UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 29.11.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:05
Littlest Pet Shop
Blythen ihastus. Selvännäkijä-Sunil lähettää Blythen väärään paikkaan etsimään erästä poikaa ja pian kaikki lemmikit säntäilevät kaupungilla etsien ystäväänsä. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Gumballin mieletön maailma
Mitta / Lautapeli. Ensimmäisessä tarinassa Gumballin perhe koettelee äitiä kauppareissulla. Toisessa tarinassa koko Gumballin perhe pelaa poikien lautapeliä. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:50
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Villi sakki. Hirviöiden moottoripyöräkerho saapuu kaupunkiin ja asevarastosta katoaa tehokas ase. Hirviöt vaikuttavat syyllisiltä mutta Daphne ja Velma eivät usko sitä. Siitäkös pojat hermostuvat. Äänitekstitys: suomi. K7
10:15
Hjallis
Pekka Perä. Hjalliksen vieraana uutismagneetti, metallinkaivaja ja yrittäjä Pekka Perä. Miltä nyt tuntuu?"
10:45
Teknavi
Testissä uusi Ford Mondeo. Vertailussa uudet jättiluurit ¿ Samsung Galaxy Note 4 vs iPhone 6 Plus. Markku Alén tutustuu Citroënin rallitoimintaan. Vieraana 94-vuotias Skoda-vaari Nils-Olof Eklundh. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:15
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
11:45
Salatut elämät
Osa 2721. Iida-parka, pyörällä päästään Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:15
Salatut elämät
Osa 2722. Sergein vatsansisältö on tapetilla Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:45
Salatut elämät
Osa 2723. Jiri saa tuhtia evasta Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:15
Salatut elämät
Osa 2724. Kerro, kerro kuvastin, ken on kaikkein sekaisin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:45
Salatut elämät
Osa 2725. Eliakselta puuttuu miskatuki Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:15
Kuningasidea: Seis maailma
14:20
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
14:50
Scooby-Doo! Camp Scare
Scooby Doo ja kaverit lähtevät lasten kesäleirille, jossa Fred, Daphne, Velma ja Shaggy työskentelevät ohjaajina. Kun he saapuvat paikalle, näyttää siltä että alueella riehuu kummitus. Voiko Scooby Doon jengi selvittää, mistä on kyse? USA 2010. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 91 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:20
Top Gear
Kasarimeininkiä. 80-luvun hatchbackeja ihailevat James, Richard ja Jeremy saavat nuorilta tuottajilta haasteen. Heidän pitää ostaa itselleen 80-luvun hatchbackit, jotka joutuvat koviin haasteisiin. Jeremy saa alleen legendaarisen Volkswagen Golfin, James luottaa Fordiin ja Richard käy hankkimassa Novan, joka tuntuu viihtyvän enemmän katollaan kuin pyörillään. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Posse
Vieraina tällä viikolla mm. TTK-voittaja Pete Parkkonen, huiman stuntin tekevä Martina Aitolehti, purjehduksen olympiatoivot Mikaela Wulff ja Niki Blässar, Happoradio, Antti Reini, Karita Tykkä sekä suosikkiosuudet Minkä tähren illallinen ja sätkyukko.

Kello 18:00

19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Runonlausuntaa ja speedoja. Tanskassa kun ollaan, on ohjelmassa vääjäämättä H.C. Andersen ja Legoland. Moni ryhmä saa huomata, että karuselli ja legojen kasaus eivät sovi yhteen. Junalla jatketaan Brysseliin, mutta eräs pari hukkaa matkalippunsa heti lähtöasemalla. Euroopan parlamenttitalolta käydään nappaamasssa seuraava vihje ja seurataan Jean-Claude Van Dammen jalanjälkiä kehonrakennuslavalle. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Headhunters (K16)
Kaunista vaimoaan miellytääkseen mies ajautuu rikosten tielle. Kannattaako rikos rakkauden tähden? Hiipivän jännityksen ja rikollisuuden raadollisuuden mestarillinen analyysi. Norjaslaistrilleri perustuu Jo Nesbon romaaniin. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 92 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:30
Southland (K16)
Tilipäivä. Cooper yrittää parannella sieppauksen ja Luceron kohtalon jättämiä arpia, mutta työnantaja ja läheiset kohtelevat häntä ärsyttävästi silkkihansikkain. Adams ja Robinson ovat puolestaan sieppaajien kannoilla, mutta etsintöjä haittaa toisen osaston vähäinen yhteistyöhalukkuus. Bryantin ja Shermanin tilanne kiristyy, kun ensin mainittu alkaa päästä kotimurron todellisen tekijän jäljille. Millaiseen jamaan arjen sankareiden elämä sarjan päättyessä jääkään? Amerikkalainen poliisisarja, joka vie Los Angelesin väkivallan varjostamille kaduille ja kaduilla järjestystä ylläpitävien poliisien arkeen. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:25
Kuuma laki
Oikeutta Lee Annelle, osa 1/2. Lee Annen nostaman oikeusjutun käsittely alkaa viimeinkin. Sisukas tuomari ei katso hyvällä sitä, että Jamien ja Royn välinen kemia tuntuu vaikuttavan heidän työskentelyynsäkin. Kaiken huipuksi eräällä valamiehellä ei ole puhtaita jauhoja pussissaan. Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).
02:25
Isänmaan puolesta (K16)
Armo. Onko Nicholas Brody al-Qaidan riveihin käännytetty terroristi vai vuosia kärsinyt sotasankari? CIA:n toimintaupseeri Carrie Mathison saa epäilyjensä tueksi uuden vihjeen ja yrittää valvoa Nicholaksen jokaista liikettä paljastaakseen totuuden. Painajaismaiset muistot vankeusajasta piinaavat Nicholasta, ja niistä saa kärsiä myös vaimo Jessica. Mike Faber lähetetään Brodyjen kotiin usuttamaan Nicholasta lehdistön eteen, mutta mies pysyttelee sisätiloissa kunnes röyhkeä lehtimies suututtaa hänet. Isänmaan puolesta on jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:30
Voittostudio