UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 27.5.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Matkailu avartaa. Kausi 1, 21/24. Luvassa on kovaa biletystä Wienissä, Jackson Holen hiihtokeskuksen esittely, surffaaja Kalani Davidin matka Indonesiaan, kiipeilijä Loïc Timmermansin tarina sekä hieman erikoisempi laskettelumatka Turkkiin. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
09:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Onnea ja epäonnea. Kausi 1, 22/24. Luvassa on maastopyöräkikkailua veden päällä, laskettelua ja sekoilua Wyomingissa sekä freestyle-laskua entisessä sotilastukikohdassa. Lisäksi ammattilaissurffaaja Matt Meola kertoo elämäntyylistään, ja Johan Jonssonin seikkailu Turkissa saa jatkoa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mutsi
Korean ihmeitä. Christy ällistyy Roscoen isän Baxterin muodonmuutosta, joka johtuu uudesta tyttöystävästä. Bonnien ja Alvinin suhde lämpiää lisää. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Mutsi
Vauras ja hauras. Bonnie ja Christy pääsevät maistamaan luksuselämää, kun Christyn suojatti Jill tarvitsee apua. Vieroituksesta pääsevä Jill on vauras ja hauras, eikä näytä pärjäävän yksin. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Faija hoitaa
Ystävänpäivä. Kausi 1, 13/22. Andin ja Adamin lastenvahti peruu yllättäen tulonsa ystävänpäivänä, joten pari päättää antaa vastuun teini-ikäiselle tyttärelleen Katielle. Lisäksi Don unohtaa laatia romanttisen suunnitelman vaimonsa Marcyn varalle, joten hän päättää yrittää anastaa Adamin idean. Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns (Matt LeBlanc) lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi (Liza Snyder) päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Lajinsa viimeinen
RickyLeaks. Kausi 1, 19/22. Jack suututtaa toimituksen IT-tukihenkilön, joka irtisanoutuu ja lähettää kostoksi toimituksen henkilökohtaiset sähköpostit kaikkien luettaviksi. Pinnan alta paljastuu salaisuus jos toinenkin. Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Vintiöiden kosto
Jakso 3/6. Uusittavat, jo klassikoiksi muodostuneet sketsit ovat saaneet lisäryyditystä Vintiöiden uskomattomista musikaalisista taipumuksista. Eikö millään ole enää väliä? Tuotanto: Harlin/Selin Productions Oy. K7 (väkivalta, seksi).
13:30
Fresh Off the Boat
Synttärit. Kausi 2, jakso 7/24. Eddie ei haluaisi viettää synttäreitään kotona perheen parissa vaan kavereidensa kanssa jossain aivan muualla. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Ninja Warrior
Denverin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 8/22. Kalliovuorten kupeessa käydään viimeinen karsintakilpailu. Korkea ilmanala asettaa omat haasteensa kilpailijoille. Kovatasoisessa kilpailussa armottomalla radalla nähdään muiden muassa Ninja Warrior -veteraani ja suosittu kasvo baaritiskin takaa, vapaaottelija sekä ilmavoimien mies. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Venice Beachin finaali, osa 1/2. Kausi 5, 9/22. Kaupunkikohtaiseen finaaliin selvinneet 30 urheilijaa ottavat mittaa toisistaan Venice Beachin haastavalla radalla Kaliforniassa. Ketkä kovista kilpailijoista selvittävät tiensä Vegasin finaaleihin? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:00
Valehtelevat viettelijät
Pistoksissa. Kausi 6, 13/20. Poliisi tutkii Ashleyn hotellia ja käy läpi turvakameroiden nauhoituksia, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia Hannalle. Lucas ja Melissa palaavat Rosewoodiin, ja Emily kertoo viimein totuuden kuluneista vuosista. Amerikkalainen draamasarja. K7 (väkivalta, seksi).
17:00
Posse
Kausi 3, 1/10. Possen kolmas kausi räjähtää käyntiin! Possen riveihin liittyy Viivi Pumpanen ja Pirkka-Pekka Petelius. Syksyn ensimmäisessä jaksossa mukana Antti J. Jokinen, Arttu Lindeman, Arman Alizad, Ellinoora sekä Posse vs. Mira Potkonen, Biisirallissa Katri Helena ja Robin. Forssalainen hitsaaja Janne heittäytyy siltahyppystunttiin. Musiikkivieraana Steve'n'Seagulls. Tuotanto: Rabbit Films.

Kello 18:00

18:30
Arena eSports
Titaanien taisto. Smite Masters 2017 huipentui kahden kivikovan tiimin kohtaamiseen, kun Obey Alliance ja Team Dignitas iskivät yhteen turnauksen finaalissa. Intel Extreme Masters -turnauksessa Puolan Katowicessa ratkottiin paremmuuksia Heroes of the Stormissa ja StarCraft 2:ssa. Tuttuun tapaan tarjoillaan myös tuoreimmat uutiset e-urheilun maailmasta. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Nuori MacGyver
Kuusi tuntia Riiassa. Mac, Jack ja Riley matkustavat Latviaan vangitakseen paikallisen terroristijärjestön nokkamiehen. Tämä napataankin, mutta tiimi joutuu pakenemaan ja linnoittautumaan Yhdysvaltain Riian-suurlähetystöön terroristien hyökätessä. Edessä on kuusi tukalaa tuntia ennen apuvoimien saapumista. Kotimaan kamaralla Bozer joutuu Thorntonin syyniin Murdoc-jupakan jälkimainingeissa. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Huippujengi
Jäätä kohti. Kausi 1 4/8. Rankan vaelluksen jälkeen kiipeilijät ottavat ensituntumaa jäähän yli 5000 metrissä. Fysiikka on todellisella koetuksella, ja vuoristotauti iskee retkikuntaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Musta noita
Musta noita. Toimintaelokuvien kuningas Nicolas Cage ja Hellboyn Ron Perlman tähdittävät yliluonnollista toimintaseikkailua, jossa pimeä keskiaika toimii sankaruuden ja valtavan pahuuden näyttämönä. Ristiretkeläiset Behmen ja Felson palaavat Lähi-idän taistelutantereelta, mutta heidän kotinsa on valloittanut rutto. Noituudesta syytetyn nuoren naisen väitetään olevan sairauden takana, ja vastahakoisesti ristiretkeläiset lähtevät viemään naista kaukaiseen luostariin, jossa hänet puhdistetaan helvetin pahuudesta. Todellinen vaara ei ole noidan häkin kalterien sisäpuolella, vaan ruton saastumassa ulkomaailmassa. Ohjaaja: Dominic Sena, Yhdysvallat 2011, (95'). Pääosissa: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Claire Foy, Stephen Graham, Ulrich Thomsen, Robert Sheehan, Christopher Lee K12
23:00
60 Days In 1. kausi
Vankilan arkea. Kausi 1, 10/13. Zac sellitovereineen on pulassa, kun yllätysratsia uhkaa paljastaa salaisuuden. Robert palaa sairaalasta kertomaan vankeusajan kokemuksistaan ja suututtaa seriffin ja kapteenin. Tamin peitetarina alkaa murentua. Amerikkalainen dokumenttisarja.

Kello 24:00

00:00
60 Days In 1. kausi
Viimeinen rutistus. Kausi 1, 11/13. Viimeiset jäljellä olevat soluttautujat yrittävät sinnitellä tuomionsa loppuun. Molemmilla osastoilla on jännitettä ilmassa, ja Zac ja Isaiah joutuvat todistamaan asiatonta käytöstä. Amerikkalainen dokumenttisarja.
01:00
The Strain (K16)
Taistelu Central Parkista. Kausi 3, 6/10. New Yorkin Central Parkin alla on valtava strigoi-pesä, jonka valtuutettu Feraldo haluaa tuhota. Hän lähettääkin Fetin vaaralliselle tehtävälle iskemään suoraan pesän sydämeen samalla kun poliisivoimat valmistautuvat valtaamaan puiston maanpäälliset osat. Kaikki ei kuitenkin mene suunnitelmien mukaan, ja pian sankarimme ovat pahassa pulassa. Guillermo del Toron tuottama, del Toron ja Chuck Hoganin kirjatrilogiaan perustuva yhdysvaltalainen kauhusarja vampyyriviruksen leviämisestä. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:00
The Strain (K16)
Mestarin ääni. Kausi 3, 7/10. Setrakianilla on uusi suunnitelma Mestarin päihittämiseksi, ja sitä varten hän tarvitsee suuria määriä hopeaa. Eph ja Dutch onnistuvat tunnistamaan signaalin, jonka avulla Mestari ilmeisesti kommunikoi alamaisilleen. Fetin perhetaustoista saadaan lisätietoja. Guillermo del Toron tuottama, del Toron ja Chuck Hoganin kirjatrilogiaan perustuva yhdysvaltalainen kauhusarja vampyyriviruksen leviämisestä. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:00
Maailman kauheimmat naapurit
Peloista pahin. Kausi 5, 16/22. Rauhalliselle kadulle muuttaa linnakundi, joka saa asukkaissa pian aikaan pelon väristyksiä. Muusikon bänditreenit aiheuttavat jännitteitä alakerran naapurin kanssa. Suzien seitsemän siperianhuskyn ulkotarha ei tuoksahda naapureiden mielestä miellyttävältä. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.