UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Perjantai 29.8.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:26
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:40
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. K7
07:26
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. K7
07:48
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 18. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:10
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:34
FOX Kids: Avatar 3
Kausi 3. Osa 14. Kiehuva kivi. Sokka ja Zuko murtautuvat Kiehuvan kiven vankilaan, Tulimaan turvallisimpaan vankilaan, pelastamaan Hakodaa. K7
08:55
Wipeout Kesä
Tyky-päivä. Tällä kertaa pomot ja työntekijät kilpailevat pareittain, ja vain kaksi parasta paria pääsee Loppukoitokseen. Amerikkalainen gameshow.
09:45
24Kitchen: Sara La Fountain
Superfood. Sara valmistaa tällä kertaa kehoa puhdistavat ja energisoivat aamu- ja välipalasmoothiet, vihermehua, raakasalaattia misoinkiväärikastikkeella ja marjaisan raakakakun. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:15
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Kalle friteeraa rapeita juureksia ja valmistaa mehevän leivän revitystä kanasta ja valkosipulisesta tzatzikista. Menun kruunaa raikas ananassmoothie. 24Kitchen
10:40
24Kitchen: Makoisat kilometrit
Madeira. Lubomir Stanisic nauttii Madeiran perinneherkuista. Hän pääsee maistamaan muun muassa hunajakakkuja, bolo de caco -leipää ja hedelmäistä ponchaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:40
Maailman kovimmat korjaushankkeet
Jättiproomu. Sean Riley on mukana siirtämässä lähes 300 tonnin painoista proomua, jonka hirmumyrsky Gustav paiskasi Mississippin liepeillä sijaitsevan kanavan rannalle. Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 12:00

12:35
Rajasota
Salakuljettajien valtatie. Tulli ja rajavartiosto ovat silmä tarkkana yleisten salakuljetusreittien varrella. Meksikon huumekartellien sotien vaikutukset tuntuvat rajan molemmin puolin. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic Channel
13:25
Rajasota
Jengi jää kiinni. Poliisit ottavat kiinni Floridaan matkalla olleen huumeveneen, ja yrittävät murtaa puertoricolaisen salakuljetusrenkaan. National Geographic Channel
14:20
Rajasota
Kokaiinilasti merillä. Kalastusaluksen kyydistä löytyy lähes puolitoista tonnia kokaiinia. Miamissa selvitellään risteilyaluksen työntekijöiden salakuljetusrikoksia. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
15:10
Rajasota
Meriratsia. Floridan ja Puerto Ricon lainvalvojat takavarikoivat suuren huumekätkön, tuhoavat marihuanaviljelmän ja nappaavat kansainvälisen jengin jäsenen. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
16:00
Aivopelit
Mitä et tiedä. Emme ehkä ole yhtä älykkäitä kuin luulemme. Onko käsityksemme ympäröivästä maailmasta todella yhtä hyvä kuin ajattelemme? National Geographic.
16:30
Hetki ennen tuhoa
Sarja rakentaa maailmanhistorian tuhoisimmat katastrofit uudelleen sekunti sekunnilta. Silminnäkijälausuntojen, uudelleenlavastusten ja tietokonegrafiikoiden kautta selitetään, miten ja miksi suuronnettomuudet tapahtuivat. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
16:55
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 9. Ricky ja Bubba vauhdissa. Ponderin pikkukaupunki Teksasissa osoittautuu lottovoitoksi Rickylle ja Bubballe, kun tuhti dynaaminen duo tahkoaa kahden suuren varasto-ostonsa voimin jättisumman rahaa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
17:20
Huutokaupan Metsästäjät
Barrylla on ongelmia huutokaupan elekielen kanssa. Jarrod törmää taas heikkoon kohtaansa. Dave ei säikähdä epämääräisen näköistä varastoa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:50
Lyödään ällikällä
Murskaa ja tartu. Tim Shaw selvittää tieteellisillä kokeilla maailman lainalaisuuksia. Hän tutustuu Hollywoodin-tyylisiin takaa-ajoihin ja äänen murskavoimaan. National Geographic Channel.

Kello 18:00

18:15
Family Guy
Kausi 10. Osa 17. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:45
How I Met Your Mother
Ikkuna. Tyttö, johon Ted on ollut ihastunut jo vuosia, eroaa poikaystävästään, ja Tedille avautuu ikkuna saada hänet itselleen. Kilpailu on kuitenkin kovaa. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:10
Jaakon matkassa
Espanjan Alicantesta Jaakko löytää Satu ja Jon Westin, jotka pitävät löytökoirien turvakotia. Siellä on tällä hetkellä 23 koiraa, joista osa saa uuden kodin Suomesta.
20:00
Huutokaupan Metsästäjät
Nabila ei pidä tunkeilijoista reviirillään. Darrell on valmis tekemään kaupat hinnalla millä hyvänsä, ja Barry herättää hämmennystä valeasussaan. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 10. Huonoja enteitä. Huutokaupan metsästäjät saalistavat Mesquiten pikkukaupungista lehmipoikain antiikkia. Jenny Grumbles saa kuitenkin varastolla vain huonoja enteitä toisensa perään. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 8. Kallo veistoksessa. Murskatusta autosta löytyy ruumis. Jäljet johtavat taidegalleriaan, ja auto osoittautuu taideteokseksi. Angela tapaa vanhan tuttunsa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
Criminal Minds
Kausi 6. Osa 4. Vaarallisia suhteita. Profilointiryhmä lähtee Ohioon jäljittämään sarjamurhaajaa, joka murhaa aviopareja. Garcia puolestaan tarjoutuu täyttämään JJ:n jättämän paikan profilointiryhmässä. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:45
Intelligence - Agentti 2.0
Osa 1. Pilotti. Salaisen palvelun agentti Riley Neal pyydetään suojelemaan agentti Gabriel Vaughnia, jonka päähän on asennettu mikrosiru. Gabriel etsii kadonnutta vaimoaan. Amerikkalainen toimintasarja. K12
23:40
Hain saalistajat
Tiukkoja tilanteita. Pieniä valkohaita etsitään Kalifornian rannoilta. Nuorten haiden käsittely on haaste tiimille, eikä hätätilanteilta vältytä. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 24:00

00:30
Hain saalistajat
Rantamaisemia. Tiimi saalistaa nuoria valkohaita Malibussa. Ihmiset ja hait elävät alueella rinta rinnan, mutta pienetkin hait ovat kova ja vaarallinen vastus ryhmälle. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
01:20
Hain saalistajat
Kohtalo vaakalaudalla. Tutkimusryhmä joutuu huonoon valoon, kun epäonni johtaa yllättäviin tilanteisiin. Millainen on retkikunnan tulevaisuus? Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
02:15
Nolot vartalot: Sairaudet
Emätin. Noloja sairauksia hoitavat lääkärit kiertävät Britanniaa ja keskittyvät tällä kertaa hoitamaan erilaisia emättimeen liittyviä sairauksia ja ongelmia ja poistamaan siihen elimeen liittyvää nolostelua.
03:05
Totta vai tarua?
Da Vinci -koodi. Dan Brownin kirjaa Da Vinci -koodi on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta. Kuinka suuri osa kirjassa esitetyistä väitteistä on totta? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
03:30
Family Guy
Kausi 10. Osa 13. Roolinvaihto. Chris väittää aikuisten elämää helpoksi, joten Lois ja Peter päättävät vaihtaa paikkoja lasten kanssa. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
03:55
24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04:25
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.