UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 24.7.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Ikävä rehtoria. Koulu joutuu tuuliajolle, kun Bartin koira aiheuttaa rehtorin erottamisen. K7
11:30
Simpsonit
Poika joka tiesi liikaa. Koulupinnari Bartin omatunto venyy ja venyy, vaikka hän tietää oletetun hirvittävän rikoksen tapahtumien kulun. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Lady Bouvierin rakastaja. Homerin isä syöksyy epätoivon kuiluun, sillä hänen rakastettunsa on kiinnostuneempi rikkaasta herra Burnsista. K7
12:30
Simpsonit
Onnistuneen avioliiton salaisuudet. Marge ei oikein pidä siitä, että Homer levittelee intiimejä perhesalaisuuksia avioliittokursseillaan. K7
13:00
Simpsonit
Kuka ampui johtajan? Osa 2/2. Lisa on valmis auttamaan poliisia Burnsin murhaajan kiinnisaamisessa. Jäljet ikävä kyllä johtavat jonnekin lähistölle. K7
13:30
Simpsonit
Lapsitähti. Hollywoodilainen filmiryhmä saapuu Springfieldiin, ja roolin saaminen kangastelee useimpien unelmissa. K7
14:01
Putous
Finaalilähetys. Näyttelijät Riku Nieminen, Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Joonas Nordman, Jenni Kokander ja Ville Tiihonen pistävät itsensä likoon - kuten myös juontaja Heikki Paasonen.
15:25
Exiä rannalla remix: Bittersweet
15:30
Lainvalvojat
7. Seitsemännessä jaksossa koirapartio lähtee vauhdilla tapahtumapaikalle, jossa on miestä puukotettu ja humaltuneet nuoret häiritsevät poliisien työtä. Vanhempi rikoskonstaapeli Crista Granroth puolestaan tutkii ampumatapausta, jonka tekijöitä ei ole tiedossa.. Aamuyön viimeisillä tunneilla Ylikonstaapeli Seppo Skogberg ja Vanhempi konstaapeli Teemu Koskela saavat ilmoituksen epäillystä asuntomurrosta Ullanlinnassa. K7 (ahdistus).
16:00
Lainvalvojat
4. Tällä viikolla ylikonstaapeli Seppo Skogberg ja vanhempi konstaapeli Teemu Koskela selvittelevät tilannetta ja johtavat liikennettä kolaripaikalla. Edellisviikon tapaan heitä työllistävät jälleen myös joukkotappelut, tällä kertaa Suomessa asuvien kiinalaisten välillä. Vanhemmat rikoskonstaapelit Riku Kytölä ja Mikael Vairio puolestaan saavat hälytyksen Elielin aukiolla tapahtuneesta tilanteesta, jossa kaksi nuorta miestä on pahoinpidellyt bussikuskin. K7 (väkivalta, ahdistus).
16:31
Löytäjät
Hyväntekeväisyyskohde - Nicehearts. Kausi 2, 7/10.Erikoisjakso. Tyttöjen tila on tärkeä kohtaamispaikka Vantaan nuorille naisille. Sisustus ei vain toimi, mutta onneksi on Löytäjät! Tea-Mariia ja Uolevi pyytävät laulaja Diandran mukaan pohtimaan, mitä Tyttöjen tilaan tarvitaan. Hyväntekeväisyyden hengessä tila muuttuu aivan uudenlaiseksi. Musa soi ja keppihevoset laukkaavat, mutta kumpi juontaja mahtaa voittaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Carrien päiväkirjat
Tapahtumarikas ilta. Kaikki odottavat koulun päättäjäisiä sekavin tuntein. Carrien ja Sebastianin pitää tehdä isoja päätöksiä. Waltia ahdistaa, mutta ystävykset ovat luvanneet mennä päättäjäisiin yhdessä. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Tuulitunneli
Mikä on turhaa ja mikä tärkeää tietoa? Sen kertovat Tuulitunnelin panelistit Niko Saarinen, Maisa Torppa, Marianne Kallio, Elina Tervo, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen juontaja Aki Linnanahteen johdolla.
19:00
Bear Grylls - Selviytyjien saari
Naiset: aina nälkä. Kausi 2, 6/13. Nälkää näkevät ja nestehukasta kärsivät naiset lähtevät etsimään vettä, mutta löytävätkin sikoja. Brittiläinen realitysarja testaa tavallisten ihmisten selviytymistaitoja tropiikissa.
20:00
Ruotsin surkein kuski
Talviajon haasteet. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Tällä kertaa liukastellaan esteradan mutkissa. Lisäksi kuskit joutuvat ostoskeskuksen pysäköintipaikan jouluruuhkaan. Ruotsalaisessa realitysarjassa pelti ruttaantuu ja hermot ovat koetuksella.

Kello 21:00

21:00
Spesialisti (K16)
John Shirleyn kirjoista innoituksensa saanut toimintajännäri eläkkeellä olevasta CIA:n pommiasiantuntijasta, joka auttaa miamilaista kaunotarta kostamaan vanhempiensa murhan. Ohjaaja: Luis Llosa, USA 1994. (105') Pääosissa: Sylvester Stallone, Sharon Stone, James Woods, Rod Steiger, Eric Roberts. K16

Arviot: IMDb 5.4 ∙ Rotten Tomatoes 4 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Grimm (K16)
Susi lampaan vaatteissa. Kausi 4, 5/22. Varakas nainen epäilee olevansa tulossa hulluksi, kun puhuva susi ahdistelee häntä. Nick epäilee syylliseksi Weseniä. Adalind yrittää paeta vankilastaan. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Supernatural
Tarina pojasta. Kausi 10, 12/23. Veljekset tutkivat outoja katoamistapauksia pikkukaupungissa, Ja Dean joutuu kokemaan asioita, jotka saavat kokeneen metsästäjänkin hämmästymään. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:05
Pahan jäljillä (K16)
Tilinteon hetki. Kausi 3, 15/15. Theo sieppaa Ryanin, eikä hänellä ole aikomustakaan luovuttaa tätä Elizalle. Kun Max ja Lisa lähtevät Theon perään, käykin ilmi, ettei Lisalla ole puhtaat jauhot pussissaan. Amerikkalainen rikossarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Miljoonapotti