UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 10.10.

06:00
Voittostudio
07:55
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mike & Molly
Popopulma. Mike yrittää suitsia Mollyn rahankäyttöä, sillä dollarit ovat tiukassa nyt, kun Molly ei ole töissä. Voisiko esimerkiksi uusien kenkien ostamista rajoittaa hieman? Arasta aiheesta puhuttaessa tunteet ylikuumenevat helposti... Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Tyhjätaskut
Tiistaikomistus. Caroline järkyttyy kuullessaan, ettei Max tiedä tuoreimmasta muhinointikumppanistaan mitään, vaikka tapaakin tämän viikottain petipuuhien merkeissä. Lähempi tutustuminen osoittautuu kuitenkin kehnoksi ideaksi, sillä mies paljastuu luomuruokakaupan DJ:ksi... Jaksossa vierailevat Dallasista tuttu Jesse Metcalfe ja Rita Rocksissa näytellyt Natalie Dreyfuss! Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. K7 (väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Kultakaivos. Kausi 4, 7/22. Nick esittää olevansa homo, jotta Jessin uusi poikaystävä ei saisi tietää ex-pariskunnan asuvan edelleen yhdessä. Cece harkitsee rintojen pienennysleikkausta, ja Schmidt on uutisen johdosta täysin poissa tolaltaan. Winston tekee kärsivällistä pohjatyötä valloittaakseen naapurin hemaisevat neitokaiset, mutta Coach kannattaa suoraviivaisempaa toimintaa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Lähiöunelmia
Joulun ihme. Tessa viettää joulun äitinsä kanssa Manhattanilla. Dalia haluaa Carmenin takaisin ja tekee musiikkivideon. Ryan saa tietää olevansa adoptoitu. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Villi ja vapaa
Juliuksen vaikutus. Leslie allekirjoittaa vihdoin eropaperit. Ex-mies Julius on kuitenkin yhä Dannyn ystävä. Voiko ystävyyden onnistua pitämään Leslieltä salassa? Shelly näkee unta, jossa Danny vie hänen tyttönsä. Hän päättää vaatia anteeksipyyntöä koston uhalla. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. K7 (väkivalta).
13:30
Ysäri-isä
Ripaus teinihenkeä. Kausi 1, 8/8. Frankie onnistuu hankkimaan itselleen epämiellyttävän liikanimen, josta hän haluaisi päästä eroon. Ongelmia Jackille aiheuttavat myös Rachelin yövieraat. 90-luvun musiikin siivittämä sarja Frankiesta, jonka äiti menee takaisin koulun penkille ja arkea alkaa pyörittää perheen ei-niin-tahdikas isä Jack. K7 (väkivalta).
14:00
Vauvaonnea
Häät. Palaamme ajassa taaksepäin Chrisin ja Reaganin värikkääseen hääpäivään. Kesken häähumun Ava ja Walter saavat hienoja uutisia, Scott ja Connie löytävät toisensa näyttävästi ja vanhemmilta tulee monenlaista painostusta. Reagan on televisiotuottaja ja Chris menestyvä juristi. Vauvan syntymän jälkeen isä on jäänyt kotiin ja äiti palannut tv-työhön. Odottamatta show kuitenkin lopetetaan. Reaganin entinen pomo Ava tuo vaatimuksillaan haasteita perheen elämään, johon oman mausteensa antaa myös erostaan toipuva Reaganin veli Scott. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Etelä-Afrikka. Tony vierailee Etelä-Afrikassa. Vaikean menneisyyden jäljet näkyvät monella tapaa, ja Johannesburgista löytyy edelleen vaarallisia alueita. Kaupunkiin tutustutaan muun muassa paikallisen taksinkuljettajan kyydissä. Lautaselle on luvassa erityisen paljon tirisevää lihaa.
15:30
Valehtelevat viettelijät
Kasvoista kasvoihin. Kausi 4, 4/24. Wildenin ja Garrettin murhaa tutkivat poliisit epäilevät Hannan äitiä, ja niin alkaa tehdä Hanna itsekin. Emilyn perhe joutuu sosiaaliviranomaisten kiikariin. Spencer vaatii Melissalta vastauksia ja saakin niitä, mutta voiko Melissaan luottaa lainkaan? Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).
16:30
Valehtelevat viettelijät
Mehiläiskuningatar. Kausi 4, 5/24. Ehtiikö Aria lähettää äitinsä Itävaltaan ennen kuin A ottaa myös Ellan kohteekseen? Hannan äidin tilanne alkaa näyttää yhä pahemmalta, ja Hanna päättää toimia. Spencerin perhe auttaa tietämättään papukaijan laulaman puhelinnumeron jäljittämisessä. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).
17:25
Jeremy Folderoll: Little Sister feat. TiLLy
17:30
Lähiöunelmia
Kalenteri. George päättää osallistua chatswiniläisten isien mieskalenterihankkeeseen. Dalia on mustasukkainen Tessan uuden ystävän vuoksi. Lisa alkaa nuuskia. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Elämää Philadelphiassa
Jengi piristää. Sarja palaa tauolta! Dee on pahasti alamaissa, ja jengi pelkää, että nyt on tosi kyseessä. Charlie, Mac ja Frank yrittävät piristää Deetä avittamalla häntä saamaan keikan stand up -klubille, ja pian Deen ura lähteekin uskomattomaan nousukiitoon. Dennisin mielestä paras apu Deen masennukseen olisi keskinkertainen mies, ja hän ryhtyy etsintään veljellisellä tarmolla. Tekeekö pelätty oksennusrefleksi paluun ratkaisevalla hetkellä? Amerikkalainen komediasarja. K12 (päihteet, väkivalta).
18:30
Duudsonit
Osa 6. Duudsonit vs. ammattilaiset.. Duudsonit ottavat haasteen vastaan neljältä maailmanluokan extreme-urheilijalta. Tuloksena on sarja hykerryttäviä piilokameroita ja vaarallisia stuntteja. Pystyvätkö Duudsonit voittamaan maailmanluokan atleetit? Lajeina on mm. Piilokameramainen hiihtokilpailu supermarketissa ja alastomaksi riisuutuminen joogassa. K12 (ahdistus).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
X Factor UK
Pudotusleiri, osa 2. Pudotusleiri jatkuu. Nyt ryhmähaasteesta selvinneet laulajat ja bändit tavoittelevat paikkoja kuuden tuolin haasteessa esiintymällä yksilöinä. Tuomaristo on kovan paikan edessä, kun sen pitää valita jatkoon menijät. Paineet ovat kovat, eikä kyyneliltä vältytä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 21:00

21:00
Percy Jackson Salamavaras
Rick Riordanin nuortenkirjaan perustuva fantasiaseikkailu, jossa Percy Jackson -nimiselle nuorukaiselle selviää, että hän on jumalan ja kuolevaisen jälkeläinen. Lisäksi häntä epäillään Zeuksen salaman varastamisesta, mikä voi aiheuttaa sodan Olympoksen jumalien välille. Percy joutuu pakomatkalle ja ajautuu suureen seikkailuun yrittäessään pelastaa äitiään ja selvittäessään sitä, kuka on oikea varas. Ohjaus: Chris Columbus, USA 2010 (113'). Pääosissa: Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Jake Abel, Catherine Keener, Kevin McKidd, Sean Bean ja Pierce Brosnan. K12

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 49 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
X Factor UK
Pudotusleiri, osa 2. Pudotusleiri jatkuu. Nyt ryhmähaasteesta selvinneet laulajat ja bändit tavoittelevat paikkoja kuuden tuolin haasteessa esiintymällä yksilöinä. Tuomaristo on kovan paikan edessä, kun sen pitää valita jatkoon menijät. Paineet ovat kovat, eikä kyyneliltä vältytä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 24:00

01:10
David Hasselhoff Show Ruotsi
Ruotsalaisjulkkikset Jenkeissä. Kausi 1, 2/10. Tällä kertaa David Hasselhoffin sohvalle istahtaa kolme tunnettua ruotsalaista, jotka asuvat tai ovat asuneet ja luoneet uraa rapakon takana. He ovat laulaja-lauluntekijä Laila Bagge Wahlgren, näyttelijä Britt Ekland sekä Ace of Base -bändistä tuttu muusikko Ulf "Buddha" Ekberg. Beat the Hoff -osiossa kisataan siitä, kuka kokoaa nopeimmin Ikea-pöydän. Musiikkivieraana nähdään komediapoppoo De vet du. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.
02:05
Rysän päällä
Kosiokelmi. Nicole Mallory kuvitteli, että yhteenmuutto lähentäisi parisuhdetta, mutta toisin kävi. Poikaystävä viilettää illat omilla teillään eikä halua kertoa tekemisistään. Tutkinta paljastaa, että mies hakeutuu toistuvasti Nicolen parhaan kaverin seuraan. Sharon Waites jätti entisen elämänsä taakseen ja muutti Dallasiin armaansa perässä. Mies on puhunut Sharonille kihloista, mutta sormusta ei lupauksista huolimatta kuulu. Etsivät havaitsevat, että Sharonin sormus päätyy koristamaan toisen naisen kättä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
03:00
Supernatural
Noita palaa elämään . Kausi 9, 4/23. Sam ja Dean löytävät bunkkerista vanhan tietokoneen ja tarvitsevat sen kanssa Charlie Bradburyn (Felicia Day) apua. Samalla he päätyvät selvittämään vuonna 1935 käynnistynyttä tapausta, johon liittyvät Ihmemaa Ozin Dorothy ja noita. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja kertoo Winchesterin veljeksistä, jotka kohtaavat matkallaan yliluonnollisia asioita. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:55
Voittostudio