UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Sunnuntai 19.11.

10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista. USA 16.11.2017. Vieraina: Debra Messing, Taran Killam, Sam Rockwell, Bebe Rexha feat. Florida Georgia Line. HD Äänitekstitys: suomi.
10:50
Urheiluviikonloppu
Urheiluviikonlopussa uutisia, vieraita ja ajankohtaisia puheenaiheita. HD
10:55
Yhdistetyn SM
Kooste yhdistetyn mäkiosuudesta HS 90. Selostus Mikko Hannula. Rovaniemi HD
11:15
Yhdistetyn SM
Yhdistetyn hiihto-osuus 10 km. Selostus Mikko Hannula. Rovaniemi. HD
11:55
Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Hiihdon Suomen cup
Naisten 10 km takaa-ajokilpailu (v). Selostus Jussi Eskola. Rovaniemi. HD
13:05
Hiihdon Suomen cup
Miesten 15 km takaa-ajokilpailu (v). Selostus Jussi Eskola. Rovaniemi. HD
14:15
Villi kortti
Markkasen veljekset Eero ja Lauri ovat olleet otsikoissa, eivätkä jää käsittelemättä Villin kortin panelisteiltakaan. Jaksossa tutustutaan myös efektimiehen vaativaan ammattiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle Live: Reino Nordin
Ruisrockin legendaarinen Rantalava, heinäkuinen aurinko ja Reino Nordinin hyväntuulinen, mukaansatempaava musa. Tätä oli kesä 2017 parhaimmillaan. Keikka on taltioitu Turussa 2017. HD
16:05
Uusi Päivä
Jakso 695: Signaaleja. Elina joutuu puun ja kuoren väliin. Sonja lähettää vääriä signaaleja. Pyry karkottaa kilpailijan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:33
Uusi Päivä
Jakso 696: Luovuus kukkii. Tomin leffasopassa on liian monta kokkia. Sakari vilauttaa Sonjalle vakavampaa minäänsä. Aava aiheuttaa häiriötä Voimalassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:01
Uusi Päivä
Jakso 697: Epäilyksen varjo. Reino löytää todisteita. Otso ja Tero kilpailevat Maijan suosiosta. Osku järjestää bileet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunat jännittävät Paratiisihotellin semifinaalia ja legendaarinen Kokkisota sekä Harri Syrjänen saavat kotisohvilla aikaan väristyksiä. Lisäksi Sohvikset katsovat myös Nenäpäivän lähetystä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:20
Pikaluistelun MC
Kooste pikaluistelun maailmancupin kilpailuista. Stavanger, Norja. Selostus Christer Sarlin. HD
19:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
19:10
Matkaaja: Amazon
1/6. Tutun Globe Trekker -sarjan uudella tuotantokaudella matkustetaan vesireittejä myöten. Perussa rahtilaivan kyyti vie Iquitosin kaupunkiin, joka sijaitsee keskellä koskematonta sademetsää. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Urheilu-Suomi
Osa 1/10: Verta ja hikeä. Huiput Kalle Palanderista Jani Sieviseen ovat omistaneet elämänsä urheilulle. Raaka harjoittelu ja isä valmentajana on vaativa yhdistelmä. Uhrauksista kertovat myös Kiira Korpi ja muut huiput. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tähtäimessä merivoimat
6/8. Alokas McGregor on jäänyt tasoltaan jälkeen muusta ryhmästä ja monet muutkin ovat heikoilla. Kurssin priimus Able ei kuitekaan tunne sympatiaa heikompiaan kohtaan. HD Äänitekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Olen Heath Ledger
Vain 28-vuotiaana menehtynyt australialainen Heath Ledger oli sukupolvensa lahjakkaimpia näyttelijöitä. Dokumentissa kuullaan Ledgerin ystäviä ja kollegoita sekä myös näyttelijää itseään. HD Äänitekstitys: suomi.
23:35
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Länsimetro ja politiikan takakontit. Vieraana Ville Pernaa. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Girls
Kausi 6, 3/10. Amerikannarttu. Hannah saa tilaisuuden kohdata pitkään ihailemansa kirjailijan. Juttua heillä riittää, mutta ikävä kyllä sävy on pakosta tiukka ja puheenaihe on enemmän muusta kuin kirjoittamisesta. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
00:26
Silicon Valley (7)
Kausi 2, 1/10. Riskisijoittajien vieraana. TechCrunch Disruptin menestyksen seurauksena kaikki Piilaakson riskisijoittajat ovat Pied Piperin perässä. Richard tekee päätöksen yhtiön tulevaisuudesta. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Inside No. 9
Kausi 2, 2/6. Pitkät jäähyväiset. Uudenvuodenaaton naamiaisissa nunnaksi pukeutunut Christina pokaa palomiehen. Yhteisen yön jälkeen mikään Christinan elämässä ei palaa enää ennallaan. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna