UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 22.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Äitejä ja lohikäärmeitä. Hääpukukonsulttien neuvottelutaitoja tarvitaan, kun morsiamella ja tämän äidillä on täysin erilaiset käsitykset siitä, millainen puvun pitää olla ja paljonko se saa maksaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Bailaava baarimikko. 27-vuotias Stacey työskentelee baarimikkona ja tuhlaa palkkansa juhlimiseen ja uusiin kenkiin. Hän on onnistunut kerryttämään niin suuret velat, että hänen täytyi muuttaa takaisin vanhempiensa luo. Äiti on kyllästynyt tanssimaan Staceyn pillin mukaan ja haluaa laittaa tyttärensä törsäämisen kuriin. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10:00
Emilyn sisustussalaisuudet
Urbaani rantaunelma. Sarika ja Josh odottavat esikoistaan, ja heidän vierastalonsa kaipaa kohennusta ennen kuin vauva syntyy ja taloon tulvii vieraita. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10:30
Jaksa paremmin
Uniosiossa selvitetään, mitä eroja on jenkkisängyssä, runkopatjassa ja moottorisängyssä. Nina Soininen osallistui KG-lehden Elämä uusiksi -kilpailuun. Mikä sai naisen mukaan kilpailuun? Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11:00
Neljät häät Amerikassa
Haiallas. Tässä jaksossa on hieman erikoisia hääpaikkoja. Yhdet häät järjestetään teatterissa ja toiset akvaariossa. Mukana ovat myös Jehovan todistaja ja pihistelevä morsian. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:00
Vanessa ja pikkuväki
Tänään pikkuväessä sisutetaan lastenhuonetta sisustuskonsultin avulla. Muksulassa tehdään smoothiet ja Neuvolassa asiaa vesirokosta. 5. tuotantokausi. (22')
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Finaaliateria Malmössä. Tänään selviää, kuka Malmön nelikosta vie voiton. Illan aterian valmistaa mainosmies Per, jolta ei voitontahtoa puutu. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13:00
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Pisciotta. James Martin tutustuu aidon anjoviksen sekä perinteisen italialaisjäätelön valmistukseen Pisciottan kalastuskaupungissa. Perinteisestä tuulihattutaikinasta saa friteerattua välimerellisen mausteisen herkun. (21')
13:30
Tyyliä vai ei
Tyylityrmäys. Teresa on 38-vuotias nyrkkeilyvalmentaja. Nyrkkeilyharrastuksensa myötä Teresa on laihtunut 35 kiloa ja löytänyt itsetuntonsa. Nyt hän auttaa muita naisia löytämään itsensä nyrkkeilyn avulla. Uudesta vartalostaan ja kohonneesta itsetunnostaan huolimatta Teresa suojautuu liian suurien ja maskuliinisten vaatteiden ja aggressiivisen tyylin taakse. Tyylitaiturit Stacy ja Clinton auttavat Teresaa löytämään pehmeämmän puolensa ja päivittämään tyylinsä lähestyttävämpään kuntoon. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
14:30
Kotikokkien taistelu
Tofurullia ja viiriäisiä. Kokkausvuorossa ovat siskokset Carly ja Emily Melbournesta. He valmistavat fuusioravintolassaan porsaalla ja katkaravuilla täytettyjä tofurullia, teesavustettuja viiriäisiä ja höyrytettyjä kakkuja inkiväärisiirapilla. 3. tuotantokausi.
15:30
Neljät häät Amerikassa
Kuokkavieraat. Morsiamet Lisa, Jenean, Lauren ja Rhianna arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan rannalla, golfkentällä ja takapihalla. Hämmennystä aiheuttavat muun muassa sade ja kuokkavieraat. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
16:30
Unelmien talo
Tällä kertaa vuorossa on Eklundien talon pystytys. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
17:00
Huippumalli haussa
Jumalattaret. Kuusi jäljellä olevaa tyttöä matkustaa aurinkoon. Tytöt pitävät puheen tärkeille ihmisille ja esittelevät alusasuja salaattikulhossa. Vierailevana tuomarina on valokuvaaja Nikos Papadopoulos. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (41')

Kello 18:00

18:00
Taste
Lohturuokaa. Joukkueet on täytetty, ja on aika ryhtyä tositoimiin. Ensimmäisissä haasteissa kilpailijoiden on valmistettava lohturuokaa. Vierailevaksi tuomariksi saapuu keittiömestari ja kirjailija Gabrielle Hamilton. Panokset ovat kovat, sillä huonoimmin pärjänneet kilpailijat joutuvat jättämään kisan. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20:00
Toisenlaiset äidit
Toista lastaan odottavat Susanna ja Tomi tapasivat aikoinaan lastenkodissa. Itsenäisen elämän opettelu ei ole ollut Tomille helppoa. Perheen isä etsiikin nyt itselleen omaa asuntoa. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 5, jakso 69. Charlotten syntymäpäivät ovat jäädä juhlimatta, koska ystävysten yhteinen aika on kortilla. Richardin avustuksella naiset pääsevät kuitenkin yhdessä Atlantic Cityyn. Amerikkalainen komediasarja. 5. tuotantokausi. (28') K7 (seksi).
21:40
Sinkkuelämää
Kausi 5, jakso 70. Carrie kuvataan kirjansa kantta varten. Miranda tapaa Painonvartijoissa mukavan miehen, ja Stanfordillakin on pitkästä aikaa poikaystävä. Amerikkalainen komediasarja. 5. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:20
Rakkauden FAQ: K18 Special
Montako kertaa asentoa pitäisi vaihtaa? Onko kolmio pop karvalla vai ilman? Saako papan seksihaluja jarrutella? K-18 jakso sukeltaa täysillä navan alle kauden rohkeimmilla jutuilla! Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
23:20
Tosielämän L-koodi
Rakkautta ilmassa. Whitneyn ja Saran hääpäivä koittaa. Hyväksyykö Saran äiti liiton vihdoin? Myös Romilla ja Dustylla on romanttisia suunnitelmia Las Vegasissa. Hunter Valentine testaa, sopisiko torontolainen Aimee bändiin Somerin tilalle. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (54') K7 (seksi).

Kello 24:00

00:30
Protector
Ex-vaimoja ja treffikutsuja. Vierailijana Vivica A. Fox. Komisario Valdezin tomera ex-vaimo saapuu avustamaan rikostutkijoita tunnetun juristin murhan tutkinnassa. Gloria uskaltautuu treffeille ensimmäisen kerran avioeronsa jälkeen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40')
01:30
Neljät häät Amerikassa
Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
02:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV