UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 27.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Päätöksen edessä. Barbaran valtuuttamana holhoojana Werner kieltää Patrizian leikkauksen. Leonard on äärettömän huolissaan syntymättömien kaksosten henkiinjäämisestä. Lasten oikea isä Friedrich saa Wernerin vakuutettua leikkauksen välttämättömyydestä. Pettynyt Coco antaa Goranin kuulla kunniansa. Mies haluaa tehdä kaikkensa saadakseen Cocon ja pyytää Sabrinaa laatimaan puolestaan täydellisen rakkauskirjeen anteeksipyyntöineen. Hildegardin hämmästykseksi Alfons mielen täyttää vain ja ainoastaan pienoisrautatieharrastus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Peiteoperaatio. Walkerin suojatti Joey Prado alkaa poliisiksi ja joutuu heti mukaan peiteoperaatioon, jossa hän kohtaa lain toiselle puolelle ajautuneen vanhan ystävänsä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
15:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Marcello ja Anna. Pastaa ja pizzaa rakastava italiaano Marcello on kahden seurusteluvuoden aikana vaihtanut kauluspaidat huppareihin piilottaaksen kertyneen ylipainon. Anna kaipaa alkuaikojen romanttista ja siististi pukeutuvaa hurmuriaan takaisin ja ottaa tiukan otteen valmennukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Viidakon tähtöset
Luksustehtävässä pistetään majapaikat vaihtoon. Kumpi joukkue pääsee puhtaisiin lakanoihin ja miten palkintopotti jakautuu toisessa rahatehtävässä? Kyyneleitä virtaa kun Sara Sieppi joutuu kohtaamaan pahimman painajaisensa. K7 (ahdistus, seksi).
17:00
Lemmen viemää
Uusi pääportieeri. Onko pahempaa kuin loukatun naisen kosto? Leonard tekee selväksi, että hänen ja Nataschan suhde on loppu, sillä hän rakastaa Paulinea, mutta Nataschapa ei niele tappiotaan ihan helposti, vaikka siltä näyttää. Goranin mitta täyttyy esimiesten syytösten edessä. Miljoonansa ansiosta hänellä on varaa irtisanoutua työstään, mutta muille hän väittää pelaavansa pokeria ammattimaisesti. Cocon kauhistukseksi hotellin pääportieeriksi tulee Tobias Blume, joka jo matkalla pääsee toimimaan Nataschan sankarina. Tulipalo uhkaa Alfonsin harrastusta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Anttu Tuisku Blaablaa ( En kuule sanaakaan)

Kello 18:00

18:00
Ruotsin huonoimmat kuskit
Tie pystyssä. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Tällä kertaa harjoitellaan äkillistä väistämistä ja maastoajoa. Lisäksi nähdään, miten käy, kun auto lähtee rattia käännettäessä yllättävään suuntaan.Ruotsalaisessa realitysarjassa pelti ruttaantuu ja hermot ovat koetuksella.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Lisan häät. - 6. tuotantokausi. K7
19:30
Luovat hullut
Harjoittelija. Toimistolle tulee työharjoitteluun tärkeän asiakkaan tytär, joka hankalaa käytöstä Sydneyn on vaikea sietää. Lauren on taas aloittanut seksisuhteen Zachin kanssa mutta kaipaa oikeaa suhdetta ja tajuaa, että Zach on hänelle vain huono tapa. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Bozeman-reaktio. Leonardin ja Sheldonin kotiin murtautuneet konnat ovat vieneet mukanaan kaksikon elektroniikan. Ainoa lohtu on se, etteivät sarjakuvalehdet sentään ole kelvanneet rosvoille. Turvattomaksi olonsa kokeva Sheldon ottaa tilanteen harvinaisen raskaasti ja suunnittelee asuntoon monimutkaisen hälytysjärjestelmän. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Iso ja ylpeä siitä. Sattumusten sarja pakottaa Homerin pohtimaan ruokailutottumuksiaan jälleen kerran. Laihduttamisen sijaan - ja Margen epätoivoksi - hän kuitenkin innostuu "iso on kaunista" -ajattelusta tonnikeijuryhmän karismaattisen johtajan ansiosta. Vierailevina ääninä Pharrell Williams ja "The Cleveland Show'sta" tuttu Kevin Michael Richardson! Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin
Ohjaaja: Michael Apted, Britannia/USA 2010, 115´. Pääosissa: Georgie Henley, Skandar Keynes, Will Poulter, Ben Barnes, Liam Neeson, Simon Pegg. Narnian tarinoiden kolmannessa osassa on kulunut vuosi Prinssi Kaspianin tapahtumista, ja Lucy ja Edmund asuvat serkkunsa Eustace Ruikun luona. Kun Lucyn makuuhuoneen seinällä roikkuvasta, merellä seilaavaa laivaa esittävästä taulusta alkaa vuotaa vettä, kolmikko siirtyy Narniaan ja päätyy yhteen sen meristä. K12

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 49 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Madventures
Osa 2/10: Ex-CCCP. Matka ruostuneen rautaesiripun takaiselle radioaktiiviselle vyöhykkeelle! Maailman mittavin ja myyttisin junarata vie Madventuresin kuolemattoman miehen ja maailman hämyimmän urheilulajin luo. - K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
C.S.I. (K16)
Viinissä on totuus. C.S.I. New Yorkista tuttu Mac Taylor (Gary Sinise) tulee Las Vegasiin yllättämään naisystävänsä Christinen. Tilanne muuttuu vakavaksi, kun Christineen ei saada yhteyttä. K16 (väkivalta, ahdistus).
00:55
Luovat hullut
Harjoittelija. Toimistolle tulee työharjoitteluun tärkeän asiakkaan tytär, joka hankalaa käytöstä Sydneyn on vaikea sietää. Lauren on taas aloittanut seksisuhteen Zachin kanssa mutta kaipaa oikeaa suhdetta ja tajuaa, että Zach on hänelle vain huono tapa. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Rysän päällä
Kämppistä kosiskelemassa. Kelsey Hart saa tietää miehensä käyvän vieraissa, ja toinen nainen löytyy yllättävän läheltä. Amy Nelson usuttaa Rysän päällä -tiimin poikaystävänsä perään. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:20
Voittostudio
03:00
Astral TV