UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 29.1.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Tyrmäystippoja. Pauline ei huoli Leonardia mukaansa Romanian matkalle, joten mies joutuu jäämään hotelliin ypöyksin. Patrizia päättää käyttää tilannetta hyväkseen. Hänen tavoitteensa on vietellä Leonard, jotta hän voisi väittää miestä lapsensa isäksi. Mistä saisi tyrmäystippoja? Nataschan tavoitteena taas on pysyä mahdollisimman nuorekkaana isoäitinä ja hän noudattaa tiukkaa kunto-ohjelmaa. Vielä kun saisi Michaelilta hormonireseptin. Goran tarjoutuu Magdalena Murnaun innokkaaksi henkivartijaksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Sotatanner. Walkerin ystävä Ranger Logan Reno saa surmansa ryöstön yhteydessä, ja hänen pojallaan on vaikeuksia sulattaa tapahtunutta. Ryöstöjä tehdään koko ajan lisää, ja Walker kumppaneineen jahtaa sotilastaustaisia ryöväreitä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Pomo piilossa
Kahvia ja kuokkimista. Autokaistalta kahvia tarjoilevan Dutch Bros. Coffeen toimitusjohtaja Travis Boersma uskoo rentoon työilmapiiriin, jossa korostetaan hauskanpitoa. Hän perusti yrityksen veljensä Danen kanssa ja aikoo vaalia vuonna 2009 menehtyneen veljen perintöä. Letkeän pomon soluttautuminen alkaa El Salvadorista, jossa hän pääsee huhkimaan kahviviljelmällä. Tutuiksi tulevat myös kahvin paahtaminen ja autokaistan luukulla työskentely. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
15:50
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:05
Top Chef
Kouluruokaa. Tällä kertaa kokkien haasteena on valmistaa terveellinen ja monipuolinen koululounas. Vaikeutta lisää erittäin pieni budjetti, jolla pitäisi pärjätä. Tulikokeessa kootaan voileipä, mutta miten se onnistuu tiiviinä parityönä?
17:00
Lemmen viemää
Jymäytetty. Patrizia epäonnistuu tyrmäystippojen annostelussa ja Leonard nukahtaa välittömästi. Aamulla hän saa Patrizian tunnustamaan tekonsa. Michael varmistaa verikokeella, että Leonard on saanut huumetta, ja hän vaatii miestä tekemään rikosilmoituksen. Werner haluaa tehdä Barbaran rahoilla runsaskätisen lahjoituksen Charlotten säätiölle ja laittaa loput rahat talteen. Charlottea epäilyttää rahojen alkuperä. Sabrina löytää vahingossa isänsä testamentin ja uteliaisuus vie voiton. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

18:00
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
18:10
Top Chef
Perhe on paras. Mikrolla on ruuhkaa, kun tulikokeessa matkustetaan Ellis Islandille ja annokset tulee loihtia lautan baarin einespitoisista antimista. Käytettävä aika ei ole etukäteen tiedossa, vaan tulikoe alkaa lautan lähtiessä liikkeelle ja päättyy kun ollaan perillä. Sörsseleiden arvostelussa auttaa vieraileva kokki Dan Barres. Toinen kilpailu käydään Ellis Islandilla, missä toimi aiemmin maahanmuuttokeskus. Kilpailussa pitääkin valmistaa omaan syntyperään perustuva annos. Kilpailijoista on tehty sukuselvitys, ja heidän perheenjäsenensä tulee kertomaan selvityksen tuloksista. Sukulinjojen selvityksien luku on sekä hauskaa että tunnerikasta, ja eräät kilpailijat paljastuvat jopa sukulaisiksi. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Ei me olla apinoita!. Flanders kimpaantuu luomisteoriaa pilkkaavasta näyttelystä museossa ja saa pastori Lovejoyn avulla koko Springfieldin hylkäämään evoluutioteorian, johon Lisa ainoana jaksaa uskoa. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Miehen puolikkaat
Treffit. Jenny houkuttelee ystäviensä kanssa Waldenin pelaamaan räsypokeria. Ilta päättyy muistikatkokseen, mutta onneksi tarjolla on kuvanauhatodiste. Alan on innoissaan Lyndseyn tapaamisesta, mutta päätyykin treffeille toisen naisen kanssa. K7 (seksi).
20:00
Rillit huurussa
Todistuksia tunteista. On rakastavaisten päivä. Raj ja Stuart järjestävät sarjiskauppaan juhlat yksinäisille. Amy armahtaa Sheldonin romantiikalta. Leonard, Penny, Howard ja Bernadette menevät ravintolaan juhlimaan, mutta kaikki ei mene aivan putkeen. Rajille sen sijaan käy ihan mukavasti. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kahden kopla. Makeanhimo johtaa siihen, että Homer löytää itsensä yhdyskuntapalvelusta. Yllättäen hän ystävystyy poliisipäällikön kanssa. Perhe ja opettajat yrittävät puolestaan auttaa peliriippuvaista Bartia pois pahasta tavastaan. Jaksossa ääninäyttelijänä vierailee Jane Kaczmarek, joka tunnetaan lukuista tv-rooleistaan. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Johanna ja Ari-Pekka. Ari-Pekan reissutyö on ollut perustelu Johannan ikäväsyömiselle, joka on kolmentoista vuoden aikana ehtinyt kerryttää 20 kilon lisäpainon Johannan lanteille. Nyt Ari-Pekan on aika korjata aihuttamansa tuhot ja auttaa Johannaa karistamaan liikakilot. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Extant
Uusi aika. Yasumoton aika alkaa käydä vähiin, eikä hän kuuntele Mollyn varoituksia, vaan tekee kaikkensa saadakseen jälkeläisen käsiinsä. Alan Sparks vaimoineen pakenee yhä jälkeläisen kanssa, mutta Alan alkaa epäillä paon olevan turhaa. Molly selostaa Gordonille transsitilansa tapahtumia, ja yrittää lopulta vetäytyä Yasumoton kanssa tekemästään sopimuksesta, mutta Yasumoto kiristää Mollya tämän perheellä. John, joka luulee Ethanin olevan turvassa kotonaan Julien kanssa, pääsee vähitellen perille Yasumoton salaisuudesta. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Lainvalvojat
Kauden kolmannessa jaksossa väkivaltarikosyksikköä työllistävät Roihuvuoressa tapahtunut palo kerrostaloasunnossa sekä ilmoitus aseellisesta ryöstöstä Siwassa. Partio 119:n Huhtela ja Raunio partioivat Helsingin keskustassa ja ilta täyttyy lukuisista tehtävistä aina juoppojen herättelystä laukkuvarkauksiin ja julkijuopotteluun puuttumiseen.
23:25
Lainvalvojat
Tässä jaksossa partio 119:n Huhtela ja Raunio keskittyvät prostituutioon liittyviin tehtäviin Helsingissä. Kenttäjohtopartion Skogberg ja Uusi-Hautamaa joutuvat puuttumaan ikävästi päättyneeseen tappeluun Molly Malone´sin edustalla sekä hoitamaan liikenteen sujumista ja eristämistä tulipalopaikalla ravintola Helmessä.
23:50
Miehen puolikkaat
Treffit. Jenny houkuttelee ystäviensä kanssa Waldenin pelaamaan räsypokeria. Ilta päättyy muistikatkokseen, mutta onneksi tarjolla on kuvanauhatodiste. Alan on innoissaan Lyndseyn tapaamisesta, mutta päätyykin treffeille toisen naisen kanssa. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:20
Viikingit (K16)
Vallanvaihto. Jaarli Borg julistautuu Ragnar Lothbrokin maiden uudeksi hallitsijaksi. Ragnarin perhe on pakosalla vuorilla. Tieto tapahtuneesta tavoittaa Ragnarin Wessexissä. Ragnarin edellinen vaimo Lagertha taivuttelee miestään ajamaan jaarli Borgin joukot pois Ragnarin mailta. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta, mutta myös rakkautta, uskoa ja perheen voimaa. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Supernatural
Jumalan sana. Jumalan sana. Sam ja Dean saavat hälyttävän viestin Keviniltä ja löytävät mahdollisen uuden liittolaisen. Cas yrittää vältellä Naomia ja muita enkeleitä, ja Samin olo heikkenee. Amerikkalainen kauhusarja demoneita metsästävistä veljeksistä. 8. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Revolution (K16)
Punaisen oven takana. Jo kuolleeksi julistettu Aaron herää henkiin ja ihmettelee, kuka ja miksi on halunnut herättää hänet. Cynthia pitää asiaa Jumalan ihmeenä, mutta Aaron tietää asian olevan toisin. Miles ja Willoughbyn seriffi viruvat sotaklaanin vankilassa, jossa vankeja viedään salaperäisen punaisen oven taakse yhdenkään palaamatta. Willoughbyssa Rachel yrittää koota joukkoa, joka lähtisi pelastamaan Milesia klaanin kynsistä, mutta kukaan ei halua lähteä. Charlie seuraa Monroen sieppaajia ja joutuu itsekin vangiksi. Neville suunnittelee patrioottien johtajan murhaa ja saa ylipuhuttua kapinallisia mukaansa. Samaan aikaan roistojen majapaikassa Miles on onnistunut herättämään Titus Andoverin huomion. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:50
Voittostudio