UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Torstai 28.8.

16:00
Avara luonto: Pingviinien saari
Falkland-saaret ovat monien pingviinilajien pesimisaluetta. Kuinka kalliotöyhtöpingviinit, valkokulmapingviinit ja kookkaat kuningaspingviinit varjelevat poikasiaan isokihuilta ja patagonianmerileijonilta? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Murdochin murhamysteerit
Ruumis näyttämöllä. Teatterin katosta näyttämölle kesken esityksen putoava ruumis pystytään hammaskartan avulla tunnistamaan teatterin entiseksi johtajaksi. Mutta mies on kuitenkin kuollut ja kuopattu vuosi sitten. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Mukana talous ja kulttuuri.
18:22
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18:25
Yle Uutiset sää
18:30
Rakkauden tähden: Xie ja Osmo
Kiinan Kantonista kotoisin oleva Xie vierailee Eilan luona Vihdissä. Xien aviomies, Osmo saa akupunktiota ja Eila ikioman kalligrafian. Osa 8/10. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Downton Abbey
3/9. Palvelusväki on kovilla kun kartano viihdyttää suurta vierasjoukkoa. Lady Mary löytää liittolaisen ja Branson opettelee etiketin sääntöjä. Entä saako Edithin mielitietty yhteyden kartanon isäntään? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:50
Lenan matkassa
Lena Haglund on kokenut maailmanmatkaaja, mutta hänen matkakohteensa eivät varmaankaan ole monille tuttuja. Nyt Lena tutustuu ikivanhaan Samarkandin kaupunkiin Uzbekistanissa. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Kuningaskuluttaja
Silmäleikkaus on Virossa halpaa - millaista on laatu? Näin teet suoramarkkinointikiellon. Kolmen kovan testisssä robottiruohonleikkurit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:05
A-studio: Talk
Pudokkaat pakolla kouluun? Vieraina opetusministeri Krista Kiuru, kansanedustaja Sari Sarkomaa, etsivän nuorisotyön Vamos-projektin Olli Alanen ja erityisopettaja Kirsi Ihalainen.
22:00
Ulkolinja: Valtion rakentajat
Etelä-Sudanin tasavalta itsenäistyi heinäkuussa 2011 kymmeniä vuosia kestäneen verisen sisällissodan jälkeen. Miten uusi valtio synnytetään? YK:n viranomaiset ja juuri valitut tekevät kaikkensa, mutta onnistuvatko he? HD Äänitekstitys: suomi.
22:55
Yle Uutiset
23:00
Stolberg
Rakkauden nälkä. Rakennustyömaalla sattuu aamulla onnettomuus, jossa lämpöurakoitsija Günther Pilzner saa surmansa. Mutta miehen päävamma ei tullutkaan tikkailta putoamisesta, vaan sen aiheutti murhaavan kova isku. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna