UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 20.7.

06:25
Aamusää
06:55
Huomenta Suomi
6.55 Aamun otsikot 7.10 Mikä on Suomen sauma Brexitissä? 7.20 Mistä tunnistaa melanooman? 7.40 Kesävieras: Antti Holma 7.50 Aamutreeni: Kehonhuolto ja liikkuvuus 8.10 Teatterin Grilli: Kokonaista siikaa ja kanttarellimuhennosta 8.20 Teatterin Grilli: Kokonaista siikaa ja kanttarellimuhennosta 8.40 Antti Holma ja Anna-Maija Tuokko 8.50 Mikä on Suomen sauma Brexitissä? 9.00 Uutiset
09:05
Kauniit ja rohkeat
Nostakaa patriarkka paareille!. Ericin perhe tuskailee syyllisyydentunteissaan hänen romahdettuaan lattialle kesken ankaran riidan. Muut Forresterit katuvat kovapintaisuuttaan, mutta Ridge ei anna periksi. Hän yrittää pitää Quinnin poissa aviomiehensä sairaalavuoteen viereltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Leila leipoo Ranskassa
Kuppikakkukekkerit. Kausi 1, 4/13. Leila järjestää pojalleen Walterille ja naapuruston lapsille kuppikakkukestit. Keittiössä valmistuu sitruunaisia perhoskuppikakkuja, marjaisia masariinikuppikakkuja ja marenkikuorrutteisia suklaakuppikakkuja. Ruotsalaiskokki Leila Lindholm leipoo ihania herkkuja kesäisessä Ranskassa. Äänitekstitys: suomi.
10:00
Paluu alttarille
Arja ja Jorma. Kausi 1, 5/12. Espoolaiset Arja ja Jorma ovat avioliittojensa osalta jo toisella kierroksella. Karaokebaarissa aikoinaan tulisesti rakastunut pariskunta on menettänyt parisuhteestaan kaiken läheisyyden ja seksin eikä ole pystynyt käsittelemään aihetta. Nyt he ovat päättäneet korjata tilanteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Minkä värinen aurasi on?. Naisen epäonnistuneet laihdutusyritykset oli laitettu herkuttelun piikkiin, kunnes todelliseksi painonnousun syyksi paljastui yli 60-kiloinen kasvain. Jaksossa vieraileva Vinny on käynyt läpi useita kauneusleikkauksia, tavoitteenaan muuttua sukupuolettomaksi avaruusolioksi. Väriasiantuntija Dougall Fraser pystyy näkemään ihmisen auran värin. Hänen koekaniinikseen ryhtyy OC:n täydellisistä naisista tuttu Heather Dubrow. Tapaamme myös naisen, jolle tuli raskauden aikana outo nenän epämuodostuma ja miehen, joka menetti tupakoinnin vuoksi äänensä ja miltei henkensäkin. Entä mitkä uusimmat terveysruokatrendit ovat suositeltavia, mitkä ennemminkin vahingollisia? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Makumuistoja
Kausi 1, 1/8. Makumuistojen metsästys käynnistyy! Jenni Kokander ja Kari Lumikero kohtaavat Suomen suvessa ihmisiä, joilla on rakkaita, tärkeitä ja erikoisia makumuistoja. Mutta mitä ovatkaan kaikkein hulluimmat maut? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Konehallista kodiksi. Kausi 9, 6/12. Cornwallilainen pariskunta ryhtyy elämänsä urakkaan. He remontoivat kodin ikivanhan kaivoksen ränsistyneisiin konehalleihin. Tehtävä on oikea unelma, kun mies on kivenhakkaaja, mutta tiukasti suojellut rakennukset sijaitsevat maailmanperintöalueella, mikä ei ainakaan helpota taakkaa. Kevin pitää pientä budjettia romanttisena haihatteluna. Se saadaan kuitenkin pidettyä kurissa lukuisten ystävänpalvelusten avulla. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Middle
Hitti vai huti. Kausi 8, 16/23. Lexie viettää kevätloman Heckien luona ja tunnustaa Suelle ihastuneensa Axliin. Mike hankkii vahvistuksen työpaikan softball-joukkueelle mutta päätyy itse vaihtopenkille. Frankie ihmettelee, miksi Nancy Donahue onnittelee häntä. Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Suomen kaunein koti
Kompaktit kodit. Kausi 4, 4/11. Milla, Aleksi ja Hanna ihailevat kekseliäällä otteella remontoituja kompakteja koteja Salossa, Ulvilassa ja Turussa. Tarjolla on kierrätettyjen tavaroiden tunnelmaa ja uusia ratkaisuja sopivassa suhteessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Rouva Forresterin koettelemukset. Steffy ja Ridge haluavat yhä jatkaa Quinnin kanssa kinastelua, vaikka Eric makaa henkitoreissaan sairaalassa. Forresterien ryntäillessä edestakaisin huolesta suunniltaan Carter löytää Ericin allekirjoittamat paperit, joissa tämä nimeää seuraajansa hätätilanteiden varalta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Elias tajuaa Iidan ottaneen raskaasti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Jennin rakkaus kylmää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Helena herää haamutuimaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Young Girl, Dream Girl
4/4. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Kokkisota
Mmiisas ja Lakko. 6/10. Serko Rantasen ja Teemu Laurellin pareiksi saapuvat tänään Youtube-tähdet Mmiisas ja Lakko. Tubetus tulee kyllä tutuksi, mutta saako Mmiisaksen tuomasta popcornista oikeasti järkevää ruokaa? Entä millainen ateria on onnellista loppua lupaava Phuketin ihme? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pitääkö olla huolissaan?
Karri Miettinen alias Paleface. Kausi 2, 6/10. Vieraana Karri Miettinen alias Paleface. Huolet ilmestyvät taas maisemiin, sen kunniaksi panelistit istuvat paikallaan ja huolehtivat suomalaisten asioista. Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö, Miika Nousiainen ja Jenni Pääskysaari tarkkailevat suomalaisessa mielenmaisemassa tapahtuvia muutoksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Rikoksista pahin
Paineaalto, osa 2. Kausi 5, 21/21. Saatuaan selville pommittajan henkilöllisyyden suurrikosyksikkö taistelee aikaa vastaan yrittäessään selvittää, mikä on hänen seuraava kohteensa. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:35
Hävyttömät
Huutokauppa. Kausi 6, 4/12. Gallagherien koti on joutumassa huutokaupattavaksi, joten Fiona yrittää kerätä tarvittavat rahat kokoon. Frank yrittää turvata hänen, Debbien ja vauvan tulevaisuutta. Kevin tilanne naapureiden kanssa heikkenee entisestään. Alibiin yritetään saada kadonneet hipsteriasiakkaat takaisin. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Revolution (K16)
Vallan pelikenttä. Kausi 2, 20/22. Truman raportoi presidentille Austinin epäonnistuneesta operaatiosta ja saa viimeisen tilaisuuden nitistää Miles ja Monroe joukkoineen. Uuden valtansa huumassa Truman päättää lähettää miehensä hoitelemaan myös Tom Nevillen. Ystävänsä jälleen yhyttänyt Miles on saatu hädintuskin paikatuksi, kun lintujen joukkopako kiinnittää leiriläisten huomion, ja nano kehottaa Aaronia ottamaan jalat alleen. Pian paikalle leijaileekin sankka sinappikaasupilvi. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Revolution (K16)
Suuri junaryöstö. Kausi 2, 21/22. Neville vannoo kostoa patriooteille ja kaipaa tähän apua Monroelta. Willoughbyssa patriootit valmistautuvat kaatuneitten muistopäivään puunaamalla ja koristelemalla kaupunkia. Miles ja Charlie saavat päähänsä tuhota kaiken patrioottien sinappikaasun, ja Marion lupaa auttaa ottamalla asioista selvää. Lopulta Miles päätyy järjestämään suuren junaryöstön, ja kun Monroe kuulee suunnitelmasta, haluaa hänkin ryöstää junan. Rachel lähtee etsimään kadonneita Aaronia ja Priscillaa ja löytää nanon sähköistetyn nukkekotiprojektin. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
02:30
Revolution (K16)
Itsenäisyysjulistus. Kausi 2, 22/22. Miles, Monroe ja kumppanit pelastavat Willoughbyn sinappikaasulta, mutta Truman keksii varasuunnitelman, jonka turvin presidentti Davis saa Teksasin julistamaan sodan Kalifornialle. Miles päättää toteuttaa vielä viimeisen, epätoivoisen yrityksen maan pelastamiseksi patriooteilta. Operaatiossa punnitaan myös Monroen luottamus. Aaron ja Rachel puolestaan yrittävät pelastaa Pricillan nanon kynsistä. Mihin kapinointi itsensä Jumalan asemaan nostanutta nanoa vastaan johtaa? Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. Sarja päättyy. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:25
Zoo
Tuholaispulma. Kausi 1, 8/13. Rotat valtaavat rahtialuksen, joka löytyy myöhemmin ajelehtimasta USA:n itärannikon tuntumasta. Jackson tovereineen kiiruhtavat tutkimaan tapausta, mutta laiva seilaa tyhjillään. Minne tuhatpäinen jyrsijälauma on kadonnut? Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).