UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 16.1.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Kaikki irti matkailusta Vieraana: Kati Kelola, Mondon päätoimittaja ja Marinella Himari, Kaukokaipuun matkabloggaja 7.10 Mursiko hakkeri autoihin kaavaillun seurantalaitteen? 7.40 Mika Tommola ja päivän kysymys: Saako autoosi asentaa seurantalaitteen? 7.50 Tenniskomeetta Henri Kontinen kisaa Australiassa 8.10 Kun talous romahtaa - vieraana Toni Nieminen 8.20 Pianovirtuoosi Iiro Rantala 8.40 Putous-näyttelijät esittelyssä Minka Kuustonen ja Timo Lavikainen 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
Mausteiset broileripyörykät
09:10
Kauniit ja rohkeat
Salaperäinen Adam. Wyatt ja Steffy päättävät hääpäivän ja alkavat kutsua vieraita vihkiäisiin. Yllättäen Quinnilla onkin muuta menoa ainoan poikansa hääpäivälle ja Wyatt alkaa jo huolestua asemansa menettämisestä äitinsä silmäteränä. Quinnilla on täysi työ estää Adamia uppoutumasta liiaksi menneiden muistelemiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Terveyshuolia. Marlon jättää sairastelevan Aprilin Carlyn hoitoon. Megan ja Jai ovat huolissaan tyttärensä terveydestä. Rakesh käskee Leylan olla pihistelemättä hääkuluissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:05
Emmerdale
Epäilyttävät mustelmat. Emma epäilee Carlyn satuttaneen Aprilia. Zak pyytää Megania antamaan rukkaset Samille. Nicola ja Jimmy yrittävät piilotella firman varoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:35
Lääkärit
Vauvaonnea ja hyötysovelluksia. Lääkärit keskustelevat lapsille suunnattujen plastiikkakirurgiasovellusten vaaroista ja esittelevät hyötysovelluksia. Lapsettomuudesta kärsineellä parilla on odottamattomia uutisia. Kuulemme myös, miten jälkiruokia syömällä voi edistää terveyttä ja kauneutta. Naisen navasta löytyy järkyttävä yllätys. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Kala-äyriäisvuoka. Puoli tuntia riittää mainiosti kala-äyriäisvuoan, perunasalaatin, minttuisen pinaattisalaatin ja suklaa-banaanitortun valmistamiseen - ainakin Jamien ohjeilla! Vuokaan päätyy lohipaloja, katkarapuja, parsaa, yrttejä, sitruunaa ja chiliä. Lisämakua antavat öljyssä säilötyt anjovisfileet ja tuore tomaatti. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Bear Grylls - selviytyjien saari USA
Teen sen yksin. Kausi 1, 1/6. 14 tavallista amerikkalaismiestä jätetään kuukaudeksi autiolle saarelle Panaman rannikolla, mukanaan vain muutama viidakkoveistä ja peruslääketarvikkeet. Ensimmäiseksi miesten pitää tehdä tuli ja löytää makeaa vettä, mutta projektia hidastaa erään ryhmän jäsenen arvaamattomuus ja itsetuhoisuus. Amerikkalainen realitysarja, jossa 14 tavallista miestä yrittää selviytyä autiolla saarella kuukauden ajan, mukanaan vain pari perustyökalua, ensiaputarpeita ja neljä kameraa. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Keittiöelämää
Kausi 1, 4/8. Haaveet. Onhan tässä näitä lottovoittoja jo 5 kappaletta. Keittiöelämää seuraa kahdeksan suomalaisen perheen keittiöarkea ja paljastaa, mitä keittiössä tapahtuu ja mistä kaikesta ruokapöydän ääressä haaveillaan. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Mutsi
Pelastavat enkelit. Kausi 3, 3/22. Bonnie ja Christy auttavat Jodia jaloilleen. Auttaminen tuntuu niin kivalta, että he päättävät etsiä lisää autettavia, mutta ensimmäinen tapaus ei mene ihan putkeen. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:00
Salatut elämät
Osa 3113: Gunnar esittelee penskaansa puskassa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 10/12. Jenna ja Jami. Kotiäiti Jenna on omaksunut miehensä Jamin sipsiensyöntitottumukset. Nuoret vanhemmat pelkäävät huonojen elämäntapojen periytyvän lapselleen, kun Jami ryhtyy valmentajaksi rakkaalleen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Piilopullo poikineen. Katiella on vakaa aikomus raitistua aina kun hän jää kiinni juomisestaan, mutta piilopulloja löytyy ympäri taloa. Liam alkaa suhtautua epäilevästi Even muuttoaikeisiin. Miksei hän halua miehensä muistin palaavan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Lapsen suusta se totuus tulee. Carly pelkää joutuvansa ongelmiin virkavallan kanssa. Paddy syyttää Rhonaa flirttailusta. April kertoo totuuden mustelmista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Viva España. Moira antaa Noahin lintsata koulusta. Diane päättää lähteä Espanjaan. Rakesh kertoo Jaille ajautuneensa vararikkoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Mausteiset broileripyörykät
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3114: Mustavaarat ovat valkkaritähtiä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Suomen kaunein koti
Lapsiperheiden kodit. Kausi 2, 2/11. Tuomarikolmikko pääsee tutustumaan erilaisiin lapsiperheiden kekseliäisiin sisustusratkaisuihin. Näemme mitä elementtejä mahtuu noin 80 neliön koteihin ja millä eri tavoilla lapset on otettu huomioon kotien sisustuksissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ota rahat ja juokse
Toni ja Juha. Kausi 1, 3/10. Miten pärjäävät kokeneet kuulustelijamme kun rahasalkkua ovat piilottamassa turkulaiset kaksoset Toni ja Juha? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Rizzoli & Isles
Harhalaukaus. Kausi 6, 18/18. Janea piinannut Alice Sands on päässyt vankilasta. Paljastuu, että Alicen suku on täynnä palkittuja poliiseja, mutta että superkytän tytär ei olekaan pudonnut kovin lähelle puuta. Alicen etsintä kiihtyy entisestään, kun maalaispoliisi ammutaan hyvin hämärissä olosuhteissa. Korsakin hääjärjestelyt vaikeutuvat, kun osaston tähdet etsivät tappajaa. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Suomen kaunein koti
Lapsiperheiden kodit. Kausi 2, 2/11. Tuomarikolmikko pääsee tutustumaan erilaisiin lapsiperheiden kekseliäisiin sisustusratkaisuihin. Näemme mitä elementtejä mahtuu noin 80 neliön koteihin ja millä eri tavoilla lapset on otettu huomioon kotien sisustuksissa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Mustamaalattu
Hajaannus. Kausi 1, 3/10. Larsin lojaalius äitiään kohtaan joutuu koetukselle. Aksel yrittää korjata asiat yhtiön johdossa ja lapsuudenperheessään. Tonje tuntuu kuitenkin olevan hänen ainoa ystävänsä. Norjalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:25
Pahan jäljillä (K16)
Aika riisua naamiot. Mieletön Micah haluaa saattaa sanomansa maailmalle ja lähettää Emman, Robertin sekä lahkon murhaajiin lukeutuvan Lancen viestinviejiksi. Lahkonjohtaja ei kavahda raivata tieltään ketään, joka ei häneen usko, mutta mahtipontisen miehen ponnistelut saavat Joen pyörittelemään silmiään. Ryan, Mike ja Max kartoittavat FBI:n mahdollisia myyriä, ja jouduttuaan itse epäillyksi agentti Mendez aavistaa, kuka hänen lähipiirissään on vuotanut tietoja Joelle. Syyllisen kohtaaminen käy kuitenkin kohtalokkaaksi. Amerikkalaisessa rikossarjassa entinen FBI-agentti jahtaa Edgar Allan Poen innoittaman sarjamurhaajan seuraajia, joita karismaattinen murhaajaidoli pitää otteessaan. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:25
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 11/12. Tessa ja Jussi. Jussi on hemmotellut sulatettua juustoa rakastavan Tessan piloille. Rakastavaiset ryhtyvät yhdessä tuumin hommiin, mutta kaikki ei olekkaan niin helppoa kuin he aluksi uskoivat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.