UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Sunnuntai 4.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:25
Ostosruutu
07:25
Onnenarpa
08:55
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 7/17. Burger Kitchenin kohtalo. Edelliskerralla tutustuttiin hampurilaispaikka Burger Kitchenin riitaisaan perheeseen. Isä Alan oli perustanut ravintolan salaa poikansa Danielin rahoilla ja pakottanut tämän alalle, mikä hiersi välejä. Isä vieläpä puuttuu Danielin kaikkiin tekemisiin. Ramsay toimii rauhantekijänä, luo täysin uuden hampurilaismenun ja kutsuu illalliskattaukselle ruoka-alan tärkeitä vaikuttajia, jotka ovat jo kerran pettyneet ravintolan sapuskoihin. Burger Kitchenillä on nyt näytön paikka. Amerikkalainen sarja. (43')
09:50
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 8/17. Greek at the Harborin salaisuus. Kreikkalaisravintola The Greek at the Harbor on perheyritys. Isä Makis on tehnyt tolkuttoman pitkiä työpäiviä 17 vuotta putkeen, eikä hän jaksa enää edes välittää ruoan laadusta. Pahin ongelma kuitenkin on Makisin ja tämän Aris-pojan etäinen suhde. Poika haluaisi lisää vastuuta, mutta isä ei anna tilaisuutta. Ramsay vaistoaa, ettei hänelle on jätetty jotain kertomatta. Amerikkalainen sarja. (43')
10:40
Hell's Kitchen
Kausi 4. Jakso 12/15. Kateelliset kilpakumppanit. Haastetehtävässä tarjoillaan lounasta odottaville äideille, ja palkinto aiheuttaa häviäjissä kateutta. Illallinen sujuu tällä kertaa lähes täydellisesti, mutta Hell's Kitchenissä kukaan ei silti ole turvassa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
11:35
Hell's Kitchen
Kausi 4. Jakso 13/15. Johtajan pallilla. Kolme parasta kilpailijaa on enää jäljellä ja Gordon Ramsay haluaa testata, onko heissä keittiön esimiesainesta. He saavat myös vieraita kotoa, mutta Ramsayn haasteissa on aina koira haudattuna. Amerikkalainen realitysarja. (40')

Kello 12:00

12:25
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 4/13. Turvalasitärsky. Tällä kertaa näemme omenoiden murskaamista, puhallusputkiammuntaa, neliraajajuoksua ja laatikkoon ahtautumista. Ja koska nämä ennätyskokeet eivät vielä ole tarpeeksi erikoisia, on huipennukseksi lisättävä turvalasitärsky. Amerikkalainen sarja.
13:20
Kanadan rajalla
Kausi 1. Jakso 11/13. Pehmoleluja. Tulli löytää pehmoleluja sisältävästä paketista jotain ylimääräistä. Eräs amerikkalainen pyrkii Kanadaan lääkärin, koska häneltä ovat lääkkeet loppu. Lisäksi eräs surffaaja on tuonut jotain todella erikoista maahan. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
13:50
Kanadan rajalla
Kausi 1. Jakso 12/13. Petollista postia. Erään japanilaisen turistin matka tyssää, kun hän paljastaa, ettei ole pakannut kaikkia laukkujaan itse. Postikeskuksessa useastakin paketista löytyy laittomia tuotteita. Eräs brittimies pyrkii maahan ilman paluulentoa ja vähin rahoin. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (21')
14:20
Kanadan rajalla
Kausi 1. Jakso 13/13. Salakuljettajia. Rajavartiolaitoksen iskuryhmää työllistää kaksi laittomasti maassa olevaa huumesalakuljettajaa. Raja-asemalla maahan pyrkii amerikkalainen, joka ilmeisesti on asunut Kanadassa laittomasti. Erään kreikkalaisen miehen epäillään tulleen maahan tekemään pimeää työtä. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
14:50
Talent UK
Kausi 8. Jakso 7/18. Suuntana semifinaalit. Vuorossa ovat kauden viimeiset koe-esiintymiset ennen kuin tuomarit joutuvat kinkkisten valintojen eteen: ketkä 200 jatkoon päässeestä esiintyjästä pääsevät 40 parhaan joukkoon ja semifinaaleihin? Englantilainen viihdeohjelma. (57')
16:00
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 1/20. Köyhän miehen Porsche. Jimmielle tarjotaan Bonnien ja Clyden suosikkiasetta, BAR-pikakivääriä. Hintapyyntö on kuitenkin sen verran kova, että aseen aitous on tarkastettava ennen ostamista. Panttilainaamon tiskille tuodaan myös valtavan kokoinen käärmeennahka, ja pojat testaavat Porschea, joka ei ole ihan sitä miltä näyttää. Amerikkalainen sarja. (20')
16:30
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 2/20. Eliittipossu. Kenkä-Mike haluaa myydä näyttelyissä menestyneen possun. Jimmie ostaa tuttavaltaan vanhan hammaslääkärin tuolin, jonka Jenkki saa kunnostaa. Joker kaupittelee kävelykeppiä, joka on muka kuulunut kuuluisalle intiaanipäällikkö Geronimolle. Amerikkalainen sarja. (20')
17:00
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 2. Jakso 9/10. Philadelphia. Anthony saa viimeinkin aikaiseksi tutustua Philadelphian ruoka- ja taidekulttuuriin, historiantäyteistä opastettua kiertokävelyäkään unohtamatta. Philadelphiassa selviää, mitä megakool tai bussipaukku on, ja tietysti syödään hyvin. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
17:55
JIM D: Tuhoisa maapallo
Kausi 1. Jakso 10/10. Tulvia ja tulitornadoja. Oceanos uppoaa Etelä-Afrikan rannikolla, Kilauea purkautuu Havaijilla, ja tulitornado riepottelee palomiehiä Kaliforniassa. Lisäksi tulvat aiheuttavat vaaratilanteita ja kuolemia Australiassa ja Intiassa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:55
Tulossa: Tripla
Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
19:00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 2. Jakso 5/10. Vääriä valintoja. Kristinan hengenpidätystaidot joutuvat testiin. Tulikokeessa testataan käsimerkkejä. Joukkuekilpailussa punainen joukkue tekee vääriä valintoja. Belindan ja muiden välit kiristyvät. Melissan peppu saa kehuja. Belinda avaa sanaisen arkkunsa karsinnassa. Kotimainen realitysarja. (42')
20:00
Suomen Tulli
Kausi 4. Jakso 4/12. 28 kg huumausainetta ja vaarallinen rekka. Lentokentällä jää kiinni profiloitu kohde salakuljetussaaliinsa kera. Nuijamaalla rekan tekninen kunto jättää toivomisen varaa ja se palautetaan Venäjälle. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')

Kello 21:00

21:00
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 2. Jakso 4/8. Nepal - maanjäristyksen selviytyjät. Sarjassa Arman muuttaa kymmeneksi päiväksi yhteisöön, heimoon tai ympäristöön, jossa ihmiset elävät täysin länsimaisen kulttuurin ulkopuolella. Kohteisiin tutustutaan opettaja-oppipoika-asetelmassa. Jokaisessa uudessa ympäristössä Armanin on lunastettava oma paikkansa ja luottamus paikallisten joukossa. Koskettavassa sarjassa on luvassa hengenvaarallisia seikkailuja ja selviytymistä, mutta sarjan pääpaino on ennen kaikkea ystävyydessä ja luottamuksessa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Rekkakuskit jäällä
Kausi 7. Jakso 7/12. Kuumat paikat. Artilla palaa käämit, kun haettavat perävaunut ovat jäätyneet kiinni. Lisa eksyy järvellä. Alexilla on kuumat paikat, kun rekka syttyy tuleen, ja ohjaamo täyttyy savusta. Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).
23:00
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')

Kello 24:00

00:00
Matkalla kiven sisään
Kausi 4. Jakso 2/10. Vanhempien jalanjäljillä. Kristin seuraa äitinsä ja K.J. isänsä jalanjälkiä. Kumpikin on kovaa vauhtia päätymässä vankilaan. Kristin karkailee ja K.J. myy huumeita. Vankilavierailulla he joutuvat koville. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40') K12 (ahdistus).
01:00
Villiruoan valtiaat
Kausi 1. Jakso 3/8. Jänisjahdissa. Mark ja Wylie lähtevät Greytowniin ja Havelock Northiin. He pyydystävät jäniksen jänisraguuta kokkaavalle Shannonille ja käyvät hakemassa merikorvia Darylelle, joka käyttää villiruoka-annoksessaan lisäksi epätavallista rauskua. Uusiseelantilainen ruokaohjelma. (43')
02:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV