UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 17.1.

09:30
Salatut elämät
Osa 3114: Mustavaarat ovat valkkaritähtiä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Lemmen viemää
Taikashow. Luisa käyttää suhteitaan ja saa järjestettyä taikuri Sebastianille keikan Fürstenhofiin. Luisa on luvannut pitää etäisyyttä Sebastianiin, mutta näennäisen ymmärtäväinen aviomies David lupaa viedä vaimonsa taikashow'hun. Davidilla on kuitenkin ihan omat taikatemput mielessään. Nataschan ja Michaelin avioriita johtaa sohvakomennukseen. André neuvoo Michaelia luovimaan ja joustamaan, mutta antaako ammattiylpeys periksi? Friedrich ei suostu uskomaan, että avioliitto Charlotten kanssa on ohi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Kultakuume. Venäläinen kone arvokkaassa kultalastissa hautautuu lumeen, ja MacGyver kumppaneineen rientää taas tositoimiin. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Muodin huipulle
Finaali, osa 1/2. Kausi 12, 13/15. Domilla ja Bradonilla on varma finaalipaikka, mutta kolme muuta joutuvat vielä yhteen pudotukseen ennen pääsyä New Yorkin muotiviikon catwalkille. Tilanne on poikkeuksellinen, sillä koskaan ennen kilpailijoita ei ole ollut tässä vaiheessa näin monta. Kuusi viikkoa, 9000 dollaria ja kymmenen näytösasua, joille tällä kertaa annetaan erityisvaatimuksia. Siinä tämän kerran haaste. Tim Gunn kiertää kaikkien luona ja tapaa myös kilpailijoiden tukijoukot. New Yorkissa kaikki saavat vielä lisätehtäviä, ja tunteet nousevat pintaan. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
16:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 7/10. Ulkotöissä. Tässä jaksossa nikkarit pääsevät rakentamaan ulkogrillin. Luvassa on hämmentävän luovia ratkaisuja, kun nikkarit päättävät soveltaa tehtävänantoa. Piha-alueelle rakennetaan myös portaikko kuormalavoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 1/5. Kausi 5, 17/22. Loppukilpailu Las Vegasissa alkaa. Maailman vaikein esterata Mount Midoriyama on pystytetty aavikolle, ja sen voittamista lähtevät yrittämään aiemmin suoraan jatkoon päässeet kilpailijat sekä villillä kortilla mukaan otetut karsintojen parhaat osanottajat. Amerikkalainen urheilukilpailu.

Kello 18:00

18:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:00
Poikamiesboksi
Oscarin intohimot. Kausi 2, 9/13. Oscarin ja Charlotten suhde alkaa vähitellen kuumentua, ja yhteistä intiimielämääkin pitäisi aloitella. Molemmat osapuolet ovat kuitenkin niin hermoissaan, että kysyvät neuvoa tutuilta¿Oscar Felixiltä ja Charlotte Daniltä. Felix neuvoo hidastamaan vauhtia, mikä ei tietenkään kuulosta hyvältä. Felix itse on pulassa tyttöystävänsä Emilyn suloisen Biscuit-koiran kanssa, sillä koirakammoinen hurmuri joutuu karvaturrin vahdiksi. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. K7 (seksi).
19:30
Tyhjätaskut
Mainetta ja kunniaa. Kausi 5, 20/22. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Randylle on tarjolla työpaikka Manhattanilla. Vihreä oksa on myös Maxin ulottuvilla. Sophie ja Oleg pyytävät Maxia ja Carolinea lapsensa kummitädeiksi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Bisnesmies Bart. Menetettyään viimeisen maitohampaansa Bart heittää hyvästit lapsuudelle ja perustaa menestyvän t-paita-bisneksen. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Salakuljettajat. Johtaja Burns kieltäytyy maksamasta työntekijöidensä lääkekuluja, ja muut kaupungin yritysjohtajat seuraavat hänen esimerkkiään. Homerin ei auta muu kuin lähteä Kanadaan hakemaan täydennystä lääkevarastoihinsa. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Sub.doc: Lapseni on apina
Lapseni on apina. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat adoptoineet apinalapsia ihmislasten korvikkeiksi. Apinavauvat ovat suloisia ja hellyttäviä, mutta viimeistään murrosiässä niistä tulee arvaamattomia ja aggressiivisia. Ihmisten elinympäristö poikkeaa paljon apinoiden luonnollisesta ympäristöstä. Se aiheuttaa paljon lisäongelmia, kun vielä muistetaan, että ne voivat elää jopa 40-vuotiaaksi. Amerikkalainen dokumentti.
22:00
Exiä rannalla UK
23:00
112
Tampereella ja Kuopiossa hypätään pelastuslaitoksen matkaan. Pakkanen on jäädyttänyt tienpinnat eri puolilla Suomea ja pitää viranomaiset kiireisinä. Kuopion poliisi saa ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä ja myös Porvoossa ollaan poliisin kyydissä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Sleepy Hollow
Vain yksi elämä. Kausi 3, 9/18. Crane saa oudon yhteydenoton etsiessään kadonnutta Abbieä, ja agentti Foster joutuu auttamaan häntä. Samaan aikaan Jenny ja Joe etsivät mystistä karttaa, joka voisi johtaa heidät Pandoran piilopaikan jäljille. Amerikkalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 1/5. Kausi 5, 17/22. Loppukilpailu Las Vegasissa alkaa. Maailman vaikein esterata Mount Midoriyama on pystytetty aavikolle, ja sen voittamista lähtevät yrittämään aiemmin suoraan jatkoon päässeet kilpailijat sekä villillä kortilla mukaan otetut karsintojen parhaat osanottajat. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:50
Supernatural
Koirakuiskaaja. Kausi 9, 5/23. Sam ja Dean tutkivat eläinten täyttäjän outoa murhaa. Kun ainoa silminnäkijä on koira, Dean joutuu suorittamaan rituaalin, jonka avulla hän voi viestiä murhan todistajan kanssa. Rituaalilla on valitettavasti myös outoja sivuvaikutuksia. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja kertoo Winchesterin veljeksistä, jotka kohtaavat matkallaan yliluonnollisia asioita. K12 (väkivalta, ahdistus).