UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 3.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Puolustusvoimien entinen komentaja, amiraali Jan Klenberg
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Jan Klenberg 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Insinöörit terveydenhuollon uudistajina 6.50 Elämää: Vuoden nuori muotoilija 7.10 Siirrytäänkö ilmastojulistuksista koskaan käytännön tekoihin? 7.40 Terve aamu: Kuka tarvitsee personal traineria? 8.10 Enbuske360 - Besserwisserit: Case Anneli Auer 8.40 Päivän nimi: Elias Kaskinen 8.50 Elämää: Vuoden nuori muotoilija 9.05 Studio55.fi: Matti Esko roots-tunnelmissa 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Matti Esko roots-tunnelmissa Vieraana pitkän linjan iskelmälaulaja Matti Esko
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Syyllisyydentuskainen tunnustus. Ridge tunnustaa Katielle suudelleensa Carolinea. Pettäjäpari vakuuttelee suuntaan jos toiseen, ettei mitään muuta tapahtunut, mutta vilpittömyydenpuuska saattaa tulla liian myöhään. Maya muistelee romanttisia utukuvia Rickin kanssa ja pyörittelee tämän vihkisormusta kädessään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:10
Emmerdale
Kaksin testissä. Val ilahtuu, kun kylmäkiskoinen Eric ilmestyy klinikalle. Molemmille tehdään testi, jonka tulokset saavat Valin kyynelehtimään. Bob avautuu Danille Brendan varastelusta ja palauttaa tavaroita oikeille omistajille. Megan on vihainen Charitylle, joka on vaihtanut urakoitsijan kysymättä muiden mielipidettä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kiinni jäitte!. Brenda pelkää, että varastelu johtuu uusiutuneesta aivokasvaimesta. Nicola ja Bernice yrittävät narauttaa huijarimiehen pikatreffeillä. Val ei ilahdu Villapakan yllätyspirskeistä, mutta suostuu juhlimaan kahdestaan siskonsa kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Botoxia pohkeisiin. Yhä useampi nainen ottaa Botox-ruiskeita pohkeisiinsa mahtuakseen lempisaappaisiinsa. Mutta onko kenkien sopiminen jalkaan riskien arvoista? Lääkärien vieraaksi saapuu Angela, joka kärsii pakonomaisesta ihon nyppimisestä. Voivatko lääkärit auttaa häntä? Lisäksi lääkärit keskustelevat yllättävistä seikoista, jotka voivat kerryttää senttejä vyötärölle, hiusten tuuhentamisesta sekä kuukautiskupeista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Suomen kaunein koti
Aikakautensa ylpeydet. . Sisustustoimittaja Hanna Sumarin kanssa kauniita koteja kiertävät arkkitehti Aleksi Niemeläinen ja sisustussuunnittelija Milla Alftan. Avausjakson kodit ovat rakkaudella remontoituja, uljaita omakotitaloja kolmelta eri vuosikymmeneltä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Mitä tänään syötäisiin?
14:35
Peter uutisvirrassa
Matti Putkonen. Peter Nymanin vieraana Perussuomalaisten työmies Matti Putkonen.
15:00
Vauvaonnea
Jerry-nakki. Chrisin on vaikea sivuuttaa opiskelukaverinsa Jerryn grillijuhlakutsua. Ava lähtee Chrisin tueksi juhliin ja etsii samalla unelmiensa prinssiä. Scott haluaa järjestää Kylelle ja tämän kavereille pippalot Reaganin takapihalla. Reagan on televisiotuottaja ja Chris menestyvä juristi. Vauvan syntymän jälkeen isä on jäänyt kotiin ja äiti palannut tv-työhön. Odottamatta show kuitenkin lopetetaan. Reaganin entinen pomo Ava tuo vaatimuksillaan haasteita perheen elämään, johon oman mausteensa antaa myös erostaan toipuva Reaganin veli Scott. Amerikkalainen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:25
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Salatut elämät
Osa 2843: Lari ei kaipaa nuorempaa miesseuraa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Pomo piilossa
Kampaaja kovilla. Kausi 6, 3/13. Nopeasti kasvavan kauneussalonkiketjun perustaja ja johtaja Gina Rivera tutustuu valeasun suojissa franchise-liikkeidensä toimintaan. Hänen tapaamillaan ihmisillä on mullistava vaikutus hänen elämäänsä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Rickin vuolaat kyyneleet. Rickin vuolaat kyyneleet. Caroline löytää viimein miehensä ja yrittää saada tämän kuuntelemaan selityksiään. Mayan väijyminen taustalla vaikeuttaa kuitenkin pariskunnan välienselvittelyä, eikä Rick ole kovin vastaanottavaisella tuulella. Ridge joutuu nielemään karvasta kalkkia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Varkaissa. Jimmy saa tietää Nicolan ja Bernicen juonesta. Nicola lupaa perua koko jutun, mutta Bernice puhuu hänet ympäri. Kerry vakuuttaa Bobille, että hän osaa auttaa Brendaa, mutta kun Kerryn silmä välttää, Brenda sortuu ja ostosreissu päättyy pakomatkaan. Val pakkaa Ericin tavarat ja kieltäytyy kuuntelemasta siskonsa selittelyjä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:30
Emmerdale
Verinen kosto. Hätääntynyt Nicola piileskelee vessassa, kun Bernice taltuttaa Antonin. Brenda vakuuttaa olevansa syytön ja palaa häntä koipien välissä kahvilaan, mutta Bob huomaa, että jokin on pielessä. Kun Dan ryntää kiihtyneenä paikalle, Brendan on pakko tunnustaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2844: Kristiina pitää Ismoa selkäänpuukottajana. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:05
Suomen surkein kuski
11. jakso. Tässä jaksossa selviää kuka jäljelle jääneistä on Suomen surkein kuski. Finaalissa on jäljellä epätoivoisimmat tapaukset. Kuka pitää hermonsa kasassa ja välttää Suomen Surkeimman kuskin tittelin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kesäkuski
Maria Veitola. Kausi 1, 10/10. Kesäkuski Kuustonen poimii kyytiinsä toimittaja Maria Veitolan. Maria on kotoisin Imatralta, jossa auto oli nuorena kaikki kaikessa. Kesän korvilla Maria haluaa käydä vahaamassa säärikarvansa kuntoon, mutta yhdellä ehdolla: karvat lähtevät jaloista myös Mikolta! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
1001 Rikua
Taksikuski Kari antaa Sabinalle ja Nikolle kyytiä. Kausi 1, 3/14. Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävä tv-show. Kolmannessa jaksossa Riku muuntautuu taksikuskiksi, jonka kyytiin joutuvat Sabina Särkkä ja Niko Saarinen. Kaksintaistelussa haasteen ottaa vastaan Reino Nordin. Jaksossa selviää myös mitä munamies tekee nykyään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: CHL Extra
22:45
Tappava ase (K16)
Mel Gibsonin supertähteyteen kiidättänyt toimintaelokuva, jossa kaksi poliisia, ongelmainen Vietnam-veteraani ja eläkepäiviään odottava perheenisä jahtaavat sadistista huumepomoa. Suosittu elokuva synnytti kaksi jatko-osaa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1987. (105') Pääosissa: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, Traci Wolfe, Darlene Love, Tom Atkins. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Americans
Samassa sellissä. Kausi 3, 4/13. Philip epäröi käyttää nuorta tyttöä tarkoitusperiinsä, mutta Elizabethin mielestä CIA on niin kova kohde, että tarkoitus pyhittää keinot. Oma tytär on kuitenkin eri asia, ja he molemmat kauhistuvat Paigen tulevaisuudensuunnitelmia. Stanin vaisto sanoo, että hänen kaitsemallaan neuvostoloikkarilla on tekeillä jotain. Ninan annetaan ymmärtää, että lieventääkseen vankeustuomiotaan moskovalaisvankilassa hänen tulisi vakoilla ulkomaista sellitoveriaan. Yhdysvaltalainen draamasarja seuraa kahden KGB-agentin elämää tavalliseksi amerikkalaiseksi aviopariksi soluttautuneena. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:00
Voittostudio