UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 27.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Uusia hotellinomistajia. Kaikkien himoitsema sopimuspaperi on nyt Wernerin hallussa. Hetken hän leikkii ajatuksella, että antaisi sen Paulinelle, mutta päätyykin kiristämään Friedrichiltä viidenneksen hotellin osakkeista sopimusta vastaan. Friedrich suostuu ja on jo polttamassa paperia, kun Charlotte keskeyttää hänet. Paulinen ja Cocon unelma omasta hotellista on jo lähempänä toteutumistaan, ja he pyytävät Tinan mukaan hankkeeseen. Mutta miksi Pauline epäröi? Natascha huomaa miesten todellakin avioituvan keskenään, jotta Michaelin ei tarvitsisi todistaa Andréta vastaan. Taktiikkaa on siis muutettava. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Härkää sarvista. Kertaalleen jo tuomitulle rikollispomolle Victor DeMarcolle myönnetään uusi oikeudenkäynti, eikä häikäilemätön konna aio jättää mitään sattuman varaan. Uusi "todistaja" uhkaa kaataa syytteet, ja DeMarcoa vastaan todistaneet henkilöt tapetaan yksi toisensa jälkeen. Walker, Trivette ja kumppanit ryhtyvät suojelemaan viimeistä todistajaa, rodeoratsastaja Dalton Reediä, joka sattuu olemaan Alexin entinen heila. Ongelmana vain on, ettei mies itse halua suojelua. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta).
14:55
Masterchef USA
Comeback. Kahdeksan edellistä putoajaa palaavat Masterchef-keittiöön taistelemaan yhdestä paluupaikasta. Kukin valitsee yhden aineksen, ja parhaiten hämmentävän aineosavalikoiman kokanneet ottavat vielä yhteen hedelmätorttukaksintaistelussa. Kokkikilpailu etsii USA:n parasta kotikokkia haastamalla lahjakkaat kokelaat erilaisiin kulinaarisiin huippusuorituksiin.
15:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Top Chef: Mestarit
Jumalten ruokaa. Kokkien makuaistit pannaan testiin salamatehtävässä, jossa heidän tulee maistaa kastiketta ja nimetä siihen käytettyjä aineksia. Karsintatehtävässä kukin kokki loihtii ruoan kreikkalaiselle jumalalle ja tarjoilee sen maisteluannoksina viidellekymmenelle ruokailijalle. Lopuksi yksi kokeista joutuu pakkaamaan veitsensä.
17:00
Lemmen viemää
Sulhaspari. Viime hetken epäilyt saavat yliotteen Michael-sulhasesta. Sitten vielä Natascha yrittää estää Andréta ja Michaelia avioitumasta, mutta Werner tulee avuksi, sillä myös pormestarilla on oikeus vihkiä. Friedrich on vaikean valinnan edessä. Hän ei halua menettää Charlottea, joten hän luovuttaa sopimuspaperin rakkaalleen. Siitäkin huolimatta, että hän on varma tulevasta perikadostaan, jos sopimus paljastetaan Paulinelle. Hildegard tuskin tunnistaa muodonmuutoksen kokenutta miestään. Madgalena on järjestänyt stylistin avustuksella perusteellisen tyylinvaihdon Alfonsille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Marcello ja Anna. Pastaa ja pizzaa rakastava italiaano Marcello on kahden seurusteluvuoden aikana vaihtanut kauluspaidat huppareihin piilottaaksen kertyneen ylipainon. Anna kaipaa alkuaikojen romanttista ja siististi pukeutuvaa hurmuriaan takaisin ja ottaa tiukan otteen valmennukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Poliisikoira. Simpsonien koirasta kehkeytyy taitava poliisikoira. Vierailijoina tässä jaksossa muun muassa Rudy Giuliani sekä Stephen Hawking. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Ensisilmäyksellä
Neljä rouvaa ja litsari. Marshall pääsee antamaan Barneylle litsarivedon neljännen litsarin. Odotettavissa ei kuitenkaan ole tavallinen läimäys, kuten Barney saa kuulla. Marshall kertoo käyneensä peräti kolmen kovasti Robinia, Lilyä ja Tediä muistuttavan litsarimestarin opissa ennen kuin läväyttää uhrinsa posken punaiseksi. Vierailijana Boyz II Men. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Rillit huurussa
Ammatillinen uudelleenkalibrointi. Sheldon on lomalla ja se tietenkin ahdistaa. Leonard yrittää tukea Pennyä, joka on jättänyt tarjoilijanpestinsä. Amy saa ei-toivottua huomiota omituiselta työkaverilta. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Koira, joka petti. Hylkiöksi joutunut Pukin pikku apuri rupeaa ansaitsemaan isoja rahoja, ja sen vanha omistaja vaatii sitä takaisin omakseen. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Gulliverin matkat
Jonathan Swiftin klassikkoromaaniin pohjautuva satiirinen fantasia Lemuel Gulliverista (Jack Black), joka työskentelee The Timesin postinjakelijana. Hän pestautuu matkailutoimitukseen, ja saa ensimmäiseksi tehtäväkseen mennä Bermudalle jutuntekoon. Gulliver joutuu myrskyyn ja haaksirikkoutuu - aamulla hän herää rannalla, jossa Lilliputtien armeija on sitonut hänet rantahietikkoon...! Ohjaaja: Rob Letterman, USA 2010, 95´. Pääosissa: Jack Black, Amanda Peet, Billy Connolly, Catherine Tate, Chris Dowd, Emily Blunt. K7

Arviot: IMDb 4.9 ∙ Rotten Tomatoes 21 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:40
Rysän päällä
Kosiokelmi. Nicole Mallory kuvitteli, että yhteenmuutto lähentäisi parisuhdetta, mutta toisin kävi. Poikaystävä viilettää illat omilla teillään eikä halua kertoa tekemisistään. Tutkinta paljastaa, että mies hakeutuu toistuvasti Nicolen parhaan kaverin seuraan. Sharon Waites jätti entisen elämänsä taakseen ja muutti Dallasiin armaansa perässä. Mies on puhunut Sharonille kihloista, mutta sormusta ei lupauksista huolimatta kuulu. Etsivät havaitsevat, että Sharonin sormus päätyy koristamaan toisen naisen kättä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:30
Ensisilmäyksellä
Neljä rouvaa ja litsari. Marshall pääsee antamaan Barneylle litsarivedon neljännen litsarin. Odotettavissa ei kuitenkaan ole tavallinen läimäys, kuten Barney saa kuulla. Marshall kertoo käyneensä peräti kolmen kovasti Robinia, Lilyä ja Tediä muistuttavan litsarimestarin opissa ennen kuin läväyttää uhrinsa posken punaiseksi. Vierailijana Boyz II Men. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Scorpion
Torjuntaa ja riskinottoa. Walter ja Toby katselevat kaihoisasti Scorpionin naisedustajia ja yrittävät saada ajatuksensa toisaalle keskittymällä mihin tahansa muuhun. Ralph pääsee viettämään aikaa isänsä kanssa, mutta yhteistä puhuttavaa on vaikea löytää. Walter toimii sillanrakentajana omista tunnekuohuistaan huolimatta. Paigea esittävä Katharine McPhee osallistui vuoden 2006 American Idoliin, ja tässä jaksossa saamme kuulla hänen lauluaan. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:50
Eurojackpot ja Jokeri
00:55
Voittostudio