UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 25.11.

06:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Surevat miehet. Patrizia nauttii onnistumisestaan, sillä välttääkseen riitelyä poikansa kanssa Friedrich peruu Sebastianin irtisanomisen ja antaa Patrizian tavata tytärtään Milaa. Seuraavaksi Patrizia haluaisi vanhan työpaikkansa hotellissa takaisin, mutta Friedrichillä on toisenlainen ehdotus. Sebastian taas haluaa rikkoa Julian ja Niklaksen välejä. Nils hukuttaa suruaan pulloon, mutta onneksi Natascha saa taivuteltua hänet joksikin aikaa Hildegardin hoiviin. Werner ei yritä tukahduttaa pahaa oloaan, vaan hän muistelee lento-onnettomuuteen joutunutta pikkuveljeään haikeudella. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Maailman kauheimmat naapurit
Ystävykset riidoissa. Piru on irti ja ystävyys tiessään Leedsissä, kun naapuri raivostuu perheen nuorelle tyttärelle. Cotswoldsissa naapurisopua koetellaan, kun lintuintoilijan lemmikit pitävät uuden naapurin mukaan liian kovaa ääntä. Englantilainen realityohjelma.
15:00
Farm Kings
Hiihtolomalla. Dan on joutunut raksalta takaisin leipomoon, mikä syö miestä. Tim jää hoitamaan tilaa, kun muu perhe lähtee pienelle laskettelulomalle vuoristoon. Pystyykö Joe rentoutumaan rinteessä vai pakottaako työasiat läppärin ääreen? Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 3/13.
16:00
Killer Karaoke
Paukkutrikoot. Tällä kertaa urheita laulajia kuorrutetaan koiranruoalla ja majoneesilla, laulatetaan paukkuvissa trikoissa ja kylvetetään alligaattorialtaassa. Kuka pysyy parhaiten nuotissa ja lähtee kotimatkalle voittajana? Amerikkalainen viihdesarja.
17:00
Walker, Teksasista
Vihan vallassa. Irlantilaiset nationalistit yrittävät tappaa rauhanneuvottelijan. Yritys epäonnistuu ja yksi heidän jäsenistään joutuu vangituksi. Hänen poikansa keksii juonen hänen vapauttamisekseen. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:01
Simpsonit
Hupaisat Simpson-tarinat. Junassa Simpsonit kohtaavat kulkumiehen, joka osaa tarinaniskennän taidon. Hänen välityksellään saamme kuulla hieman uudessa muodossa kolme vanhaa tarinaa, joissa kaikissa koko perhe on pääosassa. K12 (päihteet).
18:30
Miehen puolikkaat
Kolmen kimppa. Alan ja Lyndsey päättävät piristää suhdettaan toteuttamalla fantasioitaan. Kumpikin on haaveillut kolmen kimpasta, mutta vielä pitäisi löytää se kolmas. K7 (seksi).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Myytinmurtajat
Räjähdyksiä. Adam ja Jamie ottavat selvää, kannattaako voittaakseen television suositussa visailuohjelmassa luottaa vaistoonsa ja pitäytyä alkuperäisessä valinnassaan vai vaihtaa sitä. He myös kokeilevat, kestääkö pieni henkilöauto monen tonnin rakennustarvikkeiden kuljettamisen, ja mikä elokuvien ampumistekniikoista on tehokkain. Tiimitestissä selviää, onko järkevintä heittäytyä maahan, jos käsikranaatti räjähtää vieressä. Lentävätkö sirpaleet ylöspäin kuten luullaan? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
20:00
Mutsi
Musta aukko. Roscoe ilmoittaa Christyn kauhuksi, että asuisi mieluummin isänsä luona. Christy päättää itsenäistyä, mutta onko se mahdollista? Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Elokuva äkäisestä isästä. Bartin piirtämä sarjakuva äkäisestä isästä muuntuu elokuvaksi, joka hurmaa kriitikot. Bartille satelee palkintoehdokkuuksia, mutta Homer yrittää ottaa kunnian poikansa menestyksestä itselleen. Jaksossa vierailee ääninäyttelijänä Wallace & Gromit -televisiosarjan isä Nick Park. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Kauhukeittiö
Perhepäivällinen. Kausi 8, 7/15. Rulettihaaste tuo uhkapelin tuntua Kauhukeittiöön. Kilpailijoiden on keksittävä ruoka-aineiden nimiä ruletin kirjaimista ja valmistettava annos keksimistään raaka-aineista. Voittajille on luvassa upea palkinto: matka Vegasiin ja yöpyminen loistohotellin sviitissä. Häviäjät joutuvat uurastamaan perunateatterissa. Illallisella Ramsey odottaa kokeilta täydellistä suoritusta, sillä vieraiden joukossa istuu hänen oma perheensä. Pudotus päättyy jymy-yllätykseen. Suorasanaisen Gordon Ramsayn isännöimässä amerikkalaisessa ruokarealityssa joukko kokkeja kilpailee keittiömestarin pestistä Los Angelesissa sijaitsevan J W Marriott -hotellin ravintola L.A. Marketissa.
22:00
Viikingit
Vainajat. Kausi 3, 10/10. Rollon kohtalo selviää, ja Björnistä tulee johtaja. Ragnar ryhtyy viimeiseen uskaliaakseen yritykseen Pariisin valloittamiseksi. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Extant
Valtion viholliset. Kausi 2, 7/13. Molly yrittää vakuuttaa Shepherdin siitä, että ihmisten ja hybridien välille tulee järjestää rauhanneuvottelut, mutta Shepherdilla on omat suunnitelmansa. GSC kuulustelee naista, joka on selvinnyt hybridin aiheuttamasta raskaudesta. Uudet humanikot alkavat olla valmiita käynnistettäviksi, mutta Lucylla on kysyttävää asetuksiin liittyvistä yksityiskohdista. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:00
Bones (K16)
Sydän karrella. Kausi 3, 15/15. Booth ilmestyy omiin hautajaisiinsa ja saa tuntea Brennanin oikean suoran tehon. Sisäinen tutkimus koettelee tiimin kärsivällisyyttä. K16
01:00
Vampyyripäiväkirjat
Vankila. Kausi 6, 4/22. Damon, Bonnie ja Kai yrittävät keksiä keinoa, jolla voisivat palata nykyisyyteen, mutta Bonnie ei ole varma, kannattaako Kaita vapauttaa. Stefan kannustaa Elenaa aloittamaan puhtaalta pöydältä. Sarahin henkilöllisyys paljastuu. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:55
Lainvalvojat
23. Helsingin kenttäjohtopartio huomaa käynnissä olevan tappelun, joka osoittautuukin muuksi kuin miltä ensin näytti. Väkivaltarikosyksikköä työllistää huoneistopalo Kalliossa. Espoossa selvitellään kiväärinlaukaukselta kuulostaneiden äänien alkuperää sekä jousipamppua esitelleen miehen tapausta. K7 (ahdistus).
02:25
Voittostudio