UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 7.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Näytön paikka. Kiinteistönvälittäjälle tulee näytön paikka, kun häneltä pyydetään hinta-arviota kuuluisan edesmenneen taiteilijan Bjørn Wiinbladin kodista, joka samalla on taidemuseo. Tanskan kalleimpiin alueisiin kuuluvalla Sjællannin rantatiellä taas käydään modernissa selkeälinjaisessa talossa, jossa valo ja tila yhdistyvät merimaisemaan täydellisesti. Mutta ovatko nekään tarpeeksi vaativille asiakkaille? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Pientä pintaremonttia
Uudistus valmiiksi. Lasse, Maarit ja Sebastian saapuvat tällä viikolla Espoon vehreään Pohjois-Tapiolaan auttamaan suunnitelmineen Irenen kolmion viimeistelemisessä. Millaisen pintaremontin avulla lähdetään asunnon myyntiarvoa parantamaan tällä kertaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Hevosenkenkätalo. Kausi 13, 5/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippudesignia. Arkkitehti-Michael ja opettaja-Michelle palaavat kotiseudulleen Pohjois-Irlantiin pienen poikansa kanssa. Huikaisevissa merimaisemissa nököttää vanha sepän paja, jonka Michael aikoo remontoida ja laajentaa hevosenkengän muotoisella uudisrakennuksella. Englantilainen realitysarja.

Kello 12:00

12:00
Mahdoton taloprojekti
Russell ja Meryl. Russell ja Meryl suunnittelevat häitä, ja samaan aikaan unelmien taloa upealle rantatontille. Kestävätkö pariskunnan hermot ja toteutuvatko suunnitelmat kun kaikki ei sujukaan leikiten?
13:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 2/3. Kausi 5, 21/23. Leidit jatkavat kokemiensa vääryyksien läpikäyntiä Andy Cohenin johdolla. Naiset tuulettavat oikein kunnolla, ja Brandi pääsee jälleen syytösten ristituleen tekojensa ja sanojensa takia. Lastenkasvatuksen haasteet postinumeroalueella Beverly Hills 90210 vievät puheet vaarallisille vesille, mutta leidit kimpaantuvat toden teolla, kun Kimin terveydentila ja sen aiheuttamat selkkaukset tulevat puheeksi.
14:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 3/3. Kausi 5, 22/23. Beverly Hillsin temperamenttisten naisten tapaamisen viimeinen osa huipentuu vauhdikkaaseen draamaan. Kim paljastaa Lisa Rinnan lähettämät tekstiviestit ja saa hänet itkemään. Amsterdamin lailliset huumeet saavat Brandin syyttämään Kylea valehtelijaksi, mutta pahempaa on vielä luvassa, kun siskokset Kim ja Kyle selvittelevät välejään. Mitä tapahtuikaan, kun kauden nauhoitukset loppuivat ja kamerat sammuivat?
15:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Finaali. Kausi 5, 23/23. Viidennen kauden päätösjaksossa nähdään pois leikattuja pätkiä Beverly Hillsin täydellisten leidien elämästä, joka saattaa toisinaan yllättää jopa heidät itsensä. Playboyssa esiintynyt Lisa Rinna kertoo kirjoittamastaan seksivinkkikirjasta, ja Kim ja Lisa V. kertovat palavasta halustaan tulla isoäidiksi. Yolanda haluaa muuttaa pienempään ja Mauricio esittelee hänelle 12-15 miljoonaa dollaria maksavia taloja. Amsterdamin matkalla hän saa tilaisuuden esitellä lapsuudenkotinsa matkaseurueelleen.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Sinkkujen nousukausi alkakoon. Kausi 7, 1/24. Uudella kaudella on mukana kahdeksan manhattanilaisladyä. Kaksi heistä on uusia, joista Bethenny on ollut mukana aikaisemminkin. Hän ajelehtii avioeronsa jälkeen paikasta toiseen ilman pysyvää kotia ja hoitaa samalla kirjabisneksiään. Aivan uusi kasvo on Ramonan vanha ystävä, leskeksi jäänyt Dorinda. LuAnn on innoissaan uudesta alustaan ja kutsuu kaikki uuteen kotiinsa Hamptonsiin. Carole aikoo edelleen pysyä Tinderissä, mutta Ramona ei sen sijaan ole vielä tottunut asumuseroonsa Mariosta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
17:00
Kardashianit
Matkalle yhdessä. Kausi 10, 5/17. Kylien ja Krisin välejä hiertää sen verran, että äiti päättää viedä tyttären yhteiselle matkalle San Diegoon. Kimin leikkaus onnistuu hyvin. Seuraava näytönpaikka hänellä on esiintyessään teknologiakonferenssissa San Franciscossa. Khloé vie ystävänsä Las Vegasiin, mutta hänen ex-poikaystävänsä sattuu olemaan samassa kaupungissa, mistä bestis Malika ei pidä lainkaan. Hän pysyy etäisenä ja Khloé yrittää murtaa jäätä sinkkutyttöjen seikkailumatkalla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.

Kello 18:00

18:00
Muodin huipulle Allstars
Androgyyninen asu. Kausi 2, 5/12. Kilpailijoiden täytyy suunnitella androgyyninen ja avantgardistinen asu. Tehtävän haastavuutta lisää se, että asuja on tehtävä kaksi, sillä malleina toimivat myös miehet. Tuomareiden vaatimuksena on, että asut täydentävät toisiaan. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus.
19:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Hevosenkenkätalo. Kausi 13, 5/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippudesignia. Arkkitehti-Michael ja opettaja-Michelle palaavat kotiseudulleen Pohjois-Irlantiin pienen poikansa kanssa. Huikaisevissa merimaisemissa nököttää vanha sepän paja, jonka Michael aikoo remontoida ja laajentaa hevosenkengän muotoisella uudisrakennuksella. Englantilainen realitysarja. Uusinta.
20:00
Prinssi Harrylle morsian
Naamiaiset. Uusi sarja alkaa! 12 nuorta amerikkalaisnaista on saapunut Lontooseen rakkautta etsimään. He yllättyvät, kun deittiohjelman sulhaskandidaatti vaikuttaakin yllättävän tutulta - voiko kyseessä oikeasti olla itse prinssi Harry? Tosiasiassa hän on vain tavallinen 23-vuotias lontoolaispoika Matt, joka näyttää yllättävän paljon prinssi Harrylta, mutta sitä ei tytöille kerrota. Muuttuuko satu painajaiseksi siinä vaiheessa, kun totuus paljastuu? Tutustuminen alkaa hulppeilla naamiaistanssiaisilla, ja se joka miellyttää prinssin silmää eniten, saa viettää yön ylellisessä sviitissä. Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.

Kello 21:00

21:00
Moderni perhe
Valkoinen joulu. Kausi 7, 9/22. Värikkään ja sympaattisen Dunphy-Pritchettin klaanin arjessa puhaltavat uudet tuulet. Gloria vuokraa vuoristomökin jouluksi koko perheelle. Mitch ja Cam haluavat kunnostautua joululaulujen esittämisessä. Jayn suuri uutinen yllättää Clairen. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Leikkitreffit. Kausi 7, 10/22. Värikkään ja sympaattisen Dunphy-Pritchettin klaanin arjessa puhaltavat uudet tuulet. Clairen ja Philin päivällisseuralaisilla on paha tapa syödä muiden kustannuksella. Gloria järjestää leikkitreffit Joen ikätoverin vanhempien kanssa, mutta Jay ei ole tyytyväinen. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Valtiatar
Äärimmäisyyksien aika. Kausi 3, 3/18. Kuningas Antoine palaa hoviin vaatimusten kera. Kuningataräiti Catherine turvautuu äärimmäisiin keinoihin tavatakseen poikansa. Francis on heikkona eikä hänen anneta tavata ketään. Lolaa kositaan, mutta kuinka hän vastaa kosintaan? Charlesille käy vahinko Constancen kanssa. Leith löytää uusia tunteita itsestään. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Frendit
Phoebe tietää. Joey ja Chandler hankkivat siivekästä seuraa, joka laittaa poikamiesboksin kuviot uuteen uskoon. Phoebe joutuu tasapainoilemaan kieli keskellä suuta Monican unelmapestin takia. Ross saa kutsun televisioitavaan paneelikeskusteluun, mutta kohtalo puuttuu peliin, kun hän auttaa kylkivaivaista Rachelia tälläytymään illalliselle. Vierailevana tähtenä lukuisista elokuvarooleista tunnettu ja ohjaajanakin kunnostautunut Jon Favreau. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Frendit
Raivon valtaama. Rachelin herkästi tulistuva poikaystävä saa Rossin varpailleen. Joeyn näytelmän lehtiarvio herättää suuria tunteita ja avaa odottamattomia mahdollisuuksia. Todellinen maratonpuhelu panee Phoeben sinnikkyyden koetukselle. Vierailevina tähtinä Jon Favreau, Dina Meyer (Beverly Hills 90210, Batmanin tytär, Amorin apulainen), Reg Rogers (Amorin apulainen, Kova laki), June Gable (Dream On, Naispaholainen), Jennifer Milmore (Jesse) ja Ben Stiller (Jäitä hattuun, Night at the museum - yö museossa, Zoolander). Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Cheshiren täydelliset naiset
Linnan rouvat. Kausi 1, jakso 5/10. Tanya saa Leannen ja Magalin saman pöydän ääreen hieromaan sovintoa, mutta tuleeko siitä mitään? Hän myös kutsuu koko konkkaronkan goottilaistyyliseen linnaan viettämään minilomaa naisten kesken. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan Englannin luoteisosassa asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
01:00
Vaimot vaihtoon USA
Schroeder / Wardle. Sheila Schroeder ja miehensä Eric ovat gootteja, jotka vievät perheensä piknikille hautausmaalle. Kun Sheilan tilalle tulee jääkiekkomutsi Stacy Wardle, meno muuttuu astetta sporttisemmaksi. Mutta taipuvatko jääkiekkopoikien jalat balettiin Wardlen perheessä? Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
02:00
Yön AVA