UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Viisi Torstai 30.10.

06:15
Ihmemies MacGyver
Naapurit. Asuntoa vaihtanut MagGyver tutustuu uusiin naapureihinsa ja sekaantuu tahtomattaan salamurhajuoneen. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991) K12
07:10
Matlock
Osa 1/2. Matlock puolustaa nuorta brittisuurlähettilästä, jonka epäillään murhanneen rakastajattarensa aviomiehen. Suurlähettiläs luopuu diplomaattisesta koskemattomuudestaan puhdistaakseen maineensa. Yhtäkkiä suurlähettiläs on menettää henkensä, kun joku yrittää ajaa autolla hänen ylitseen. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988) K7
08:05
Kellarin kunkku
Doug häviää jatkuvasti Arthurille pöytätenniksessä ja päättää testata taitojaan Carrieta vastaan. Doug kuitenkin häviää nöyryyttävästi myös vaimolleen, jolloin hän epätoivoisena pyytää Arthurilta valmennusapua, jotta voittaisi pelissä edes vaimonsa. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003) K7
08:30
Kellarin kunkku
Doug ja Carrie ovat aikeissa uusia vihkivalansa, mutta jatkuvat vastoinkäymiset saavat heidät katumapäälle. Arthur aikoo antaa häälahjaksi pullon iäkästä portviiniä, mutta saadessaan tietää juoman todellisen arvon hän toivoo, että hääpari ei korkkaisi pulloa. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003) Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
TV Shop Tvins
11:55
Tallinna
Teinit valtaavat laivan. Kuuden nuoren joukkio Lempäälästä lähtee Baltic Princessin biletysristeilylle. Satamassa matkaan lyöttäytyy yllättäviä seuralaisia. Lennu yrittää saada Otto-Voittoa nukkumaan, mutta päätyykin keilaamaan. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

Kello 12:00

12:25
Tahdon morsiuspuvun!
Malli ja kauneuskuningatar Jackie etsii ainutlaatuista, seksikästä ja eleganttia asua mittava makutuomaristo apunaan. Rachel haluaa ehdottomasti Kate Middleton -tyylisen hääpuvun. (Say Yes to the Dress, tosi-tv-sarja, 7. kausi, USA, 2011)
12:55
Pomo keittiössä
Buddy valmistaa maistuvan brunssin. Tarjolla on mm. paistettuja perunoita ja kananmunaa, hunajalla ja mintulla maustettua melonisalaattia sekä pannukakkuja. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)
13:25
Pomo keittiössä
Buddyn herkkupäivällinen aloitetaan viikunoilla, vuohenjuustolla ja manteleilla. Pääruoaksi valmistuu grillikylkeä juustoisen polentan kera. Lopuksi herkutellaan suklaa-appelsiinivanukkaalla. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)
13:55
Ihmemies MacGyver
MacGyver näkee painajaisia Murdocista ja on varma, että tämä on elossa. Lääkäri epäilee, että MacGyver kärsii vain työuupumuksesta, ja säätiö menettää tärkeän työtehtävän. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991) K12
14:55
Matlock
Osa 2/2. Suurlähettilään selvittyä täpärästi yliajoyrityksestä Matlock huomaa, että hänen asiakkaansa nimi voidaan puhdistaa vain avaintodistaja Shelby Russellin suosiollisella avustuksella. Shelby löytyy lopulta hänen äitinsä kautta, jolloin Matlock tähdentää Shelbylle, että Anthony on mennyttä miestä, ellei nainen suostu astumaan todistajanaitioon. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988) K7
15:55
Suhdekoukerot
Taaperoita ja tulevaisuuden suunnittelua. Romanttista viikonloppumatkaa suunnitellessaan Jennifer ja Adam ottavat syyniin myös tulevaisuutensa, mutta ongelmia sikiää, kun nuoripari ei olekaan kaikesta yhtä mieltä. Jeff ja Audrey harkitsevat lastenhankintaa, ja Russel törmää vanhempaan naiseen menneisyydestään. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007) K7
16:25
Kaikki rakastavat Raymondia
Ray palauttelee pianoinnostustaan mieleen antaakseen Allylle opetuksen luovuttamisesta, kun Ally ei halua jatkaa oppituntejaan. Lopulta kuitenkin Marie antaa arvokkaamman opetuksen, kun hän kajauttaa ilmoille tunteikkaan hetken Rayn menneisyydestä. (Everybody Loves Raymond, komedia, 2. kausi, USA, 1997) Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
Pulmuset
Sarja alkaa alusta uusintana. Chicagolaisen Bundyn lähiöperheen elämästä kertova tilannekomediasarja tuo ruutuun kenkämyyjä-isä Alin (Ed O'Neill), kotirouva-äiti Peggyn (Katey Sagal), heidän yksinkertaisen ja hutsahtavan blondityttärensä Kellyn (Christina Applegate), näsäviisaan ja itsekeskeisen poikansa Budin (David Faustino), laiminlyödyn Buck-koiran sekä naapurissa asuvan Rhoadesin pariskunnan. Sarjan avausjaksossa Peggy ei päästä Alia katsomaan koripallopeliä, koska on kutsunut naapurin nuorenparin kylään. (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987) Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Pulmuset
Hoikkenergia. Hellyydenkipeä Peggy pakottaa Alin dieetille, jotta tälle jäisi töiltä ja tv:n katselulta enemmän energiaa makuuhuoneeseen. (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987) K7

Kello 18:00

18:00
Kellarin kunkku
Deacon on aikeissa mennä treffeille kauniin naisen kanssa. Samaan aikaan Kelly on kertonut Dougille ja Carrielle haluavansa sopia Deaconin kanssa. Heffernanit eivät pääse yksimielisyyteen siitä, kertoako tästä Deaconille. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003) Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Kellarin kunkku
Dougia pyydetään mukaan Carrien työpaikan softball-joukkueeseen, jossa hänen kuitenkin pitäisi teeskennellä olevansa lakimies. Varsinkin Carrie yllättyy, kun Doug hoitaa "roolinsa" uskomattoman vakuuttavasti. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003) Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Tavallista elämää
Tami liikuttuu kyyneliin saadessaan arvovaltaisen viestin. Sara hikoilee kuntosalilla missiystävänsä Lotta Hintsan kanssa. Janni kokkailee kotona Laurille herkullisia terveysruokia. Sedu valloittaa taas uutta kaupunkia ravintoloineen. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)
19:28
Suomen rumimmat tatuoinnit
Helsink-tatuointistudioon saapuu tänään Schwarzin asiakkaaksi Atte. Kavereiden kanssa rakennettu tatuointikone ei välttämättä tehnyt olkapään tribaalista katu-uskottavaa, joten se saa jäädä piiloon uuden ja upean muotokuvan alle. Inkun haasteena on peittää Pepin itse neulalla tekemä tatuointi, josta kukaan ei edes saa selvää mitä se esittää. Monipuolisen muusikon Sami Saaren tatuointien painopiste on musiikissa ja lapsissa. (Suomen rumimmat tatuoinnit, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)
20:00
Myyntimies Jethro
Myyntimies Jethro Jumalan armosta. Halleluja! Myyntimies Jethron rauhallinen krapula-aamu saa omituisen käänteen, kun ovelle ilmestyy yllättäen Jumalan sanansaattajia. Jethron lauantaihin kuuluu myös kauan odotettu kalastusreissu pojan kanssa, tunteet pintaan nostava hääjuhla Pukkilassa sekä suuta kuivaava juontotehtävä Turussa. Liittyykö yli-matruusi Jethro uuvuttavan vapaapäivän päätteeksi "piruntorjuntapatteristoon"? (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

Kello 21:00

21:00
Scream (K16)
(Scream, kauhu, USA, 1996) Modernin kauhun klassikko, joka on täynnä viittauksia muihin kauhuelokuviin. Tappaja vainoaa nuoria pikkukaupungissa, jossa on tasan vuosi sitten tapahtunut raaka surma. 107 min. Ohjaus: Wes Craven. Pääosissa: Neve Campbell, Skeet Ulrich, Drew Barrymore. K16

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 80 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Suomen rumimmat tatuoinnit
Helsink-tatuointistudioon saapuu tänään Schwarzin asiakkaaksi Atte. Kavereiden kanssa rakennettu tatuointikone ei välttämättä tehnyt olkapään tribaalista katu-uskottavaa, joten se saa jäädä piiloon uuden ja upean muotokuvan alle. Inkun haasteena on peittää Pepin itse neulalla tekemä tatuointi, josta kukaan ei edes saa selvää mitä se esittää. Monipuolisen muusikon Sami Saaren tatuointien painopiste on musiikissa ja lapsissa. (Suomen rumimmat tatuoinnit, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)
23:45
Mona Lisa Smile
(Mona Lisa Smile, draama, USA, 2003) 1950-luvulle sijoittuvassa ja Julia Robertsin tähdittämässä elokuvassa vapaamielinen naisopettaja pääsee opettamaan arvostettuun, mutta hyvin vanhoilliseen kouluun, jossa oppilaita ei valmisteta niinkään uraa kuin avioliittoa varten. 110 min. Ohjaus: Mike Newell. Pääosissa: Julia Roberts, Julia Stiles, Kirsten Dunst, Maggie Gyllenhaal, Marcia Gay Harden. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 35 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

02:05
5D: Aikuiset neitsyet
Vanhempiensa kellarissa majaileva Skippy on 34-vuotias neitsyt ja etsii epätoivoisesti vaimoa lähtien naistenhakureissulle äiti kelkassaan. 32-vuotias Lindsey odottaa avioliittoa ja turhautuu, kun poikaystävältä ei kuulu sormusta. 29-vuotiaasta Karissasta ei ensi näkemältä arvaisi, että ensimmäinen kerta vasta häämöttää. (Virgin Diaries, dokumentti, USA, 2011) K7
03:00
Yllätystuunaajat
Haastava Dodge. James tahtoo uutta tyylikästä ilmettä kuhmuiseen 1971 Dodge Challengeriin, joten hänen vaimonsa Stephanie järjestää tuunausyllätyksen. (Overhaulin', tosi-tv, 2. kausi, USA, 2005)
03:55
Suhdekoukerot
Umpisolmussa. Jenniferin hieroessa Jeffin jumiutunutta niskaa mies joutuu noloon tilanteeseen. Jälkikäteen Jeff ei tiedä, miten kertoisi asiasta Audreylle, joka puolestaan ihmettelee miehensä outoa käytöstä. Samaan aikaan Russel yrittää flirttailla opettajan kanssa, mutta saa loukkauksia pieneltä kiusaajalta. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007) Sallittu kaiken ikäisille.