UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 18.12.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Jussi Raittinen
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Jussi Raittinen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Studiossa syöpäkoira Dexter 6.50 Makuja: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia 7.10 Ruplakriisin vaikutukset suomalaisyrityksiin 7.20 Miten ruplakriisi kolahtaa kotimaan kauppoihin? 7.40 Viihderaati: Miten luodaan vetovoimainen pääkaupunki? 8.10 Päivän hyvä uutinen 8.20 Päivän niminä Armi Toivanen ja Eero Ritala 8.40 Urheilijan ulkonäköpaineet - saako aitajuoksijalla olla selluliittia? 8.50 Makuja: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia 9.05 Studio55.fi: Tarinoita saunanlauteilta - saunakulttuuria meiltä ja maailmalta 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Tarinoita saunanlauteilta - saunakulttuuri meillä ja maailmalla
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:39
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Elämää siellä, eläimiä täällä. Aly on rakastumassa Oliveriin korviaan myöden. Caroline pyytää häntä olemaan varovainen, sillä Oliverhan on vasta ensimmäinen poikaystävä. Aly rakastaa sanaa "poikaystävä". Quinn haluaa, että Bill olisi lojaali myös Wyattille antamalla tälle sukunimensä ja muuta pientä, koska Wyatt todella ansaitsee sen kaiken Billin muiden poikien lailla. Ja jos Bill ei vapaaehtoisesti suostuisi, Quinn laittaisi hänet itkemään ja suostumaan. Wyatt kertoo äidilleen, että Liam suunnittelee jotain isoa artikkelia karvaisista ystävistään. Bob Barker -niminen "Price Is Right" -televisiovisailun isäntä ja legendaarinen eläinaktivisti tulee tapaamaan Liamia eläinten oikeuksista kertovaa juttukokonaisuutta varten. "Eläimet eivät osaa puhua omasta puolestaan, joten ne ovat riippuvaisia meistä. Me suojelemme niitä", Bob sanoo. Hän sanoo myös, että suojapaikasta adoptoiminen on hieno tapa saada pentu, jos vaikka etsii jotain tiettyä rotuakin. Liam kertoo lähtevänsä pian tutustumaan paikalliseen suojakotiin muistiinpanolehtiön kanssa. Hän pyytää jutuntekomatkalleen avecin, Hopen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Brendan tuomio, osa 1/2. Koetuloksia odottavan Brendan käytös saa Gennien ja Bobin hämmennyksen valtaan. Omaa tilaa kaipaava Sandy etsii asuntoa ja sanoo Ashleylle ja Laurelille suorat sanat. Töistä myöhästyvä Thomas kohtaa keittiössä uhkaavan Cameronin. Rhona ja Vanessa liennyttävät kankkustaan aimo läjällä ranskanperunoita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Brendan tuomio, osa 2/2. Hermostuneet Brenda ja Gennie saavat kuulla, mitä sanottavaa lääkärillä on koepalasta. Sosiaalityöntekijä saapuu arvioimaan Sandyn asumistilannetta. Tummanpuhuva Cameron väijyy taas Thomasia, mutta joutuu tällä kertaa tilille käytöksestään. Kaltoin kohdeltu Bob kyllästyy riepotteluun. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Salatut vaivat. Tällä kertaa lääkärit ja heidän vieraansa keskustelevat henkilökohtaisista, vaietuista ja noloista vaivoista. Aiheina ovat muiden muassa nivustyrä ja sen leikkaushoito, munuaiskivien yhteys miehen hedelmättömyyteen, vaihdevuosien jälkeinen seksielämä sekä virtsankarkailu. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Unelmien koti
Pomo tahtoo punaista!. Johtajana työskentelevä April haluaa päivittää lähiössä sijaitsevan ensiasuntonsa tyylikkääseen kaupunkiasuntoon. Leivontaharrastuksen takia tärkeintä uudessa kodissa on toimiva keittiö. Päättämään tottuneen sinkkunaisen on kuitenkin remonttivaiheessa vaikea antaa ohjat Jonathanille ja luottaa tämän ammattitaitoon. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Rikas ja rakas
Hikisiä pallopelejä. Brody on ahkeroinut kahvin voimalla töissä niin, ettei ole ehtinyt tavata Jennyä melkein ollenkaan. Juuri kun heillä on maanantain vapaapäiväksi treffit baseballin merkeissä sovittuna, keksii Mansfield tiimilleen yllätyksen - maanantain baseballin merkeissä! Mansfieldin itkuisesta pettymyksestä huolimatta Brody päättää mennä peliin Jennyn kanssa, kun taas oikeassa paikassa oikeaan aikaan ollut Harvard pääsee Brodyn sijasta yläkerran porukan VIP-aitioon. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliverin etniset herkut
Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Hansin matkassa
Jakso 10. Jyrki Sukula. Suosikkisarjan päätösjaksossa Hans matkustaa Italian Piemonteen rakkaan ystävänsä Jyrki Sukulan vieraaksi. Luvassa on makkaraa, laulua, tanssia ja tryffeleitä, eli normipäivä hullun kokin viinitilalla Serralunga d¿Albassa. Matkalla pysähdytään Milanossa ostoksilla. Vaatteet tekevät miehen, mutta miehet tekevät ruoan. Myös sinut on kutsuttu. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Isä, poika ja lohtuliina. Liam ja Hope tutustuvat Los Angelesissa sijaitsevaan eläinten turvapaikkaan (South Los Angeles Animal Shelter). He tapaavat kodittomiksi jääneitä, suojaan otettuja koiria, kissoja, käärmeitä ja muita. Kaikkien niiden elämää kunnioitetaan, ja sairauksia ja psyykeä hoidetaan. Koirakennel on alirahoitettu ja ylikuormitettu. Turvapaikan työntekijöiden omistautuneisuus asialleen tekee Hopeen ja Liamiin valtavan vaikutuksen. Katien ja Ridgen fyysisyys jatkuu eläimellisen vitaalina. Ridge sanoo, että Katien persoonallisuus sekä tapa hoitaa firmaa inspiroivat häntä. Pikku-Will on Brookelassa kylässä. Bill-isä leikkii hänen kanssaan, mutta poika tuntuu ottavan kontaktia vain leluihin ja lohtuliinaansa. Brooke lähtee Katie-siskonsa luo mukanaan tulenarka sopimus. Se, jonka Katie on jo allekirjoittanut, mutta jonka hän uskoo Brooken tuhonneen. Amerikkalainen saippuasarja. - Erikoisjakso turvaan otetuista eläimistä, osa 1/2. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Herran haltuun?. Brenda kamppailee kohtalonsa kanssa ja yrittää tehdä ratkaisun hoidon suhteen. Rhonan selkä on tuusannuuskana taannoisen kreisibailausepisodin jäljiltä. Robbie kiukuttelee saatuaan Cainilta epämieluisia hommia. Dan epäilee Brendan salailevan jotain. Cameron tekee Thomasille rauhantarjouksen, mutta ei saa vastakaikua. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Eläinlääkäri epäilyksen alla. Gennie ei voi hyväksyä äitinsä päätöstä. Rhonan selkä on huonona, joten Vanessa tuuraa häntä kohtalokkaalla kotikäynnillä. Debbie ei ole tyytyväinen Cainin tapaan hoitaa asioita korjaamolla. Dan pääsee vahingossa Brendan salaisuuden jäljille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2739. Hei, älä mee tai viet multa Heidin Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Pomo piilossa
Sämpylät solmussa. Ravintolaketju Fatburgerin toimitusjohtaja Andy Wiederhorn on ehtinyt viettää niin luksuselämää kuin myös reilun vuoden telkien takana. Fatburger on merkinnyt miehelle uutta alkua, ja nyt yritys kasvaa hurjaa vauhtia. Pomo suhtautuu luottavaisesti omiin taitoihinsa ennen soluttautumista, mutta kuinka käy, kun nälkäisiä asiakkaita kertyy kassalle ja sämpylöitä tulee kirjaimellisesti liukuhihnalta? Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vares 7 - Sukkanauhakäärme
Vares jäljittää avionrikkojaa ja on vähän väliä kuoleman kielissä. Kakolan vankilassa valmistelee pakoaan vaarallinen kuritushuonevanki, Torsten Rapp. Varatuomari Pauli Kontio epäilee vaimoaan uskottomuudesta. Naistenhurmaaja, ravintolapianisti Jesus Maria Lobo liikkuu vikkelästi ympäri kaupunkia perässään toinenkin yksityisetsivä, Wasenius. Voitto Fjäderin ja Ingan kuntosalilla liikkuu kummallista väkeä. Tuoreilla jäljillä kulkevan Vareksen elamä on taas vaakalaudalla ja moni henki on halpa Turussa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: Leijona Extra
Studioisäntänä Teemu Niikko, asiantuntijoina Juhani Tamminen ja Hannu Aravirta.
22:45
Euro Hockey Tour
Venäjä - Suomi. Selostajana Antero Mertaranta.
23:45
Mind Games
Hankala kukkakaaliasiakas. Edwards-veljesten toimisto saa asiakkaakseen Jim McKennan, pitkään elintarvikealalla työskennelleen miehen, joka on nyt erotettu PureGrow-firmasta. Syyksi hän kertoo, että oli yrittänyt pysäyttää vaarallisen, geenimanipuloidun kukkakaalin pääsyn markkinoille. Hän toivoo tiimin apua, sillä hänen entinen työtoverinsa Aaron Blinken pitäisi nyt vihdoin saada hankkimaan todisteet kyseisen kukkakaalin myrkyllisyydestä. Tapauksen hoitaminen vaikeutuu, kun tietty esine, jonka Clark näkee Jimin kotona, muistuttaa häntä hänen isästään - ja laukaisee maanisen kohtauksen. Johtuuko auto-onnettomuuskin maniasta? Amerikkalainen draamakomediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Isänmaan puolesta
Lennän pois. Henkisen romahduksen reunalla kiikkuva Nicholas vaarantaa käytöksellään kaiken. Vastoin odotuksia hän kertoo tapaamisessa Royalle saaneensa tarpeekseen ja poistuu paikalta. Sivusta tapaamisen kulkua seurannut Carrie uhmaa käskyjä ja ryntää Nicholaksen perään. Carrie ja Nicholas päätyvät viettämään yhteisen motelliyön salakuuntelusta tietämättöminä. Isäänsä pettynyt Dana kääntyy murheineen toisen aikuisen puoleen. Myöhemmin yrittäessään hyvittää auto-onnettomuuspaikalta pakenemistaan Dana tulee tylysti torjutuksi. Jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:45
Voittostudio