UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 31.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Huutokauppa. Kymmenen viikon koitos on saapunut huimaan päätökseensä. Kukin neljä joukkuetta avaavat ovensa kymmentuhatpäiselle yleisölle, minkä jälkeen asunnot huutokaupataan, ja korkeimman hinnan saanut joukkue voittaa. Hiuksianostattava finaali tarjoaa yllätyksen jos toisenkin paitsi katsojille myös joukkueille itselleen. Ketkä nappaavat hulppean 100 000 dollarin pääpalkinnon? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
11:20
Unelmakoti puoleen hintaan
Liiketilasta kodiksi. Lucie ja Oliver haluavat kunnostaa hammaslääkärin vastaanottona toimineen talonsa Hertfordshiressä. Kahden pienen tyttären vanhemmat haluavat lisää lapsia eikä pienistä huoneista koostuva talo täytä lapsiperheen tarpeita. Alana ja Graham omistavat vuonna 1907 rakennetun talon Hampshiressä. Talo on toiminut kauppana ja postitoimistona, ja pariskunta haluaa kunnostaa sen vanhaa kunnioittaen. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.

Kello 12:00

12:25
Jamie Oliverin helpot herkut
Häämenu. Jamie on luvannut auttaa ystäväänsä hääruokien valmistuksessa. Alkuruokana on antipastipöytä, pääruokana uunilohta uusien perunoiden kera sekä jälkiruokana marenki-marjaherkku. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
12:55
Koiralle koti
Willie. Eläinten kouluttaja Brandon McMillan tekee kouluttamattomista löytökoirista mahtavia lemmikkejä. Avausjaksossa Brandon saa koulutettavakseen älykkään sekarotuisen Willien, jossa on tiibetinterrieriä.
13:25
Koiralle koti
Vinnie. Brandon auttaa säikkyä Vinnietä voittamaan pelkonsa, jotta se pääsee muuttamaan Brandonin eläinrakkaan apulaisen kotiin.
13:55
Grand Designs - unelma-asunnot
Konstailematon retrokoti. Vasta kolmekymppinen sisustussuunnittelija Kathryn Tyler pääsee toteuttamaan haaveidensa omakotitalon vanhempiensa pihan yhteydessä olevalle lisätontille Falmouthiin. Vaikeapääsyinen tontti aiheuttaa kuljetusongelmia, mutta lahjakas nainen luotsaa töitä kuin vanha tekijä ja luo skandinaavistyylisen kodin valkoiseksi maalatusta tiilestä, lasista sekä puusta. Tyylikkäässä tilaihmeessä kelpaa esitellä harkiten valittuja vintage-helmiä, joiden joukosta voi bongata suomalaisiakin retroaarteita. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
14:50
Grand Designs - unelma-asunnot
Mukautuva elementtitalo. Metallielementtien tuottaja on haudutellut mielessään ajatusta mukautuvasta kodista. Kun työt vähenevät, hän päättää toteuttaa suunnitelmat ja rakentaa perheelleen mallikodin omassa tehtaassaan. Rakennus kootaan valmiiksi tehdyistä paloista, joten urakan pitäisi sujua nopeasti. Isojen elementtien kuljetus on kuitenkin koitua kohtaloksi, eikä talon tekeminen sekavassa järjestyksessä käy sepiltä aivan luonnostaan. Rungon pystytyksen aloituksesta kuluu kuitenkin alle kuukausi, kun uuteen kotiin voi muuttaa. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
15:55
Grand Designs - unelma-asunnot
Kaarevakattoinen ekojätti. Suunnittelija Robert Gaukroger pääsee toteuttamaan lapsuuden haavettaan, kun hän alkaa rakentaa perheelleen omaa ekokotia Englannin kauniille järviseudulle. Innovatiivisessa suunnitelmassa tontilla ollut vanha talorumilus aiotaan sulauttaa osaksi uutta, jättimäistä rakennelmaa, jossa perheen lapset voisivat asua vielä aikuisina. Lisäksi Robert haluaa rakentaa taloon kaarevan viherkaton geodeettisin periaattein, mutta rahoitusongelmat ja ankarat sääolot panevat pahasti kapuloita rattaisiin. Onko suurisuuntainen suunnitelma lopulta liian iso pala purtavaksi? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
16:55
Mitä tänään syötäisiin?
17:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Omavarainen rengastalo. Brittipariskunta rakensi Ranskaan kodin autonrenkaista. Idea epäilytti Keviniä, mutta talosta tuli kaunis. Kevin palaa puolentoista vuoden kuluttua katsomaan, onnistuiko myös tavoiteltu elämänmuutos ja toimiiko asunto niin ekologisesti kuin haluttiin. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekokeidas Lontoossa. Kevin palaa neljän vuoden jälkeen katsomaan, miten Bill ja Sarah Bradley ovat asettuneet puusta ja lasista tehtyyn kotiinsa Lontoossa. Hienopuusepän töitä tekevä Bill alkoi vuonna 2006 rakentaa kahta viherkattoista ekotaloa, joista suunniteltiin avarat ja valoisat, mutta silti naapureiden katseilta suojatut. Pikkutarkka työ kuitenkin lähes kaksinkertaisti aiotun budjetin. Onnistuttiinko kustannukset kattamaan toisen talon myynnillä ja parantuiko perheen elämänlaatu uuden kodin myötä? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kukkulan kuninkaat. Thomas ja Dervla O'Hare alkoivat rakentaa vuonna 2005 Belfastin laitamille valtavan suurta modernia huvilaa. Työt etenivät varmoin ottein, vaikka vaativaa hanketta johtaneella Dervlalla ei ollut rakentamisesta aiempaa kokemusta. Urakka valmistui ajallaan, ja nyt Kevin palaa kolme vuotta myöhemmin katsomaan, miten lapsen saanut pariskunta on asettunut kotiinsa. Hulppean talon iso rinnepuutarha on nyt myös valmis, ja sitä koristavat muun muassa Eero Aarnion Puppy-koirat. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
20:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Jakso 9. 15 vuotta yhdessä olleen Mikon ja Nooran yhteisenä paheena on televisio ja herkkujen pupeltaminen sitä katsellessa. Mikko rakastaa pikaruokaa ja häneltä puuttuvat terveellisen ruoan keittotaidot. Innokas agilityn harrastaja Noora toivoisi, että parilla olisi enemmän yhteistä aikaa ja harrastuksia.

Kello 21:00

21:00
Kotia kohti
Jakso 10. Kimppakämpästä omaan kotiin. Henry on yhteisasumisen jälkeen ostamassa ensiasuntoa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Mahdollinen remontti ei nuorta miestä pelota. - Sarjan päätösjakso. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Frendit
Apuraha. Ross joutuu omituiseen kaupankäyntiin, kun Charlien exä on päättämässä hänelle lankeavasta suuresta apurahasta. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Frendit
Kotitarkastus. Phoebe ja Mike riitelevät häälahjojen antamisesta hyväntekeväisyyteen. Adoptiotarkastaja, joka tulee katsastamaan Monican ja Chandlerin kotioloja, tunnistaa Joeyn vanhaksi yhden yön hoidokseen. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Frendit
Myöhästyneet päivällisvieraat. Kun ystävät myöhästyvät Monican kiitospäiväaterialta vauvojen kauneuskilpailun takia, tämä kieltäytyy ottamasta heitä vastaan. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Pariterapiaa
Putipuhtaalta pöydältä. Dennis haluaisi auttaa vaimoaan Beccaa, mutta ei voi ymmärtää hänen pakkoneuroosinsa aiheuttamaa hygieniavimmaa. Beccan bakteerikammon takia myös seksistä on kadonnut spontaanius. Tohtori Berman auttaa altistusharjoituksilla Dennisiä ymmärtämään Beccan ahdistuneisuutta ja Beccaa sietämään epäpuhtauksia. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Laura Berman auttaa pareja kasvotusten.

Kello 24:00

00:30
Yön AVA