UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 15.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Rysän päältä kiinni. Friedrich yrittää todistaa Niklakselle, että Patrizia pettää häntä, mutta ensimmäinen yritys menee pieleen. Kun hän vihdoin saa hankittua todistusaineistoa, Patrizia vetääkin ässän hihastaan ja on Friedrichin vuoro tyrmistyä. Poppyn laulajanura Lady Swissinä alkaa videokuvauksilla. Pormestarin ja laulajatähden suhde täytyy pitää salassa, mikä harmittaa sekä Werneriä että Poppya, ja isosiskon kaunastakin on pelkkää harmia. Friedrich ei edelleenkään tahdo palkata Andréta keittiömestariksi, mutta Niklas tarjoaa auliisti apuaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
American Idol
Poimintoja bussikiertueelta. Tänään koelauluissa nähdään bussikiertueelta löytyneitä laulajalupauksia. Miten käy viime kaudella kilpailleen Shi Scottin siskolle? Viime kaudelta tutut Adam Lasher ja Emily Brooke haluavat näyttää tuomareille, että vuosi ei ole mennyt hukkaan. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
15:00
Lily Cole taiteen parissa
Christo. Bulgarialaislähtöinen Christo loi vuosikymmenien ajan valtavia ympäristötaideteoksia vaimonsa Jeanne-Clauden kanssa. Vaimon kuoltua Christo jatkaa parin yhteistä työtä. Abu Dhabin dyyneille saattaa nousta 35 vuotta suunnitteilla ollut valtava öljytynnyriteos, jonka mittasuhteita Lily Cole lähtee Christon kanssa hahmottamaan. Brittiläinen asiaohjelma.
16:00
Amazing Race
Kanoottikilpa järvellä. Malawissa matka jatkuu Lilongwesta Salimaan ja tietenkin täyteen ahdetussa aamubussissa. Polkupyörätaksin työt odottavat eikä kaikkien pyörät kestä hajoamatta tälläkään kertaa. Kanoottikilpa järvellä voi kuulostaa helpolta, mutta kommunikointitaitoja kaivataan, ja loppumatka on taas patikointia ylämäkeen tiukkaa loppukiriä unohtamatta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi.
17:00
Walker, Teksasista
Häivähdys menneisyydestä. Trivetten entinen tyttöystävä Angel pyytää apua isänsä etsimiseen. Kun isä vihdoin löytyy, Angel tappaa isänsä ja kolkkaa Trivetten tajuttomaksi. Kun Trivette ryhtyy selvittämään, miksi ihmeessä Angel tappoi miehen, jonka piti olla hänen isänsä, jäljet johtavat jamaikalaisen huumejengin luo. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Myyttievoluutioita 2. Myytinmurtajat palaavat vanhoihin myytteihin ja testaavat niitä katsojien toivomilla lisäyksillä ja muutoksilla. Käsittelyyn pääsevät mm. boileriraketti, auton halkaiseminen lumiauralla ja lukkojen murtaminen nestemäisen typen avulla.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Millerit
Kukat ja herhiläiset. Ray saa vihdoin Nathanin klubille iskemään naisia. Mutta kun Nate saa naisen kotiin, Carol keskeyttää parin touhuilut juuri ennen sitä itseään. Kun Carolille selviää, että Nate lähetti seuralaisensa kotiin, hän tivaa Tomilta, onhan tämä kertonut Nathanille kukista ja mehiläisistä. Kun paljastuu, ettei ole, seuraa kiusallinen interventio. K7 (seksi).
19:30
Miehen puolikkaat
Raskausajan viehätys. Bertan viimeisillään raskaana oleva tytär Naomi saapuu vierailulle ja kirvoittaa kurvikkaalla olemuksellaan mielenkiintoisen keskustelun Charlien ja Alanin välillä. Charlie ei nimittäin lainkaan ymmärrä viehätystä, jota Alan tuntee raskaana olevia naisia kohtaan. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Taivaspoliisi. Seurakunta turvautuu Margen johdolla pelaamaan uhkapelejä pelastaakseen kirkon, jonka poliisipäällikkö Wiggum onnistuu vahingossa tuhoamaan rakettireppunsa kanssa. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Duff-miestä etsimässä. Homer toteuttaa unelmansa ja saa paikan olutmaskotti Duffmanina. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
The Big Year - posketonta bongausta
Komedia kolmesta elämänsä taitekohdassa olevasta lintuharrastajasta, jotka päättävät sysätä velvollisuudet syrjään ja osallistua vuoden kestävään kilpailuun, jonka tarkoituksena on bongata mahdollisimman monta lintulajia Pohjois-Amerikassa. Kilpailuhenkisenä alkavan seikkailun edetessä kolmikko oppii, ettei voittaminen ole elämässä aina tärkeintä. Ohjaaja: David Frankel, USA 2011 (100'). Pääosissa: Owen Wilson, Steve Martin, Jack Black. K7 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Millerit
Kukat ja herhiläiset. Ray saa vihdoin Nathanin klubille iskemään naisia. Mutta kun Nate saa naisen kotiin, Carol keskeyttää parin touhuilut juuri ennen sitä itseään. Kun Carolille selviää, että Nate lähetti seuralaisensa kotiin, hän tivaa Tomilta, onhan tämä kertonut Nathanille kukista ja mehiläisistä. Kun paljastuu, ettei ole, seuraa kiusallinen interventio. K7 (seksi).
23:30
Pukumiehet
Silloin ennen. Cameron julistaa, että hänellä on uusi todistaja koskien Ava Hessingtonin tapausta, mutta Harvey ja Mike epäilevät miehen puhuvan palturia. Tapaus nostattaa esille kuitenkin muistot menneisyydestä, jolloin Harvey oli vielä epärehellisen Cameronin leivissä ja joutui pohtimaan, miten pitkälle on valmis venyttämään moraaliaan. Rachelin haastattelu Stanfordissa muistuttaa puolestaan Miken menneestä vilpistä, jolla oli kauaskantoiset seuraukset. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 3. tuotantokausi. K12 (päihteet).

Kello 24:00

00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Heti Super Bowlin jälkeen suorana esitetyssä lähetyksessä ovat vieraina näyttelijät Tina Fey, Margot Robbie ja Will Ferrell sekä toimittaja Megyn Kelly. Ohjelmassa nähdään myös Barack ja Michelle Obama sekä koomikkoduo Key & Peele. Esitetty USA:ssa 7.2.2016.
01:25
Voittostudio