UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 24.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Menestyksen takana
Kestävän kasvun kumppani. Dokumentti kertoo, kuinka kahden helsinkiläisen ekonomin perustama tilintarkastusyhtiö on seurannut aitiopaikalta suomalaisten yhtiöiden kasvua ja kansainvälistymistä 60 vuoden ajan. Se on siinä samalla kasvanut Suomen suurimmaksi asiantuntijapalveluita tarjoavaksi tilintarkastus- ja konsultointiyhtiöksi ja tullut osaksi kansainvälistä PwC-ketjua. Tuotanto Franck Media.
09:00
Samaa sukua
Perhepotretti. Sarja jatkuu neljännen tuotantokauden jaksoilla. Kristina ja Adam haluaisivat järjestää Haddielle täydellisen viikon, ennen kuin Haddie lähtee opiskelemaan. Ihan kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Sarah yrittää vakuuttaa uuden työnantajansa taidoistaan. Mark tuntee jäävänsä ulkopuoliseksi, koska häntä ei haluta perinteiseen perhepotrettiin. Lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Viking Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Suurin pudottaja
Voitontahto. Muille kilpailijoille selviää yhden parin tekemä joukkuejako eivätkä kaikki ole iloisia. Ensimmäisessä joukkuetehtävässä sukelletaan altaan pohjaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Lääkärit
Asiaa Obamacaresta. Tällä kertaa lääkärit ja heidän asiantuntijavieraansa sekä tavalliset potilaat ruotivat Obamacarea. Kuinka presidentti Obaman lanseeraama uusi terveydenhuoltojärjestelmä vaikuttaa amerikkalaisiin? Aiheesta on liikkeellä paljon huhuja, propagandaa ja ristiriitaista tietoa, joten lääkärit yrittävät selventää katsojille, mistä todella on kyse. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Keidas
Jakso 4. Yrttikeidas Maria Sidin siskon parvekkeelle.. Marian sisko joutuu muuttamaan putkiremonttia pakoon. Maria haluaa yllättää remontista ja muutosta stressaantuneen siskon virkistävällä yrttikeitaalla. Maria Nordin auttaa Maria Sidia luomaan tyhjään asuntoon yhden huoneen, joka on jo täysin valmis. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:25
Neljä huonetta
Kuparinen mustekala. Tänään on tarjolla mm. "Tähtien sota"-peliautomaatti, The Whon basisti John Entwistlen omakuva, itse tehty taskukello, 500 vuotta vanha matematiikan kirja ja valtava kuparinen mustekala. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Pomo piilossa
Trukkeja ja tunarointia. Halpamyymäläketju Family Dollarin operatiivinen johtaja Mike Bloom on raivannut tiensä huipulle kovalla työllä. Nyt pomo haluaa varmistaa, että kaikki pelaa saumattomasti myymälöissä ja jakelukeskuksissa. Mies saa kuitenkin kuulla heti alkumetreillä ankaraa kritiikkiä tavaroiden toimituksesta. Hän kokee myös nöyryyttäviä hetkiä trukin ohjaimissa ja rumpusetin äärellä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Middle
Haisuli. Heckien taloa vaivaa selittämätön haju, jonka alkulähdettä perhe yrittää kuumeisesti selvittää. Hajun alkuperä yllättää kaikki. Axl pohtii päänsä puhki Cassidyltä saamansa maalauksen merkitystä. Kampuksen tytöt auttavat auliisti. Mike joutuu puolivahingossa tyttöjen jalkapallojoukkueen valmentajaksi ja saa huomata, ettei teini-ikäisen tyttölauman kaitseminen ole lainkaan helppoa. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Middle
Tuulikellot. Rita Glossnerin tuulikellot käyvät Frankien hermoille. Hän yrittää hoitaa asian ystävällisesti, mutta Rita lisää pökköä pesään. Sue on onnensa kukkuloilla aloitettuaan uudelleen seurustelun Darrinin kanssa. Frankie ja Mike eivät ole yhtä innoissaan tilanteesta. Axlin ja Hutchin ystävyys syvenee löytösohvan myötä. Brick saa päähänsä kokeilla siipiään elintarviketeollisuuden parissa. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Sienna Millerin ragu. Jamie ja Jimmy saavat kuppilaansa vieraaksi Sienna Millerin, joka opettelee laittamaan ankka-ragua ja pici-pastaa. Jamie valmistaa kalaa näyttävällä tavalla, ja Jimmy näyttää, miten grillataan kokonainen porsas helposti ilman kalliita laitteita. Sen lisäksi parivaljakko lähtee pelastamaan lähes unholaan vaipunutta pikkuleipää, jonka eräs kartanonherra tahtoo takaisin kauppoihin. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Salatut elämät
1840. Miika ja Katariina solmivat synkän sopimuksen. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1841. Oonan järki ja tunteet joutuvat koetukselle. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:30
Salatut elämät
1842. Ismo tekee avioelämänsä ensimmäisen itsenäisen ratkaisun. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Cross fit ja rakoilevat rivit. Toinen joukkue pääsee kokeilemaan rajojaan cross fit salille. Toisessa joukkueessa rakoilee rivit, kun kaikilla ei ole yhtä paljon treeni-intoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Koko Suomi leipoo
Jakso 2. Suolaiset leivonnaiset. Suolaiset leivonnaiset. Onnistuvatko kotileipurit rypyttämään tiensä tuomareiden sydämiin? Menevätkö suolat ja sokerit sekaisin, kun taidonnäytetehtävä haastaa heidät taituroimaan voileipäkakun? Yksitoista jäljellä olevaa kilpailijaa jatkaa Suomen parhaimman kotileipurin tittelin tavoittelua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Hansin grillibileet
Hansin grillibileissä ollaan Italian tunnelmissa. Ohjelmassa leivotaan grillissä pitsaa, foccaciaa ja Rivieralta tuttua Pissaladiere-piirakkaa. Näemme, mitä seuraa, kun possun sisäfileeseen sovelletaan vitello tonnaton reseptiä. Hansin apulaisina Radio Novan aamuistakin tutut Tuomas Enbuske, Minna Kuukka ja Aki Linnanahde. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Frost/Nixon
(Frost/Nixon) Tiivistunnelmainen draama alkaa vuoden 1974 tulenarasta tilanteesta, jossa Richard Nixon jätti Valkoisen talon häpeällisten skandaalien saattelemana. Nixon kielsi syyllisyytensä lain edessä - mutta tuli hetki, jona hänen oli pakko tehdä tiliä teoistaan. Sen mahdollisti epätodennäköinen kandidaatti, brittiläinen talkshow-isäntä David Frost. Hän teki kaikkensa saadakseen ex-presidentiltä televisiohaastattelun ja onnistui lopulta vuonna 1977: tehtiin tv-historiaa. Ohjaaja: Ron Howard, USA/Britannia 2008, 122´. Pääosissa: Frank Langella, Michael Sheen, Oliver Platt, Sam Rockwell, Rebecca Hall, Kevin Bacon, Matthew MacFadyen, Toby Jones. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 92 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Monk
Monk ja vaalit. Natalie pyrkii ehdolle tyttärensä koulun johtokuntaan ja kesken vaalikiireiden hän joutuu yllättäen murhayrityksen kohteeksi. Monk ja muut poliisit ovat ymmällään, kun mitään järkevää motiivia tai syyllistä teolle ei näytä löytyvän. Urhea Natalie haluaa kaikesta huolimatta jatkaa vaalikampanjointiaan. Hänen vastaehdokkaansa on Monkille tuttu mies: he käyvät kumpikin saman psykiatrin vastaanotolla hoitamassa pakko-oireitaan. Pian miesten välille kehkeytyy kinaa toimintatavoista ja kateutta psykiatrin huomiosta. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo apurinsa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Onnensoitto