UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 21.7.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 21.7.
Onnea, Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne ja Joanna!
06:53
Pikku perunat
Pikku perunoiden konga. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:56
Ihmejuttu
Veden voima. Kaisa kokeilee, onko vedellä voimaa. Maailma on täynnä ihmeitä. Jos vaan pitää silmät ja korvat auki, niin huomaa ihmejuttuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:01
Hermanni Hiiri
Äiti, älä mene! Hermanni menee ensimmäistä kertaa Jumppalan pitämään sirkuskouluun. Tunnin alussa innostus vaihtuu jännitykseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Pikkuli
Pikkuli, tykkäysapulainen. Pikkuli vertaa omia riiteleviä vanhempiaan rakastuneeseen Pyrstötiais-pariskuntaan. Pikkuli ja sisarukset kyllästyvät Isän ja Äidin kinasteluun. Vanhemmat kokevat elämänsä yllätyksen! HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Nelli ja Noora
Hiekkahirviöt. Tytöt ovat rannalla ja aurinkorasvan kanssa on vähän ongelmia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Herra Heinämäki
Ilosofiaa. Herra Heinämäki ja Lato-orkesterin pojat miettivät syvällisiä ajatuksia: Karkkipussista on kiva tarjota, jäätelö maistuu ystävän kanssa ja kakkukestit ovat mukavia. Kyseessä ei ole filosofiaa vaan ilosofiaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Kadonneen tiaran arvoitus. Trapetsitaiteilija Belinda on kadottanut onnea tuottavan otsakoristeensa. / Postimerkin arvoitus. Postimerkkien keräilijä herra Possula on hankkinut kokoelmaansa kauniin perhospostimerkin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Melkein mestari
6-vuotias Sara tietää käsittämättömän paljon dinosauruksista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:02
Anton Siilinen ratkaisee
Salaperäinen vandaali. Koulun upouusi esterata osoittautuu lahoksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:18
Syrhämä
Käärmekivi. Kulkukauppias Puksu on saanut haltuunsa sairauksia parantavan käärmekiven. Onnistuvatko Alpo, Paavo ja Outi hankkimaan sen Syrhämän hyville - vai saako vikkelänäppinen Mäkärä vietyä kiven? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Bogstadin kartano Oslossa on peräisin 1700-luvun lopulta, ja se avattiin ulkomuseoksi vuonna 1955. Talossa on asunut muun muassa Norjan ensimmäinen pääministeri Peder Anker lähes 200 vuotta sitten. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 19, 7/48. Paholaisen otteessa. Finin katoaminen uutisoidaan paikallislehdessä. Comfort pelkää, että Fin ei saa koskaan tietää tulevasta perheenlisäyksestä. Luke saa varoituksen pysyä loitolla Katesta. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 15.5.2017. Vieraina Harry Styles, Aaron Taylor-Johnson. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Danne ja Bleckan
5/10. Nuoret miehet Danne ja Bleckan kasvoivat risaisissa oloissa yhteiskunnan normien ulkopuolella. He perustavat Tukholmaan tatuointistudion. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kummeli (7)
Kausi 4. 8/8. Pikaraportti Mauno Ahonen veturihalli, Esko Mörkö, Aas Weckström, Juhlijat Heikki ja Olli, Martti Mielikäinen, Paras A-ryhmä ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Kukkaron herraksi
Kausi 1, 1/8. Yksinhuoltajaisä Peterin tulot eivät riitä elämiseen. Kaikesta tingitään, mutta mikään ei auta. On syytä kutsua asiantuntijat apuun! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:57
Kukkaron herraksi
Kausi 1, 2/8. Lauran palkka on käytetty jo hyvissä ajoin ennen palkkapäivää, eikä Lauralla ole tarkkaa käsitystä siitä, mihin rahat hupenevat. Asiantuntijat apuun! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Aamujumpan aakkoset
7/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Kunnon hidas venyttely on aina tarpeen. Peter ja Julie näyttävät, miten voi jumpata kahdestaan, ja lopuksi Behruz neuvoo hyviä vatsaliikkeitä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
9/10. Maria on elänyt yhdessä Clara-papukaijansa kanssa 36 vuotta, mutta nyt on Clara sairastunut ja vaivan syytä on vaikeaa saada selville. Entä mikä vaivaa eläinpuiston poronvasoja, jotka kuolevat? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Tanskalainen maajussi
6/10. Kasvimaalta löytyy jo syötävää, kuten parsaa ja lehtikaalia. Uuden talon uunia muurataan, ja pikku Alma auttaa karitsojen hoidossa. Frank käy viljansiemenen tuottajan luona, koska haluaa viljellä uusia lajikkeita. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
2/10. Kauneudestaan kuuluisa Amalfin rannikko Italiassa insiroi Rachelia kokkaamaan panzanella-salaattia, kotitekoista focaccia-leipää ja nopeasti valmistuvaa kesäkurpitsapastaa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:40
Maailman nopein mies
Kausi 2, 2/4. Guy Martin ottaa osaa perinteikkääseen vuoristossa järjestettävään moottoripyöräkisaan. Erikoisvalmisteinen pyörä on viritetty poikkeusolosuhteita varten, mutta miten kestää kuskin fysiikka? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Au pairit Australiassa
Biletystä ja suhdesopimuksia. Juho pääsee radalle. Henriettan suhde syvenee. Isabella tutustuu maalaistilaan. Susa tekee sopimuksen muslimipojan kanssa ja tuntee löytäneensä paikkansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Uusi päivä
Osa 369: Hyvä äitipuoli. Roni kiristää Marikan hermoja, mutta tämä on päättänyt onnistua äitipuolena. Elina huolestuu Niklaksen salaisesta operaatiosta. Vilma pohtii tulevaisuuttaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Ali Show: Tuija Pehkonen
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu Tuija Pehkonen. Pehkonen tunnetaan radiotoimittajana, juontajana ja lifestyle-bloggaajana. Televisiossa häntä on nähty muun muassa ohjelmissa Tuija Tähtien Kanssa ja Suomen ihanimmat häät. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Hertan maailma, Simo, Lintumiehet, Rikke, Numeroarkku sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Kalevan kisat
Ensimmäinen kilpailupäivä. Seinäjoki. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD

Kello 21:00

21:00
Uimahyppyjen MM
Kooste päivän kilpailuista. Budapest, Unkari. Selostus Satu Pirhonen. HD
21:35
Jalkapallon naisten EM: GER - ITA
Saksa - Italia. Tilburg, Alankomaat. Selostus Lauri Kottonen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
23:45
Parayleisurheilun MM
Ohjelmassa mm. miesten T34-luokan 200 m ja miesten T51-luokan 100 m kelauksen finaalit. Lontoo, Iso-Britannia. Selostus Tuomas Törrönen. HD

Kello 24:00

00:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 16.5.2017. Vieraina Ice Cube, Jason Derulo, Harry Styles. HD Äänitekstitys: suomi.
00:40
Ali Show: Tuija Pehkonen
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu Tuija Pehkonen. Pehkonen tunnetaan radiotoimittajana, juontajana ja lifestyle-bloggaajana. Televisiossa häntä on nähty muun muassa ohjelmissa Tuija Tähtien Kanssa ja Suomen ihanimmat häät. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:10
Satisfaction (K16)
Kausi 2, 6/10. Neuvotteluja. Miten Neilin ja Gracen avoin liitto toimii? Pystyvätkö he sivuuttamaan mustasukkaisuuden tunteet? Simon etsii käsiinsä isänsä lääkärin. Neilin yrityksen tutkinta lopetetaan. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).
01:51
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna