UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 20.1.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Laastarisuhdeko?. Charlotte päättää kertoa Arwedille totuuden rahoittajasta. Arwed marssiikin Friedrichin puheille ja ilmoittaa, ettei ota vastaan kieron Friedrichin rahoja. Friedrich sivaltaa takaisin sanomalla, ettei Charlotte rakasta Arwedia ja että suhde heidän välillään on pelkkä laastarisuhde. Norman kuulee, että Alexandra pitää nopeista autoista ja kutsuu tämän retkelle Wernerin autolla. Palattuaan takaisin hotellille kaksikon mukava yhteinen päivä päättyy kuitenkin kolaukseen. Natascha tarjoutuu auttamaan kovista kivuista kärsivää Luisaa. Michael pillastuu kuullessaan vaimonsa touhuista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (seksi, ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
10:30
Täydellinen kesä
Puhelias lenkkikaveri. Kausi 2, 5/10. Per Ivarin omassa rauhassa tehdyt aamulenkit ovat vaarassa, kun taukoamatta höpöttävä naapuri lyöttäytyy hänen seuraansa, eikä miehestä tunnu pääsevän eroon sitten millään. Terje päättää ryhtyä harrastamaan melomista, mutta homma ei olekaan ihan niin helppoa kuin hän on kuvitellut. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Puolimatkassa.. Takana on 50 remonttipäivää, ja kilpailu on saavuttanut puolivälinsä. Scotty ja Shelley kiertävät kysymässä pariskunnilta, kuinka kisa on vastannut heidän odotuksiaan. Brad ja Lara keksivät oivan maalauskikan, ja Dale ja Sophie kokevat märän herätyksen. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Outouden ylistys. Kausi 1, 7/13. Suunnittelijoiden tehtävänä on loihtia avantgardistisia asuja matkailumuseosta löytämistään eriskummallisista materiaaleista. Kuka onnistuu ja kuka murtuu paineen alla? Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
14:00
Fitnesspäiväkirjat
#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.
15:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Uusi elämä, uusi tyyli. Kausi 5, 5/10. Raskaudenaikaisesta rintasyövästä selvittyään Veronica koki muuttuneensa niin, että alkoi opiskella uutta alaa. Sisäinen muutos ei vain näy vielä ulospäin. Nuori kapinallinen, 16-vuotias Madeleine luopuu pääkallopaidastaan ja hakee omaa tyyliään. Kampaajana ja ompelijanakin aiemmin työskennellyt Yvonne on hukannut itsensä ja tyylinsä. Nyt heille kaikille on tarjolla roppakaupalla neuvoja, mutta muutos ottaa koville. Brittiläinen tyylireality. Uusinta.
16:00
Lemmen viemää
Kipuja. Arwed jättää jäähyväiset Fürstenhofille. Beatrice puolestaan palaa, muttei saa erityisen lämmintä vastaanottoa Friedrichiltä eikä varsinkaan Charlottelta. Sebastianille Julia-siskolta tullut kutsu Lissaboniin tuntuu osuvan juuri oikeaan aikaan. Luisa esittää urheaa Sebastianin edessä, vaikka kivut ovat kovat. André hakee vatsavaivoihinsa apua Michaelilta. Michaelin epäily kipujen syystä osuu oikeaan. Norman selviää kuin koira veräjästä, kun Werner ei huomaa naarmua autossa. Alexandra uskoo, että Normankin haluaa vain rentoa hauskanpitoa, kunnes sattuu kuulemaan Andrén ja Normanin keskustelun. Nils puuttuu asiaan, ja lopulta kolmiodraaman aiheuttama mustasukkaisuus kiehahtaa yli. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
New Jerseyn täydelliset naiset
Mustanpuhuvaa menoa. Kausi 3, 15/21. Richin syntymäpäivillä poltellaan vesipiippua ja innostutaan tanssimaan itämaisissa tunnelmissa. Teresa kutsuu veljensä kirjatilaisuuteensa, jossa hän saa kuulla miehensä lähettäneen tälle uhkaavia tekstiviestejä. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.

Kello 18:00

18:00
Cristela
Avioliittoneuvontaa. Kausi 1, 14/22. Cristela haluaa pelastaa Culpepperin avioliiton Veronican kanssa. Daniela puolestaan saa selville, miten Felixin avioliittoa edeltänyt parisuhde oikeasti päättyi. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Cristela
Etevä ja lahjakas. Kausi 1, 15/22. Cristela yrittää saada Izzyn lahjakkaiden oppilaiden ohjelmaan koulussa, koska itse ei aikanaan päässyt samaan ohjelmaan. Maddie joutuu töihin postihuoneeseen voidakseen maksaa autollaan aiheuttamansa vahingot. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Kuin viimeistä päivää
Kerro totuus. Kausi 1, 9/9. Timothy saa selville huolestuttavaa tietoa Xavierista. Hank on mustasukkainen Deirdrestä. Kareema yrittää auttaa veljeään toipumaan sydänsuruista. Amerikkalainen draamakomediasarja. K7 (ahdistus).
20:00
Ladies of London
Potkupukuilua. Kausi 2, 3/10. Caroline Stanbury opastaa Julieta työasioissa. Tyttöporukka juhlistaa vuoden vaihtumista ökyhotellissa. Caroline Stanbury saa Julietin ja Julien menettämään malttinsa. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
After the Sunset - keikka Bahamalla
After the Sunset - keikka Bahamalla. Mestarivarkaat Max ja Lola ovat tehneet viimeisen timanttiryöstönsä ja näyttäneet pitkää nenää FBI-agentti Stan Lloydille. Pariskunta päättää vetäytyä lekottelemaan trooppiseen paratiisiin Bahamalle, mutta jääräpäinen Stan ei lopettamisaikeisiin usko vaan seuraa perässä ja uskoo nappaavansa pitkäkynnet vielä rysän päältä. Rosvojen ja poliisin kissa ja hiiri -leikki paratiisissa voi alkaa. Ohjaus: Brett Rattner, USA 2004 (93'). Pääosissa Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle ja Naomie Harris. K12
23:00
Kardashianit
Lunta tupaan, osa 1/2. Kausi 12, 7/21. Kris yllättää perheen nostalgisella Vailin-matkalla. Kourtney pohtii, haluaako hän Scottin mukaan matkalle. Vailissa perhe saa kuulla Robin menneen kihloihin, ja etenkin Khloéssa herättää närää se, ettei veli kertonut heille aikeistaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:00
Salaisuuksia ja valheita
Isä. Kausi 1, 2/10. Tomin äiti Jess uskoo, että hänen entinen miehensä Scott on tappanut pojan ja tappaisi myös Benin, jos saisi tietää, kuka pojan oikea isä oli. Cornell yrittää saada Benin tunnustamaan. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä? K12 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Rikas ja rakas
Teille vai meille?. Kausi 2, 3/10. Brody alkaa jopa vähän viihtyä alakerran työssään, kunnes palkkapäivä koittaa. Harvard ja Brody lyövät vetoa siitä, kumpi osaa käyttää vähäisen palkkansa taloudellisemmin, jonka johdosta Brody irtisanoo asuntonsa ja muuttaa toistaiseksi Jennyn luo - lupaa kysymättä. Mansfield yrittää yhä kovasti olla olematta mitään mieltä Brodystä, mutta se käy koko ajan vaikeammaksi. Threepeat kaipaa naisseuraa ja Jenny lupaa auttaa projektissa. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Kasvun paikka
Mennyttä ja tulevaa. Kausi 4, 17/20. Kaikki kolme perhettä ovat lähdössä talosta. Laverne tahtoo vielä jututtaa Paulia, joka valottaakin syitä omaan epävarmuuteensa. Gareth ja Melissa käyvät läpi yhteistä historiaansa ja miettivät tulevaisuutta. Taloon saapuu uusi perhe, joka saa psykologitkin haukkomaan henkeään.
02:45
Yön AVA