UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 28.7.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Erään rakkaustarinan loppu. Goran raivostuu Cocon tunnustuksesta ja syyttää häntä valehtelusta ja pettämisestä. Hän vajoaa itsesääliin, ja Tina luulee hänen haluavan päättää päivänsä. Michael ei halua puuttua heidän väleihinsä, mutta ilahtuu, kun saa Cocon syliinsä. Charlotten mielestä Natascha päättää suhteensa Wernerin kanssa aivan liian teatraalisesti. Wernerin riemuksi Charlotte lohduttaa häntä ja saa oman suhteensa Friedrichin kanssa rakoilemaan. Sabrina selviytyy loistavasti ensimmäisestä Nilsiltä saamastaan tehtävästä, vaikka se tuleekin Nilsille kalliiksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Top Chef: Mestarit
Improvisointia. Salamatehtävässä neljä jäljellä olevaa kokkia toteuttaa reseptin kilpakumppaninsa ruokakirjasta. Vapaan iltapäivän teatteriesitys muuttuu karsintatehtäväksi, jonka ohjenuoraksi kokit saavat yhden värin, tunnetilan ja raaka-aineen. Vierailevina tuomareina nähdään The Groundlings -improvisaatioryhmän näyttelijöitä.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Bestikset
Suukkoja ja muiskuja. Joen ja Louisin firma on vaikeuksissa, kun he menettävät suuren tilauksen pahimmille ja ärsyttävimmille kilpakumppaneilleen. Mikäs nyt eteen? Toisaalla Wyatt rakentaa Alille myymäläkalusteita ja saa palkaksi suukon, jota Joe hieman kummeksuu. Amerikkalaisen komediasarjan pääosassa ovat arkkitehtitoimistoa pyörittävät lapsuudenystävykset Joe ja Louis sekä Louisin poikaystävä Wyatt ja Joen tyttöystävä Ali. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Luovat hullut
Perhe on pahin. Uusi sarja alkaa! Simon Robertsin pyörittämä mainostoimisto on vaarassa menettää tärkeimmän asiakkaansa, McDonaldsin. Tarvitaan rutkasti luovaa hulluutta, jotta firma voisi onnistua. Kaiken lisäksi Simonin ja hänen tyttärensä Sydneyn pitäisi saada Kelly Clarkson esittämään nostalginen mainoslaulu, mutta Clarkson haluaa jotakin aivan muuta. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Perhe 2.0
Anoppi kylässä. Davidin äiti on tulossa kylään, eikä Bryan voi sietää anoppiaan, joka ei noteeraa Bryania mitenkään. Bryan suostuu kuitenkin yhteiselle illalliselle, jossa kerrotaan tulevalle isoäidille vauvasta. Jane tapaa hotellilla itseään huomattavasti nuoremman miehen, ja yhdessä vietetyn yön jälkeen hän alkaa miettiä omaa seksuaalisuuttaan aivan uudella tavalla. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Perhe 2.0
Häähumua. Bryan järjestää Shanialle leikkihäät, mitä Jane pitää vakavana pyhäinhäväistyksenä, ja David ja Rocky turhanpäiväisenä höpsötyksenä. Goldie kohtaa Clintin uudestaan. Shanian häät saavat Davidin pohtimaan uudelleen suhdettaan avioliittoon ja sitoutumiseen. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Nainen vailla menneisyyttä. Tina vahtii haukkana itsetuhoiseksi luulemaansa Gorania. Lopulta hän pääsee lähikontaktiin rakastamansa miehen kanssa. Daniel löytää korvakorun ja aavistaa, että jotain on tapahtunut hänen poissa ollessaan. Pauline tunnustaa kostean illan kolmen miehen kanssa, mutta ei kerro naimisiinmenosta mitään. Pyörätuolissa oleva Patrizia palaa kuntoutuksesta isosiskonsa Barbaran tukemana ja esittää edelleen muistinsa menettänyttä. Hän tarvitsee lastenhoitajaa Milalle, ja Nilsin mielestä Sabrina olisi oikein sopiva. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:05
American Idol
Bileet pystyyn, osa 2/2. Luvassa on lisää bilebiisejä, kun kilpailijat tulkitsevat mm. Brunoa Marsia ja Demi Lovatoa. Vähiten ääniä saanut kilpailija on vaarassa pudota, elleivät tuomarit pelasta häntä. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Enkelinäyttely. Lisa on huolissaan mahdollisesta arkeologisten aarteiden tuhoutumisesta suuren rakennusprojektin alla. K7
19:30
30 Rock
Vaalihuumaa. Kausi 7, 5/13. Vaalitulos saattaa olla Jennan käsissä, ja Jack ja Liz koettavat kumpikin taivuttaa hänet omalle puolelleen. Pete muistelee taianomaista vaali-iltaa vuonna 2008 ja toivoo saman toistuvan. Hulvaton amerikkalainen komediasarja television kulissien takaisesta elämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Duudsonit
Jekkusodat. Duudsonien vanha maatila tuhoutui dynamiittileikeissä ja tilalle on hankittu entistä ehompi. Ennen tupaantuliaisia pitäisi kuitenkin tehdä remontti. Kunnostus lähtee käsistä ja muuttuu jekkusodaksi tabasco-yllätyksien ja itsetehtyjen tulvien kera. Kun Jarppi räjäyttää Jarnon auton, tunteet kuumenevat toden teolla ja ystävyys on vaarassa... - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Uusinta. K12
20:30
Simpsonit
Bobin kosto. Kun Hassu-klovnin entinen kaveri Bob saa selville, että Hassu on pyyhkinyt kaikki nauhat, missä he esiintyvät yhdessä, hän suunnittelee pamauttavansa Hassun taivaan tuuliin. K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Titaanien taistelu
Mytologiaan perustuva seikkailufantasiaelokuva, jossa jumalten ja ihmisten välinen sota on lähellä. Perseus on kasvanut aikuiseksi ihmisten parissa tietämättä, että on oikeasti puolijumala. Hänen isänsä on pääjumala Zeus. Vallanhimoisella Hadesilla on kuitenkin suunnitelmissa tuhota Perseuksen perheen. Ohjaaja: Louis Leterrier, USA 2010. (102') Pääosissa: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Jason Flemyng, Gemma K12

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 28 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
American Horror Story (K16)
Kirvesmurhaaja tulee. Zoe löytää spiritismilaudan ja yrittää ottaa yhteyden Madisoniin. Epäonnekseen hän onnistuu vapauttamaan New Orleansin asukkaita vuonna 1919 pelotelleen, jazzista pitävän kirvesmurhaajan hengen. Sokeutunut Cordelia huomaa saanensa uuden kyvyn. K16 (väkivalta).
23:50
The Strain (K16)
Mestari. Eldritch Palmer kokee karvaita pettymyksiä, muttei lakkaa ponnistelemasta tavoitteidensa eteen. Fetin laaja kokemus kaupungista osoittautuu korvaamattomaksi, kun vastapuoli etsii vampyyrien uutta pesäpaikkaa. Taistelu Mestaria vastaan on kuitenkin vaikea ja siihen tarvitaan jokaista kynnelle kykenevää myös Ephin pientä poikaa. Gus saa tietää karmivan totuuden sieppaajistaan. Ensimmäinen tuotantokausi päättyy. Guillermo del Toron kirjasarjaan perustuva amerikkalainen kauhudraama, jossa ihmiset yrittävät pelastautua vampyyriepidemialta. K16 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:45
30 Rock
Vaalihuumaa. Kausi 7, 5/13. Vaalitulos saattaa olla Jennan käsissä, ja Jack ja Liz koettavat kumpikin taivuttaa hänet omalle puolelleen. Pete muistelee taianomaista vaali-iltaa vuonna 2008 ja toivoo saman toistuvan. Hulvaton amerikkalainen komediasarja television kulissien takaisesta elämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
01:15
The Hero
Käärmeet joukossamme. Kuusi kilpailijaa suuntaa keskelle viidakkoa hylättyyn tykistöpatteriin. Sankaritehtävässä kohotaan korkeuksiin ja yritetään ratkaista arvoitus. Tukikohdassa tunteet roihuavat. Amerikkalainen realitysarja.
02:05
Astral TV