UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 5.3.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:30
FOX Kids: Julius-apina
Paul Frankin luoma apinahahmo Julius seikkailee kavereineen leikkimökin kautta avautuvassa maagisessa maailmassa, jossa tavalliset esineet heräävät henkiin. Lasten animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
06:52
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
07:49
FOX Kids: Pac-Man
Jakso 9. Tuulis-Kuulis. Kuulis päättää ryhtyä Pac-Manin veroiseksi supersankariksi ja vohkii Pacin marjat. K7
08:12
FOX Kids: Hot Wheels
Vert Wheeler ja hänen tiiminsä taistelevat ulkoavaruuden olentoja ja robotteja vastaan käyttäen apunaan Hot Wheels -autojaan. Nämä teinikuljettajat ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta he voivat suojella Maata vihollisilta. K7
08:35
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Wipeout
Sähköä ilmassa. Talvisessa Wipeoutissa kisaavat muun muassa luonnonsuojelija Patrick ja valopistokkeeseen pissanut Roger. Amerikkalainen gameshow.
09:50
Sara Chafak suolasta sahramiin
Löytöjä jääkaapista. Sara kaivaa jääkaapistaan ylijääneitä ruokia ja loihtii herkkuja. Saran hyppysissä valmistuu sienistä ja tomaateista jättipasteija, makkaraperunaa eli spydäriä sekä fiiliksellä luotuja suklaakeksejä. 24Kitchen
10:20
Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Lisälämmöneristys yläpohjaan, keittiösuunnittelu, saunan eristys. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
10:45
Futurama
Kausi 3. Osa 11. 31. vuosisadalla. Globetrotters-planeetan koripallohirmut haastavat Maan otteluun, jota varten professori luo mutanttijoukkueen. Samalla hän häiritsee tahattomasti aika-avaruusjatkumoa. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
11:15
How I Met Your Mother
Kausi 6. Osa 24. Haaste vastaanotettu. Barney ja Robin tuntevat vetoa toisiinsa, mutta yrittävät samalla estää Tediä palaamasta yhteen Zoeyn kanssa. Lily ja Marshall taistelevat pahan ruokamyrkytyksen kanssa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:40
Miehen paikka
Kausi 1. Osa 6. Kurinpitoa. Mandy haluaa pyrkiä teinimalliksi, ja Miken on vaikea olla tiukka vanhempi. Ed pelkää, että hänet syrjäytetään. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:10
Jättimäiset rakennusurakat
Newportin kierrätyskeskuksen 12 miljoonaa dollaria maksanut, 150 metriä pitkä ja 560 tonnia painava metallisilppuri Englannissa murskaa 350 tonnia metallia tunnissa. Dokumentti, National Geographic.
13:05
Rajasota
Puolustusraja. Miamin rajavartijoilla riittää työtä Super Bowlin aikaan. Valtavan urheilutapahtuman turvaaminen vaatii paljon tehtävää maalla, merellä ja ilmassa. National Geographic Channel.
14:00
Ufojen jäljillä
Osa 4. Coloradon ufo-havainnot. Ufoja tutkiva ryhmä selvittää Coloradon alueen ufohavaintoja ja tapaa ufon kaappaaman miehen. Yhdysvaltalainen tosi-tv-ohjelma.
15:00
Alaskan poliisit
Rikoksia keskiyön auringossa. Poliisit ratsaavat alaikäisten juopottelua, ja joutuvat eriskummallisen kotkahyökkäyksen kohteeksi.
16:00
Dubain lentokenttä
2. jakso. Uuden lentokenttärakennuksen rakentajat joutuvat paineen alaiseksi, kun yli 200 vapaaehtoisen joukko testaa onko rakennus yleisökäyttöön valmis. National Geographic Channel
17:00
Lentoturmatutkinta
Lentäjä vastaan lentokone. Valtavat investoinnit saanut Airbus A320 syöksyi maahan ensimmäisellä julkisella lennollaan vuonna 1988. Oliko syy lentäjässä vai lentokoneessa? Air Crash Investigation, National Geographic Channel.

Kello 18:00

18:05
How I Met Your Mother
Kausi 1. Osa 1. Mistä kaikki alkoi? On vuosi 2030, ja Ted Mosby alkaa kertoa lapsilleen, kuinka hän aikoinaan tapasi heidän äitinsä. Tapaamme ensi kertaa Tedin, Lilyn, Marshallin, Barneyn ja Robinin. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
18:35
Family Guy
Tie Rhode Islandiin. Brian lähtee hakemaan Stewiea mummolasta. Matkasta tulee todellinen seikkailu. Amerikkalainen piirrossarja. K12
19:05
Varastojen metsästäjät
Osa 2. Aavemainen arkku. Lukittu ruumisarkku hämmästyttää ostajia. Kuka uskaltaa kurkistaa sen sisälle? Jesse suuntaa katseen avaruuteen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Huutokaupan Metsästäjät
Darrellin poika Brandon tekee kauppoja oman mielensä mukaan, ja Brandi ja Jarrod ratkaisevat arvoitusta. Onko Barryn apurilla silmää aarteille, vai vetääkö Barry vesiperän? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:05
Bones
Osa 2. Pariskunta luolassa. Kansallispuistosta löytyy miehen ja naisen ruumiit. Boothin tyttöystävä palaa yllättäen Washingtoniin, joten Brennankin tutustuu häneen. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Castle
Kausi 2. Osa 21. Kuin varkain. Entinen varas löytyy autostaan sähköllä tapettuna. Murhaepäillyllä on yhteys Espositoon. Castle joutuu katselemaan Beckettin ja etsivä Tom Demmingin sujuvaa yhteistyötä. Amerikkalainen dekkarisarja. K12
21:55
##### puhelinmyyjät!
Maunulasta Malagaan. Toimistolla myydään seksivälineitä puhelimitse ja vietetään outoa Espanja-päivää. Mykkyrää tarvitaan kun Malagan yksikkö on häätöuhan alla. Miksu matkustaa Espanjaan Henkan sotkuja paikkailemaan. K7
22:50
Ilman johtolankaa
Osa 13. Tulivuori. Autistinen poika katoaa kesken koulun museoretken. Vanhemmat ovat olleet muutenkin kovilla, joten tutkijat epäilevät aluksi pojan isää. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K16
23:45
Vihollisen keskellä 2 - pahuuden akseli
Behind Enemy Lines II: Axis of Evil, USA, 2006. O: James Dodson. P: Nicholas Gonzalez, Matt Bushell. USA:n laivaston SEAL-joukkue saa tehtäväkseen soluttautua Pohjois-Koreaan ja tuhota ohjustukikohdan. Amerikkalainen toimintaelokuva. K16

Arviot: IMDb 4.6 ∙ Rotten Tomatoes 37 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:30
Hetki ennen tuhoa
Sarja rakentaa maailmanhistorian tuhoisimmat katastrofit uudelleen sekunti sekunnilta. Silminnäkijälausuntojen, uudelleenlavastusten ja tietokonegrafiikoiden kautta selitetään, miten ja miksi suuronnettomuudet tapahtuivat. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
01:55
Amerikan kovimmat vankilat
Rautainen kuri. Pohjois-Carolinan Alexander-vankilan kuri on poikkeuksellisen tiukkaa jopa vankilaksi - mutta huumekauppa on ongelma täälläkin. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:55
Aarteen tonkijat
Aavekaupunki. George Wyant ja Tim Saylor metsästävät kadonneita aarteita ympäri USA:n maaseutua. Miehet astuvat ajassa taaksepäin, kun he löytävät Idahon Chesterfieldistä todellisen aarteen: täysin koskemattoman aavekaupungin.
03:20
Suomen vartijat
Osa 21. Tavallinen työpäivä. Kauppakeskus Veturissa Kerttu huolehtii Hunkseista ja Mika varmistaa ettei fitnessmallien pukutiloihin tirkistellä. Juha ja Aleksi herättelevät helteen väsyttämiä juhlijoita Rautatientorilla
03:45
Suomen vartijat
Osa 22. Siskoni mun. Rautatientorilla Juha ja Aleksi todistavat nuorten väkivaltaiseksi yltyvää perheriitaa. Jyväskylässä paikallinen taiteilija paljastaa itsensä Sannalle ja Kirsille.
04:15
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.