UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 23.3.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Uudet syöpähoidot 6.50 Suomen kiinnostus matkailukohteena kasvaa Joni Sundelin, johtaja / Finavia (puh.suora) Heli Mende, johtaja, myynninedistäminen / Visit Finland 7.10 Koulurauha uhattuna Nina Lahtinen, koulutusasiainpäällikkö / OAJ Tapani Ervast, aineopettaja / Malmin peruskoulu 7.20 Ex-rosvo ja poliisi Marko Lönnqvist, ex-Cannonball-jäsen Jukka Paasio, rikosylikomisario / Helsingin poliisi 7.41 Nivelet kuntoon liikkuen Klaus Österholm, osastonlääkäri /HYKS Sisätaudit ja kuntoutus, Fysiatrian poliklinikka 8.10 Taistelu katupölyä vastaan on alkanut Mervi Puolanne, järjestöjohtaja / Hengitysliitto ry Tuija Brax, pääsihteeri/ Sydänliitto 8.20 Järjenkäyttöä liikuntaan Matti Heikkilä, ammattivalmentaja 8.40 Iholla - Kristiina Komulainen Kristiina Komulainen, juontaja, toimittaja 8.50 Ex-rosvo ja poliisi 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
Mangosalsa
09:10
Hyvää elämää
Elämä suolistosairauden kanssa. Vieraana tarinansa jakava Jani Toivonen sekä sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäri, dosentti Perttu Arkkila HUSin vatsakeskuksesta
09:40
Kauniit ja rohkeat
Mediamogulin pidättyväisyysharjoitus. Kaltoin kohdeltu Rick kertoo äidilleen, että aikoo vaihtaa maisemaa, mutta Brooke haluaa pitää poikansa luonaan Los Angelesissa. Brooke kertoo asiasta Billille, jolla saattaakin olla tiedossaan jotain, mikä nostaisi Rickin statusta Forresterilla. Ridge päättää todistaa Katielle, että hänen perheensä pystyy hoitamaan Douglasin isyysasian ilman ulkopuolista apua. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Tonneittain taramasalataa. Rakesh auttaa Davidin ylisuuren tilauksen kanssa. Priya aikoo tehdä Myllyntuvasta kodin. Emma ja James käyvät sisustuspuuhiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:35
Emmerdale
Tulimeri. Lawrence palaa Dubaista ja törmää Ronnieen. Rakesh käy tihutöihin, kun taas Victoria yrittää palata töihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:05
Lääkärit
Tragedian opetus. Brenden joutui kertomaan pojalleen tämän äidin kuolleen huumeisiin. Hän jakoi videon keskustelusta netissä, koska hän on itsekin ollut huumekoukussa ja myynyt huumeita, joten hän halusi näyttää mitä sellainen aiheuttaa lapsille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs Uusi-Seelanti
Amerikkalaiset ladot . Puuta rakastava sahayrittäjä Marty haluaa muuttaa maalle ja rakentaa talonsa amerikkalaisten latojen valtaviin raameihin. Kestävätkö yli 200-vuotiaat hirret kuljetuksen ja sääolot? Ja malttaako venezuelalainen Morella-vaimo olla sekaantumatta projektiin, kuten on luvannut? Realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista Uudessa-Seelannissa. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja ja omaperäinen kokonaistyyli. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Maajussille morsian
Kausi 10, 1/12. Rakastetun Maajussille morsian ¿ohjelman juhlavuoden maajussit on nyt valittu! Tässä jaksossa kaksi naista ja kuusi miestä esittäytyvät Sarja jatkuu syksyllä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Perhe pelissä
Joulupeli. Kausi 1, 10/13. Terry haluaa järjestää Dannylle Gannonien perinteisen baseball-joulun pelikentällä. Kanuuna puolestaan kutsuu kaveriporukkansa pelaamaan pokeria. Amerikkalainen komedia yksinhuoltaja Terrystä, joka joutuu poikansa Dannyn kanssa muuttamaan olueen menevän sohvaperuna-isänsä 'Kanuunan' luo. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
16:00
Salatut elämät
Osa 3161: Kaksi Haukkalaa ja beibi. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Olipa kerran elämä
Anna Perho, Olga Temonen ja Kimmo Ohtonen. Kausi 1, 8/12. Olipa kerran elämä tutkii, millä hyönteisellä on ankein murrosikä? Olga Temonen paljastuu yllättäväksi mutantiksi. Mukana myös Anna Perho ja Kimmo Ohtonen sekä Henkka Hyppönen ja Kalle Lamberg. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Spencerin ritarikunta. Bill yrittää auttaa Brookea pitämään perheen luonaan ja tulee samalla pettäneeksi Katien luottamuksen. Ridge ei vielä tiedä, että dollari-Bill tietää hänen salaisuutensa. Hän luottaa Katien vaitioloon täydellisesti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Teinisöpöilyä. Nicola ei ymmärrä, miksi häntä pidetään sairaalassa. Jacobin pää menee pyörälle Gabbyn sanoista. Andy näkee sairaalassa jotain mullistavaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Se koira älähtää. Nicola joutuu leikkaukseen. Bernice tyytyy seksittömään avioliittoon. Gabbyn ja Jacobin läheisyys huolettaa Leylaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Mangosalsa
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3162: Larias - käsi kädessä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:00
Kokkisota
Oona Kivelä ja Eero Ettala. 10/10. Tänään keittiöissä soditaan sporttisissa tunnelmissa, kun Tommi Tuomisen ja Serko Rantasen pareiksi saapuvat tankotanssimestari Oona Kivelä ja lumilautailija Eero Ettala. Kilpailuhenki on katossa, mutta pystyvätkö energiaa uhkuvat apukokit keskittymään lainkaan kokkaamiseen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pitääkö olla huolissaan?
Maria Veitola. KAUDEN PÄÄTÖSJAKSO. Kausi 2, 10/10. Vieraana maria Veitola. Kevät on sysihuolekasta aikaa. On totta, että joillakin huolet vähenee ja paino laskee, mutta ei kaikilla. Siksi Jenni Pääskysaari, Kari Hotakainen, Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö jatkavat huolehtimista myös kevätlaitumilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Formulasirkus
23:05
Miehitetty (K16)
Joulukuu, osa 1/2. Kausi 1, 9/10. Jesper Berg jatkaa Norjan pääministerinä Yhdysvaltain suurlähetystöstä käsin, mutta amerikkalaiset eivät ole erityisen innostuneita hänen politiikastaan ja tarjoavatkin miehelle lippua Sveitsiin. Norjalainen jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 4/12. Tänään selviää minkälaisia hinaajia ja hinattavia kuskeistamme kuoriutuu. Vauhtitehtävässä reaktiokyky, auton hallinta ja nopeat hoksottimet ovat valttia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Kokkisota
Oona Kivelä ja Eero Ettala. 10/10. Tänään keittiöissä soditaan sporttisissa tunnelmissa, kun Tommi Tuomisen ja Serko Rantasen pareiksi saapuvat tankotanssimestari Oona Kivelä ja lumilautailija Eero Ettala. Kilpailuhenki on katossa, mutta pystyvätkö energiaa uhkuvat apukokit keskittymään lainkaan kokkaamiseen? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:55
Olipa kerran elämä
Anna Perho, Olga Temonen ja Kimmo Ohtonen. Kausi 1, 8/12. Olipa kerran elämä tutkii, millä hyönteisellä on ankein murrosikä? Olga Temonen paljastuu yllättäväksi mutantiksi. Mukana myös Anna Perho ja Kimmo Ohtonen sekä Henkka Hyppönen ja Kalle Lamberg. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:50
Arrow (K16)
Genesis. Kausi 4, 20/23. Oliver ja Felicity etsivät maagista ratkaisua Darhkin päihittämiseksi. Kostonhimoinen Diggle saa johtolangan Darhkin sijainnista ja päättää kohdata veljensä. Alex vie Thean lomalle, joka nopeasti muuttuu painajaismaiseksi. Jaksossa ei nähdä takaumia. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).