UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Maanantai 26.1.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:20
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
06:41
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:55
FOX Kids: Gormiti
Jos puu kaatuu. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:20
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
07:44
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
08:07
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:30
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 13. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:50
Wipeout Kesä
Keväinen Wipeout jatkuu Pelkoportaissa ja Kevätkeikussa. Keittiössä on tarjolla maapähkinävoita ja vaahtokarkkitahnaa, ja Jill saa kilpailijan. Amerikkalainen gameshow.
09:40
Kalle - Chef on the Beach
Kananrinta goes Thaimaa. Kallen keittiössä on taas huumaavat thaituoksut, kun kananrinta saa kaverikseen kookosta ja paksoita. Alkuruuaksi hiillostetaan tonnikalaa ja jälkiruokaa varten käydään hakemassa dragon fruitia paikalliselta kauppiaalta. 24Kitchen.
10:05
Teemu Laurell
Harissa-karitsaa. Klassinen nizzan salaatti aloittaa päivän menun. Karitsan kanssa Teemu lähtee makumatkalle välimeren eteläpuolelle. Mausteisen karitsan jälkeen maistuu raikas seljankukkajäätelö. 24Kitchen.
10:35
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 16. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään suklaatryffeleitä marjoilla sekä kahvilla maustettuina.
10:40
FOX Wild: Eläimellistä duunia
Näyttelijä Jeremy Brandt tutustuu erilaisiin ammatteihin, joissa ollaan vaaroja uhmaten tekemisissä eläinten kanssa. Millaista on paimentaa strutseja, hoitaa leijonien hampaita tai pelastaa mehiläispesiä? National Geographic Channel.
11:30
Lentoturmatutkinta
British Airwaysin lennolla 9 koettiin kauhunhetkiä vuonna 1982, kun matkustamo täyttyi savusta ja kaikki moottorit sammuivat Intian valtameren yllä. Tapahtuman erikoinen syy yllätti kaikki. Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 12:00

12:20
Futurama
Kausi 2. Osa 3. Ääniharava. Titaanin hinta nousee taivaisiin, jolloin Bender kanittaa titaanisen kehonsa. Benderin tultua katumapäälle keholla on jo uusi omistaja, joka tähtää maailmanpolitiikan huipulle. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
12:45
Aivopelit
Illuusion harhaa. Miten aivoistamme tulee aikakone, joka pystyy "näkemään" tulevaisuuteen? Miten meillä on Supermiehen tavoin röntgen-katse? National Geographic.
13:10
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 6. Syvemmälle, vielä syvemmälle. Tiede heittää kaiken ylle "näkyvyyden viitan". Myös juontaja Neil nähdään rakennusatomeistaan muodostuneena miehenä. National Geographic Channel.
14:00
Amerikan romanit
Bob seniorin terveydentila huononee. Yhteisten syntymäpäiväjuhlien kustannukset kaatuvat Nickyn harteille, ja ne uhkaavat musertaa hänet.
14:50
Hetki ennen tuhoa
Kuoleman alueelle. Yhdeksän vuorikiipeilijää menetti henkensä Mount Everestillä vuonna 1996, jolloin oli vuoren kaikkien aikojen tuhoisimmat päivät. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
15:40
Suomiehet
Osa 7. Saalistajien jäljillä. Rankkasateet saavat alligaattorit liikkeelle. Eläinvalvojat Cattail ja Onebear joutuvat poistamaan häirikköyksilöt vedestä, joskus jopa paljain käsin. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
16:30
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 4. Valossa piilossa. Astrofyysikko Neil deGrasse Tyson juontaa tunnettua tiedesarjaa, joka palaa ennennäkemättömän näyttävällä tavalla televisioon. National Geographic Channel.
17:20
Lentoturmatutkinta
Korean Airin lento 801 oli vuonna 1997 matkalla Guamin saarelle, mutta lentäjät laskeutuivat päin kukkulaa, ja 228 ihmistä kuoli. Miten etäisyyksien arviointi saattoi mennä niin pieleen? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 18:00

18:15
Family Guy
Kausi 10. Osa 13. Roolinvaihto. Chris väittää aikuisten elämää helpoksi, joten Lois ja Peter päättävät vaihtaa paikkoja lasten kanssa. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:40
How I Met Your Mother
Osa 521. Erilliset sängyt. Lily ja Marshall innostuvat erillisistä sängyistä, mutta pian heidän välillään on kuilu. Don pyytää Robinia muuttamaan luokseen. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:05
Varastojen metsästäjät
Kimppakivaa. Jesse lyö hynttyyt yhteen vanhan kilpakumppaninsa kanssa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 8. Maailmanlopun nautintoja. Arlingtonissa huutokaupoissa koetaan outoja, kun Ricky ja Bubba luulevat löytäneensä maailmanlopulta pelastavan amuletin. Jenny tuskailee nolon antiikkikapistuksensa kanssa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
20:05
Bones
Osa 22. Kahdesti kuollut. Tutkijat osallistuvat työtoverinsa ruumiinvalvojaisiin, kun Brennan huomaa, ettei vainaja kuollutkaan sydänvikaan, vaan hänet murhattiin. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Castle
K12
21:55
Juomahemmo
The Waterboy, USA, 1998. O: Frank Coraci. P: Adam Sandler, Henry Winkler, Fairuza Balk. Bobby asuu äitinsä kanssa, ja jakaa työkseen vettä jalkapalloilijoille. Saatuaan potkut Bobby päätyy uuden joukkueen palvelukseen, ja sattumalta hänestä tulee joukkueen tähtipelaaja. K7

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 35 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
S.H.I.E.L.D. Agentit
Kausi 2. Osa 4. Vihollisen kasvot. Palaneesta kirkosta löydetään vahingoittumaton maalaus, jossa on salaperäistä kirjoitusta—samaa kirjoitusta, jota agentti Coulson kirjoittaa pakkomielteisesti työhuoneensa seinille. Amerikkalainen toimintasarja. K12

Kello 24:00

00:20
The Bridge
Osa 2. Tunneli. Cristina Fuentesin ruumis vie Sonyan ja Marcon Meksikon puolelle Juareziin. Toimittaja Daniel saa puhelun tappajalta. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
01:20
Vankilassa ulkomailla
Rakkauden vanki. Brittimies menee Filippiineille tapaamaan tyttöystäväänsä. Naisen ex-mies puuttuu asioihin, ja rakkaustarina saa painajaismaisia piirteitä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:15
Alaskan lentopelastajat
Taivaskalastusta. Lentäjät pitävät silmällä hurjan kalliita äyriäisrahteja, ja samalla he tarkkailevat vilkkaan ilmatilan muuta liikennettä. National Geographic Channel.
03:00
Suomen vartijat
UUSINTAKIERROS ALKAA! Joukossa tunnelma tiivistyy. Helsingin Rautatieasemalla vartiovuorossa ovat Sanna ja Petri. Yövuoron aikana vartijat joutuvat selvittelemään nuorisotappelua, sekä avustamaan juhlinnasta väsyneitä yön kulkijoita. Dokumentaarinen sarja.
03:30
Suomen vartijat
Kovaa yritystä. Rautatieaseman yövuorossa ovat Sabesan ja Timo. Alaikäisten juhlinta sekä häiriköinti työllistävät kaksikkoa. Muutenkin tapahtumarikkaan vuoron aikana rauhoitellaan itsetuhoista miestä sekä puututaan lemmenkipeän miehen päällekäyvään rakkaudennälkään.
03:55
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.