UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 28.11.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Hurmausruokaa. Jamie opettaa sinkkutyttöjä kokkaamaan mahdollisille sulhasehdokkaille. Jamien mukaan miehet hurmataan hyvällä ruoalla, kuten valkosipulirisotolla, perunasalaatilla ja tonnikalapihveillä sekä portugalilaisella suklaatortulla. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Pilkullinen potkupuku. Kungsbackasta löytyy 49-vuotias Yvette, joka kulkee kaupungilla pilkullisessa potkupuvussa. Hän on eronnut väkivaltaisesta suhteesta, eikä jaksa välittää ulkonäöstään, vaikka hänellä on 13 vuotta nuorempi poikaystävä. Malin on laihtunut 63 kiloa ja peittelee yhä vartaloaan. Kahden lapsen äiti Cecilia on hoikka ja rinnaton, kuten Trinny. Pernilla on kuolinsyyntutkija, jonka kaikki työtoverit ovat miehiä. Robert on elämäntapavalmentaja, joka ei näe tarvetta keskittyä omana ulkonäköönsä. Hän ei ole ylipainoinen, vaan alipitkä. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:00
Jamie Oliverin etniset herkut
Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Kello 12:00

12:00
Kevin McCloudin ekomökki
Sisustusta metsästämässä. Mökkiprojektissa on siirrytty sisustusvaiheeseen, ja Kevin käy taas rohkeasti uusien kokeellisten haasteiden kimppuun. Suunnitelmissa on niin itse tuotetun biokaasun valmistus ruoanlaittokäyttöä varten kuin lepotuolin kasaaminen vanhasta traktorista ja kanavan syvyyksistä ongituista metalliosista. Tuolin istuinosa vie Kevinin ensi kertaa kaurismetsälle, ja eläimen nahka parkitaan sen omista aivoista tehdyllä liuoksella. Vaan kuinka onnistuu patjan valmistus maissijauhoista ja vedestä? Brittiläisessä realitysarjassa Grand Designs -sarjasta tuttu juontaja Kevin McCloud päättää rakentaa itselleen pikkumökin luonnon helmaan käyttäen vain paikallisia materiaaleja ja kierrätystavaraa.
13:00
Kevin McCloudin ekomökki
Loppusilausta vailla. Kevinin mökki alkaa olla loppusilausta vaille valmis. Omin käsin nikkaroitu piilopirtti kaipaa enää hieman omavaraista luksusta, ja lopulta on aika juhlia yhteistyön tuloksia ja lennättää kaikki turha taivaan tuuliin. Brittiläisessä realitysarjassa Grand Designs -sarjasta tuttu juontaja Kevin McCloud päättää rakentaa itselleen pikkumökin luonnon helmaan käyttäen vain paikallisia materiaaleja ja kierrätystavaraa.
14:00
Upeat skandikodit
New Yorkin tyyliin. Avaruusseikkailijanakin tunnettu lontoolaistunut investointipankkiiri tutustuu Kööpenhaminassa sijaitsevaan ainutlaatuiseen 400-neliöiseen asuntoon, jossa on New Yorkin tyyliä. Tavanomaisilla sisustusratkaisuilla ei tässä huoneistossa ole mitään sijaa, mutta mies pitää asuntoa liian kalliina. Saadaanko hinta kohdalleen myyntiin tulevalle satavuotiaalle valkoiselle villalle? Kauniisti remontoidussa talossa on kaikki kohdallaan merinäköalaa ja paria prinsessahuonetta myöten. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:30
Upeat skandikodit
Kuninkaallisten naapurissa. Bolig Magasinet -sisustuslehden päätoimittaja etsii uutta kotia. Kiinteistönvälittäjä Pernille Sams esittelee hänelle 200 vuotta vanhan talon, jonka erikoisuus on sijainti kuninkaalliseen linnaan vievän tien varrella. Taiteilija taas tutustuu ylelliseen kaupunkiasuntoon, jonka kaikki yksityiskohdat on viimeistelty viimeisen päälle. Nappia painamalla saa niin takan syttymään, television tulemaan esiin taulun takaa kuin ikkunakaihtimet liikkumaan. Asunnon sähkökaappi onkin esittelemisen arvoinen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
15:00
Vaimot vaihtoon USA
Beauvais / Clayton. Parakkitalossa asuva köyhä äiti ja suuriin unelmiin kannustava varakas äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä venytetään penniä soppajonossa ja valmistetaan pesuaineetkin itse, toisessa toistellaan voimalauseita, joiden avulla unelmista tehdään totta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
15:55
Jack Pack: Forever
16:00
Vaimot vaihtoon USA
Cyboran / Owen-Ladino. Vapaata kasvatusta kannattava lämmin äiti ja vanhoillinen, etäinen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä pukeudutaan supersankarivaatteisiin ja hassutellaan, toisessa eletään kurinalaista ja innotonta maalaiselämää. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
17:00
Vaimot vaihtoon USA
Herrington / Trevino. Puhtoiset Herringtonit kiertävät maata esittämässä omaa komediashow¿taan. Rennot Trevinot puolestaan harrastavat autojen tuunausta ja osallistuvat autonäyttelyihin. Lory Herrington haluaa tarjota Trevinoille tervehenkisyyttä ja suojattua elämää, ja Tera Trevino toivoo Herringtoneilta avoimuutta ja isältä parempaa suhdetta lapsiinsa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 18:00

18:00
Valtiatar
Vihollinen porteilla. Kausi 2, 21/22. Viikkojen hiljaisuuden jälkeen Condé tekee siirtonsa, ja pian hänen joukkonsa kolkuttelevat jo kuninkaanlinnan portteja. Ylivoimaisen vihollisen puristuksissa Francis joutuu punnitsemaan, taistellako kunniakkaasti hamaan loppuun asti vai suojellako Marya uhkaavalta kohtalolta. Bash tuo Delphinen hoviin, mutta mitä arvoituksellisella parantajanaisella onkaan mielessä? Narcisse saa tuta Catherinen vihan. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 8/10. Nina kokee näyttäneensä aina ikäistään vanhemmalta. Ulkoilma on vanhentanut hänen ihoaan, eikä mallistaan uloskasvanut hiustyyli auta asiaa. Nina on pitkä, näyttävä nainen, mutta hän pukeutuu aina todella peittävästi. Vaatteita valitessa Ninalle tärkeintä on niiden käytännöllisyys, mutta valitettavasti käytännöllisyys ja hyvännäköisyys eivät aina kulje käsi kädessä. Eivät ainakaan Ninan vaatekaapissa. Nyt Nina haluaa vihdoinkin muutosta ja piristystä arkeen. Peittävien vaatteiden alta kaivetaan esiin upea lady, joka saa varmasti aviomiehenkin silmäkulmaan lisää pilkettä. Uusinta.
20:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Seikkailu alkaa. Kausi 1, 3/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Kolme paria aloittaa yhteisen taipaleensa aviopuolisoina. Liiton ensimmäinen vaihe on häämatka. Tanskalainen realitysarja.
20:55
Rajaton: Eleanor Rigby (A Cappella)

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Panodraamakuningattaret. Kausi 3, 7/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), Chris Noth (Mr. Big), Bridget Moynahan (Natasha Big), David Eigenberg (Steve Brady) ja Billy Wirth (Mark Raskin). K12 (seksi).
21:35
Sinkkuelämää
Suuret, punaiset päivät täällä taas!. Kausi 3, 8/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), John Corbett (Aidan Shaw), Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), David Eigenberg (Steve Brady), Robert Lupone (Len Schneider) ja Elan Alias (laivajuhlien laulaja). K12 (seksi).
22:10
Sinkkuelämää
Intohimoja tuntihotellissa ja Tiffanylla. Kausi 3, 9/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), David Eigenberg (Steve Brady), Bridget Moynahan (Natasha Big), Frances Sternhagen (Bunny MacDougal) ja Bobby Cannavale (Adam Ball). K12 (seksi).
22:45
Täydellinen kesä
Krokettia ja rehellisyyttä. Kausi 1, 7/10. Kesän perinteinen krokettiturnaus saa Terjen hermot kiristymään, sillä Ingridin mielestä muiden pitäisi antaa Oddvarin voittaa tämän saatua eläkepakettitarjouksen töistä vasten tahtoaan. Per Ivar rikkoo vahingossa naapurin pitkään ja hartaasti rakentaman laivan pienoismallin eikä uskalla tunnustaa tekoaan. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:15
Täydellinen kesä
Vaaleanpunaiset sortsit. Kausi 1, 8/10. Terjen tärkeä bisnestuttava ilmoittaa olevansa purjehtimassa lähistöllä, ja Terje haluaa hänet kylään keinolla millä hyvänsä. Eva ja Per Ivar alkavat tuskastua elämään ilman juoksevaa vettä ja päättävät käyttää naapurin suihkua omin luvin. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:45
Mentalist
Punainen figuriini. Antiikkiesineitä kaupanneen arkeologin murhan tutkinta saa yllättävän käänteen, kun epäilykset kohdistuvat yhtäkkiä yhteen CBI:n agenteista. Samaan aikaan LaRoche jatkaa Todd Johnsonin polttomurhan selvitystyötä ja esittää järisyttävän olettamuksen syyllisen henkilöllisyydestä. Patrick on kuitenkin eri mieltä ja uskoo, että kaiken takana on itsensä Red Johnin kavala juoni. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K12

Kello 24:00

00:40
Yön AVA