UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 20.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 20.2.
Onnea, Heli, Heljä, Helinä ja Hely!
06:52
Hyrräpäät
Äänekäs. Hyrräpäät löytävät radion ja äänekkäästi kuorsaavan rouvan. Leikkiautoonkin mahtuu paljon melua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Mitä ihmettä?
Äärettömyys. Mitä on äärettömyys? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Eteenpäin Enni
Hei hei, Helsinki! On Ennin viimeinen kesäloma ennen ensimmäisen luokan aloittamista. Ohjelman avausjaksossa Enni ja äiti suunnittelevat matkaa läpi Suomen ja tutustuvat samalla kotikaupunkiinsa Helsinkiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:21
Samu ja Salla
Rakastan punaisia kiiltonahkakenkiä. Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Kasper ja Liisa
Herkkuja. Liisan mummi ja ukki ovat tulossa kylään. Liisa ja Viktoria lupaavat hoitaa Lilaa sillä aikaa, kun äiti ottaa pienet torkut. Pahaksi onneksi Kasper syö vahingossa mummille ja ukille varatun piiraan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Satuja Soitosta
Huuliharppu. Näkki nappaa kylän aamusoittaja Virkun harpun. Soittimen vapauttamiseksi tarvitaan Laulajan sanoja, Veljesten säestystä ja lumottuja kanteleita, joilla lapsisoittajat Varpuset osaavat tehdä kolme taikaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Niksi-Nella
Voi, mitä roskaa! Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:02
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:03
Late Lammas
Hurahtanut maajussi. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Lohikäärmeratsastajat
Loppuun palanut. Limalotjan armoton rääkki on näännyttänyt Koukkuhampaan. Apua uupuneelle löytyisi kaukaiselta Tulimatojen saarelta, mutta ehditäänkö sinne ajoissa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:33
Unna Junná
Anna laulaa hämähäkistä. Binnabannaan ajokkaat. Animaatiopajassa: Ina ja Staalo. Elli-Dåmnn ja Siiri laulavat hiiriperheestä. Hiirulainen näkee. HD
08:50
Holby Cityn sairaala
Toipumisen tie. Haastava tapaus panee Rafin kirurgin taidot koetukselle. Pystyykö hän jälleen luottamaan itseensä? Väärinkäsitys saa Domin epäilemään Kylen uskollisuutta. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
09:50
Kadonneet pojat
Kausi 3, 1/13. Uusi poika. Luke aloittaa koulun, Bremin high'n, jossa tapahtuu outoja asioita. Mihin rehtori katosi, ja miksei kukaan tunnu muistavan tämän olemassaoloa, paria teiniä lukuun ottamatta? Mitä on tekeillä? HD K7 (ahdistus).
10:15
Kadonneet pojat
Kausi 3, 2/13. Missä kaikki ovat? Bremin on äkkiä autio ja tyhjä, jäljellä ovat vain Luke, Nicco, Heath ja Jesse. Porukkaa ahdistaa ja tunne vain syvenee, kun nuoret huomaavat että oman elämän jäljet ovat myös kadonneet. HD K7 (ahdistus).
10:41
Kadonneet pojat
Kausi 3, 3/13. Emme ole yksin. Neljä säikkyä nuorta vaeltaa joelle hakemaan juomavettä ja etsimään suojaa. He löytävät muutakin: joku majailee jo rannalla itse kyhätyssä majassa. Äkkiä Jesse alkaa voida huonosti.. HD K7 (ahdistus).
11:08
Kadonneet pojat
Kausi 3, 4/13. Taikakeinoja. Jesse löytyy Benin lymypaikasta hyvissä voimissa. Ben kertoo tekemistään havainnoista: ovatko he tosiaan joutuneet rinnakkaistodellisuuteen? Entä kuinka sieltä palataan omaan maailmaan? HD K7 (ahdistus).
11:33
Kadonneet pojat
Kausi 3, 5/13. Bates pelastaa. Breminin koulubussi on tullut paikalle kuin tilauksesta ja nuoret palaavat takaisin kouluun, missä Bates ottaa ohjakset. Hänellä on kuulemma idea, mutta jotain outoa tapahtuu koko ajan. HD K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Kadonneet pojat
Kausi 3, 6/13. Kotona taas? Porukka on pelastunut rinnakkaistodellisuudesta ja elämä hymyilee taas. Ei kuitenkaan ihan kaikille, sillä Niccon elämä on sekaisin. Tosin tämä on pientä sen rinnalla mitä tuleman pitää. HD K7 (ahdistus).
12:25
Kadonneet pojat
Kausi 3, 7/13. Pulmia Benistä. Taika on oikea ja se palauttaa porukan takaisin omaan maailmaansa. Lisäksi moni heistä on saanut uuden hämmentävän kyvyn, josta voi olla hyötyä. Kaikki on siis hyvin taas, vai onko? HD K7 (ahdistus).
12:50
Kadonneet pojat
Kausi 3, 8/13. Kahden maailman välissä. Toisiaan inhoavat Benit yrittävät tehdä toisensa tyhjäksi ja melkein onnistuvatkin siinä. Onneksi kadonneiden porukka ei jätä kaveria pulaan. Pian heitä kohtaa outo ilmiö. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
13:16
Kadonneet pojat
Kausi 3, 9/13. Totuustaika. Yksi Ben on kivettynyt patsaaksi. Saadakseen selville kumpi Beneistä on oikea, porukka tekee totuustaian, mutta jotain menee mönkään ja seuraukset ovat sen mukaiset. HD K7 (ahdistus).
13:43
Kadonneet pojat
Kausi 3, 10/13. Salamatkustajat. Toisesta ulottuvuudesta salamatkustajina tulleet otukset kylvävät kaaosta ympärilleen, ja syyttömät saavat lokaa niskaan. Mitä ne oikein ovat, ja miten ne voi pysäyttää? HD K7 (ahdistus).
14:09
Kadonneet pojat
Kausi 3, 11/13. Atridaxit hukassa. Nyt on tukalat paikat: Luke on jumissa poliisiasemalla, ja joku on vohkinut reput, joissa on vaarallisia otuksia toisesta ulottuvuudesta. Porukka pelkää pahinta. HD K7 (ahdistus).
14:35
Kadonneet pojat
Kausi 3, 12/13. Katastrofin ainekset. Pahis-Ben on siis herännyt ja alkanut panna tuulemaan. Ainut tapa pelastaa tilanne on turvautua taas taikakeinoihin, mutta minkäs teet kun Nicco on hukannut talismaaninsa. HD K7 (ahdistus).
15:02
Kadonneet pojat
Kausi 3, 13/13. Taistelu Breministä. Taivaalla loistaa kaksi kuuta, vastassa on Atridaxeja ja Megademoni. Bremininin ja koko maailman tulevaisuus on Luken, Heathin, Niccon ja Jessen varassa. Onko tämä kaiken loppu? HD K7 (ahdistus).
15:30
Lumilautailun Air + Style
Los Angeles, Yhdysvallat. Selostus Sami Saarenpää. HD
16:00
Uusi Päivä
Jakso 624: Viekkaudella ja vääryydellä. Iris toimii riidankylväjänä. Otso alkaa epäillä Azadia. Lauri päättää paljastaa tunteensa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:29
Uusi Päivä
Jakso 625: Luopumisia. Lauri kohtaa Elinan ja joutuu tositoimiin aikeissaan tunnustaa tälle tunteensa. Tuija päätyy ratkomaan Bongolavan keskinäisiä suhteita. Reino kipuilee oikean ja väärän valinnan välillä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Kikattava Kakkiainen, Nalle, Pasin ja Kielon valtakunta, Herää pahvi ja Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Toipumisen tie. Haastava tapaus panee Rafin kirurgin taidot koetukselle. Pystyykö hän jälleen luottamaan itseensä? Väärinkäsitys saa Domin epäilemään Kylen uskollisuutta. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Pasila 2.5 - The Spin-Off
35/40. Koirakuiskaaja Pöysti. Kun kuuluisa eläintenkouluttaja murhataan, Pöysti ajautuu tahtomattaan huolehtimaan tämän Fanny-koirasta, samalla kun muut poliisit etsivät murhaajaa Suomen agilitypiireissä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:30
Märät säpikkäät
Kausi 2. 5/10. Kuolemansynti: Nainen kännissä. Leena Sarvi yrittää opettaa kännisille tytöille käytöstapoja, ja Roman Schatzilta pummitaan rahaa olueen. Nyt juodaan kuin miehet, tasa-arvon nimissä! (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus, päihteet).
20:00
Uusi Päivä
Jakso 626: Uusia avauksia. Krista päätyy ojasta allikkoon. Iris ui Tomin suosioon. Asko ja Minna tekevät aikamatkan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Kimmo (7)
Kausi 3, 15/16. Nissinen! Kampanjaväki tekee vaalimainoksia. He saavat apua Ramilta, joka pestaa itsensä kuvaajaksi. Mainosten ohjaajana häärii yllätysnimi. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Game of Thrones (16)
Kausi 6, 7/10. Murtunut mies. Jon ja Sansa kartuttavat joukkojaan. Jaime saapuu Vuolasvirtaan. Olenna Tyrell suunnittelee lähtevänsä Kuninkaansatamasta. Yara valaa Theoniin uutta uskoa. T: HBO. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Bates Motel (16)
Kausi 3, 5/10. Diili. Norma huomaa olevansa kerrankin niskan päällä, ainakin hetkellisesti, mutta miten edetä asiassa? Onko Dylanin kuulemalla salaisuudella seurauksia? Calebille tehdään yllättävä tarjous. HD K12 (ahdistus).
22:45
Mr. Robot (16)
5/10. Mr Robotin iskujoukko on valmiina, mutta Elliotin osaksi koituva tehtävä osoittautuu vaaralliseksi. Angela tekee päätöksiä. Darlene on valmis tarttumaan Mr. Robotin tarjoukseen, mutta juttu mutkistuu yllättävästi. (U) HD K12 (päihteet).
23:30
Niilin seikkailija
1/4. Valokuvaaja-seikkailija Levision Wood on ollut lapsesta saakka kiinnostunut Niilistä, maailman pisimmästä joesta. Aikuisena hän päättää vihdoin toteuttaa haaveensa ja kävellä Niilin päästä päähän. HD

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna