UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Sunnuntai 30.8.

03:00
Uutisikkuna

Kello 6:00

07:14
Nimipäiväonnittelu: 30.8.
Onnea, Eemil, Eemeli ja Eemi!
07:16
Niksi-Nella
Neronleimaus. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Pusse
Lentävä raketti. Karri saa uuden hienon raketin. Pusse ja Teri kiiruhtavat katsomaan. Teri on niin innoissaan, että vahingossa rikkoo koko raketin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja hetken hiljaisuus. Kuningatar tarvitsee hetken hiljaisuuden, mutta Mikke yrittää auttaa vähän väärällä tavalla ja aiheuttaa itse meteliä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Anniina Ballerina
Perhosia masussa. Anniina ja taikuri. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Babar ja Badun seikkailut
Rämeräyhääjä. Krokosoilla kerrotaan hurjaa tarinaa pelottavasta suohirviöstä, Rämeräyhääjästä. Joka vuosi samaan aikaan hirviö ilmestyy pelottelemaan krokotiileja. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
Karvinen (7)
Maalaiskissa. Esko, Karvinen ja Osku lähtevät viikonlopuksi maalle auttamaan Pojua tilan töissä. Tohtori Huttu hypnotisoi Karvisesta ahkeran apumiehen, mutta Karvinen ratkaisee tilanteen omalla tavallaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Tenavat (7)
Auta ystävää. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:42
Vasikantanssi: Hirmu-Hirvonen
Koulu alkaa elokuussa ja ankaruudestaan kuuluisa opettaja Hirmu-Hirvonen on tulossa laittamaan koululuokkaa kuntoon. Saaraa jännittää, mutta Santtua pelottaa. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja ohjaus Saara Cantell. K7 (ahdistus).
09:00
Uutisikkuna
10:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
10:15
Aamusydämellä
Aivoinfarkti. Virpi Häyrisen kohtaus alkoi aamiaisella. Aviomies Tapio hälytti ambulanssin ja nopeasti saatu hoito pelasti Virpin hengen. (U).
10:55
Muotokuvassa : Nina Åström
Laulaja Nina Åströmin läpimurto oli kappale A little bit of love, jolla hän edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 2000. Nykyisin Åström esiintyy vankiloissa eri puolilla maailmaa. Toimittaja Benny Törnroos. (U)
11:25
Strömsön saunaillan parhaat palat
Valittuja paloja kuusituntisesta suorasta "Saunailta Strömsössä" -lähetyksestä kesäkuussa 2014. HD
11:40
Uutisikkuna

Kello 12:00

13:50
Puutarhaunelmia
Meeri Saarion puutarhan erikoismarjat ja hedelmät. Lyhyen kasvukauden perennapuutarha Kainuussa. Dendrologi Heikki Kiuru vastaa puuvartisten kasvien valintaa ja viihtymistä koskeviin katsojakysymyksiin. (U)
14:20
Sano kiitos ja tanssi
Antti Heikki Pesosen lyhytelokuvassa työtön työnhakija hakee työpaikkaa, jota hän ei missään tapauksessa halua saada. Haastattelija ei usko työnhakijaan, eikä hakija haastattelijaan. N: Mikko Kouki ja Ville Tiihonen. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.9
Lue lisää: IMDb
14:30
Kalanmaksaöljyä
Animaatiokertomus rikkimenneestä perheestä. O: Eila Hutri. T: Trikkielokuva Oy. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
14:50
A-studio
Kyky keskustella, neuvotella ja puhaltaa yhteen hiileen ovat olleet Suomen valtteja. Nyt tilalla on mustavalkoisuus ja ehdottomuus. Katso A-studio perjantaina. Juontajana Kirsi Heikel. #yleastudio
15:20
Efter Nio
Virheet. Esko Aho, Leo Komarov, Bruce Oreck, Antonio Flores, Henrik ja Christina Sylvin, Emilia Vuorisalmi sekä Marcus Rosenlund. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
16:20
Isien sota
Hannu Nurmio. Isä joutui suorittamaan tehtävän, joka oli liian raskas kantaa. Pitkän linjan rockmuusikko tutkii isänsä sotatietä ja löytää uusia vastauksia. O: Maija Kaipainen.
16:50
Siskonpeti
Kausi 1. Osa 8/12. Ystävyys: ollaan miehen kanssa vain ystäviä ja mietitään miten päästä eroon hankalasta ystävästä. Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. (U). HD K7 (ahdistus, seksi).
17:15
Strömsön talkoot
Kasvihuone valmistuu ja vihitään käyttöön. Lisäksi vieraillaan senioritalo Loppukirissä, jonka asukkaat eivät halua asua yksin. (U) HD
17:45
Kai L. Bremer - autoromantikko
Kai L. Bremer on ollut vanhojen autojen harrastaja ja pelastaja koko elämänsä. Bensaa riittää vieläkin autoilukulttuurin puolesta puhumiseen ja tarinoihin menneiden aikojen menopeleistä.

Kello 18:00

18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Tartu Mikkiin: Live
Uusintana Tartu Mikkiin Live Jatkot 2013: Robin, Diandra, Mikael Gabriel, Uniikki, Laura Voutilainen, Antti Railio (es. 13.9.2013) Pakkahuoneella vieraita jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD
19:30
Yle Uutiset
19:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:05
Uusi Kino: Kaaskerin Lundström
Volter Kilven novelliin perustuva lyhytelokuva kertoo syntivelkaansa sovittavasta merikapteenista (Juha Hurme), jonka mieltä painaa 30 vuotta aiemmin tapahtunut haaksirikko. KK&O: Risto Iissalo. T: Långfilm Productions. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Uusi Kino: Hietsu
Merilokin ja ihmisen kesäinen taistelu paikasta auringossa. Hilpeä lyhytelokuva suositun uimarannan elämästä vuorokauden aikana lokin näkökulmasta. O: PV Lehtinen. T: Cineparadiso Oy, 2014. HD Sallittu kaiken ikäisille.
20:40
Virkistysalue
Jari Hietasen riemastuttavassa komediassa kaupungin idyllinen virkistysalue muuttuu taistelutantereeksi. N: Tero Jartti, Martti Suosalo, Lilga Kovanko ja Hannu Kahakorpi. T: GNUfilms Oy (1994). (U) Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Jälkivääntö
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit. HD
21:40
Uutisikkuna

Kello 24:00

03:00
Uutisikkuna