UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 7.2.

17:10
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa tutustutaan saamelaisiin, arvioidaan Suomen talouspolitiikkaa sekä haikaillaan menneiden aikojen perään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Uutisvuoto
Vieraiksi saapuvat Helsingin kulttuurijohtaja Stuba Nikula ja kansanedustaja Silvia Modig. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
18:15
Luontohetki: Eläintarinoita
Notkeutta ja voimaa. Isoina laumoina vesistöjen lähistöllä elävä kapybara eli vesisika on maailman suurin jyrsijä. Millainen on sen kotitienoo Brasiliassa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
18:45
Arto Nyberg
Suorassa lähetyksessä haastateltavina SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly, Saimaa-yhtyeen nokkamies Matti Mikkola sekä teatteriohjaaja Kaisa Korhonen. HD
19:30
Kettu
Elävänä vai kuolleena? Eräs huume- ja asekauppias on surmattu ja Voss ryhtyy tutkimaan tapausta. Tutkinta etenee nykien ja sitä vaikeuttaa entisestään se, että eräs Vossin tiimin luottohenkilö on kadonnut jäljettömiin. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:05
Ruotsalainen hetki (K16)
Iskelmälaulaja Kari Lampikallion etelänlomalle lähtöä hidastaa vain kaksi asiaa: mustasukkainen vaimo Sonja ja auton takakontissa viruva ruumiskäärö. N: Tommi Korpela, Minna Haapkylä, Hannu-Pekka Björkman, Elina Knihtilä HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16
22:20
Nuuskija (16)
6/8. Rikkaan liikemiehen poika on kaapattu ja hänestä vaaditaan suuret lunnaat. Nuuskija kyllä kuvaa tarkkaan millainen tekijä on, mutta miestä ei vain löydy. Ja määräaika on kulumassa pian umpeen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:15
Ykkösaamu
Vieraana perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula (kesk.). Jari Korkki haastattelee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:55
Lääkärit Syyrian sodassa
Syyrian sota on vaatinut 200 000 uhria, haavoittuneita on useita satoja tuhansia, monet heistä lapsia. Monet lääkärit ovat paenneet ja sairaaloita on suljettu. Silti brittikirurgi David Nott pelastaa sodan uhreja. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna