UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Perjantai 6.3.

12:10
Vain sinulle
(Suomi, 1945, 80'). O: Hannu Leminen. N: Helena Kara, Olavi Reimas, Tapio Rautavaara, Siiri Angerkoski, Aino Lohikoski. Elokuva maalaistalon tyttärestä, hänen kirjailijanhaaveistaan ja suuresta rakkaudesta. Mv. K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Kati ja Töppö, Sanasieppari, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Jaakon kirjoituskone. HD
17:00
Askelmerkkejä
Kolmiosainen dokumenttisarja suomalaisen taidetanssin historiasta. Osa 2: 1960 - 1970-luku. Modernin tanssin murros ja tanssin pyrkimys varteenotettavaksi ammatiksi. Ohjaus Anna Korhonen. (U)
17:45
Puoli seitsemän
Vieraana rock-muusikko A.W. Yrjänä. Millaisia riimejä syntyy kun lava on avoinna runoudelle. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 18:00

18:15
Sex & Sånt
Miten voidaan helpottaa kaapissa olevien oloa? Studiossa Dan, Ted ja Petra kertoo millaista oli olla kaapissa, ja tulla sieltä ulos. Miten ihmisten luultiin reagoivan ja miten he oikeasti reagoivat? Lisäksi kuullaan samanlaisia tarinoita monilta muiltakin. Osallistu keskusteluun ja jaa oma tarinasi osoitteessa: x3m.yle.fi HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
Pressiklubi
Perussuomalaiset haluaa eroon vihapuheesta ja leimaamisesta. Onnistuuko se? Studiossa Timo Soini, Pekka Ervasti ja Johanna Korhonen.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:00
A-studio: Talk
Asuntovelallisen kimpussa. Vieraina asuntoministeri Pia Viitanen (sd), ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka, Veronmaksajain keskusliiton tj. Teemu Lehtinen ja kansanedustaja Elina Lepomäki (kok).
20:55
Strada
Onko Suomen tulevaisuus painajainen vai utopia? Perttu Saksa kuvaa kuolleita hevosia.

Kello 21:00

21:25
Kätevän emännän juhlat
4/10. Itsenäisyyspäivä on suomalaisten oma juhlapäivä, joka perinteisesti vietetään katsomalla televisiota. Tuntematon sotilas ja Linnan juhlat, siinäpä karnevaalin ainekset. HD Sallittu kaiken ikäisille.
21:50
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Kaikki viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Jaksossa selvitetään totuus roboteista. Vieraana tulevaisuustutkija Risto Linturi. #nvuutiset
22:15
Talo Italiassa
5/13. Tähtäin Torinossa. Yksi seitsemästä putoaa vielä ennen kurssin opintomatkaa Torinoon. Tentin ykkönen on todellinen musta hevonen. Ketkä mahtavat puhua itsensä Italiaan? Opiskele mukana: oppiminen.yle.fi/italia (U).
23:00
Muotokuvassa: Sue Lemström
1/6. Karismaattinen näyttelijä Sue Lemström on tehnyt 40-vuotisen taiteilijauran. Se ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, ja ammatin valintakin oli alun perin pienestä kiinni. Toimittaja: Benny Törnroos. (U)