UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 31.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Tähdet kertovat
Hugh Jackman. Tänään James Liptonin vieraana on näyttelijä Hugh Jackman, joka kertoo tärkeimmistä rooleistaan ja erityisesti siitä, millaista Les Misérables -elokuvamusikaalin tekeminen oli. Legendaarisessa Inside the Actors Studio -ohjelmassa James Lipton saa näyttelijät avautumaan muistoistaan uransa ja elämänsä varrelta. Äänitekstitys: suomi.
08:55
Samaa sukua
Käännekohtia. Kristina menee syöpäleikkaukseen, ja Maxilla on samaan aikaan oppilaskunnan puheenjohtajan vaalit. Sarah muuttaa Markin kanssa saman katon alle, mutta tuskailee samalla tunteiden ristiaallokossa. Amerikkalainen lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:55
Viking Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Suurin pudottaja
Rengasmeri. Isossa haastetehtävässä nähdään todellinen yllätysvoitto, mutta palkinnossa on tarjolla sekä etuja että haittoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Lääkärit
Kiistelty HPV-rokote. Lääkärit ja heidän asiantuntijavieraansa keskustelevat kiistellystä papilloomavirus- eli HPV-rokotteesta. Onko rokote turvallinen? Lisäksi studiossa on vieraana lapsia, joilla on varsin raju harrastus: vapaaottelu. Lasten vanhemmat kertovat, miksi he antavat lastensa harrastaa hurjan näköistä lajia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Keidas
Jakso 5. Viherkeidas Maria Veitolan kotiin.. Maria on juuri muuttanut uuteen kotiin. Koska muutto on vielä kesken, on Maria Nordinilla vapaat kädet suunnitella helppohoitoinen, mutta Marian näköinen viherkeidas olohuoneen ikkunan äärelle. Pienen kotipuutarhan teema on aavikon kasvit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:25
Neljä huonetta
Titanicin pistooli. Tässä jaksossa on tarjolla viesti ensimmäisen maailmansodan päättymisestä, kokoelma paperista tehtyjä mekkoja, Tähtien sota -kokoelma, kuningas Edvard VII:n lompakko, poppari Adam Antin käyttämä paita ja Titanicilla ollut pistooli. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Pomo piilossa
Kahvia ja kuokkimista. Autokaistalta kahvia tarjoilevan Dutch Bros. Coffeen toimitusjohtaja Travis Boersma uskoo rentoon työilmapiiriin, jossa korostetaan hauskanpitoa. Hän perusti yrityksen veljensä Danen kanssa ja aikoo vaalia vuonna 2009 menehtyneen veljen perintöä. Letkeän pomon soluttautuminen alkaa El Salvadorista, jossa hän pääsee huhkimaan kahviviljelmällä. Tutuiksi tulevat myös kahvin paahtaminen ja autokaistan luukulla työskentely. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Middle
Kömmähdyksiä. Mike näkee Brickin koulutoverin härnäävän Brickiä ja päättää nuhdella tätä. Tilanne paljastuu väärinkäsitykseksi, ja Miken on nieltävä omat opetuksensa. Frankie huomaa kauhukseen unohtaneensa tärkeän työtehtävän ja keksii hätävalheen paljastumisen pelossa. Yliopistoon pyrkiminen ja stipendihakemukset saavat Suen pinnan kireälle, joten Frankie vie tytön rentoutumaan kylpylään. Kokemus ei kuitenkaan aivan vastaa odotuksia. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Middle
Äidin vastaanottoaika. Frankie yrittää tasapainoilla lastensa pyyntöjen ja vaatimusten ristiaallokossa, mutta huomaa muistinsa pätkivän pahasti. Rauhoittaakseen tilanteen hän rajoittaa lasten asioiden hoitamisen tuntiin päivässä. Hetken aikaa asiat tuntuvatkin lutviutuvan paremmin. Perhe hämmentyy Brickin uusista ystävistä. Mike ei katso hyvällä Suen ja Darrinin seurustelua, mutta joutuu kohtaamaan tyttärensä aikuistumisen. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Torttutaistelu. Jamie ja Jimmy lähtevät pelastamaan paikallista leivonnaista, jonka juuret ovat jo Tudorien ajalta. Kuppilan vieraaksi saapuu Britain's Got Talentista tuttu Amanda Holden, jolle Jamie valmistaa herkullista kasvismoussakaa. Jimmy näyttää, miten itse voi valmistaa herkullista kebabia kotipihalla. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Salatut elämät
1857. Helenan suku uhkaa sammua Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1858. Panun hääkuume korventaa Iiristä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
1859. Lasselle huvittelukin on sydämen asia. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Viime hetken treenit. Talolla odotetaan jännittyneenä seuraavaa punnitusta. Toinen joukkue vetää kovat treenit ja toinen hakee uutta voimaa mereltä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Koko Suomi leipoo
Jakso 3. Leivokset. Trendileivonnaiset. On aika astua aallon harjalle, kun vuorossa on tehdä tämän hetken trendikkäimpiä leivoksia. Luvassa on hikeä, itkua ja naurua kymmenen käsiparin näperrellessä haastavia macaronseja sekä loihtiessa suussa sulavan kuppikakkulajitelman. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Hansin grillibileet
Hansin grillijuhlissa kokkaa tänään kaksi maailmanmatkaajaa. Eeva Kela ja Arman Alizad ovat reissuillaan päässeet maistamaan monenlaista, mutta mitä he itse keittiössä osaavat, se nähdään Hansin grillibileissä. Teemana on Lähi-idän keittiö ja sieltä ammennetaan vaikutteet tämänkertaiseen ohjelmaan. Ruokalistalta löytyy mm. falafel, hummus, lammasta ja tsatsikia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
The Day After Tomorrow
Vaikuttavasti toteutettu ja eri yhteyksissä palkittu scifi-painajainen ilmaston lämpenemisestä seuraavasta katastrofista, jonka myötä ihmiskunta saa vastaansa vedenpaisumuksen ja alkavan uuden jääkauden. Ohjaaja: Roland Emmerich, USA 2004.Pääosissa: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Ian Holm, Emmy Rossum, Sela Ward, Dash Mihok, Kenneth Welsh. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 45 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Monk
Monk toimistohommissa. Toimiston parkkihallissa tapahtuu murha, ja hetkeä myöhemmin paikalle saapuva pörssianalyytikko joutuu päällekarkauksen uhriksi. Monk soluttautuu toimistoon etsimään mahdollisia epäiltyjä. Yleensä naurua ja pilkkaa osakseen saava Monk on riemuissaan, kun huomaa tulevansa erinomaisesti toimeen toimiston porukan kanssa. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo apurinsa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Onnensoitto