UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Torstai 8.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Bubble Guppies
Kausi 1. Jakso 18/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Lego Legends of Chima
Kausi 1. Jakso 5/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
07:50
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 1. Jakso 2/8. Tiian ja Tuukan häät on peruttu jo pariin otteeseen, sillä unelmien häihin ei ole ollut varaa. Kun päävastuun häiden järjestämisestä ottaa Teuvo Loman yhdessä puolisonsa Nikon kanssa, niin häät ovat taatusti ikimuistoiset! Kotimainen realitysarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:50
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 19/31. Ankkurit ylös. Morsiamet Megan, Aimée, Erica ja Angie arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa laivalla ja Ritz Carlton -hotellissa. Mukana on tällä kertaa hieman sekä kiinalaista että ruotsalaista kulttuuria. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
09:50
MasterChef Suomi
Kausi 3. Jakso 12/24. Tiukan taitotehtävän jälkeen kaksi kilpailijaa kohtaa toisensa kaksintaistelussa. Kokkauksessa on tunteet pelissä, sillä tehtävän päätteeksi vain toinen jatkaa kilpailussa. Jaksossa on vieraana keittiömestari Kai Kallio. Kotimainen ruokareality. (41')
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 29/61. Yllättävä putoaja. Joukkuehaasteen häviäjät joutuvat pudotushaasteeseen, jonka ensimmäisellä kierroksella tunnistetaan klassikkoruokia. Kolme ensimmäisenä virheen tekevää kilpailijaa joutuu toiselle kierrokselle taistelemaan jatkostaan kisassa. Australialainen sarja. (51') Äänitekstitys: suomi.
15:05
Hauskat eläinvideot
Kausi 1. Jakso 47/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
15:15
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 1. Jakso 3/8. On Esko Eerikäisen ja Niko Nousiaisen vuoro järjestää unelmien häät! Laura ja Mikko haaveilevat rennoista hääbileistä sirkushengessä. Morsian uhkaa lähteä käpälämäkeen, mikäli suunnittelijoiksi paljastuu keltaisen lehdistön julkkiksia. Kotimainen realitysarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:15
Frasier
Kausi 8. Jakso 20/24. Mentorin uudet vaatteet. Kun Frasier näkee mentorinsa Rozin luona Rozin aamutakissa, hän ei pysty enää ottamaan tätä vakavasti. Daphne taas testauttaa meedion kykynsä tieteellisesti. Jaksossa vierailee René Auberjonois. Amerikkalainen komediasarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
16:45
Isänmaan toivot
Kausi 1. Jakso 7/10. Sivuvaikutuksia. Osa 7/10. Vellu pestataan lääketehtaan koekaniiniksi, millä on yllättäviä seurauksia - kuten se, että Henrika ja Antti joutuvat mafian kynsiin. Pääosissa Tiina Lymi, Toni Wahlström, Petteri Summanen ja Miia Nuutila. Vierailevana näyttelijänä Ilkka Heiskanen. Kotimainen komediasarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:15
Team Ahma
Syksee. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 4/12. Humoristiset kitarakaupat. Aki yllättyy myyjien kanssa. Nuori kauppias osoittautuu kovaksi tinkaajaksi, ja helpot kaupat toisaalla saavat Akin hämmentymään. Jyväskylässä tavataan Ismo Leikola. Helillä on Markulle hyllyhommia. Kotimainen ohjelma. (43')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 2. Jakso 5/8. Ecuador - viimeinen Waorani. Sarjassa Arman muuttaa kymmeneksi päiväksi yhteisöön, heimoon tai ympäristöön, jossa ihmiset elävät täysin länsimaisen kulttuurin ulkopuolella. Kohteisiin tutustutaan opettaja-oppipoika-asetelmassa. Jokaisessa uudessa ympäristössä Armanin on lunastettava oma paikkansa ja luottamus paikallisten joukossa. Koskettavassa sarjassa on luvassa hengenvaarallisia seikkailuja ja selviytymistä, mutta sarjan pääpaino on ennen kaikkea ystävyydessä ja luottamuksessa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (44') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Katastrofin anatomia
Kausi 1. Jakso 4/10. Sello. Sellon ampumavälikohtaus 31. joulukuuta 2009. Ex-naisystävä ja neljä kauppakeskus Sellon Prisman työntekijää saivat surmansa, kun mustasukkainen mies avasi tulen Espoossa. Tapaus avasi väkivaltaisessa parisuhteessa eläneen Sarin haavat ikävällä tavalla. Katastrofin anatomian juontaa Antti Reini. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 281/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')

Kello 21:00

21:00
Under the Dome
Kausi 3. Jakso 6/13. Uusia liittolaisia. Big Jim yrittää saada Christinen paljastamaan suunnitelmansa. Joe, Norrie ja Julia saavat huomata, että kaupungin asukkaat eivät ole entisellään. Sam tekee oman ratkaisunsa Christinen suhteen. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kauppaneuvos Jethro
Kausi 1. Jakso 6/12. Pahvijethropäivä!. Jethro huhkii kohti kauan odotettua vapaapäivää joka vesittyy seikkailuksi niin munamessuilla kuin vihkivalatilaisuuden pastorina. Seikkailun kruunaa hämmentävän eksoottinen pahvijethrojen lanseeraus Kotimainen ohjelma. (39') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
SM-Liiga: Illan Parhaat
SM-liigan huippuhetket, taustat ja viikottaiset puheenaiheet. Kotimainen urheiluohjelma.
23:05
Poliisit
Kausi 4. Jakso 1/56. Vantaa. Eletään historiallisia hetkiä, kun Jakke siirtyy ensimmäistä kertaa vuosiin ratin taakse. Vantaan yö pitää kiireisenä, mutta ohessa selviää muun muassa mikä saa Peten konttaamaan onnesta. Partiota kohtaa ennen näkemätön näky, kun mies on mennyt puukon kanssa asunnon oven läpi. Severi etsii huumeita autosta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (20') K7 (ahdistus).
23:35
Poliisit
Kausi 4. Jakso 2/56. Kuopio. Siniset ritarit aloittavat vuoron pelastamalla pulaan joutuneen kioskin myyjän. Pariskunta riitelee kiivaasti ja toivoo Jaakon suutelevan miestä sovinnoksi. Mies juo puistossa naudan verta. Pauli ja Jaakko pohtivat mitä tehdä irtaimen vihaisen näköisen koiran kanssa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Comanche Moon (K16)
Kausi 1. Jakso 5/6. Kuka lohduttaisi Newtiä?. Seitsemän vuotta on kulunut, ja sisällissota on päättynyt. Gus McCrae on leski, eikä Woodrow Call ole vieläkään myöntänyt olevansa Maggien pojan isä. Austiniin saapuu armeijan sotilaita, jotka aikovat panna komanssit kertaheitolla kuriin. Amerikkalainen draamasarja. (48') Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Criminal Minds (K16)
Kausi 9. Jakso 8/24. Paluu. Ravintola-ammuskelun tekijäksi osoittautuu vuosia aiemmin kadonnut teinipoika. Profiloijia askarruttaa ampujan motiivi, sillä ammuskelussa surmansa saaneet uhrit vaikuttavat satunnaisilta, eikä poikaa näyttänyt kiinnostavan kassan sisältö. Samaan aikaan Morgania hämmentää se, että hänen tyttöystävänsä suhtautuu uraansa yhtä vakavasti kuin Morgan itse omaan työhönsä. Amerikkalainen jännityssarja. (39') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
02:05
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 1/26. Kuumana käyvä ranskatar. Rahaton ranskalaisnainen tahtoo Kanadaan kodittoman poikaystävänsä luokse. Kanadalaista miestä epäillään salakuljetuksesta. Hämmennystä taas aiheuttavat hohtavat karvavaatteet ja postipaketista paljastuvat rotat. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22') Äänitekstitys: suomi.
02:35
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 2/26. Irstas robottimies. Amerikkalaisen miehen matka on tyssätä pikkurikkeeseen, vedenlämmittimen sisään kätkeytyy yllättävän paljon ja katutaiteilija jää kiinni lain pakoilusta. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22') Äänitekstitys: suomi.
03:05
Frasier
Kausi 8. Jakso 20/24. Mentorin uudet vaatteet. Kun Frasier näkee mentorinsa Rozin luona Rozin aamutakissa, hän ei pysty enää ottamaan tätä vakavasti. Daphne taas testauttaa meedion kykynsä tieteellisesti. Jaksossa vierailee René Auberjonois. Amerikkalainen komediasarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
03:30
Team Ahma
Muutto. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
04:00
Isänmaan toivot
Kausi 1. Jakso 4/10. Vierivät kivet eivät sammaloidu. Osa 4/10. Vellu kokee 25:n ikävuoden kriisin ja päättää vanheta arvokkaasti. Titta järjestää mielenosoituksen autoja vastaan. Pääosissa Tiina Lymi, Petteri Summanen, Miia Nuutila ja Toni Wahlström. Vierailevina näyttelijöinä Eero Aho, Jerry Mikkelinen ja Lotta Lehtikari. Kotimainen komediasarja. (27') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
04:35
Isänmaan toivot
Kausi 1. Jakso 5/10. Kommuuninen manifesti. Osa 5/10. Titta osallistuu taidekilpailuun kokeilevalla videoteoksella, jossa yhdistyy fakta ja fiktio. Myös Antti joutuu suorituskykynsä äärirajoille vältellessään työllistymistä. Pääosissa Tiina Lymi, Petteri Summanen, Miia Nuutila ja Toni Wahlström. Vierailevina näyttelijöinä Tapio Hämäläinen, Rolf Labbart, Eero Saarinen ja Jukka Rasila. Kotimainen komediasarja. (27') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.