UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 26.9.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Traaginen menetys. Poppy on murtunut keskenmenon myötä. Michael ja Werner ovat myös syvästi surullisia. Poppy ei tosin ole uskoa Wernerin surun aitoutta. Beatrice ei ole ilahtunut siitä, että Friedrich hoitaa Luisan perintöä. Niinpä hän panee liikkeelle ilkeän juorun poikansa Davidin ystävällisellä avustuksella. André yrittää vaatia suuria summia Nataschan ja Samin uudelta managerilta, mutta laulupari keksii keinon näpäyttää rahanhimoista Andréta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Grilliruoka. Jamie grillaa mereneläviä savussa. Lampaanpaistin, ribsit ja kanan hän maustaa omatekoisella grillimarinadillaan. Grillatun lohen Jamie höystää rapeaksi paistetulla nahalla. Englantilainen ruokaohjelma.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Koti marsukaksikolle. Chiara etsii marsuilleen Bobille ja Tiggylle uutta kotia muuttuneiden elinolosuhteidensa vuoksi. Yhdessä he tapaavat eläinrakkaan kampaajan, eläinpuistoa pyörittävän perheen sekä naisen, jolla on kotonaan jo entuudestaan melkoinen eläinpoppoo.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Naisten pinkki pilleri. Onko vihdoin keksitty ensimmäinen lääke naisten seksuaalisen halun kohottamiseen? Studioyleisö riemuitsee, mutta pilleri ei kuitenkaan toimi kuten Viagra miehille. Vakavampi keskustelunaihe on seksuaalinen häirintä opiskelijapiireissä. Näyttelijät Marcia Gay Harden ja Luis Guzman kertovat uudesta sairaalamaailmaan sijoittuvasta Code Black ¿televisiosarjasta ja esittelevät oppimiaan ensiaputaitojaan tohtori Travis koehenkilönään. Lisäksi näytetään uusi menetelmä aknearpien korjaamiseen ja lääkärin uusi koiranpentu esittäytyy. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Grand Designs Uusi-Seelanti
Kauriita kasvattava poikamies Lachlan haluaa rakentaa Uuden-Seelannin syrjäiseen eteläkärkeen suuren talon itselleen ja tulevalle perheelleen. Virtaviivainen, arkkitehdin suunnittelema betonitalo poikkeaa alueella vallitsevasta tyylistä. Miten käy tiukan rakennusaikataulun, kun Lachlan päättää toimia hankkeen projektipäällikkönä itse ja palkkaa avukseen navettoja rakentavan miehen? Tositelevisiosarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista Uudessa-Seelannissa. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
14:00
Vaimot vaihtoon UK
Hulluutta vai urheiluhulluutta?. Tänään selviää, voiko rento äiti muuttaa urheilullisen perheen arkea tai onnistuuko sporttiäiti iskostamaan terveitä elämäntapoja toiseen perheeseen.
15:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 3/14. Fitness-treeneissä rapukävelyä ja kalajumppaa. Onko sähköpyörästä mitään iloa tosiurheilijoille? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Elixir Life
Kausi 3, 3/14.Kauniit ja Mestarit nyrkkeilyleirillä. Amin Asikainen vetää Joanna Kuvajalle ja Satu Tuomistolle nyrkkeilytreeniä Rocky-elokuvan henkeen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Kylppäriviikon ratkaisu. Kausi 6, 11/67. Miltei mahdottomalta vaikuttanut haaste rempata kaksi kylpyhuonetta yhdessä viikossa saa kilpaparit todella koville. Armottoman urakoinnin ja keskinäisen kinastelun jälkeen kylppärit alkavat kuitenkin valmistua, ja on lopullisen tuomaroinnin aika. Ketkä voittavat kisan ja nappaavat 10 000 dollarin palkintopotin? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Juoruilta siivet. Werneriltä pääsee suusta sammakko, joka suututtaa Poppyn perinpohjaisesti ja saa tämän pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään Natascha-siskon luo haavojaan nuolemaan. Michael yrittää puhua surun murtamalle Poppylle Wernerin puolesta, mikä johtaa väärinkäsityksiin. Natascha ja Sam esittävät pariskuntaa toimittajien edessä, mutta Sam toivoisi suhteesta täyttä totta. Friedrichistä ja Luisasta hotellissa kiertävät huhut saavat Luisan vaivaantumaan ja Friedrichin raivostumaan. Friedrich on jyrkkänä henkilökunnalle katkaistessaan juoruilta siivet. Olisiko jo korkea aika kertoa totuus isyydestä Luisalle? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Sadan tonnin talot
Andrew'n ja Clairen talo . Kausi 2, jakso 3/6. Pariskunta on hypännyt oravanpyörästä ja perustanut maalle kanalan. Investoinnit ovat nielaisseet heidän rahavaransa, mutta vielä olisi saatava rakennetuksi talo, jotta asuntovaunuelämä loppuisi. Talosta uhkaa tulla pieni ja tylsä koska rahat eivät riitä. Arkkitehtuuritoimittaja Kieran Long and arkkitehti Piers Taylor tarjoavat luovia ja edullisia ratkaisuja. Brittiläinen asiaohjelma.
19:00
Vaimot vaihtoon USA
Loudon / Envy. Gina Loudon on konservatiivipoliitikko, senaattorin vaimo, viiden lapsen äiti ja harras uskovainen. Hän vaihtaa osia vapaamielisen Angela Envyn kanssa. Angela elää painija-Chrisin, pariskunnan yhteisen tyttöystävän ja neljän lapsen kanssa. Kun ääripäät kohtaavat, konfliktit ovat väistämättömiä. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
20:00
Grand Designs Uusi-Seelanti
Gus ja Sarah rakentavat viisihenkiselle perheelleen pienen budjetin ekotalon, jonka materiaaleina käytetään esimerkiksi autonrenkaita, lasipulloja ja simpukankuoria. Kustannuksissa säästetään entisestään, kun rakennusprojekti hoidetaan yhteisöllisenä työpajana, jonne saapuu ekorakentamisesta kiinnostuneita vapaaehtoisia eri puolilta maailmaa. Gus aikoo viedä projektin loppuun kahdessa kuukaudessa, mutta joutuu miettimään aikataulua uudelleen matkalla ilmenevien mutkien takia. Tositelevisiosarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista Uudessa-Seelannissa. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.

Kello 21:00

21:00
I Am Cait
Tie kutsuu taas. Kausi 2, 1/8. Caitlyn lähtee transystäviensä kanssa kuukauden kestävälle kiertomatkalle. Ensimmäisessä jaksossa päästään ihailemaan Grand Canyonin maisemia. Caitlynia tentataan hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Matkan edetessä alkaa tulla esille näkemyseroja niin transasioissa kuin politiikassakin. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa seurataan Caitlyn Jennerin kiertomatkaa Yhdysvaltain keskiosissa transsukupuolisten asialla.
22:00
Sinkkuelämää
Amerikatar Pariisissa, Part une. Kausi 6, 19/20. Mr. Big tulee New Yorkiin voidakseen tavata Carrien. Carrie ei ole kiinnostunut. Petrovsky ja Carrie asuvat Pariisissa hotellin sviitissä. Carrie tapaa myös Aleksandrin 22-vuotiaan tyttären Chloen. Samantha tekee syöpäkonferenssissa julkiset peruukkisamanthat heittämällä hiostavan tekotukkansa kattoon. Muut naiset seuraavat esimerkkiä. Charlotte ja Harry jatkavat adoptioprosessiaan. Noutaessaan Carrien postia Charlotte kuulee Mr. Bigin jättämän koskettavan puhelinviestin. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä. - Sarjan viimeinen jakso nähdään ensi tiistaina. Lauantaina 20.11. klo 22.30 esitetään sarjan kuusivuotisesta historiasta kertova dokumentti Jäähyväiset Sinkkuelämälle. Sallittu kaiken ikäisille.
22:40
Kardashianit muodin pyörteissä
Ikäkriisi. Kausi 1, 4/10. Scott päättää lähteä vieroitusklinikalle, mutta tulee pian toisiin ajatuksiin. Khloé viettää 30-vuotissyntymäpäiviään ja potee ikäkriisiä. Kim ja Khloé päättävät kutsua Kourtneylle terapeutin, mutta pelkäävät siskonsa reaktiota yllätykseen. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
23:40
Rimakauhua ja rakkautta
Suuri pieni mies. Kausi 5, 2/6. Adam kertoo ystäväjoukolleen vaikeuksistaan. Peten äiti päättää muuttaa pois poikansa perheen luota. Karenin ja Davidin asianajajat suorittavat kirjallisia töitä, ja tilanne on riistäytymässä käsistä. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12

Kello 24:00

00:45
Rizzoli & Isles
Poltetut sillat. Kausi 5, 13/18. Janea ja tyttöystävänsä murhasta epäiltyä syyttäjää etsitään rannikkovartioston voimin, ja Janen lähipiiri on huolesta suunniltaan. Onko Janen vaisto osunut jälleen oikeaan: onko Paul Westcourt syytön? Kuka olisi halunnut lavastaa Westcourtin syylliseksi? Tunnetulla syyttäjällä on ainakin pitkä lista vihollisia. Kykyihinsä luottava Angela etsii sinnikkäästi töitä, ja Korsak alkaa varautua eläkepäiviin. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. K12 (väkivalta).
01:45
Yön AVA