UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 29.3.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Avara luonto: Kädelliset sukulaisemme
1/3. Suuri perhe. Meillä on iso joukko kädellisiä sukulaisia, jotka ovat sopeutuneet elämään niin viidakoissa, savannilla kuin vuorillakin. Tapaamme tänään mm. pikkumarmosetin ja värikäsnaamaisen mandrillin. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Aamusydämellä
Aivoinfarkti. Virpi Häyrisen kohtaus alkoi aamiaisella. Aviomies Tapio hälytti ambulanssin ja nopeasti saatu hoito pelasti Virpin hengen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Florence Karlssonin viimeinen matka
Onnettomuuden jälkeen Florence Karlsson noudettiin sairaalaan, jossa hän joutui ruotsalaisen terveydenhoitobyrokratian rattaisiin. Kukaan ei tuntunut haluavan ottaa hoitovastuuta hänestä. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
11:15
Pressiklubi
Pelataanko rikkinäistä politiikkaa? Hallituksen tilinpäätöstä tekemässä Alexander Stubb, Kaija Ahtela ja Marko Junkkari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Eduskuntavaalit 2015: Päivi Räsänen KD
Puheenjohtajatentissä Kristillisdemokraattien pj. Päivi Räsänen. Mikä on puolueen tavoite, arvot ja ohjelma vuoden 2015 eduskuntavaaleissa? Tenttijöinä Kirsi Heikel ja Seija Rautio. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Sydämen asialla (7)
Vaarallista ja tarttuvaa. Antiikkikauppiasta epäillään varastetun tavaran myymisestä. Taolaismunkkien auto hajoaa ja munkit majoittuvat kylään aiheuttaen hämmennystä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:15
Kuvia Grönlannista
Valokuvaaja Jörgen Chemnitz on elänyt Illoqqortoormiutin kylässä kuvaten valtaosan sen asukkaista. Millainen on Chemnitzin itsensä tarinoiden ja elämänkokemusten rikastuttama omakuva? (U) Äänitekstitys: suomi.
13:40
Rakkaudesta puutarhaan
2/6. Lapsiperheen paratiisi. Kun perheessä on useita lapsia ja osa vaatii erityshoitoa, puutarha jää helposti lapsipuolen asemaan. Tänään Alan aikoo tehdä suurperheen äidin iloiseksi. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Strada
Kollaboraattorit natsien miehittämässä Ranskassa. Miki Liukkonen, kyllästyttääkö boheemirunoilu? Omintakeisia mobiilipelejä Suomesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Akuutti
Eteisvärinä altistaa aivoverenkiertohäiriölle? Krooninen väsymysoireyhtymä tunnetaan huonosti. Oletko puhelias ekstrovertti vai hiljainen introvertti? Stressiliikunnan aakkoset. Lisätietoja: teksti-TV s. 374. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:40
Löytöretkiä maailmaan
Hammametin arvoitukset. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Historia: Natsit ja Lähi-itä
Toisen maailmansodan jälkeen monet arabimaat värväsivät natseja joukkoihinsa auttamaan taistelussa Israelia vastaan. Yhteistyö arabien ja natsien kesken oli alkanut jo aiemmin Hitlerin hallitessa Saksaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijat ottavat kantaa liikuntapommiin sekä analysoivat pienpuolueiden agendoja ja pääpuolueissa viime aikoina kytenyttä vaaliraivoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Uutisvuoto
Vieraina ovat Keskustan varapj. Annika Saarikko ja Vihreiden pj. Ville Niinistö. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
18:15
Luontohetki: Sarvekkaan tekopesä
Krügerin kansallispuiston sarvekkaat pesivät mielellään puunonkaloihin, mutta tuolloin mahtuu vain yksi poikasista kasvamaan täysikokoiseksi. Tutkijat ovat tulleet avuksi ja tarjovat linnuille erikoisia pesäpaikkoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
100 päivää ilman viinaa
Päivä numero 88/100. Janne Katajan juontamassa suorassa lähetyksessä mukana Arto Nyberg, Matti Nykänen, Maria Jungner ja Samae Koskinen. Missä viiniä ja olutta pitäisi myydä, onko rattijuoppouden promilleraja sopiva? HD
19:30
Stolberg
Transsi. Teknoklubin omistajan 17-vuotias tytär on surmattu. Oliko syyllinen tytön tuntema valokuvaaja, joka näki tytön hengissä viimeisenä ja joka on istunut vankilassa aiemmasta murhasta? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Kello 21:00

21:05
Kotikatsomo: Satanen
2/2. Emilia haluaisi kaiken palaavan ennalleen, mutta Aarolle se olisi pahin mahdollinen vaihtoehto. Se, kuinka kaikki lopulta käy, yllättää heidät molemmat. KK: Paula Mononen O: Akseli Tuomivaara T: Moskito, 2014. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
21:50
Hiljainen todistaja (K16)
Kausi 14, 3/12. Eksyksissä 1/2. Suosta löytynyt ruumis askarruttaa arkeologeja. Onko se muinaisjäänne? Ruumiinavaus paljastaa, että kyseessä on tuoreempi tapaus, ja Leo uskoo tietävänsä kuka uhri on. Osuuko hän oikeaan? Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
22:45
Ykkösaamu
Vieraana on perussuomalaisten puheenjohtajana Timo Soini. Olli Seuri haastattelee.
23:25
Kitkerä totuus suklaasta
Suklaan raaka-aineen hinta on romahtanut. Yhä useammin kaakaopapuja poimivat lapset. Dokumentti näyttää mitä orjuus on nyt ja miten tunnettuja merkkituotteita valmistetaan. Tuotanto: DR, Tanska. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna