UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 28.2.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Ella Elefantti
Ellan erikoislähetys. Ella lupaa jakaa lehdet Sammyn ja Mikeyn puolesta, mutta urakka osoittautuu yllättävän suureksi. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Chuggington
Koko karkuteillä. Koko harjoittelee uuden kiihdyttimensä käyttöä, mutta kun kiihdytin alkaa temppuilla, hän joutuu kovaan kyytiin. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Katti kaiken tietää!
Älä tule yö! / Pidetään hauskaa auringossa. Niko ja Salla lähtevät Katin kyydissä avaruuteen selvittämään, miksi päivä vaihtuu yöksi. Toisessa tarinassa Niko ja Salla tapaavat virtahevon, joka kertoo kuinka auringossa voi pitää hauskaa. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Scooby-Doo
Antiikkia, antiikkia. Scooby lomailee Santorinilla. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
09:55
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Ostoskanava Tvins.com
10:35
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew'ssa Aku Hirviniemi ja Jaajo elokuvatähteilevät, puolustusministeri Carl Haglund katsastaa joukot, Haloo Helsinki! kertoo uutisen, Krista Siegfrids laulaa ja professori Pekka Santtila paljastaa, mikä Anneli Auerin tapauksessa meni vikaan.
11:35
Salatut elämät
Osa 2770. Sergei tekee synkän ehdotuksen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:05
Salatut elämät
Osa 2771. Ismolla on häädöt kohdillaan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
12:35
Salatut elämät
Osa 2772. Mariannan pinnan alla on salaisuus Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
13:05
Salatut elämät
Osa 2773. Evan höyläysyritykset torjutaan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:35
Salatut elämät
Osa 2774. Akin aamiaisen ja illallisen ero on 30 vuotta Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
14:05
Jamie Oliverin ruokafestivaalit
Osa 3 / 3. Festivaalien lopuksi Jamie ja Gennaro möyrivät metsässä etsien villihedelmiä, jonka jälkeen he grillaavat kanaa vartaassa. Jamie myös opettaa, miten pakataan mukaan lämpimät retkieväät ja miten piristetään vanhaa ja väsynyttä hampurilaista marokkolaiseen tapaan. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Shrek ja ikuinen onni
Rakastettu Shrek-saaga saadaan päätökseen neljännessä elokuvassa, joka pohtii, mitä tapahtuu onnellisen lopun jälkeen. Miten mukautua kiltin koti-isän rooliin uljaiden sankaruuden päivien päätteeksi? Shrek-parka potee keski-iän kriisiä, sillä kaikki tuntuu jo voitetulta: lohikäärme, prinsessa Fiona ja valtakunta. Edes kyläläiset eivät enää kaikkoa karkuun hurjan jätin tieltä... Ohjaaja: Mike Mitchell, USA 2010, 93'. Ääninä: Samuli Edelmann, Jukka Rasila, Tiina Isohanni, Heikki Sankari, Jani Alkio, Sam Huber, Antti Pääkkönen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 58 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:25
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
100 tarinaa Lastensairaalasta
98 päivää konserttiin. Björn Teir ja Svenska Kulturfonden olivat mukana perustamassa säätiötä ja rahoittamassa sen alkutaivalta. "On hienoa, että suomalaiset yksilöt, yritykset ja instituutiot ovat näin lyhyellä aikataululla ja huonoina aikoina lähteneet mukaan keräykseen ja osoittaneet sisua ja uskoa siihen että yhteiset asiat voidaan toteuttaa." Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Lappeenrannassa. Studiossa Ravikunkku Toni Niemisen haastajina julkisuudesta tutut kilpailijat. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Juha Jokinen.

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
6. jakso. Jos mäestä haluat mennä nyt, niin takuulla.. Kuinka kuskimme saavat auton liikkeelle Ahveniston kuuluisasta mäestä? Nopean ajon radalla on puolestaan vuoro väistellä edellä ajavasta autosta heitettyjä tavaroita. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
Kingi
Kingin 16. tuotantokausi huipentuu jännittävään finaaliin! Viekö Kingin kruunun Tsiisus vaiko Martti? Mukana lähetyksessä myös supersuosittu Kasmir, sekä Antti Holman soolonumero.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Uusi alku. Gota-heimon leppoisa elämä keskeytyy, kun rantaan saapuu vene, joka tuo uutisen heimojen yhdistämisestä. Kaikki ilahtuvat käänteestä, jonka kruunaa juhla-ateria entisessä Bikal-heimon rannassa. Uuden heimon nimeksi hyväksytään Enil Edam, jonka vilpittömän oloinen Malcolm väittää tarkoittavan uutta alkua. Malcolm ja Corinne yhdistävät taas voimansa ja pohtivat, keitä muita heillä on puolellaan. Koskemattomuuskisassa kilpaillaan koskemattomuusriipuksesta kaikkien vihaamassa syöntikilpailussa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Johan Falk 6 - lainsuojattomat (K16)
Moottoripyöräjengin oikeudenkäynnin syyttäjän koti räjäytetään palasiksi. Media hurjistuu ja vaatii kovia toimia järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Poliisijohdon antamat laajat valtuudet kuitenkin kostautuvat, kun paljastuu, että kaikki poliisinkaan toiminta ei kestä päivänvaloa. Ohjaus: Daniel Lind Lagerlöf, Ruotsi (94'). Pääosissa: Jakob Eklund, Mikael Tornving, Joel Kinnaman, Meliz Karlge. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.5
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:35
Dallas
Ei savua ilman tulta. Pamela näkee John Rossin ja Emman intiimin videon ja vellottuaan hetken itsesäälissä päättää reagoida miehensä salasuhteeseen yllättävällä tavalla. Drew'n katoaminen huolettaa Elenaa. Entä jos raivon sokaisema Drew palaa Southforkiin kostamaan JR:n teon? Kostonhimoa uhkuu myös Bo, joka tuntee Ewingien vieneen häneltä sekä hänen työnsä että perheensä. Ann yrittää pitää Sue Ellenin raittiina, mutta Pamelan tuskan näkeminen uhkaa sysätä heidät molemmat raiteiltaan. Amerikkalainen draamasarja jatkaa legendaarisen Ewingin mahtisuvun tarinaa perheen perinteikkäällä texasilaisella karjatilalla sekä Dallasin suurkaupungin sykkeessä. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).
01:30
Mentalist
Osakkeet punaisella. Erikoisen uhkausviestin käytyä toteen CBI joutuu tutkimaan kuolemaa, jonka aiheutti sabotoitu laskuvarjo. Tavallisten tallaajien puolella oleva salaperäinen taho perää ahneelta sijoitusyritykseltä julkista anteeksipyyntöä, mutta siitä huolimatta myös itse firman johtokunnan jäsenet herättävät epäilyksiä. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. Äänitekstitys: suomi. K12
02:25
Mentalist
Punaisia perunoita. Tavallisen oloinen mies raahaa CBI:n ovelle säkillisen perunoita, tai ainakin uskoo raahaavansa. Oikeasti säkissä on nuoren naisen ruumis, mutta mies on hypnotisoitu uskomaan aivan muuta. Patrick ja muut alkavat tutkia erikoista tapausta, joka johdattaa heidät viattomia ihmisiä hyväksikäyttävän hypnotisoijan jäljille. Kun yksi tutkijoistakin joutuu tuntemattoman tahon valtaan, asian selvittämiseen tarvitaan lopulta lisää hypnoosia. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. Äänitekstitys: suomi. K12
03:15
Voittostudio