UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 21.7.

09:30
Arena eSports
2017 Paladins Hi-Rez Invitational. Tällä kertaa esitellään Paladinsin huipputurnauksessa käytetyt suosituimmat hahmot, sekä kerrotaan perinteisten urheiluseurojen kiinnostuksesta e-urheiluun. Täysin uudenlainen pelaamisen ja eSportsin makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K12 (väkivalta).
10:05
Scorpion 1. kausi
Tienristeyksessä. Kausi 1, 20/22. Scorpion auttaa kuljettamaan huumekartellia vastaan todistavaa Mayaa oikeuteen rikollisten yrittäessä saada häntä hengiltä. Tehtävä muuttuu entistä vaarallisemmaksi, kun muu saattue rampautuu ja Scorpion joutuu vastaamaan todistajan hengestä ilman apujoukkoja. Maya ei usko, että Scorpion pystyy suojelemaan häntä tappajilta edes oikeudenistuntoon asti, saati sen jälkeen. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus, väkivalta).
10:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:05
Valehtelevat viettelijät
Kauneus on toissijaista. Kausi 5, 20/25. Veriputket aiheuttavat päänvaivaa tytöille. Kun totuus selviää, kaikki mullistuu. Spencer ja Jonny vierailevat taidegalleriassa sulkemisajan jälkeen, ja Emily tapaa Talian miehen. Hanna tekee kaikkensa saadakseen kauneuskilpailun rahapalkinnon. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Viikinkiprinssi. MacGyver auttaa poliisia metsästämään kylmäveristä sarjamurhaajaa, jolla on varsin mielikuvituksellinen tehtävä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Extant 2. kausi
Valtion viholliset. Kausi 2, 7/13. Molly yrittää vakuuttaa Shepherdin siitä, että ihmisten ja hybridien välille tulee järjestää rauhanneuvottelut, mutta Shepherdilla on omat suunnitelmansa. GSC kuulustelee naista, joka on selvinnyt hybridin aiheuttamasta raskaudesta. Uudet humanikot alkavat olla valmiita käynnistettäviksi, mutta Lucylla on kysyttävää asetuksiin liittyvistä yksityiskohdista. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (väkivalta, seksi).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.

Kello 18:00

18:00
Festariagentit
Summer Sound. Konemusiikkifestarit Helsingin Messukeskuksessa haastavat Anskun ja Akiran joraaman tuntitolkulla. Hakusessa on myös kesän nopeimmat aurinkolasit. Akira päättää myös testata henkilöauton kaarreominaisuuksia Messukeskuksen edessä. Gimmat selvittävät myös PLURrin merkityksen. Ohjelma kuvattu kesällä 2015.
18:10
Ninja Warrior
Venice Beachin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 2/22. Kalifornian Venice Beachillä 125 urheilijaa ottaa osaa vaativaan karsintakilpailuun, jossa virheisiin ei ole varaa. Haastavan radan yrittävät selvittää muiden muassa elämäntapavalmentaja, stunt-nainen ja lääkäri. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Ystävänpäivälahjat. Kausi 10, 14/23. Kun Apu hukuttaa vaimonsa ystävänpäivälahjoihin, hän saa muut naapuruston miehet näyttämään tyhjäkätisiltä. Apu pitää panna järjestykseen! - Vierailevat äänet: Jan Hooks ja Elton John. K7

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Egyptin prinssi
Egyptin prinssi. Toiseen Mooseksen kirjaan perustuva, visuaalisesti upea animaatioseikkailu sukeltaa muinaisen Egyptin kiehtovaan maailmaan, missä kahden toisilleen läheisen veljeksen erottaa väistämätön kohtalo. Elokuvassa puhutaan suomea. Ohjaaja: Brenda Chapman, USA 1998. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
23:05
Grimm 5. kausi
Seitsemän ritarin kartta. Kausi 5, 10/22. Monroen saksalaisen sukulaisen kirjalöytö saattaa paljastaa tietoja Nickin esi-isistä. Myös Musta kynsi ryhmä kiinnostuu kirjoista. Sukulainen haluaa toimittaa kirjat Nickille ennen kuin on liian myöhäistä. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Festariagentit
Ilosaarirock. Matka Helsingistä Joensuuhun on jo seikkailu sinänsä ja perillä odottaa yhdet Suomen perinteikkäimmistä festareista. Pertti Kurikan nimipäivät yhtyeen solisti Kari Aalto intoutuu signeeraamaan Akiran kaula-aukon sisään ja haastikset irtovat myös Roope Salmiselta ja Haloo Helsingin Elliltä. Ja Ansku saa varsin herkullisia festariruokia. Ohjelma kuvattu kesällä 2015.
00:15
Viikingit 3. kausi
Vainajat. Kausi 3, 10/10. Rollon kohtalo selviää, ja Björnistä tulee johtaja. Ragnar ryhtyy viimeiseen uskaliaakseen yritykseen Pariisin valloittamiseksi. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Eloonjääneet (K16)
Minä olen kuolema. Kausi 1, 10/13. Clarkella ei ole paljoa aikaa surra menetystään, koska uudenlainen tappava vaara uhkaa selviytyjiä. Finn ja Raven joutuvat kehittelemään epätoivoisen puolustussuunnitelman, joka saa jotkut miettimään, onko historiasta lopultakaan opittu mitään. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K16 (ahdistus).
02:10
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.
03:05
Lemmen viemää
Kielletyt pasteijat. Vaikka Beatrice on jälleen tunnustanut rakkautensa Friedrichiä kohtaan, Friedrich haluaa pitää naiseen etäisyyttä. Hän tahtoo kuitenkin auttaa Beatricea uuteen alkuun, mutta Beatrice on pöyristynyt Friedrichin eleestä. André tarjoilee hotellin aamiaisella Tinan pasteijat, jotka Tina on luvannut Davidille viininmaistelua varten. Hän kieltää Tinaa leipomasta työaikana uusia, mutta Hildegardilla on asiaan eri näkemys. Davidin ystävälliset sanat lämmittävät Tinan sydäntä. Melli on pettynyt, kun Alfons ei usko hänestä olevan hotelliemännäksi. Todistaakseen taitonsa hän päättää ottaa Sonnbichlereiden talouden hoitaakseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.