ehdi tapaamaan, koska on Katien luona. Hän lupaa tulla Brookelaan myöhemmin. Brooke lähtee Katielään ja pyytää Ridgeä laittamaan Italia-sormuksen hänen sormeensa. Hope ja Wyatt juoksevat hiekalla, istuvat intiaaniteltan suuaukossa, puhuvat ja suutelevat. On ilta. Meri huokailee, ja delfiinit matkaavat ohi. Wyatt tutkii Hopen spaghetinohuita olkanauhoja, pitkiä sääriä ja niin edelleen, kunnes sulkee teltan suuaukkoverhon. Varjokuvista voimme päätellä, että liha ja libido ryhtyvät tutustumaan toisiinsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:10
Emmerdale
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tyrmistynyt Debbie leiskuu ja leimahtelee näyttäessään viestit Cameronille, eivätkä selitykset auta, vaan Debbie heittää miehen laukkuineen pihalle. Minne Cameron pakenee, ja saako verenhimoinen Cain tietää vävyn seikkailuista? Jimmy pidätetään, mutta kuulustelussa tulee esiin seikkoja, jotka saavat hänet uskomaan syyttömyyteensä. Poliiseja on kuitenkin vaikeampi vakuuttaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
10:40
Emmerdale
Minä tapoin Carlin. Dinglet marssivat rynnäköllä Villapakkaan, ja hätääntynyt Cameron yrittää vakuuttaa Chasia lähtemään livohkaan kanssaan. Cainin kynsistä ei kuitenkaan noin vain paeta, eikä Chas puolestaan kestä elää kaiken syyllisyytensä keskellä. Georgia ilmestyy Nikhilin ja Gennien oven taakse aikeenaan asettua taloksi hoitamaan lapsenlastaan. Jimmy valmistautuu pahimpaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:10
Lääkärit
Parasta ennen. Lääkärit ja heidän vieraansa keskustelevat elintarvikkeiden ja lääketieteellisten toimenpiteiden vanhenemisesta. Onko ruoissa jo liikaa säilöntäaineita? Millaisia bakteerimääriä löytyy pastöroimattomista tuoremehuista? Entä millaisia parasta ennen -päiväyksiä on lääketieteellisillä toimenpiteillä, eli milloin esimerkiksi hampaiden paikat olisi syytä uusia? Kestääkö silmien laserleikkauksen tulos loppuelämän? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Kiinan kesytön luonto
Eläinten valtakunta. Sarja alkaa! Ensimmäisessä jaksossa Nigel Marven tutustuu Dalin kaupungin ympäristöön Yunnanin maakunnassa. Alueella on valtavasti jännittäviä eläimiä - kauniita käärmeitä, erikoisia kilpikonnia ja liskoja sekä satuolennolta näyttäviä pystynenäapinoita. Nigel pääsee myös kalastamaan merimetsojen avulla. Brittiläinen luontodokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Ensisilmäyksellä
Viestintävaikeuksia. Kahdeksannen tuotantokauden avausjaksossa Ted muistelee menneitä Farhamptonin asemalla. Victoria jättää Klausin alttarille. Tuoreet vanhemmat Lily ja Marshall kärsivät univajeesta, ja Quinnille selviää Barneyn ja Robinin yhteinen menneisyys. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Unelmakoti puoleen hintaan
Laajennus pikkubudjetilla. Jason ja Sarah yrittävät mahdottomalta vaikuttavaa suoritusta: he haluavat rakentaa taloonsa laajennuksen vain 25 000 punnalla, kun vastaava urakka maksaisi yleensä 75 000 puntaa. Rakennusalalla työskentelevä Jason aikoo tehdä paljon itse ja värvätä kaverinsakin hommiin, mutta Sarahin säästövinkit ovat silti tarpeen. Lontoossa laajennetaan toista ahdasta nuoren perheen kotia, ja pientä vauvaa kotona hoitava Claire saa vastuulleen projektipäällikön tehtävät. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Pientä mökkiremonttia
Mäntsälä, Valoisuutta rinnetontille.. Kuinka Mäntsälässä sijaitsevan mökin sisä- ja ulkotilojen valoisuutta saataisiin parannettua? Suunnittelijoiksi Mäntsälään saapuvat Niina Ahonen ja Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Perhekalleus Brooken pivossa. Hopen ja Wyattin ensirakastelu jatkuu intiaaniteltassa Tyynenmeren sannoilla. Brooke toistaa Ridgelle pyyntönsä saada tämän kosintasormus taas sormeensa. Ridge sulkee sen syvälle Brooken kämmenen sisään. "Ei vielä", hän sanoo. Sitten! Brooke kosii itse. Saako se liikettä Ridgeen? Ei, mitään ei tapahdu, paitsi että Katie ottaa sormuksen ja ojentaa sen Ridgelle. Tämä sulkee sen taas Brooken kämmeneen, pivoon. "Ei Brooke, sanoinhan jo, että tarvitsen enemmän aikaa." "Minä odotan, Ridge. Odotan niin kauan kun tarvitaan." Quinn väittää Pamille, että Wyatt varasti timanttikaulakorun julkisuuden vuoksi - ja siksi että halusi tehdä Charliesta sankarin. Onnistuuko sumutus? Onko Pam uuden ystävänsä puolella Charlie-rakastettuaan vastaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Tekojensa seuraukset. Chasia kuulustellaan poliisiasemalla, mutta sepitys itsepuolustuksesta ei vakuuta ilman silminnäkijöitä. Cameron puolestaan kuljeskelee orpona kylässä, jossa kukaan ei halua enää olla tekemisissä hänen kanssaan. Sarahia lähdetään viemään sairaalaan. Georgian hössötys ottaa miniää päähän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kuulusteluja toisensa perään. Cameron on asettunut majataloon, jonne poliisit tulevat kuulustelemaan häntä. Myötäileekö Cameron Chasin kertomusta vai tunnustaako hän oman osallisuutensa? Chas turhautuu, kun ajantaju katoaa sellissä. Debbie ja Sarah ovat sairaalassa. Megan mielistelee Nicolaa. Bob antaa Gennielle neuvoja Georgiaan liittyen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2673. Heidin sänky on Kurjen pesä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Elämä Lapselle -konsertti
Lastenklinikoiden perinteinen hyväntekeväisyyskonsertti kokoaa taas kerran lavalle suomalaisen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet. Nyt jo järjestyksessään 20. konsertti tuo lavalle suomalaisen musiikin huiput joiden joukossa Jenni Vartiainen, Anna Abreu, JVG, Haloo Helsinki ja Benjamin. Suoran konsertin juontaa Radio Novastakin tuttu Elina Kottonen ja Janne Kataja.

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Kallista kipua
Älä sekoita työtä ja hupia. Peiteroolissa esiintyvä huumepoliisi kiertelee autonäyttelyä, jossa törmää onnekseen Hankiin: työnsä tiimellyksessä hän epäilee altistuneensa vaarallisessa määrin metamfetamiinille, ja myrkytystilan oireet pahenevat pahenemistaan. Divyan ja Jeremiahin yhteistyö jatkuu, kun he diagnosoivat brutaalin kamppailulajin ammattilaisen, jonka äkilliset tunnevyöryt häiritsevät työtä. Suhde Christinaan aiheuttaa kitkaa Hankin ja Boriksen välille. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
23:40
Revolution (K16)
Kahlitut. Palkkionmetsästäjien jahtaama Miles aikoo etsiä vangitun tuttavansa Noran, jota tarvitaan pelastusoperaatiossa. Erimielisyyksistä huolimatta sisukas Charlie ei anna setänsä erkaantua porukasta ja livahtaa yksin tämän perään. Aaron näyttää Maggielle medaljongin, jonka Ben antoi ennen kuolemaansa, ja paljastaa, millainen voima pienessä korussa voi piillä. Armeija tekee parhaansa tukahduttaakseen kapinalliset. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
UEFA Champions League -huippuhetket 17.9.
Keskiviikko 17.9..
01:10
Voittostudio