UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 7.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Vaivaako suonikohjut? Vieraana verisuonikirurgian erikoislääkäri ja dosentti Mikael Railo
07:00
Huomenta Suomi
6.30 Studio55.fi uusinta: Vaivaako suonikohjut? 7.00 Huomenta Suomen uutiset ja sää 7.10 Kreikan kriisi - pyhittääkö tarkoitus troikan keinot? 7.40 Ruokamyrkytys vaanii kesäkokkaajaa 7.50 Studiossa Ilkka Kanerva 8.10 Kesävieraana Maria Veitola 8.40 Huomenta Suomen tikkakisa jatkuu 9.05 Studio55.fi Jatkuuko näytteleminen eläkkeellä? Vieraana näyttelijä Juhani Laitala 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Kiirastuli kamarilla, osa 2/2. Ali ja Ruby jännittävät raskaustestin tulosta. Sam ja Rachel kertovat poliiseille omat versionsa joulupäivän tapahtumista, mutta kertomukset eivät käy aivan yksiin. Declan pelkää paljastuvansa, mutta Charity on päättänyt vierittää syyn tuhopoltosta Samin niskoille. Debbie pyytää Rossilta anteeksi raivokohtaustaan Korjaamolla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Kolmastoista punnitus. Muodonmuutoksen läpikäyneet kilpailijat viettävät laatuaikaa perheidensä ja läheistensä kanssa ja kertaavat heille kokemuksiaan kisasta. Punnituksessa on jälleen aika vakavoitua, kun edessä on tuplapudotus. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Unisia ääniä. Saattavatko unen aikana päästetyt oudot äänet liittyä uniapneaan tai muihin unihäiriöihin? Aiheina myös uudenlainen laserhoito inkontinenssiin sekä avioeron aiheuttama laihtuminen. Lisäksi ohjelmaa vetävä lääkäri Travis Stork esittelee pari ruokalajia uudesta keveitä ja terveellisiä reseptejä sisältävästä ruokakirjastaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Selviytyjät
Heimon hurmuri. Kun itkuinen Kat saapuu pelastussaaren areenalle, Haydenilla on edessään tiukka päätös: vaihtaako paikkaa tyttöystävänsä kanssa? Tadhanassa Arasin meditoidessa muut heimolaiset Tysonin johdolla juonittelevat häntä vastaan. Vytas puolestaan käyttää kaikki taitonsa hurmatakseen Galangin naiset puolelleen herkkyydellään. Koskemattomuuskisassa saumaton yhteistyö punnitaan, kun kilpailijat ovat sidottuina toisiinsa kahlein. Lopulta tuloksena on melkoinen sekasotku. Voittajilla on kuitenkin aiheitta hymyyn kanaherkkujen äärellä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Middle
Treffit. Mike ja Frankie yrittävät viettää romanttista elokuvailtaa laihoin tuloksin. Axl ja Brick keksivät järisyttävän liikeidean, mutta toteutus osoittautuu luultua hankalammaksi. Suen viimeiset koulutanssiaiset lähestyvät, mutta Darrin ei ole enää kuvioissa mukana. Pääseekö Sue lainkaan tanssiaisiin? Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Middle
Suuria odotuksia. Äitienpäivä lähestyy, ja Frankie odottaa perheeltään kunnon panostusta. Mike taistelee teehuoneen varausjärjestelmän kanssa, ja lapset pähkäilevät lahjaa. Suen sanat saavat Frankien pohtimaan äitinä tekemiään virheitä, eikä aikaakaan, kun hän saa omankin äitinsä tolaltaan. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Maajussille morsian
Osa 2. Pitkä odotus on ohitse!. Maajussit saavat puolisoehdokkaidensa kirjeet. Yksi maajusseista hämmentyy saamastaan ihailusta ja toinen vuodattaa pettymyksen kyyneleiltä. Laatu kuitenkin ratkaisee, ja yksikin kirje voi riittää rakkauteen. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Suurin pudottaja
Triathlon-koitos. Kisan kärkiviisikko ottaa osaa rankkaan triathloniin, jonka palkintona on finaalipaikan ohella uusi auto. Kuka voittaa uimisesta, pyöräilystä ja juoksusta koostuvan rankan kisan? Punnituksessa selviää, ketkä kaksi muuta pääsevät finaalikolmikkoon ja ketkä kaksi puolestaan voivat tavoitella vain kotipudottajan palkintoa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
Osa 1999: Sebastianin kanssa pelleillään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2000: Yksi talo - kaksituhatta tarinaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 2001: Helena pääsee sirkuksen aitiopaikalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Petturi perheen sisällä. Ruby ja Ali kertovat läheisilleen iloisen vauvauutisen, mutta Kerry ei osaa pitää tietoa itsellään. Charity on päättänyt lavastaa Samin syylliseksi tuhopoltosta keinolla millä hyvänsä. Declan onnistuu vakuuttaman Robbien syyttömyydestään, joten Robbie suuntaa vihansa uuteen osoitteeseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen surkein kuski
4. jakso. Mikä on sen mukavampaa kuin kuumana kesäpäivänä virkistyä raikkaassa vedessä. Varsinkin kun raikas vesi tulee autoon vesitankista auton katolla. Luvassa myös hirven väistöä nopeassa vauhdissa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Kriisin kynnyksellä. Jazz-klubilla juhliva laivaston luutnantti alkaa voida huonosti ja joutuu lopulta taksin töytäysemäksi. Silminnäkijöiden mukaan mies käyttäytyi todella sekavasti, mutta kaikki miehen tuntevat ylistävät hänen kunnollisuuttaan, eikä Lorettakaan löydä ruumiista merkkejä alkoholista tai huumausaineista. Vatsalaukun sisällön omituinen bakteerikanta saa Sebastianin turvautumaan joogaan, mutta kun Loretta lopulta ratkaisee yhtälön, on tilanne pahempi kuin kukaan osasi odottaa. Mahdollisen suurkriisin uhka saa Dwaynen muistelemaan vuoden 2005 hurrikaanin tuhoja. Jaksossa vierailevat NCIS-sarjasta tutut Tony DiNozzo (Michael Weatherly) , Abby Sciuto (Pauley Perrette), Carol Wilson (Meredith Eaton) ja Leon Vance (Rocky Carroll). Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Ensimmäisen asteen murha
Tyrmäys. Edellisen jakson tapahtumista on vierähtänyt puoli vuotta, ja Cindy Straussin murhasta syytetty Erich Blunt astuu oikeuden eteen. Vahvasta näytöstä huolimatta syyttäjän todistajat joutuvat koville Warren Danielsin kuulustelussa. Hildyn ex-mies Mike haluaa tavata Terryn sovittaakseen menneet virheensä. Terry päättää toimia samoin Chris Waltonin kanssa ja saa samalla vahvistuksen epäilyilleen. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:35
Pukumiehet
Kunnioitusta. Kausi 4, 12/16. Jessica on valehdellut Jeffille siitä, miksi Louisista tuli nimiosakas. Valheen takia Louis saa lisää valtaa firmassa. Vanha vihollinen saapuu pyytämään Harveyn apua. Amerikkalainen lakidraama. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:35
Vihjeet hukassa
Pillit pussiin. Shawn päättää muuttaa Julesin luokse San Franciscoon, mutta ei saa kerrottua totuutta Gusille, joka keskittyy uuteen työhönsä. Kun Lassiter pyytää miehet rikospaikalle, Shawn päättää paljastaa suunnitelmansa Gusille, kunhan he saavat viimeisen juttunsa ratkaistua. Komediallinen poliisisarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Astral TV