UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 22.9.

09:30
Salatut elämät
Osa 3232: Eva haluaa kermat, mutta ei kakkua. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:00
Lemmen viemää
Huoli äidistä. Oskarin mustasukkaisuuskohtaus tekee särön suhteeseen Tinan kanssa, mutta Oskar yrittää korjata asian pahoittelemalla ja lupaa yrittää hyväksyä Tinan ja Davidin ystävyyden. Desirée on aina tottunut saamaan sen minkä haluaa. Nyt hän iskee silmänsä perinteiseen maalaistaloon, jonka omistajat tosin ovat itsekin kiintyneitä taloonsa. Melli on onnensa kukkuloilla ja lähtee Andrén kanssa onkiretkelle. Clara on kuitenkin huolissaan, kun Melli jättää lääkkeensä ottamatta. Melli itse kuvittelee Andrén olevan parasta lääkettä itselleen. Beatrice joutuu punomaan uutta juonta, kun Andrén sysääminen pormestarin paikalta ei näytäkään onnistuneen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Tuhoalue. MacGyver yrittää pysäyttää suurrakennuttajan aikeet, kun käy ilmi, että suunnitelmien toteutus aiheuttaisi luonnonkatastrofin. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Love Island
Ensimmäinen viikko. Kausi 2, 6/43. Ensimmäisen viikon aikana parit tutustuvat toisiinsa erilaisten pelien muodossa. On olutpallopeli, jossa opitaan totuuksia, tuhma tavauskilpailu sekä saaren vahvin mies-kisa. Kertaamme myös ensimmäisen parinvaihdon tapahtumia. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Kärhämää Devonissa. Kausi 2, 8/13. Valvontakamerat ovat pääosassa tässä jaksossa. Devonissa kiista puun kaatamisesta käynnistää väkivaltaiseksi äityvän riidan. Hullissa metelöivä naapuri käyttäytyy uhkaavasti alakerran uutta vuokralaista kohtaan. Englantilainen realityohjelma.
17:00
Älä jäädy
Kausi 1, 1/10. Illan ensimmäisenä haasteena on selviytyä kohtauksista muodostamalla samalla kirjaimella alkavia lauseita; millainen kohtaus syntyy Ruotsin laivalla käyttäen vain R-kirjaimella alkavia sanoja? Klassikkoelokuva Kaunottaresta ja Hirviöstä nähdään myös uusi sovitus Veeran johdolla. Yllätysvieraalle annetaan yleisöltä saadut repliikit.
17:30
Posse
Kausi 4, 1/10. Studiossa mukana mm. Samu Haber, JVG, Susijengi, Maria Ylipää, Turkka Mastomäki ja Emoji-haasteessa Isac Elliot. Sätkyakkana Kiira Korpi, Lakon ja Herban eka suihkuralli ja hurja Posse GP! Musavieraana Töölön Ketterä.

Kello 18:00

19:00
Ninja Warrior 6. kausi
MM-ottelu, osa 2/2. Kausi 6, 30/30. Kolmen joukkueen keskinäinen mittelö ratkeaa. Vievätkö voiton USA:n, Japanin vai Euroopan parhaat ninjat. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Rillit huurussa
Vaistojen varassa. Kausi 10, 6/24. Penny jakaa nimikirjoituksia sarjakuvamessuilla, eikä Leonard jää seinäruusuksi. Sheldon ja Amy opettelevat isännöimään vieraita testibrunssilla. Howard tuntee vauvan potkaisevan, ja isälliset vaistot ottavat hänestä yliotteen. Amerikkalainen komediasarja kertoo fyysikkoystävysten ja heidän kumppaniensa arjesta ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Voi veljet!. Kausi 21, 8/23. Bart on kateellinen sisarilleen Lisalle ja Maggielle, joilla tuntuisi olevan paljon yhteistä. Hän alkaa haaveilla veljestä ja ottaakin orpopojan siipiensä suojaan. Jaksossa vierailee Sinkkuelämää-sarjan tähti Kim Cattrall. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Yksin kotona 2 - Eksynyt New Yorkissa
Yksin kotona 2 - Eksynyt New Yorkissa. Kevin-poika eksyy joululomamatkalla perheestään New Yorkissa mukanaan niin isän lompakko kuin luottokortitkin. Ohjaaja: Chris Columbus, USA 1992 (115'). Pääosissa: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catharine O'Hara. K7

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 24 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Rysän päällä
Stunttimiehen stuntti. Kausi 14, 7/22. Trevor joutui stunttimiehenä työtapaturmaan ja sairaalassa toipuessaan tunsi, että tyttöystävä oli löytänyt hänelle sijaisen. Parturi Shaquana puolestaan epäilee, että hänen poikaystävänsä ei vietä iltojaan poissa kotoa vain työn merkeissä. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.

Kello 24:00

00:20
Rysän päällä
Kämppistä kosiskelemassa. Kausi 14, 8/22. Kelsey Hart saa tietää miehensä käyvän vieraissa, ja toinen nainen löytyy yllättävän läheltä. Amy Nelson usuttaa Rysän päällä -tiimin poikaystävänsä perään. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:20
Ninja Warrior 6. kausi
MM-ottelu, osa 2/2. Kausi 6, 30/30. Kolmen joukkueen keskinäinen mittelö ratkeaa. Vievätkö voiton USA:n, Japanin vai Euroopan parhaat ninjat. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:15
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina Dave Chappelle, James Van Der Beek, Joe Walsh. Esitetty Yhdysvalloissa 2.8.2017
03:10
Lemmen viemää
Huoli äidistä. Oskarin mustasukkaisuuskohtaus tekee särön suhteeseen Tinan kanssa, mutta Oskar yrittää korjata asian pahoittelemalla ja lupaa yrittää hyväksyä Tinan ja Davidin ystävyyden. Desirée on aina tottunut saamaan sen minkä haluaa. Nyt hän iskee silmänsä perinteiseen maalaistaloon, jonka omistajat tosin ovat itsekin kiintyneitä taloonsa. Melli on onnensa kukkuloilla ja lähtee Andrén kanssa onkiretkelle. Clara on kuitenkin huolissaan, kun Melli jättää lääkkeensä ottamatta. Melli itse kuvittelee Andrén olevan parasta lääkettä itselleen. Beatrice joutuu punomaan uutta juonta, kun Andrén sysääminen pormestarin paikalta ei näytäkään onnistuneen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.