UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 21.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Tunnetko sydäntautiriskisi? Sydänliitto haastaa sinut terveyden kolmiotteluun. Vieraina ylilääkäri Mikko Syvänne ja terveyden kolmiottelija Mato Valtonen.
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Geenitutkimus kehittyy vauhdilla. Vieraana lääketieteellisen molekyyligenetiikan dosentti Irma Järvelä.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Churrot eli espanjalaiset munkkitangot
09:45
Kauniit ja rohkeat
Mestarin käsi kisällittären kädellä. Rick alkaa käydä johtajana kärsimättömäksi, koska Ridgeltä ei tule couture-vaatteiden luonnoksia. Hän sanoo Katielle, että nyt niitä on tultava. Hän alkaa jopa epäillä, olisiko viipymisen takana jotain vakavampaa kuin vain suuren muotitaiteilijan venyvä aikakäsitys. Caroline yrittää saada Ridgen piirtämään kehumalla tämän kykyjä. Ridge tarkastelee Carolinen omia luonnoksia ja haluaisi auttaa hieman korjaamaan niitä. "Tuota viivaa voisi pelkistää." Hän asettaa kätensä tytön käden päälle ohjatakseen kynää. Käsi tärisee. Hän yrittää uudelleen, ja nyt ei tärise. Mestarin käsi vie, ja kisällittären käsi piirtää. Vaatteen selkäpuolelle alkaa syntyä kaunis nauha, jossa ei tapahdu liikaa. Etupuolellekin syntyy jotain. Caroline ihailee kynänjälkeä. "Ridge, olemme tosi hyvä tiimi." Deacon yrittää saada Brooken seurustelemaan kanssaan. Hopekin haluaisi biologisten vanhempiensa menevän yhteen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Karkulaiset, osa 1/2. Itkuinen Amy ilmestyy Kylen isoäidin ovelle, ja Eric yrittää parhaansa mukaan korjata tekemänsä vahingon. Nicola ja Kerry ottavat yhteen tehtaalla. David epäilee Alician vaikuttimia. Amylle tarjoutuu tilaisuus viettää aikaa Kylen kanssa, eikä hän voi olla tarttumatta siihen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Karkulaiset, osa 2/2. Kyle katoaa yllättäen, ja Amylla on sormensa pelissä. Don ihmettelee, eikö Alicia ole vieläkään päässyt yli Davidista. Jimmy haistaa palaneen käryä Nicolan ja Steven suhteesta. Moira suunnittelee tilan myyntiä rahavaikeuksiensa keskellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Bioninen silmä. Kymmenen vuotta sokeana elänyt nainen saa näkökykynsä osittain takaisin uudenlaisen keinosilmän avulla. Lisäksi ohjelmassa käsitellään nettihäirintää ja julkkisten suhdeongelmia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Tanskan kaunein koti
Tunnelmaa ja toimivuutta. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Laivanrakentaja on tehnyt perheelleen luonnonmateriaaleista 157 neliön talon. Uudessa lähiössä on iäkkään pariskunnan koti, jossa on panostettu esteettömyteen. Luonnonkauniissa ympäristössä sijaitsee vuonna 1949 rakennettu talo, jonka valttina on viihtyisyys. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Tanskan kaunein koti
Uusiokäyttöä. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Aikoinaan nunnien ylläpitämä sairaala on muutettu opiskelija-asuntolaksi. Kolmilapsinen perhe asuu vanhassa koulussa vuodelta 1920. Vanha vaunusepän paja vuodelta 1777 on nykyään 240 neliön asunto. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Kanapiiras. Pilkotuista broilerin rintapaloista, kevätsipulista ja sienistä valmistuu maittava voitaikinapiiras, jonka seuraksi Jamie pyöräyttää porkkanamuhennosta ja kypsennettyjä herneitä. Jälkiruokana on tällä kertaa marjoja vaniljaisen vispikerman ja pikkuleipien kanssa. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Churrot eli espanjalaiset munkkitangot
15:10
Middle
Tutustumiskierros. Heckien perheessä vietetään reissuviikonloppua: Sue lähtee isänsä kanssa tutustumiskierrokselle yliopistoihin, Frankie katsomaan Axlin ensimmäistä jalkapallopeliä. Viikonlopun sattumukset asettavat kummankin vanhemman taidot koetukselle. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Salatut elämät
Osa 2808. Lari ei siedä laitelapuolen kulkijoita Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:05
Pientä mökkiremonttia
Pala paratiisia Paraisilla. Timo on laittamassa vähäiselle käytölle jääneen merenrantamökkinsä myyntiin. Maisemien ollessa kunnossa, tulee katse remontissa kääntää kohti mökkirakennuksia. Tällä kertaa suunnittelupuuhiin pääsevät Sebastian Sandelin ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Erkki Järvinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Hope, kontrollihumalainen kaikkitietäjä. Hope sanoo Ivylle, että Liam työstää heidän kahden kompleksista suhdetta edelleen eikä taida olla valmis uuteen. "Olisi ehkä parasta, jos jättäisit hänet rauhaan, Ivy." Ivy kysyy, mitä Wyatt pitää siitä että vaimo huolehtii exänsä tunne-elämästä. Ja miksei Liam saisi liikahtaa, onhan Hopekin tehnyt niin. Vai kulkeeko Hope äitinsä jalanjäljissä mitä tulee kahden veljeksen kanssa seurusteluun? Piikit lentävät puolelta toiselle, ja Ivylle tulee mieleen jopa, että Hope vihjaa hänen pudonneen Seineen tahallaan, jotta Liamin matka Hopen luo hidastuisi. "Kuulehan Ivy, minä olen sentään pomosi!" "Minä olen sentään Forrester, ja sinä olet Logan." "Aivan, ja mallisto on HFTF, Hope for the Future. Minun mallistoni, minun nimeni. Osoita hieman kunnioitusta!" "Ehdottomasti osoitan: tasan sen verran kuin ansaitset." Caroline tuo Rickille hänen ja Ridgen yhdessä piirtämän couture-kuvan ja kertoo, että mestari siirsi voimaansa hänen piirrokseen parantamalla sitä. "Vau, miehen kyvyt ovat tallella." Ridge kertoo Katielle hienosta sessiostaan, mutta pyytää olemaan kärsivällinen, sillä hän ei pysty vieläkään piirtämään yksin. Idean hän kuitenkin pystyy saamaan. Mikä se on? Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Churrot eli espanjalaiset munkkitangot

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Julkinen nöyryytys. Jimmy järkyttyy kuullessaan, että Bernice tiesi Steven ja Nicolan suudelmasta ja päätyy ripittämään Nicolaa kaikkien kuullen. Andy paljastaa Amyn todelliset aikeet Kylen suhteen. Moira pyytää Debbien apua saadakseen Cainin pois jaloista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Tunnontuskia sairasvuoteella. Nicola ihmettelee, missä Jimmy on. Totuus paljastuu, kun tien poskesta löytyy kolaroitu auto. Val yrittää piristää Amya, mutta lopulta vain Andyn seura kelpaa. Laurelin käy Ashleyä sääliksi ja hän ehdottaa, että Ashley muuttaisi heille. Marlon ei ole riemuissaan ehdotuksesta. Priya paljastaa Davidille häpeällisen salaisuuden menneisyydestään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2809. Meidän Tale tunnustaa teidän isien lapset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Suomen kaunein piha
Osa 3. Vanhan pihapiirin uusi elämä.. Suomen kauneimman pihan etsintä kuljettaa tuomariston Pohjanmaan lakeuksilta Etelä-Savon peltojen kautta joen törmälle pohjoiseen. Hanna, Tommi ja Kati ihastelevat, miten satoja vuosia vanhat pihat ovat heränneet uuteen kukoistukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Saaristoruokaa
Ahvenanmaan possua. Kausi 2, 1/10. Harri Syrjänen lähtee toisen kauden ensimmäisessä jaksossa makumatkalle Ahvenanmaalle, jossa hän tapaa Kastelholman linnan lähellä sijaitsen Smakby-ruokakeskuksen kokin Micke Björklundin. Saaristokeittiössä valmistetaan Micken tarjoaman aterian innostamana pieneltä ahvenanmaalaiselta sikatilalta haettua "iloisen possun" lihaa ja jälkiruoaksi Ahvenanmaan pannukakkua. Äänitekstitys: suomi.
21:30
Löytäjät
Kirpparikahvio. Uolevi ja Hansu etsivät kilpaa kalusteita nuorten yrittäjien kirpputorikabinettiin. Kumpi löytäjien kokonaisuuksista voittaa, rokokoo vai ruoste? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 8. Sarjakihlaaja.. Asiakas Julia Kettunen on kolmen eri miehen kanssa kihloissa. Hän haluaa FGI:n auttavan häntä tekemään valinnan, kuka on se oikea. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Helena Vierikko, Jarkko Miettinen. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Venla Mäkelä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Kohde (K16)
Elonmerkkejä Samaritanissa. Kausi 3, 23/23. New York on edelleen sähkökatkon pimentämä. Vigilance on raahannut niin valtion virkamiehet kuin Finchin ja Greerin tuntemattomaan paikkaan "oikeudenkäyntiin". Jotta menettely olisi muodollisesti oikeudenmukainen, paikalla ovat myös valamiehistö ja lehdistö. Collier iskee pöytään todisteita syyttäjän roolissa ja tiukkaa tunnustuksia. Reese ja Hersh yrittävät pelastaa Finchin sillä välin kun Shaw ja Root tunkeutuvat Deciman palvelinkeskukseen asentamaan seitsemän peukaloitua palvelinta. Miksi juuri seitsemän? Miten Finchin käy? Saadaanko Samaritan kukistettua? Amerikkalainen rikosdraamasarja. - Kolmannen tuotantokauden päätösjakso. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Vihjeet hukassa
Musikaali, osa 2. Poliisi jahtaa edelleen kadonnutta käsikirjoittajaa Shawnin avulla. Kun myös apuun pyydetty sarjamurhaaja Yang onnistui pakenemaan, poliisilla on käsissään melkoinen soppa, eikä päällikkö Vick ole lainkaan tyytyväinen. Musikaaliin mukaan halunnut Gus näyttää viimein saavan tahtonsa läpi. Komediallinen poliisisarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:35
Voittostudio