UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 27.1.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Raskaustesti. Barbara huomaa, että hänen pikkusiskollaan on samoja itsekkäitä piirteitä kuin hänellä itselläänkin. Patrizia itse on sitä mieltä, että vain raha ja rakkaus kiinnostavat häntä. Hän järkyttää Werneriä paljastamalla olevansa Barbaran sisar. Seuraavaksi hän keskittyy Leonardin valloitukseen ja päättelee sen onnistuvan lasten kautta. Pian hän huomaakin olevansa jo raskaana. Hildegard haluaa esittää ehtoisaa emäntää Magdalenan vieraillessa, mutta päätyy mokaamaan oikein kunnolla. Tuleva isoäiti Natascha herää aamulla tohtorin kimppakämpän lattialta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Kodittomien asialla. Kodittomat ovat joutuneet outojen iskujen kohteeksi ja elävät pelon vallassa. Huppupäiset nuoret ovat hyökkäilleet puolustuskyvyttömien kodittomien kimppuun ja hakanneet heidät henkihieveriin. Cordell ja Trivette ottavat asiakseen selvittää, ketkä ovat iskujen takana. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Pomo piilossa
Muskeleita ja morsiamia. Hääpukuliike Alfred Angelon toimitusjohtaja Paul Quentel on tehnyt isoja muutoksia yrityksessä, ja nyt mies tahtoo nähdä, miten uudistukset näkyvät kentällä. Mallintöitäkin tehnyt pomo pääsee ottamaan morsianten mittoja, auttamaan pukusovituksessa ja markkinoimaan yritystä häämessuilla. Hän tapaa myös huikean työntekijän, joka ei ole antanut kuurouden estää unelmien tavoittelua. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
15:50
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:05
Dieetit vaihtoon!
Joanne ja Guy. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa alituiseen mussutava Joanne ja syömisen sivuuttava Guy. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tapaa anoreksiaan kuolleen tytön perheen. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Väärä isä. Patrizia on aivan epätoivoinen tajutessaan olevansa raskaana väärälle herra Stahlille. Barbara yrittää vakuuttaa hänet pitämään lapsen joka tapauksessa. Kun Patrizia kuulee Leonardin lähtevän Romaniaan Paulinen kanssa, hän huomaa suunnitelmansa murenevan. Nyt pitää vaihtaa taktiikkaa ja pian. Leonard toivoo yhteisen hyväntekeväisyysmatkan johtavan ystävyyttä pidemmälle, ja Paulinekin huomaa miehen vetävän puoleensa, mutta... Werner ujuttautuu Afrikasta palanneen Charlotten mukaan tärkeään tilaisuuteen ja Friedrich polttaa päreensä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.

Kello 18:00

18:05
Viidakon tähtöset
Jakso 4.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Tytöt tahtoo laskea. Rehtori Skinner erehtyy sanomaan julkisesti, että tytöt ovat keskimäärin poikia huonompia matematiikassa ja närkästyttää kaupungin naiset niin, että tytöt ja pojat jaetaan eri kouluihin. Lisa ei kuitenkaan halua luopua laskemisen iloista. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Isän tyttö
Luottoa löytyy. Jimmy tajuaa, että olisi aika ostaa uusi auto. Mutta milläs sen maksaisi? Taloudessa alkaa melkoinen tahtojen taisto, kun vanhemmat suosittelevat pojalleen käytettyä kotteroa, mutta Sabrina puolestaan haluaisi ottaa luottoa ja investoida upouuteen menopeliin. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Cooper ja Kripke älynuottasilla. Howard ja Raj ostavat 3D-printterin ja tulostavat itsestään näköislelut. Sheldon ja Kripke joutuvat työskentelemään yhdessä. Kripke päättelee, että Sheldonin työsuoritus kärsii lemmenleikkien takia! Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Sielunhoitomatka. Homerin kovaääniset piha-aktiviteetit häiritsevät naapurin Nedin raamattupiiriä. Niinpä Ned saa päähänsä pyytää koko Simpsonien syntisen perheen mukaansa sielunhoitomatkalle Jerusalemiin. Valitettavasti hotellin aamiaisbuffet tuntuu kuitenkin kiinnostavan Homeria enemmän kuin historiallisen kaupungin anti. Lopulta Homerkin pääsee pelastuksen makuun. Jaksossa ääninäyttelijävieraina esiintyvät Boratinakin tunnettu Sacha Baron Cohen sekä laulaja Yael Naim. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
112
Hätäkeskuspäivystäjä vastaanottaa puhelun Kuopiosta, jossa ohikulkija soittaa maassa makaavasta ihmisestä, mutta ei suostu katsomaan potilaan vointia. Vantaalla palaa teollisuushalli ja Porvoossa poliisi saa ilmoituksen epäilyttävistä hiippareista. K7 (ahdistus).
22:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Niko ja Sanna. Helsinkiläiset Niko ja Sanna käyvät päättäväisesti Nikolle kertyneiden liikakilojen kimppuun, mutta heillä on keskenään erilaiset näkemykset siitä, miten parhaaseen lopputulokseen päästään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
Revolution (K16)
Punaisen oven takana. Jo kuolleeksi julistettu Aaron herää henkiin ja ihmettelee, kuka ja miksi on halunnut herättää hänet. Cynthia pitää asiaa Jumalan ihmeenä, mutta Aaron tietää asian olevan toisin. Miles ja Willoughbyn seriffi viruvat sotaklaanin vankilassa, jossa vankeja viedään salaperäisen punaisen oven taakse yhdenkään palaamatta. Willoughbyssa Rachel yrittää koota joukkoa, joka lähtisi pelastamaan Milesia klaanin kynsistä, mutta kukaan ei halua lähteä. Charlie seuraa Monroen sieppaajia ja joutuu itsekin vangiksi. Neville suunnittelee patrioottien johtajan murhaa ja saa ylipuhuttua kapinallisia mukaansa. Samaan aikaan roistojen majapaikassa Miles on onnistunut herättämään Titus Andoverin huomion. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Nikita (K16)
Väistämätön tilanne. Väistämätön tilanne. Danforthin Jaostolle antama tehtävä epäonnistuu, mikä asettaa Jaoston huonoon valoon. Nikita yrittää keksiä ongelmaan ratkaisun Ryanin avustuksella. Alex ja Birkhoff seuraavat Danforthia ja heille paljastuu järkyttävä salaisuus. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Isän tyttö
Luottoa löytyy. Jimmy tajuaa, että olisi aika ostaa uusi auto. Mutta milläs sen maksaisi? Taloudessa alkaa melkoinen tahtojen taisto, kun vanhemmat suosittelevat pojalleen käytettyä kotteroa, mutta Sabrina puolestaan haluaisi ottaa luottoa ja investoida upouuteen menopeliin. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
01:10
Voittostudio