UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 26.11.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Intialaiset pirskeet. Jamie järjestää Bollywood-juhlat yhdessä koreografiystävänsä kanssa, joka on luvannut opettaa juhlissa intialaista tanssia. Tarjolla on kasvis- ja kanacurrya, itsetehtyä intialaista paneer-juustoa, papadam-leipää ja erilaisia dippejä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja herkkuja jaksoittain vaihtuville vierailleen.
09:50
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekologinen koetinkivi. Arkkitehti tahtoo suunnitella perheelleen itsensä näköisen ekologisen kodin. Perhe löytää Kentistä sopivan tontin, vetäytyy Lontoosta maaseudun rauhaan ja alkaa tehdä unelmistaan totta. Ekotalon kruunaa suuri holvikaari 1300-luvun espanjalaistyyliin. On selvää, että vain arkkitehti rohkenee ryhtyä näin kokeelliseen hankkeeseen. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Tiimityön tärkeys. Tänään Lääkäreiden erikoisryhmä joutuu hoitamaan naista, joka kärsii sekä kohdun verenvuodosta että polven sijoiltaanmenosta. Vaivojen hoitamiseen tarvitaan kahden erikoislääkärin yhteistyötä. Muita aiheita ovat virtuaaliset kidnappaukset ja sairaalabakteerin hoito ulostepillereillä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Juustosota. Jamie ja Jimmy ryhtyvät juustosotaan Ranskan kanssa ja aikovat todistaa, että brittiläinen juusto pitää pintansa parhaitakin ranskalaisia juustoja vastaan. Jamien ja Jimmyn kuppilassa tarjoillaan erilaisia juustoherkkuja, ja erikoisvieraaksi saapuva Alan Carr saa ruokaritareilta tulisen haasteen.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Iholla
Jakso 35. Parisuhdematka. . Yrjänä ja Sara toivovat, että seuraavana jouluna heitä olisi kolme, Patrick perheineen matkustaa joulunpyhiksi Saksaan ja Jukan joulupöydässä istuu lasten lisäksi hänen entinen vaimonsa.
14:35
Iholla
Jakso 36. Jokin vinossa. . Sarjan päätösjakso! Yrjänä käy Saran kanssa neuvolassa, Esko ja Karkki juhlivat vallattomasti uutta vuotta ja Patrickin ja Tuulin elämässä tapahtuu isoja asioita.
15:05
Kardashianit
Jännän äärellä. Kausi 8, 18/21. Kimin synnytys käynnistyy etuajassa. Brucen uusi ystävyys saa aikaan hämmennystä. Amerikkalainen realitysarja.
16:05
Kallista kipua
Älä sekoita työtä ja hupia. Peiteroolissa esiintyvä huumepoliisi kiertelee autonäyttelyä, jossa törmää onnekseen Hankiin: työnsä tiimellyksessä hän epäilee altistuneensa vaarallisessa määrin metamfetamiinille, ja myrkytystilan oireet pahenevat pahenemistaan. Divyan ja Jeremiahin yhteistyö jatkuu, kun he diagnosoivat brutaalin kamppailulajin ammattilaisen, jonka äkilliset tunnevyöryt häiritsevät työtä. Suhde Christinaan aiheuttaa kitkaa Hankin ja Boriksen välille. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus, seksi).
17:00
Lemmen viemää
Lemmenhetket mielessä. Sebastian jättää kertomatta Julialle, että hänen vointinsa on itse asiassa ihan hyvä, ja että hän tapailee Patriziaa. Hän järjestää romanttiset puitteet vuoristomökille salaista tapaamista varten, mutta paikalle osuu yllättäen Niklas, joka ei niele selityksiä. Joe pyytää Cocolta anteeksi striptease-esitystään lahjoittamalla liput tennisturnaukseen, mutta Coco kutsuukin mukaansa Michaelin, joka ei tiedä, mistä liput ovat peräisin. Nils ei voi hyväksyä Sabrinan kuolleen. Nataschan neuvosta hän palkkaa kansainvälisen etsivätoimiston ja lähtee etsimään vaimoaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Koti autonrenkaista. Moni haaveilee vaihtoehtoisesta elämäntavasta, mutta harva uskaltaa haaveensa toteuttaa. Tällä kertaa tutustutaan brittipariskuntaan, joka rakentaa Bretagneen Ranskaan talon kierrätysmateriaaleista. Kun tärkein raaka-aine on vanhat autonrenkaat ja työt tehdään talkoovoimin, on vaikea odottaa onnistunutta lopputulosta. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Pientä pintaremonttia
Uuden tyylin äärellä. Kevään viimeisessä jaksossa Iisa, Tea-Mariia ja Tomi ovat Tampereella pohtimassa rivitaloasumisen lainalaisuuksia. Tiina on vaihtamassa asuntoa pienempään ja vanha kolmio tulisi saada myyntiin mahdollisimman edustavassa kunnossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Yökylässä Maria Veitola
Jukka Poika ja Teija Stormi. Kausi 1, 10/10. SiideriPissis ja Hihhulimies. Maria yökyläilee hittinikkari- ja reggaeartisti Jukka Pojan ja hänen avopuoliso Teija Stormin luona Itä- Helsingissä. Vierailulla Maria yrittää selvittää onko Jukka Pojan keikkaraiderissa nykyään shampanjaa ja mansikoita? Tarina Siideripissis-kappaleen taustalta selviää ja Teija kertoo kuinka rakastui itsestään niin erilaiseen "hihhulimieheen". Puhutaan rakkaudesta, rakastumisesta, oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumisesta ja aikaisemmista suhteista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Riskibisnes (K16)
Tom Cruise esittää läpimurtoelokuvassaan kunnollista lukiolaispoikaa, joka vanhempiensa poissa ollessa päättää ottaa ilon irti elämästä ja sotkeutuu mukaan vaaralliseen bisnekseen. Ohjaaja: Paul Brickman, USA 1983. (95'). Pääosissa: Tom Cruise, Rebecca De Mornay, Joe Pantoliano, Richard Masur, Bronson Pinchot, Curtis Armstrong. K16
22:55
Kardashianit
Avaruuden kutsu. Kausi 8, 19/21. Kris on innoissaan omasta talk show'staan, mutta muu perhe ei tunnu välittävän siitä. Khloe vie perheen avaruusolioiden jäljille, mutta saa itse kurjia puheluita kotoa. Amerikkalainen realitysarja.
23:55
Mentalist
Veri verta vaatii. Van Pelt joutuu epäilyksenalaiseksi, kun murhajutun päätodistaja tapetaan hänen vahtivuorollaan. Murhasta syytetty huumekauppias on luonnollisesti epäiltyjen listan kärjessä, mutta totuuden tietää ainoastaan uhrin tytär, jonka mieli torjuu muiston isän surmasta. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K12

Kello 24:00

00:50
Yön AVA