UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Perjantai 30.1.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:28
FOX Kids: Sketsiä!
Kakku. Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:39
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
07:13
FOX Kids: Gormiti
Kotkanhuipun peto. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:38
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
08:03
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
08:27
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:49
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 17. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
09:10
Wipeout Kesä
Wipeoutin kihlaparijaksossa on 12 kihlaparia, jotka kilpailevat 50 000 dollarista ja Disney risteilystä Meksikoon. Parit kannustavat toisiaan ja lennähtelevät veteen kiivaassa kamppailussa.
09:55
Sara Chafak suolasta sahramiin
Tumma ja tulinen Sara valmistaa tänään meksikolaista ruokaa. Quacamole y Quessadillas a la Sara, tofu- ja kalatacoja sekä palan painikkeeksi mojito-drinkki. 24Kitchen
10:25
Tilt
Pelaamisen erikoisohjelmassa käsitellään joka viikko kiinnostavimmat uutuuspelit ja pelimaailman uutiset. Mukana ovat konsoli- PC-, tabletti- ja mobiilipelit.
10:50
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 20. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään cazpacho-tyylistä kasviskeittoa.
10:55
How I Met Your Mother
Osa 524. Viides kaksoisolento. Lily ja Marshall näkevät Barneyn kaksoisolennon ja alkavat yrittää lasta. Robinille tarjotaan työtä Chicagosta. Amerikkalainen komediasarja. K12
11:20
Historian salaisuudet
CIA:n salaiset ihmiskokeet. Kylmän sodan aikana CIA yritti kouluttaa poliittisia salamurhaajia muun muassa sähköhoitojen ja LSD-huumeen avulla. Mitä tapahtui Frank Olsonille, joka johti salaisia tutkimuksia?

Kello 12:00

12:15
Lentoturmatutkinta
Aloha Airlinesin lennolla 243 koettiin kauhunhetkiä vuonna 1988, kun osa matkustamon katosta irtosi täydessä lentokorkeudessa. Miten lentokoneen runko voi yhtäkkiä revetä? Dokumenttisarja, National Geographic.
13:05
Lentoturmatutkinta
DHL:n lentokonetta ammuttiin ohjuksella Irakissa vuonna 2003. Lentäjät olivat haastavan tehtävän edessä: miten saada kone turvallisesti maahan ilman hydraulijärjestelmiä, pelkkien moottoreiden avulla?
13:55
Lentoturmatutkinta
Historian pahimmassa lento-onnettomuudessa Japan Airlinesin lentokone menetti aiemmin tapahtuneen inhimillisen virheen takia sivuvakaimensa, ja yli 500 ihmistä kuoli. Dokumenttisarja, National Geographic.
14:45
Lentoturmatutkinta
FedExin työntekijä yrittää kaapata kollegoidensa koneen henkilökohtaisten ongelmiensa takia. Miehistöstä on kuitenkin enemmän vastusta kuin hän osasi odottaa. Dokumenttisarja, National Geographic.
15:40
Lentoturmatutkinta
Yhdysvaltain laivaston alus ampui alas iranilaisen matkustajakoneen heinäkuussa 1988. Turmassa kuolivat kaikki 290 matkustajaa sekä lennon miehistö. Mikä aiheutti näin pahan arviointivirheen? Dokumenttisarja, National Geographic.
16:30
Lentoturmatutkinta
Öljynporauslauttojen työntekijöitä Pohjanmerelle kuljettanut helikopterilento 56C osui myrskyyn, ja raju salama pudotti helikopterin mereen. Taitavien lentäjien ansiosta kaikki selviytyivät. Dokumenttisarja, National Geographic
17:20
Lentoturmatutkinta
Arvovieraita kuljettava Yhdysvaltain ilmavoimien kone lentää päin vuorenrinnettä Kroatiassa. Liittyivätkö turman syyt sisällissotaan vai lentokentän puutteellisiin laitteisiin? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 18:00

18:15
Family Guy
Kausi 10. Osa 17. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:40
How I Met Your Mother
Kausi 6. Osa 1. Tärkeitä päiviä. Ted törmää aiemmin tapailemaansa Cindyyn, jonka huonetoveriin hän on ihastunut. Robin on yhä murtunut, ja Marshall kertoo kaikille, että hän ja Lily yrittävät hankkia lapsen. Amerikkalainen komediasarja. K7
19:05
Varastojen metsästäjät
Hevostelua. T-Moneyn juoni osuu omaan nilkkaan, mutta Scott tulee apuun. Brandon suututtaa Lorin holtittomilla tarjouksillaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 12. Katukauppaa Austinissa. Huutokaupan maestrot jatkavat kilpailuaan Austinissa poikkeuksellisen vauhdikkaassa jaksossa, johon mahtuu kristallirintaliivejä, lelujen katukauppaa ja veitsellä uhkailua. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
20:05
Bones
Osa 26. Loppu ja alku. Sarjasta tutut hahmot nähdään aivan erilaisissa rooleissa kuin yleensä. Booth ja Brennan ovat naimisissa ja omistavat yökerhon, jonka vessasta löytyy ruumis. Cam ja Jared tutkivat. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Rankka päivä
Falling Down, USA, 1993. O: Joel Schumacher. P: Michael Douglas, Robert Duvall ja Barbara Hershey. William Fosterilla palaa aamuruuhkassa pinna lopullisesti, ja hän lähtee väkivaltaiselle reissulle ympäri Los Angelesia. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Criminal Minds
Ristiriita. Ryhmä kutsutaan Texasiin profiloimaan sarjamurhaajaa, joka valitsee uhreikseen lomasaarella juhlivia opiskelijoita. Amerikkalainen rikosdraama. K16

Kello 24:00

00:00
Seuralaispalvelun nurja puoli
Amerikan seuralaiset. Mitkä ovat seuralaistoiminnan realiteetit? Mariana Van Zeller paljastaa prostituution pimeän puolen. National Geographic Channel
00:50
Tabu
Koskettavassa jaksossa neljä ihmistä kertoo mielialaongelmistaan ja -sairauksistaan. 17-vuotiaalla Bethanylla on hallitsematon halu vetää hiuksiansa irti päästä. Hän on vieraantunut muista ihmisistä oudon tapansa johdosta.
01:40
Vankilassa ulkomailla
Kokaiiniansa. Eteläafrikkalainen Stephen Sutton tarttui houkuttelevaan työtarjoukseen noutaa kultalasti Etelä-Amerikasta. Hän sai pian katua sinisilmäisyyttään. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:30
Alaskan lentopelastajat
Hengenvaarallinen lasku. Tällä kertaa nähdään mm. vaarallisia laskeutumisia jäätiköille ja vuoristossa sijaitsevien puhelinmastojen korjauksia. Alaskan karussa luonnossa pärjäävät vain taitavimmat lentäjät. National Geographic Channel.
03:20
Suomen vartijat
Koulut päättyvät. Sanna ja Samuel etsivät vailla lääkitystään olevaa skitsofreenikkoa. Pahoinpitely ja kiinniotto työllistävät vartijoita, ja virkavalta kutsutaan paikalle. Sabesan ja Timo partioivat Hietaniemen hautausmaalla ja estävät nuoria leiriintymästä sinne.
03:45
Suomen vartijat
Majapaikkaa vailla. Seinäjoen Keskussairaalassa Rami ja Marko saavat turvattavakseen poliisien tuoman pelokkaan naisasiakkaan. Piirivuorossa Suvi ja Kari saavat murtohälytyksen. Rami puolestaan saa hälytyksen psykiatriselle sairaalalle. Dokumentaarinen sarja.
04:15
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.