UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 22.7.

07:00
Nimipäiväonnittelu: 22.7.
Onnea, Leena, Matleena, Leeni ja Lenita!
07:01
Touhukkaat
Kadonnut juoksupallo. Desi ja Outi auttavat tällä kertaa kahta energistä ystäväänsä, joiden juoksupallon joku on vienyt. Velhon avulla selviää, että kaiken takana on pyörimisestä innostunut pyöryläinen. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Maltti ja Valtti - homma hanskassa
Pelkääminen. Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä, jos pelkää eikä mahda sille mitään? Auttaako panikoiminen? HD
07:32
Maukka ja Väykkä
Täydellinen Maukka. Yllättävä epävarmuus hiipii Maukan mieleen: onko hän sittenkään aivan täydellinen? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:43
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Mari ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD
08:03
Vasikantanssi: Jore ja juhannus
Hajonneesta pakettiautosta Saaran, Santun ja äidin elämään kömpii kiertävä yhden miehen orkesteri Jore. Saara ei kestä miestä - eikä mieheen ihastunutta äitiään. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja ohjaus Saara Cantell. K7 (seksi).
08:19
Karvinen (7)
Pöllö-äiti. Esko ja Liisa lähtevät katselemaan lintuja ja jättävät Karvisen ja Oskun yksin. Vaikka Esko on jättänyt päivän ateriat valmiina keittiöön, niin Karvisella on kohta nälkä ja hän lähtee etsimään lisää ruokaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:31
Aika härdelli!
Mullin mallin maanantai, osa 2/2. Temon ja Lurun on saatava Sara laulamaan, jotta he saisivat haltuunsa alkuperäisen muropaketin ja luuppi pelastuisi. Sara ei puhua pukahda, joten osaako hän laulaakaan? HD K7 (väkivalta, ahdistus).
08:43
Minä ja Max
Max oppii. Max on pentukoulussa niin innoissaan, että on malttamaton oppimaan. HD
08:47
Tero hoitaa (7)
Ilonpilaaja. Kaikki muut ovat katsoneet televisiosta jakkipainia edellisenä iltana, mutta Tero säästää ottelunkatsomisen koulun jälkeen. On raskasta työtä vältellä tuloksen kuulemista. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Uutisikkuna
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta HD
10:12
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10:19
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:26
Yle Uutiset Häme
Uutisia Hämeeseen.
10:33
Yle Uutiset Pirkanmaa
Uutisia Pirkanmaalta.
10:40
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta
10:47
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta
10:54
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta
11:01
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:08
Yle Uutiset Lappi
Uutisia Lapista.
11:15
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. HD
11:20
Uusi päivä
Osa 366: Kruununperilliset. Tomi tajuaa, että Emmistä on moneksi. Roni muuttaa Kuuslalle ja Tero julistaa koko Virtaukselle isyyttään. Haavistolla Karri ja Jani joutuvat kisaamaan kommuunin valtikasta. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
11:48
Uusi päivä
Osa 367: Sairaalakeikka. Tomi tajuaa Emmin tilan ja yrittää saada hänet hoitoon. Kesken Niklaksen ja Elinan lapsentekopuuhien Minna löytää Niklaksen hoitohistoriasta yllätyksen. Iris ja Jimi virittävät Hiltuselle ansan. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:16
Uusi päivä
Osa 368: Totuutta etsimässä. Niklas ei halua kertoa totuutta leikkauksestaan Elinalle, joten hän pelaa pelinsä Ainon kautta. Lissu yrittää selvittää, kävikö Hiltunen käsiksi Jimiin vai ei. Karri iskee kirveensä kiveen. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
12:43
Uusi päivä
Osa 369: Hyvä äitipuoli. Roni kiristää Marikan hermoja, mutta tämä on päättänyt onnistua äitipuolena. Elina huolestuu Niklaksen salaisesta operaatiosta. Vilma pohtii tulevaisuuttaan. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
13:15
Päivän kasvo
Muotibisneksen perisynnit ja sudenkuopat. Mitä muotioikeusjuristi ajattelee logoista, brändeistä ja pikamuodista? Päivän Kasvo -ohjelman vieraana lakimies ja väitöskirja-tutkija Heidi Härkönen Lapin yliopistosta. HD
13:25
Uutisikkuna
15:20
Elävä arkisto: Jazzia
Arkisto-ohjelmien esittely. HD
15:21
Jatsikansaa
(1975) Keskustelua jazzien kehityksestä ja tasosta, mukana Eero Koivistoinen, Heikki Sarmanto ja Reiska Laine. Lavalla musisoimassa Johnny Littlejohn, Rahsaan Roland Kirk Quartet, Oregon ja Anita O'Day & John Poole trio.
15:46
Pori Jazz 1976 - Uuden Musiikin Orkesteri
(1976) UMO:ssa soittaa useita kotimaisen jazzin valioita,orkesteria johtaa Esko Linnavalli. Laajennetussa kokoonpanossa Pori Jazzissa vieraili solistina tenorisaxofonisti Dexter Gordon.
16:30
Nyrkin ja hellan välissä
1940-luvun elokuviin pohjautuva tragikomedia ja melodraama. Taivaan porteilla ja kosken kuohuissa kohtaa suomalaiselämän koko tunteitten kirjo. O: Marja Pensala, 1997. Mv. (U) Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 4.4
Lue lisää: IMDb
17:10
Puutarhaunelmia: remix
Asko Pöyhösen perheen upea rantatontti sijaitsee Kurkimäessä, Kuopion kupeessa. Puutarhan valaistus muovaa näkymiä iltojen hämärtyessä. Nanna Salmen hurmaava pikkupuutarha on taitavasti suunniteltu ja rakennettu. (U)
17:40
Villi kortti
Villi kortti testaa huippu- ja penkkiurheilun kerran viikossa. Testiryhmässä tänään Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Pilvi Hämäläinen, Juuso Mäkilähde, Kalle Palander, Riku Riihilahti sekä illan vieras VilleGalle. (U) Es. 8.11.2016. HD

Kello 18:00

18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
18:45
Avec Tastula
Mikä mättää mielenterveyspalveluissa? Heli ja Leena ovat pienten lasten äitejä, jotka ovat kärsineet vuosia masennuksesta. HD
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
20:15
Päivän kasvo
Korkein oikeus. Onko se ärhäkkä oikeusvaltiota puolustava linnake vai jotakin tyystin muuta, huopatossutehdas? Päivän Kasvo -ohjelman vieraana korkeimman oikeuden presidentti Timo Esko. HD
20:25
Yle Live: Mikael Gabriel
Nousukiidossa olevan suomiräppärin keikka Blockfestissä Tampereella elokuussa 2015. Pahan pojan roolissa viihtyvä mc toi ison show'n Ratinan stadionille. Lavalla vierailivat myös mm. Diandra ja Diison. (U) HD

Kello 21:00

21:20
Uutisikkuna

Kello 24:00

03:00
Uutisikkuna