UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 19.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Keidas
Jakso 4. Yrttikeidas Maria Sidin siskon parvekkeelle.. Marian sisko joutuu muuttamaan putkiremonttia pakoon. Maria haluaa yllättää remontista ja muutosta stressaantuneen siskon virkistävällä yrttikeitaalla. Maria Nordin auttaa Maria Sidia luomaan tyhjään asuntoon yhden huoneen, joka on jo täysin valmis. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 11. Työsarka loppuun. Eeva, Lasse ja Maarit saapuvat Tampereen Hervantaan pohtimaan, miten saunalliseen kolmion kesken jäänyt remontti saataisiin viimeisteltyä ja asunto parempaan myyntikuntoon.
11:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 12. Hirsitaloa nykyaikaistamassa. Hirsistä rakennettu omakotitalo Vantaan Itä-Hakkilassa kaipaa pintojen parantelua. Suunnitelmia laatimassa Iisa, Jaana ja Tea-Mariia.

Kello 12:00

12:00
Mahdoton taloprojekti
Jeff ja Alain. Jeff ja Alain. Palm Springsissä eläkepäiviään viettävä pariskunta päättää rakentaa miljoonatalon, jossa voi viihtyä itse ja viihdyttää vieraita. Työhön valitaan urakoitsijana kokematon ystävä. Mutta miten käy, hoituuko taloprojekti ja säilyykö ystävyys?
13:00
Suomen kaunein piha
Osa 2. Unelmien herkät piilopaikat.. Rakkaudella hoidettu piha on aina kaunis. Hanna Sumari, Tommi Heinonen ja Kati Jukarainen kulkevat lapsuuden satupuutarhan ja viimeistellyn havupihan kautta rehevään salaiseen piilopaikkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Sadan tonnin talot
Janen ja Andyn talo. Jane ja Andy ovat myyneet talonsa ja muuttaneet ekokylään, jonne on tarkoitus rakentaa puurunkoinen olkipaalitalo. Rakennustarvikkeet saadaan lähiympäristöstä tai ovat kierrätystavaraa. Pariskunta asuu asuntovaunussa ja viljelee palstaansa, mutta aherrus on kovaa ja rakentaminen etenee tuskallisen hitaasti. Brittiläinen asiaohjelma.
15:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Juoruilua. Adrienne harkitsee omistamansa koripallojoukkueen siirtämistä toiseen kaupunkiin ja saa fanien vihat niskaansa. Taylor yrittää selvittää, kuka vuosi hänen yksityisasioitaan toimittajille, ja epäilykset kohdistuvat Lisaan. Kyle puolestaan järjestää cocktailjuhlat syöpäsairaiden lasten hyväksi. Juhlissa Lisa ottaa puheeksi Taylorin kuihtuneen olemuksen ja tarjoaa tälle apuaan naisten viileistä väleistä huolimatta. Adrienne tuo juhliin ystävänsä Brandin, joka saa naiset heti puolustuskannalle.
16:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Etiketti hukassa. Taylor ja Kyle lounastavat ystävänsä Danan luona, joka kehuskelee puolitoistavuotiaan lapsensa lahjakkuudella. Lisa saa puolestaan yllättävän työtarjouksen televisiokanavalta. Adrienne järjestää grillijuhlat, ja hänen ystävänsä Brandin suorapuheisuus saa etenkin Kylen kiemurtelemaan. Pahennusta aiheuttavat myös erään vieraan nenällä keikkuvat tyyriit aurinkolasit. Kyle joutuu taas selittelemään muille Kimin outoa käytöstä.
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Ei pelkkää peliä. Dana kutsuu naiset kotiinsa viettämään peli-iltaa. Brandi haluaisi tutustua muihin paremmin, mutta Kim tekee heti selväksi, ettei pidä Brandista, eikä Kyle suhtaudu tuttavapiirin uuteen tulokkaaseen yhtään sen lämpimämmin. Brandi huomauttaa Kimin oudosta käytöksestä, ja kohta syytökset lentelevät puolin ja toisin. Lisa kutsuu tyttärensä ja tämän poikaystävän illalliselle ja saa kuulla iloisia uutisia.

Kello 18:00

18:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Peli-illan ikävä päätös. Naisten illanvietto päättyy melkein käsirysyyn, ja riitapukarit sanovat asioita, joita katuvat jälkikäteen. Lisa tapaa hääsuunnittelijan, jolla on suuria suunnitelmia Lisan tyttären häiden varalle. Camille järjestää hyväntekeväisyyspäivällisen syöpää vastaan kamppailevan äitinsä kunniaksi, eikä Kyle ilahdu kuullessaan, että Brandikin on saanut kutsun. Vihamiehet päätyvät istumaan samaan pöytään, joten Kyle päättää leikkiä mykkäkoulua.
19:00
Fitnesspäiväkirjat
#fitnesspäiväkirjat. Kausi 1, 1/10. Tässä jaksossa tutustumme neljään fitnessnaiseen. Mari Valosaari, Nanna Koivisto, Venla Savikuja ja Eevi Teittinen kertovat mitä fitness-elämäntapa heille merkitsee. Näemme myös miten Nanna treenaa ystäviensa kanssa New Yorkin matkalla ja miten Mari leipoo "fitnesskakun"¿. Eevi elää bloggarin kiireistä arkea ja Venla treenaa voidakseen kokonaisvaltaisesti hyvin. Uusinta.
20:00
Kaappaus keittiössä
Mikkeli. Kausi 3, 2/10. Allergiat ahdistavat. Pauliina on mikkeliläinen kuvaamataidon opettaja, jonka mielestä keittiössä vietetty aika on ahdistavaa sillä lasten runsaat allergiat ovat supistaneet perheen ruokalistan yksitoikkoiseksi. Kari Aihinen kannustaa perhettä uudenlaiseen ajatteluun ja käyttämään luovuutta osana yhteistä ruuanlaittoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mallikoulu
Mallioppilaat edustavat suuressa elokuvagaalassa tunnetun suomalaisen vaatesuunnittelijan luomuksissa. Sitä ennen harjoitellaan kävelyä Niina Backmanin johdolla. Tuomariston tehtävänä on jälleen lähettää yksi oppilas kotiin.
22:00
Kosto
Suku. Nolan ja Louise valmistelevat suuria hääjuhliaan, mutta juhlat ovat vaarassa peruuntua, kun Louisen äiti ja veli eivät lopeta uhkailuaan. Jack ja Ben ovat saaneet sankaripoliisien maineen, mutta Jack ei kaipaa huomiota, ja päätyy lopulta erikoiseen ratkaisuun. Victoria yrittää neuvoa Margaux¿a jättämään koston sikseen ja perustaa Danielin nimeä kantavan säätiön, mutta huomaa asemansa Hamptonin vaikutusvaltaisten naisten joukossa radikaalisti huonontuneen. David haluaisi Emilyn alkavan taas elää elämäänsä Amanda Clarkena. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:00
Tyhjätaskut
Vaimon visiitti. Nicholas ilmoittaa jättävänsä vaimonsa voidakseen tapailla Carolinea. Caroline ei kuitenkaan uutisesta ilahdu, sillä hän ei halua olla avioliittoja rikkova naikkonen. Vaimon saapuessa visiitille Caroline ja Max joutuvat tukalaan kiipeliin... Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Tyhjätaskut
Pyhän Patrickin pippalot. Pyhän Patrickin päivänä kaikki juhlivat tavallaan: Han pukeutuu maahiseksi, Oleg kauppaa härskejä t-paitoja, Earl soittaa säkkipilliä ja Max raahaa Carolinen irkkupubiin. Vihreä olut ja riehakas karnevaalitunnelma ovat kuitenkin liikaa Carolinelle, joka on aiempina vuosina tottunut juhlistamaan päivää hieman hienostuneemmissa merkeissä. Olisiko mahdollista palata menneeseen - edes yhden illan ajaksi? Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Voguen Fashion Fund
Suunnitteluhaaste. Kilpailijoille annetaan tehtäväksi suunnitella jotain toiminnallista ja sporttista Uniqlo-merkille. Samaan aikaan tuomarit käyvät tutustumassa kilpailijoiden studioihin ja mallistoihin, minkä lisäksi edessä on Voguen kuvaukset juttuun, jossa heitä esitellään.
01:00
Hyvästi lemmikki!
Uusi koti bullterrierille. Tim etsii uutta kotia rakkaalle staffordshirenbullterrierilleen. Tarjolla on kolme hyvin erilaista kotia, joissa jokaisessa on puolensa.
02:00
Yön AVA