UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 25.4.

06:00
Aamun AVAus
08:05
Namaste jooga
Tämän päivän liikesarjassa vuorottelevat aurinko ja kuu -liike sekä pään painaminen polviin.
08:35
Ostoskanava Tvins.com
09:35
Lääkärit
Laihdutusvinkkejä. Tänään tapaamme joukon päättäväisiä ihmisiä, jotka ryhtyivät tuumasta toimeen ja jättivät hyvästit läskeille. Vieraaksi saapuu myös fitnessguru Richard Simmons ja huippukuntoon päässyt sotainvalidi, jonka ei uskottu enää koskaan kävelevän ilman apuvälineitä. Mike & Molly ¿sarjan tähti Reno Wilson kertoo, miten hän karisti liikakilonsa. Näemme myös maailman paksuimmat käsivarret. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:25
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Salamavaloissa. Mikä on parempaa kuin oma poikaystävä? Saada hyvältä ystävältä kengät lahjaksi. Pariisissa ehditään vielä Seinen risteilyillalliselle kunnes on aika palata kotiin Los Angelesiin. Lisa palkkaa juhlasuunnittelija Kevin Leen toteuttamaan ehdottoman upeat tupaantuliaiset, ja Ken haluaa yhdistää juhliin romanttiset haaveensa. Yolanda ja David poseeraavat aasialaislehteä varten. Taylor tapaa railakasta elämää viettävän ystävänsä Danan, jolla riittää elämänohjeita muillekin. Kyle pitää muotiliikkeensä avajaiset ja salamavalot räiskyvät. Amerikkalainen realitysarja.
11:20
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
11:50
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Kaikki koolla. SURin väki istahtaa Andy Cohenin vieraaksi. Tunteet ovat pinnassa, kun vanhat haavat revitään auki menneitä muistelemalla. Kuten arvata saattaa, Stassin ja Jaxin myrskyisää suhdetta ja nykytilannetta puidaan varsin tiiviisti. Amerikkalainen reality-sarja.

Kello 12:00

12:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:55
9 kuukauden odotus
Ensikertalainen ja suurperheen äiti. 24-vuotias malli Porchia odottaa ensimmäistä lastaan. Hän on päättänyt säilyttää äitinäkin oman persoonansa, mutta raskaus pakottaa hänet keskeyttämään mallintyöt hyvin aikaisin. 32-vuotias lapsiin erikoistunut ensihoitaja Betty odottaa kolmatta lastaan. Hän on sitä mieltä, että suurperhe on rikkaus ja elämän kuuluukin pyöriä lasten ympärillä.
13:45
Koko Ruotsi leipoo
Pullan tuoksua. Mikään ei voita juuri leivottua pullaa, mutta kotoisassa peruspullassa piilee omat kompastuskivensä. Tarjolle tulisi saada sekä maustetut että täytetyt pullat ja mehevä bostonkakku. Kenen pullat kohoavat kauniisti, ja kenen matka lässähtää tähän?
14:45
Unelmien koti
Yli-innokas ideanikkari. James ja David haluavat vaihtaa asuinaluetta ja etsivät uutta kotia entisen epäkäytännöllisen asunnon tilalle. Kun mieleinen talo löytyy ja remontti alkaa, Davidista paljastuu yllättäen ihan uusi puoli.
15:45
Lääkärit
Vaietut hoitovirheet. Aiheena on potilasturvallisuus. Hoitovirheet ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy Yhdysvalloissa, mutta silti aiheesta vaietaan. Aihe on epämieluisa lääkäreille ja tietysti myös potilaille. Lääkäri Travis Stork keskustelee potilasturvallisuudesta asiantuntijavieraan Martin Makaryn kanssa, joka työskentelee kirurgina Johns Hopkinsin yliopistollisessa sairaalassa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Salatut elämät
Osa 2626. Joonatan jahtaa naapurin pakaroita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:25
Eastenders
Kuulusteltavana. Denisen jouduttua poliisiasemalle kuulusteltavaksi Lucasin ja Patrickin tehtäväksi jää kertoa Libbylle, että puistikosta löydetty vainaja lienee Owen. Aukiolla juorukellot kilkattavat arvuutellen, onko Denise kenties syyllinen. Glenda yrittää hurmata Philin puolelleen Mitchellien perhettä repivässä riidassa. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Frendit
Tanssityyli. Janine kutsuu Joeyn, Monican ja Rossin tanssijoiksi tv-ohjelman nauhoitukseen. Sillä aikaa toiset etsivät kuumeisesti joululahjakätköä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Frendit
Apteekkarinpöytä. Joey leijuu rakkauden pilvipuutarhassa. Rachel innostuu sisustuksesta. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Parainen, Merinäkymät esiin. Pientä mökkiremonttia tiimi suunnistaa tällä kertaa kohti Paraisia, jossa Anne ja Pekka ovat myymässä Mielisholmin merenrantamökkiään. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Siivoushullut
Eläimellistä menoa. Siivoushullut kohtaavat saukkoja, kissoja ja koiria. Saukkoja lemmikkeinä pitävä rouva ei haluaisi luopua muistoistaan. Suurperheen lapsista ei ole apua siivouksessa. Siivoustiimi käy sotaan puiston koirankakkaa vastaan. Realitysarja, Iso-Britannia.

Kello 21:00

21:00
Tähdet, tähdet
Kukin kolmesta tähdestä kohtaa kahden eri musiikkigenren haasteet: he laittavat sekä lanteet keinumaan reggaen tahdissa että heittäytyvät musikaalilaulajaksi. Vierailevina asiantuntijoina Pelle Miljoona ja Marco Bjurström.
22:30
NYC:n täydelliset naiset
Uusi alku. Viides tuotantokausi käynnistyy erikoispitkällä jaksolla kuuden kaunottaren voimin. Sonja pitää juhlat ja täydelliset naiset pääsevät tutustumaan toisiinsa. Kaikki sujuu hyvin kunnes Ramona saapuu. LuAnn on edelleen tuohtunut Ramonan sanomisista ja odottelee anteeksipyyntöä ¿ turhaan. Carolen mielestä muut naiset eivät saisi jutella lapsistaan, koska hän itse on lapseton. Sonja ja Heather tapaavat bisnesten merkeissä. Aviva yllättää jalkaproteeseillaan, joita hän vaihtaa korkojen mukaan. Hamptonsin viikonlopun jälkeen ihmissuhdesotku on umpisolmussa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.
23:30
Yön AVA