UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 12.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 12.2.
Onnea, Elma ja Elmi!
06:52
Kim ja Kai
Varaemo. Kai ja Kim löytävät maasta linnunpoikasen ja ryhtyvät sen vanhemmiksi. Sinnikkäästä opettamisesta huolimatta pikku Räpsykkä ei pääse siivilleen. Lintuemon tehtävä onkin yllättävän vaativa! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Musapoksi
Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu esittää laulun Leppäkerttu moi. Kuvitettua lastenmusiikkia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:03
Pingu
Autotalli. Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Kati ja Töppö
Ystävänpäivä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Albi Lumiukko
Albi haluaa käkikellon. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Metkat Mesiläiset
Sampo järjestäjänä. Sampo valitaan luokan järjestäjäksi, mutta onko hän liiankin virkaintoinen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Pikku Kakkosen posti
Arkipäivän hittijuttu. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:40
Petrin tiikeritarinat
Liitäjä ja rakkaussäde. Liitäjä haluaa lähettä ystävänpäivänkortin eräälle pojalle, mutta häntä ujostuttaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Kaapo
Ensin Kaapo leikkii merirosvoa, sitten Kaapo lähtee eräretkelle. Lopuksi Kaapo opettelee syömään puikoilla ja näkee opaskoiran. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Late Lammas
Kelju kuokkavieras. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas! Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Peter Pan
Pitkä-Jukka Pippurin salaisuus. Jukka haluaa tehdä Tiikerililjaan vaikutuksen etsimällä kadonneen taikamiekan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
09:00
Ravintola Kong Hans - unelma tähdistä
Historiallinen ravintola Kong Hans Kælder menetti Tanskassa ensimmäisenä myönnetyn Michelin-tähden. Nuori mestarikokki Mark Lundgaard haluaa palauttaa tähden ravintolalle. Onnistuuko hän tavoitteessaan? HD Äänitekstitys: suomi.
10:00
Ginan maailma
4/8. Gina viettää päivän Joe Dargerin, tämän kolmen vaimon ja 25 lapsen seurassa. Monisuhteinen perhe on toiminut perustana sarjalle "Big Love". Gina saa tietää muun muassa miltä tuntuu jakaa aviomies siskonsa kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Luontoretkellä: Isokauris näkyvissä
Lounais-Norjassa on perinteisesti pyydetty saksanhirveä eli isokaurista. Kuinka jahtiin valmistaudutaan, ja millaisia pyyntitapoja metsästäjillä on käytössään? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Luontoretkellä
Sarja alkaa. 1/6. Linnut houkuttelevat Norjaan entistä enemmän matkailijoita, ja Varangista on tullut bongarien mekka. Kuinka entiset päihteiden väärinkäyttäjät valmistautuvat rankkaan koiravaljakkokisaan? (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 4/10. Seitsemänkymppisen Kalevi Elorannan eläke ei tahdo riittää elämiseen ja hän joutuu lainailemaan rahaa kavereilta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 5/10. Hanna-Mari Kivinen on kaksikymppinen työtön, jolle on kertynyt 25 000 euroa velkaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Marjan vallassa
Marjan vallassa on europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Aiheena maahanmuuttopolitiikka. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:40
Narkomaaniäidit
Tanskalainen Sine käytti huumausaineita ensimmäisen raskauden aikana ja aiheutti vakavia seurauksia itselleen ja lapselleen. Norjassa narkomaaniäiti voidaan ottaa pakkohoitoon. Voitaisiinko näin menetellä myös Tanskassa? HD Äänitekstitys: suomi.
14:10
Meille syntyy lapsi
Sarja alkaa. 1/6. Jo ja Sofi ovat lesbopariskunta, jolle on syntymässä toinen lapsi. Jo ja Sofi näkevät vanhemmuuden eri tavalla. Ensimmäisen lapsen syntymä oli dramaattinen, joten molemmat ovat nyt huolestuneita. HD Äänitekstitys: suomi.
14:25
Meille syntyy lapsi
2/6. Jörgen ja Carolina tapasivat hard rock-festareilla ja ovat olleet erottamattomia siitä lähtien. Nyt pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Carolinalla on lapsi myös edellisestä suhteestaan. HD Äänitekstitys: suomi.
14:38
Meille syntyy lapsi
3/6. Cinna sairastui vakavasti ja suositeltiin, ettei hän hankkisi lapsia. Sitten hän kohtasi elämänsä rakkauden, Johanin, ja nyt he odottavat lasta. Cinnaa huolettaa, että sairaus vaikuttaa vanhemmuuteen negatiivisesti. HD Äänitekstitys: suomi.
14:54
Meille syntyy lapsi
4/6. Jenny ja Emil odottavat toista lastaan. Jenny on syntynyt Kiinassa, ja kulttuurierot äitiydestä ja vanhemmuudesta ovat erilaiset. Jennyn äiti on tulossa Ruotsiin asumaan lapsen ensimmäisen vuoden ajaksi. HD Äänitekstitys: suomi.
15:06
Meille syntyy lapsi
5/6. Feministi Linn odottaa ensimmäistä lastaan ja on päättänyt kasvattaa lapsensa feministisin periaattein. Kohtaavatko teoria ja käytäntö toisensa, vai onko mahdollisuus epäonnistumiseen olemassa? HD Äänitekstitys: suomi.
15:15
Meille syntyy lapsi
6/6. Johanna ja Tomas odottavat ensimmäistä lastaan. He ovat jo tehneet suunnitelman, miten vastuu jaetaan. Onnistuvatko heidän suunnitelmansa? HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Marja Hintikka Live
Ydinperhe on kuollut. 4/10. Pidetään hautajaiset asenteelle, että ydinperhe on ainoa oikea malli. Erilaisista perheistä puhumassa Salkkareista tuttu Saija-Reetta Kotirinta ja radiojuontaja Tuomas Rajala. #yleMHL HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Eläimet lähellä sydäntä
8/8. Mikä tulee olemaan Tyson-koiran kohtalo? Voidaanko se palauttaa yhteiskuntaan vai joudutaanko se lopettamaan? Sarja hylätyistä eläimistä sekä ihmisistä, jotka ovat omistaneet elämänsä niiden auttamiseksi. HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Lumileikit, Mitä ihmettä, Riku ja Rami, Franklin ja ystävät, Minun nimeni sekä Jussin matkat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Pikaluistelun MM
Matkakohtaiset MM-kilpailut. Kolomna, Venäjä. Selostus Christer Sarlin. HD
18:20
Ampumahiihdon MC: Miesten takaa-ajokilpailu
Kilpailumatka 12,5 km. Presque Isle, Yhdysvallat. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
19:20
Pikaluistelun MM
Matkakohtaiset MM-kilpailut. Kolomna, Venäjä. Selostus Christer Sarlin. HD
20:00
Ampumahiihdon MC: Naisten takaa-ajokilpailu
Kilpailumatka 10 km. Presque Isle, Yhdysvallat. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Uusi kausi alkaa! Sohvaperunat eläytyvät UMK:n esityksiin ja ratkovat rikoksia Turun Poliisien kanssa. Maajussille morsian herättää kysymyksiä hevosten turvallisuudesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Banshee (K16)
Kausi 1, 2/10. Omat säännöt. Hood järjestää ratsian amissiladossa pidettyihin huumehuuruisiin bileisiin, joissa on mukana myös Carrien kapinallinen tytär Deva. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).
22:50
Villi kortti
Villi kortti on penkkiurheilushow. Keskellä Essi Hellén ja Tommy Lindgren. Laidoilla useasti kärynneet vakiokasvot Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde ja Riku Riihilahti. Lainassa mediapersoonat Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:40
Mr. Robot (16)
5/10. Mr Robotin iskujoukko on valmiina, mutta Elliotin osaksi koituva tehtävä osoittautuu vaaralliseksi. Angela tekee päätöksiä. Darlene on valmis tarttumaan Mr. Robotin tarjoukseen, mutta juttu mutkistuu yllättävästi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).

Kello 24:00

00:25
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. #ylefolk yle.fi/folk
02:40
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna