UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 1.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.9.
Onnea, Pirkka.
06:52
Lauran tähti: Piilopaikka
Laura ja Suvi keksivät mainion piilopaikan, mutta hämmästyvät löytäessään Harrin sieltä itkemästä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Kotkaperhe
Sulat ja saaliit. Kotkaperheen kaksi poikasta ovat kasvaneet kovasti. Valkoinen ja untuvainen puku on muuttumassa ruskeammaksi, ja kotkien komeat siivet ovat saaneet pituutta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:10
Lulu kilpikonna
Opettaja kadoksissa. Kaikki oppilaat ovat jo luokassa, mutta opettajaa ei näy. Metsästä kuuluu kummallista ääntä, ja lapset pelkäävät sen olevan hirviö ja opettajan olevan vaarassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Pienten muskari
Lauletaan laulut Muskaripelle ja Seikkailujen laiva. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:26
Urpo ja Turpo : Urpo ja Turpo ovat rohkeita
Urpo ja Turpo ovat rohkeita. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Riho Unt. Tuotanto Lumifilm Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Neppajymykerho
Vilja askartelee lanka-askartelun Lotan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Saara ja Sorsa
Näytelmä. Saara ja Sorsa tekevät näytelmän, jossa he esittävät toisiaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Harri ja dinot
Onko tuo muka lamppu? ja Ärrr, aarre! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:13
Puu Fu Tom
Puufeli-Tom. Harvinaisten ja herkullisten puufelien ilmaantuminen saa kaverukset ryhtymään kiihkeästi etsintöihin. Heidän täytyy tulla tolkkuihinsa ennen kuin herkkujen ahnehtiminen johtaa riitoihin ja vaaratilanteisiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Karvinen (7)
Universumin söpöin. Avaruuden pastaolennot lähettävät Karvisen kotiin vakoojan, joka näyttää söpöltä kissanpennulta. Misu kokee asemansa uhatuksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Kerrostaloelämää
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
09:00
Holby Cityn sairaala
Liikaa pyydetty. Annalese erotetaan määräajaksi virastaan. Pystyykö hän puolustamaan itseään vaikeassa tilanteessa? Ricin luottamus Tomiin kärsii uuden kolauksen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Näin meidän perheessä
Kaksi kulttuuriani. Tapaamme 10-vuotiaan Mayan, jonka isä asuu Turkissa sekä 8-vuotiaan Marian, joka on puoliksi afrikkalainen ja asuu Christianiassa. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Tuhkimotarinoita - Tyttöjen ilta
Katja halusi antaa häpeälle kenkää! Miten kävi? Miltä tuntui? Helpottiko häpeä? Palataan Katjan tarinaan yhdessä ystävien kanssa, keskustellaan ja kuullaan, mitä Katjalle kuuluu tänään! Kommentoi #tuhkimotarinoita HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Löytöretkiä maailmaan
Novgorodin kirjeet. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Blogistania
Outi Pyy on yksi suosituimmista muoti- ja DIY-bloggaajista. Blogistaniassa trashionista Outi dyykkaa ja repii paitoja ystäviensä kanssa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Blogistania
Fiona Timantti bloggaa intohimoisesti vintagesta ja burleskista. Blogistaniassa päästään Fionan kotiin ja hattukauppaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Peltsin Lappi
Teno. Löytöretki Lappiin alkaa suurelta joelta ja sen varrelta. Lohensoutua ei voi ohittaa, takkaporo auttaa tunturiin ja maastopyörälläkin pärjää. Aina ei edes tarvitse tehdä mitään. Ei autokaan aina käynnisty. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Erätulilla: Jousimetsästys
Jousimetsästäjä kulkee hitaasti, kuunnellen ja havainnoiden luontoa. Jousimetsästys tavallaan alkaakin vasta siitä mihin muu metsästys loppuu. Saaliin perässä myös toimittaja Heli Järvinen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Spy - isä agenttina
Kausi 2, 1/11. Marcus saa vastaansa kovan kilpakumppanin kouluvaaleissa, ja Tim avittaa miestä mäessä. Samalla hän koettaa myös heitellä kapuloita työkavereiden lemmenrattaisiin ja sopeutua uuteen perheterapeuttiin. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
14:30
Rakastan sinua ikuisesti?
Osa 4/4. Gitte rakastui 15 vuotta itseään vanhempaan Tomiin, eronneeseen ja kolmen lapsen isään. Mutta mitä tapahtui, kun Gitte halusi myös lapsia? (U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Tekijänä: Elina Arponen
Toimitusjohtaja Elina Arponen on panostanut työilmapiiriin ja oman heimon kokoamiseen. Tribe Studios -pelifirmassa uskotaan siihen, että peleissä keskeistä ovat sosiaalisuus ja keskustelu, kuten Velvet Sundown -pelissä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Ypäjä
1/19: 300 kaikkea. Jaksossa kurkistetaan Hevosopiston arkeen, josta ei aikaisia aamuherätyksiä ja vauhdikkaita hetkiä puutu. 16-vuotias Pinja jännittää, pääseekö hän erikoistumaan remppalinjalle. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Uusi päivä
Osa 270: "Niin kuin kovat pojat ". Emmi ja Aleksi ovat juorulehden ruokaa. Ensio uskaltautuu lääkäriin. Tuija pitää Oskulle kovuuskurssin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Uusi päivä
Osa 271: "Ei mitään häpyä". Jimi keksii uuden kohun. Ensio menee jatkotutkimuksiin. Krista ja Tomi yrittävät välttyä Kalevalalta. Asko ja Marika taistelevat kevätnäytöksestä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Kim ja Kai, Sormilla vai puikoilla, Hertan maailma, Nelli ja Noora, Maltti ja Valtti, Tie tähtiin ja Katinkontti. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Puilla paljailla. Tom on pulassa ja joutuu kertomaan totuuden elämästään isälleen. Joseph saa selville yllättävän seikan sisarestaan. Ric kuulee järkyttävän tunnustuksen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
19:00
Ypäjä
2/19: Työn sankarit. Niina K., 23, ei pääse toivomalleen linjalle. Pettymystä lieventää Piia Pantsun tapaaminen. Rehtori Jukka kokeilee raviajoa ja miettii, minne sijoittaisi opiskelijoilta takavarikoidut viinakset. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Peltsin Lappi
Saamenmaa. Shamaanin kehottamana Peltsi lähtee meloen etsimään Inarijärven seitakiveä. Kolttien luona Sevettijärvellä poro taipuu käsitöiksi ja kielikulttuuri kukoistaa. Kalaankin on päästävä. Kunpa auto nyt toimisi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 272: "Hän on täällä tänään". Asko alkaa oireilla. Elina tekee vaikutuksen. Lissu saa uuden ystävän. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:28
Uusi päivä
Osa 273: "Mä olen historiaa". Asko saa apua. Elina ja Aleksi yhdistävät voimansa. Emmi on keskellä kohua. Oskulla on tiukka paikka. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Omatunto kalvaa - miksi aikani ei riitä vanhemmilleni? Kun vanhuksen koti palaa, kuka auttaa, kuka vastaa? Attendon mallikunnasta kriisikunnaksi. Mainokset verhotaan uutisiksi. Syyriassa elämä veitsen terällä. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Pako voittoon
(Escape to Victory/USA 1981) Kulttimainetta saanut toimintaseikkailu sotavangeista, jotka aikovat paeta jalkapallo-ottelun aikana. O: John Huston. N: Sylvester Stallone, Michael Caine, Pelé, Bobby Moore, Osvaldo Ardiles. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 67 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:55
Ypäjä
2/19: Työn sankarit. Niina K., 23, ei pääse toivomalleen linjalle. Pettymystä lieventää Piia Pantsun tapaaminen. Rehtori Jukka kokeilee raviajoa ja miettii, minne sijoittaisi opiskelijoilta takavarikoidut viinakset. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna