UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 24.8.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Äidin käskystä. Beatrice vaatii poikaansa Davidia hurmaamaan Luisan ja menemään hänen kanssaan naimisiin, jotta Beatrice pääsisi käsiksi Hermannin rahoihin. David kieltäytyy, mutta suostuu lopulta vastahakoisesti. Kaikki vain ei suju suunnitelmien mukaan. Sebastian varoittaa Luisaa Davidista. Norman haluaa tietää lisää isoisästään ja kertoo haaveistaan. Nils on alkuun tyytyväinen, mutta kokee karvaan pettymyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Quebec. Tony tutustuu Quebecin provinssiin oppainaan keittiömestarit Dave McMillan ja Fred Morin. Gourmet-painotteisella matkalla ehditään käydä pilkillä, syödä majavaa ja tutustua niin Montrealiin kuin Quebecin kaupunkiin.
15:00
Jamien lohturuokaa
Italialaisia klassikoita. Kausi 1, 3/6. Jamie Oliverin käsittelyssä on neljä lohturuokaa. Hän valmistaa täydellisen pihvileivän karamellisoitujen sipulien kera, ankkalasagnea ja osso bucoa sahramirisottopedillä. Lisäksi Jamien äiti auttaa tekemään taatelikakkua toffeekastikkeella. Englantilainen ruokaohjelma tuo julkkiskokki Jamie Oliverin takaisin ruutuun uusien reseptien kera.
16:00
Selviytyjät
Talutushihnassa. Talutushihnassa. Leirissä käy kuhina edellisen heimoneuvoston superyllätyksen jäljiltä. Pelastussaarella nähdään, onko vesi sittenkin verta sakeampaa. Koskemattomuuskisan yllätysvoittaja sekoittaa pakkaa. Kuka onkaan kenen talutushihnassa? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Ritari MacGyver, osa 2. Sukututkimus on vienyt MacGyverin 500-luvun Englantiin ja saattanut hänet hengenvaaraan kuningas Arturin hovissa. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Luodinpysäyttäjät. Adam ja Jamie testaavat eri esineitä ja materiaaleja, joiden on väitetty pysäyttävän luoteja. Kari, Tory ja Grant yrittävät selvitä elävältä hautaamisesta Kill Bill -elokuvan tapaan.
19:00
Vintiöiden kosto
Jakso 3/6. Uusittavat, jo klassikoiksi muodostuneet sketsit ovat saaneet lisäryyditystä Vintiöiden uskomattomista musikaalisista taipumuksista. Eikö millään ole enää väliä? Tuotanto: Harlin/Selin Productions Oy. K7 (väkivalta, seksi).
19:30
Mutsi
Hattaraa ja kalapirtelöä. Christy ja Bonnie päättävät auttaa kaikin tavoin Marjorieta, joka on saanut huonoja uutisia. Violetin hermot eivät tahdo kestää raskausaikaa. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Mennään naimisiin. Springfield kaipaa uutta matkailuvalttia, joten kaupunkilaiset päättävät laillistaa samaa sukupuolta olevien avioliitot. Homer päättää lyödä rahoiksi ryhtymällä papiksi. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Lähestymiskielto. Lisa saa tarpeekseen veljensä kepposista, joten hän hankkii Bartille lähestymiskiellon. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
112
Porvoon poliisi lähtee takaa-ajoon, henkilöauton ajaessa hurjaa ylinopeutta. Poliisien arkea seurataan myös Espoossa ja Kuopiossa. Pelastuslaitoksen kyytiin hypätään Vantaalla, jossa tehtäviä riittää K7 (ahdistus).
22:00
Rysän päällä
Keski-iän kriisi. Kausi 15, jakso 16/22. Kiinteistövälittäjä Katy MacInnisin aviomiehellä näyttää olevan ongelmia, joista hän ei puhu vaimolleen. Liittyykö asiaan toinen nainen? Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
23:00
Virittäjät
Ari Alanen - Sunbeam Imp 900 -71. Tässä Virittäjät jaksossa Mika Salon autokilpailuun haastaa Ari Alanen, painija pohjanmaalta. Arilta löytyy hyllyllinen pokaaleja myös autokisojen puolelta, joten nyt joutuu Mika tosi tiukalle. Autona on täysin uudelleenrakennettu Sumbeam Imp vuodelta -71. Moottorikin on lähtöisin moottoripyörästä. Tuotanto Mediatehdas Dakar.
23:30
Virittäjät
Antti Hirvonen - Ford Sierra 2.0 GL Automatic -83. Lähtökohtaisesti Ford Sierra vuodelta -83 ei herätä kovin suuria tunteita ainakaan rata-autona. Toinen on kuitenkin tilanne Antti Hirvosen käsittelyn jälkeen. Nyt löytyy voimaa ja ajettavuutta, sekä kovan luokan kuski

Kello 24:00

00:00
Salatut elämät
Osa 3027: Monica vihaa eniten ihan kaikkia. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.
01:25
Miljoonapotti