UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 2.3.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Olavi Virta 100 vuotta. Vieraana Dallapé-orkesterin johtaja Juha Hostikka
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana Dallapé-orkesterin Juha Hostikka 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Journalistipalkintoehdokas Anu Nousiainen 6.43 Venäjän varjo Viron vaalipäivän yllä 6.50 Miten trendit syntyvät? 7.10 Asuntojen korkovähennys ja asuntokauppa 7.40 Trollauksen voima - miten uutisten uskottavuutta yritetään lyödä? 8.10 Minun kirjahyllyni: Eveliina Talvitie 8.40 Päivän nimi: Haloo Helsinki! 8.50 Miten trendit syntyvät? 9.05 Studio55.fi: Suomalaisten ruokailutottumukset 60-luvulta tähän päivään 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Suomalaisten ruokailutottumukset 60-luvulta tähän päivään. Olemmeko oppineet syömään oikein? Vieraana ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Niin vetää perintö hiljaiseksi!. Ridge muistaa helikopteripilotin takin merkin olleen Spencer Publicationsin logo. "Spencer", hän huudahtaa Katielle. Katseeseen tulee terävyyttä, ja hän muistaa lisää Abu Dhabissa tapahtuneita asioita. Katie sanoo, että kyky piirtää palautuisi sekin. Hän johdattaa rakkaansa takaisin muotitalolle ja pyytää tarttumaan kynään. Kun Justin Barber pistäytyy huoneessa, Ridgen muisti alkaa käsitellä logoa ja pilotin puolittain näkyvissä olleita kasvoja. "Sinä, hei!" Liam pyytää Wyattin bestmanikseen, pelastihan velipuoli hänen henkensä Quinnin tappomiekan alta. Wyatt kokee toisenkin yllätyksen, sillä kaksi meksikolaismiestä saapuu rantatalolle epätavallinen tuliainen mukanaan. Perintö! Miehillä on salkussaan Wyattille perinnöksi annettu kallisarvoinen sininen timantti, joka oli Forrester Creationsilla lainassa Hope For The Future -mallistoa varten. Sen omistaja, Wyattin ja Quinnin hyvä tuttava, señor Ricardo Montemayor on kuollut. Wyatt saa myös muistikun, jossa herra Montemayor itse lähettää videotervehdyksensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
10:10
Emmerdale
Tunteiden sekasotku, osa 1/2. Kotiin palaava Debbie vakuuttaa Zakille olevansa kunnossa, mutta Andy on epäilevällä kannalla. Declan panee Nicolan Kartanon vahdiksi siltä varalta, että Katie keksii jotain. Edna on kyllästynyt Sandyn juopotteluun ja karkeaan kielenkäyttöön. Chas hermostuu, sillä Cameron tuntuu puolustavan Debbien kunniaa vähän liiankin hanakasti. Moira kyllästyy Andyn jatkuviin poissaoloihin. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Tunteiden sekasotku, osa 2/2. Pubin takahuoneessa puidaan suuria tunteita, ja pian epätoivoinen äiti kaasuttaa kylästä lapset kyydissään. Declan tuo nuoret seuralaisensa Kartanolle ärsyttääkseen Katiea. Sandy kokeilee rukouspiiriä pehmittääkseen vuokraemäntäänsä. Irti päässeet hevoset valtaavat kylänraitin ja popsivat turpiinsa Ednan istutukset. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Sivullinen uhri. Lääkäreiden vieraaksi saapuu nelilapsinen perhe, jonka elämä muuttui pieleen menneen poliisioperaation myötä. Perheen nuorimmainen loukkaantui vakavasti ratsiassa ja myös isän työkyky on kärsinyt. Kuka on vastuussa ja kuinka perhe pääsee traumaattisen kokemuksen yli? Muita aiheita ovat lääkeaineallergiat sekä pms-oireita lievittävät ruoka-aineet. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Selviytyjät
Uusi alku. Gota-heimon leppoisa elämä keskeytyy, kun rantaan saapuu vene, joka tuo uutisen heimojen yhdistämisestä. Kaikki ilahtuvat käänteestä, jonka kruunaa juhla-ateria entisessä Bikal-heimon rannassa. Uuden heimon nimeksi hyväksytään Enil Edam, jonka vilpittömän oloinen Malcolm väittää tarkoittavan uutta alkua. Malcolm ja Corinne yhdistävät taas voimansa ja pohtivat, keitä muita heillä on puolellaan. Koskemattomuuskisassa kilpaillaan koskemattomuusriipuksesta kaikkien vihaamassa syöntikilpailussa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:40
Mitä tänään syötäisiin?
14:50
Millerit
Kiitospäivä. Carol haluaisi viettää perinteisen kiitospäivän, mutta muilla on uusia ajatuksia. Nathan yrittää uudistua ja olla vähemmän tiukkis viehättääkseen naista, joka häntä kiinnostaa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:20
Tähdet, tähdet
Tähdet, tähdet -ohjelman ensimmäisessä jaksossa matkataan takaisin 90-luvulle. PVC-housut ja glitter kiiltävät, kun matka legendaaristen pop-biisien alkulähteelle alkaa. Jakson asiantuntijana toimii Aikakoneesta tuttu ysärikuningatar Sani. Sarjan juontaa Mikko Leppilampi ja vakiopanelisteina Maria Veitola ja Juhani Merimaa.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
96 päivää konserttiin. SDP:n kansanedustaja Jutta Urpilainen kertoo, miten valtio lähti mukaan uuteen lastensairaalahankkeeseen ja lahjoitti siihen 40 miljoonaa euroa. ¿Uusi lastensairaalahanke on vahva osoitus suomalaisten halusta tehdä hyvää. Me tarvitsemme yhteisöllisyyttä ja toivoa paremmasta. Uusi Lastensairaalahanke symboloikin suomalaista sisukkuutta ja sydäntä." Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Höyryävää tietoa Maya-morsiamesta. Hopen käy sääliksi Wyattia, koska tämän elämästä on kadonnut rakenteita Quinn-äidin pahojen tekojen vuoksi. Myönteistä on, ettei Liam enää heitä lokaa veljensä päälle. "Mehän olemme Wyattin kanssa Spencereitä, ja pian olet sinäkin, Hope, joten on aika alkaa käyttäytyä perheen tavoin", Liam sanoo. Ericillä ja Rickillä on Ivy Forresterille tarjous. Tämä miettii, olisiko se harjoittelijanpaikka. Ei, se ei ole harjoittelupaikka. "Haluamme sinut Hopen malliston korusuunnittelijaksi. Korvaisit Quinn Artisanin." Rick kertoo Carterilla Mayan yllättävästä käyttäytymisestä firman höyryhuoneessa. Wyatt katselee muistitikulle tallennettua videoviestiä, jossa Ricardo Montemayor puhuu testamenttaamastaan jättiläistimantista. Siitä onnea tuottavasta sinisestä jalokivestä, joka on ollut HFTF-mallistoakin kaunistamassa, ja joka on jo annettu Wyattille. Sitten tulee Deacon! Huomaako hän timantin? Himoitseeko hän sitä? Onko sinisen kiven onnenvoima jo alkanut vaikuttaa? Ehkä on, sillä Hope ja Liam tarjoavat Wyattille työtä. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kytevää himoa. Diane uskoo Steven vehtaavan Nicolan kanssa. Vanessa vähentää Rhonan annosta ja haluaa tulla mukaan tukiryhmän kokoukseen. Debbie ja Cameron joutuvat jälleen kiihkeiden tunteiden valtaan. Pearlia kiinnostaa kovasti, mitä Rhonan saamissa postipaketeissa on. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Pelimiehen elkeitä. Steve houkuttelee Nicolaa hävyttömillä ehdotuksilla. Andy on vaikeuksissa lastenhoitokuvioiden kanssa, muttei silti halua Debbien apua. Paddy ihmettelee kummallista tiliotetta Rhonan tepastellessa syyllisenä vieressä. Charity käskee Cameronin pysyä loitolla tyttärestään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2775. Severillä on isäisiä demoneja Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Suomen surkein kuski
7. jakso. Nyt on aika katsoa kuinka kilpailijat selviävät asfalttiteiden ulkopuolella. Otetaan alle kunnon maasturi ja mennään reilusti maastoon. Vastaavasti tiellä kokeillaan pysyä 'jarrutus mutkaan' tehtävässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 1. Ansa. Asiakas, Anniina Jäämeri, on tehnyt epäonnistuneen murhayrityksen, ja viaton sivullinen on vammautunut. Pian käy ilmi, että Anniina on itsekin hengenvaarassa. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Inka Kallén, Juha-Pekka Mikkola. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Johanna Hartikainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Sotku salamasta. Tiimi tutkii lahjakkaan voimistelijan murhaa, mutta ruumiiseen osunut salamanisku hankaloittaa todisteiden keräämistä. Cam kohtaa viimein opiskelunaikaisen kämppäkaverinsa, joka on esiintynyt hänenä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Isänmaan puolesta
Likaista peliä. Vankienvaihdon aika on koittanut: vastentahtoinen Saul joukosta terroristi Haissam Haqqanin luottomiehiä. Mutta onko vaihtokaupan hinta sittenkin liian suuri? Vaihdon alla Carrie hiillostaa George Boydia syyttäen tätä suurlähetystön tietovuodoista ja myrkyttämisestään, mutta mies kiistää kaiken jääräpäisesti. Vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, ja likaisen pelin kiemurat ulottuvat laajemmalle kuin kukaan osaa aavistaakaan. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Neljäs tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kovat kaulassa
Viehkeät veistokset. Neal tekeytyy kuvanveistäjäksi auttaakseen Peteriä ja FBI:ta ottamaan kiinni arvokkaiden veistosten väärentäjän ja selvittää toisaalla Ellenin todistelaatikon tarkempaa sijaintia yhdessä Mozzien kanssa. Valkokaulusosasto saa uuden päällikön, Amanda Callawayn, jonka Peter uskoo olevan senaattori Prattin kätyri. New Yorkiin sijoittuva rikosdraamasarja hurmurihuijari Neal Caffreysta, joka ratkoo FBI:n apuna konstikkaita valkokaulusrikoksia. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:35
The McCarthys
Sisarkateutta. McCarthyt voittavat yllätyksekseen pubivisan ja päättävät muodostaa oman joukkueensa. Marjorien kilpailuhenkinen sisko Eileen on tulossa käymään, joten Marjorie haluaa kerrankin päihittää hänet. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Voittostudio