UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 29.8.

06:00
Aamusää
06:30
Studio55.fi
Presidentti ja toimittaja -uutuuskirjan kirjoittaja Maarit Tyrkkö
07:00
Huomenta Suomi
7.00 Aamun otsikot 7.05 Huumerikollisuus ja sen torjunta Suomessa 7.15 Pitäisikö mietojen huumeiden käyttö dekriminalisoida? 7.30 Uutiskurkistus 7.35 Talouden viikko: mitä budjettiriiheltä odotetaan? 8.00 Uutiskurkistus 8.05 Miksi synnytyksistä kuulee vain kauhutarinoita? 8.15 Kotisynnytys vs. sairaalasynnytys 8.30 Uutiskurkistus 8.35 Studio55: Mari Sainion ryhtijumppa 9.00 Uutispäivä
08:35
Studio55.fi
Ryhti kuntoon jumpalla. Vieraana liikunnanohjaaja Mari Sainio
08:55
Uutispäivä
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
Korianteripesto sekä kokonaista siikaa uunissa
09:05
Kauniit ja rohkeat
Nicolen kunniatehtävä. Maya ja Rick keskustelevat lastenhankintasuunnitelmistaan vanhempiensa kanssa, ja näillä onkin painavaa sanottavaa asiasta. Maya yllättyy äitinsä kannanotosta ja hänen kasvoillaan vilahtaa epäröinnin varjo. Zende on kahden vaiheilla, mutta tekee lopulta päätöksensä siitä, voiko hän tukea Nicolen valintaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Meganin kosto, osa 2/2. Kirin saa neronleimauksen Bellen ehdotuksesta. Rachel purkaa kiukkunsa jälleen Samiin, ja tällä kertaa Sam saa tarpeekseen. Bernice hämmentyy Lawrencen kylmäkiskoisuudesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:05
Emmerdale
Lyhyet jäähyväiset. Megan suostuu Jain vaateisiin, mutta vain omilla ehdoillaan. Laurel keksii uuden työtilaisuuden, mutta onnistuu pahoittamaan Danin mielen. Paddy laatii vastahakoiselle Marlonille seuranhakuilmoituksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Piilokamera
11. Voivatko flunssabakteerit levitä videopuhelun välityksellä? Miten asiakaspalvelijan pokka pitää, kun luurista lentää räkää? Lisäksi nähdään huoltoasema, joka on varmistanut vessan avaimen tallessa pysymisen, jekku pahaa-aavistamatomalle aamu-tv:n juontajalle ja elokuvateatteri, joka on ottanut kovat keinot käyttöön saadakseen naposteltavaa myydyksi. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Formula 1: osakilpailu
Belgia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Mika Salo ja Tommi Pärmäkoski.

Kello 12:00

13:30
Tähdet kertovat
Matthew McConaughey. Tällä kertaa James Liptonin vieraana on näyttelijä Matthew McConaughey, joka kertoo tärkeimmistä rooleistaan muun muassa elokuvissa Surutta? Sekaisin, Muuttohaluton poikamies, Magic Mike ja Dallas Buyers Club, josta mies pokkasi Oscar-palkinnon. Suunvuoron saa myös miehen vaimo, Camila Alves. Legendaarisessa Inside the Actors Studio -ohjelmassa James Lipton saa näyttelijät avautumaan muistoistaan uransa ja elämänsä varrelta. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Koiralle koti
Junior. Brandon kouluttaa chihuahuasekoitus Juniorista uskollista kumppania 81-vuotiaalle sotaveteraanille, joka on vastikään menettänyt edellisen koiransa. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Koiralle koti
Poppi. Tällä kertaa Brandon löytää sopivan koiran omalle tädilleen. Cockerspanieli Poppin pitää vain ensin päästä eroon ahneudestaan. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Juustosota. Jamie ja Jimmy ryhtyvät juustosotaan Ranskan kanssa ja aikovat todistaa, että brittiläinen juusto pitää pintansa parhaitakin ranskalaisia juustoja vastaan. Jamien ja Jimmyn kuppilassa tarjoillaan erilaisia juustoherkkuja, ja erikoisvieraaksi saapuva Alan Carr saa ruokaritareilta tulisen haasteen. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Keittiöelämää
Kausi 1, 1/8 Keittiöelämää on katsaus suomalaisen keittiön arkeen ja juhlaan. Keittiöelämää kurkistaa kahdeksan eri elämäntilanteissa elävien perheiden keittiöihin ja paljastaa, keitä me olemme ja miten erilaisia asioita ruoka meille merkitsee. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Vauvantekopuuhissa. Kaikki on valmista Nicolen keinohedelmöitystä varten. Hänen vanhempansa yrittävät edelleen saada Brookea ja Ericiä kannalleen ja auttamaan heitä operaation estämisessä. He saattavat kuitenkin olla jo myöhässä, sillä ensimmäinen yritys on jo alkamassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Suolaa haavoihin. Meganin korkea verenpaine herättää huolta. Huoltajuusoikeudenkäynti alkaa siitä huolimatta. Ashley pohtii, pystyykö hän suoriutumaan muistotilaisuudesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Ikuisesti muistoissamme. Jain vehkeilyt paljastuvat Priyalle ja Rishille. Amelia pyytää Dania puhumaan muistotilaisuudessa, mutta Dan ei tule edes paikalle. Ashley sekoilee julkisesti sanoissaan. Sandy joutuu pahoinpitelyn uhriksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Korianteripesto sekä kokonaista siikaa uunissa
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3030: Marianna elää reunalla. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Nightmare - Painajainen merellä
Salatut elämät -suosikkisarjaan pohjaava nuorisotrilleri, jonka tarina tapahtuu risteilyaluksella kahden kesäpäivän ja yhden kesäyön aikana. Peppi (Sara Säkkinen) lähtee kauan odottamalleen risteilylle ystäviensä kanssa. Hilpeissä tunnelmissa alkavalla laivamatkalla Peppi tapaa vanhoja tuttuja, jotka nostavat myös ikäviä menneisyyden asioita mieleen. Sitten laivalla alkaa tapahtua kummia. Kehen voi luottaa, kun ei voi luottaa kehenkään? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 2.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:40
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
112
Tampereella ja Kuopiossa hypätään pelastuslaitoksen matkaan. Pakkanen on jäädyttänyt tienpinnat eri puolilla Suomea ja pitää viranomaiset kiireisinä. Kuopion poliisi saa ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä ja myös Porvoossa ollaan poliisin kyydissä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:35
Kohde (K16)
Muisti pätkii. Kausi 5, 2/13. Kone on saatu purettua, mutta se on kärsinyt vaurioita. Sen kasvojentunnistuksessa on vikaa ja se sekoittaa ihmisten kasvoja. Se antaa Reeselle ja Fuscolle joukon ihmisiä, jotka eivät ole osallisina rikoksissa, ja sulkee Finchin ja Rootin ulkopuolelle identifioidessaan heidät uhkiksi. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Isänmaan puolesta
Vainoharhaa. Kausi 5, 6/12. Carrie kertoo teoriastaan Saulille ja pyytää tältä vuotaneita CIA-asiakirjoja nähtäväkseen. Koska Saulin suhtautuminen on kylmäkiskoista ja myös Jonas häipyy ovet paukkuen, Carrie turvautuu Otto Düringin apuun. Haavoittunut Quinn päätyy samaan paikkaan kuin asiakirjavuodon takia vapautunut jihadisti. Allison luo lisää eripuraa Saulin ja Dar Adalin välille. Yhdysvaltalainen draamasarja CIA-maailmasta ja siitä eroon pyrkivästä Carrie Mathisonista. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Astral Tv