UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 29.8.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 29.8.
Onnea Iina, Iines, Inari.
06:52
Kolme pientä koiranpentua
Koiranleikkiä ja pentupainia. Myrskyn pennut Pontus, Ruu ja Hertta muuttavat olohuoneeseen. Siellä niillä on iso aitaus, jossa voi leikkiä. Riina toivoo, että hän voisi saada jonkun Myrskyn pennun ihan omaksi!
06:57
Matikkahirviöt
Hirviöiden katulätkä . Roskishirviö haluaa pelata katulätkää, mutta ei osaa muodostaa joukkueita. Onko jokainen pelaaja oma joukkueensa? Ja mistä saadaan puuttuva pelaaja? Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Tilda ja hänen ystävänsä
Aivanliikakku. Ulkona ei voi leikkiä, koska sataa vettä. Ystävät päättävät tehdä yhdessä herkullisen kakun. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Viivi ja Leevi: Liikkuva lehtikasa
Leevi pitää pullan tuoksusta, värien loisteesta ja vasaran paukkeesta. Ohjelehtiset, ympärillä olevat esineet ja koneet pitävät Leevin alituisessa touhussa. Animaatio Tuula Pukkila. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Kasper ja Liisa
Kirpputori. Kasperin perhe ja Liisa auttavat Matilda-mummoa järjestämään kirpputoritavaroita. Kun on aika lähteä torille myymään niitä, huomataan, että auton avaimet ovat jääneet sisälle lukittuun autoon. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Pikku perunat
Valssi keinuttaa. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Pikku Kakkosen posti
Minun kesämuistoni. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:46
Max ja Meeri
Nimikirjoitus. Meerin ihannoima ballerina on saapunut kylään. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Töötti ja Pulteri
8/26. Töötin ja Pulterin telttaretki sekä Töötti Alpeilla. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
08:34
Taikaplaneetta
Susien salaisuudet. Keksijävaari antaa lastenlapsilleen tehtäväksi selvittää, miten lauman johtajan erottaa muista susista. Taikaplaneetta vie heidät Italiaan, missä he tutustuvat Tinoon. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Veneillen pitkin Norjan rannikkoa
6/8. Dag Lindebjerg käy tänään katsomassa, kuinka töitä tehdään veneveistämöillä. Entä millainen on "Norjan vuoden puuvene"? Norjan televisio. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:20
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:30
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:40
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:00
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:10
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:30
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:40
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
10:55
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 4/8. Jukka Karleniuksen tapon vanhenemiseen on jakson alkaessa puoli vuotta. Ryhmä löytää uuden todistajan, jota poliisi kuulee. Onko todistajan tiedoista hyötyä? H-hetken koittaessa tutkija tapaa Sherlockit. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella ankeriaille. Kilpailemassa Bettina Sågbom, Mikko "Peltsi" Peltola, Minna Parikka ja Mikko Kivinen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Näin Norjassa
Suuri hummerijuhla. Syksyllä ovat Tvedestrandissa maailmankirjat sekaisin muutaman viikon. Silloin ovat kaikki kynnelle kykenevät hummereita pyytämässä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Nuoret mestarit: Koiramestari
Merkki ja metsä. Tottelevaisuustehtävän jälkeen koiran tulee löytää ohjaajansa metsän siimeksestä HD
12:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
1/10. Juontaja Anders "Ankan" Johansson seuraa eläinlääkärien työtä Kolmårdenin eläinpuistossa ja Helsingborgin eläinsairaalassa. Tänään hoidetaan mm. suden hampaita ja kilpikonnan murtunutta leukaa. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Koiramies kiertää Islantia
6/6. Andri ja Tómas-bulldoggi jatkavat matkaansa ns. harmaalta laguunilta Keflavíkiin. Andri tapaa muusikko Gylfi Aegissonin, joka on myös taitava kuvataiteilija. Entä mitä puuhailee moottoripyöräkerho Óskabörn Ódins MC? (U) Äänitekstitys: suomi.
13:30
Peltsin Lappi
Mikko "Peltsi" Peltola ottaa taas suunnan Lappiin, tänä kesänä Itä-Lappiin. Tie vie tavallisten lappilaisten luo, jokivarsille ja erämaihin, elämysten äärelle. Luonto yllättää, ja auto yskii. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Luontoretkellä: Kettupilli
4/6. Kettu on juuri niin ovela kuin saduissa kerrotaan, mutta Tor Ola Dehli on ottanut käyttöönsä verrattoman ketunhoukuttimen. Onnistuuko Tor Ola kutsumaan Mikko Repolaisen luokseen? Äänitekstitys: suomi.
14:30
McLeodin tyttäret
Oikotie. Karjavarkaat ovat liikkeellä, ja Grace ja Stevie lähtevät ratsain tavoittamaan konnia. Lopuksi joutuvat Ashleigh ja Grace vastakkain. Marcus tapaa sairaalassa Brycen, jonka vointi on äkisti huonontunut. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:15
Jaquie Brownin päiväkirjat
4/14. Reportteri Jaquie tekee räväkän jutun seksistä ja juhlii sen jälkeen railakkaasti. Aamulla odottaa vieressä yllätys. Uusiseelantilainen komediasarja. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
15:40
Doctor Who
Älä räpäytä silmää! Oudon eläväiset enkelipatsaat herättävät uteliaan nuoren naisen kiinnostuksen asumattomassa talossa, jossa seiniin ilmaantuu hämmentäviä viestejä. Ovatko ne hyvän vai pahan asialla? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:29
Galaxi
16:30
Hemmot
Kotityöt ja auttaminen Sallittu kaiken ikäisille.
16:32
Kapteeni Kari
Hölkkääminen Sallittu kaiken ikäisille.
16:33
Dino-Dan
Naamioitu tutkija Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:55
Maltti ja Valtti
Maltilla ja Valtilla on homma hanskassa. Musiikkiesitys. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Jepu Neulanen, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Samsam ja Tinga Tinga-tarinat. Jaakko harjoittelee lentämistä. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Ratsastuksen MM: Kouluratsastus
GP vapaaohjelma. Selostus Jorma Kainulainen. Ranska. HD
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Teinipomo
15-vuotias Jere saa vastuulleen suurperheen talouden kuukauden ajaksi. Viekö mopoharrastus perheen ruokarahat, vai pysyykö raha nuoren miehen hyppysissä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Ratsastuksen MM: Vammaisratsastus
Henkilökohtainen vapaaohjelma. Selostus Kati Hurme-Leikkonen. Ranska. HD
20:50
Naurupalat (7)
Kanadalainen sketsisarja, 2014 HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Uusinnassa mukana Yön sankarit Suvi Teräsniska, Olli Lindholm, Miina Mikkonen ja Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari (es. 25.1.2013). Sami Hintsanen isännöi ja tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Muistin vanki
16/22. Baseballkentältä löydetyn uhrin kuolinsyy on hyvin hämmentävä. Uhrin henkilöllisyys on vielä suurempi yllätys. Kuinka mies päätyi kotoaan löytöpaikalle. Ja miksi? Carrien suhde nostattaa kulmakarvoja poliisissa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
22:50
Naurun tasapaino
8/9. Koomikot tutustuvat tehdastyön arkeen nokialaisessa tekstiilitehtaassa. Mutta päteekö keikalla toiset säännöt, kun yleisöstä 85 % on naisia? Vierastuomarina Mika Eirtovaara. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
23:40
The Wire (K16)
Tunne tienoosi. Hiljattain vapautunut Poot saa yleiskatsauksen katujen tilanteesta. Colvin vie kolme oppilastaan tuntemattomalle reviirille. Carcetti törmää budjettiongelmiin yrittäessään uudistaa poliisikuntaa. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna