UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 4.7.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Ylläs - huipulla tuulee
Osa 12. Häät. Kausi huipentuu kauppias Sampon häihin. Taksikuski Katin unelma karaoketaksista ottaa askeleen eteenpäin. Sesongin jälkeen on vihdoin aikaa levätä. - Sarjan päätösjakso.
11:55
Top Chef
Ravintolasota pop-up-tyyliin. Kilpailijat arvaavat joutuvansa kalojen fileointikilpailuun, kun he pääsevät seuraamaan alan huipun, Justo Thomasin, työskentelyä. Justo painottaa korkealaatuista jälkeä ja saman kokoisia fileitä, kalaa tuhlaamatta. Neljän parhaan fileoijan tehtävä jatkuu valmistamalla jäljelle jääneistä kalan osista jotain herkullista. Ravintolasota on täällä taas! Ludo Lefebvre antaa kilpailijoille tehtäväksi pop-up-ravintolan luomisen. Kokkikilpailijat jaetaan kahdeksi joukkueeksi, ja asiakkaat päättävät voittajan. Joukkueilla tuntuu olevan kovin erilainen ryhmädynamiikka, joka heijastuu keittiöstä myös tarjoiluun. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:00
Ensisilmäyksellä
Kuoppatyypit. Ted yrittää todistella pätevyyttään arkkitehtinä entiselle professorilleen. Marshall ja Lily törmäävät vanhaan opiskelutoveriinsa, joka on karmivan innokas verestämään vanhoja muistoja. Barney puolestaan saa ylleen kaveriporukan kirouksen. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (ahdistus).
13:30
Ensisilmäyksellä
Yllätysten ilta. Tedin suunnitteleman rakennuksen avajaiset koittavat, mutta herran mieltä painaa Barneyn suuri salaisuus. Lily ja Marshall ovat laatineet iltaa varten minuuttiaikataulun, jota osoittautuukin vaikeaksi noudattaa. Robinia odottaa kuitenkin illan suurin yllätys. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (ahdistus).
13:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:05
Catching Hell
Rankka päivä. Chuck joutuu todistamaan kykynsä veneen kapteenille, eikä alku ole kovin ruusuinen. Jamesin vene on telakalla ja koko kalastuskausi on vaarassa. Scottin venekunta kalastaa keskellä myrskyä.
15:00
Duudsonit tuli taloon
Jakso 9. Iloa Afrikkaan!. Duudsonit matkustavat maailman 3. köyhimpään maahan, Liberiaan, jossa ihmiset ovat sisällissodan jäljiltä synkkiä ja masentuneita. Duudsonit yrittävät tuoda suomalaista iloa viidakon keskellä sijaitsevaan alkukantaiseen kylään! Mutta kulttuurierot osoittautuvat kohtalokkaiksi. Tuotanto: Rabbit Films. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Los Angelesin Koreatown. Tony tutustuu Los Angelesin ainutlaatuiseen ja kulttuurisesti vahvaan korealaiskaupunginosaan, jossa näkyvät yhä vuoden 1992 mellakoiden jäljet. Oppaana on gourmet-tacogrilleistä tunnettu keittiömestari Roy Choi.
17:00
Elämää Philadelphiassa
Jengi tekee elokuvan. Frank on suostunut rahoittamaan Dennisin ja Macin tuottaman Tappava ase 6 -elokuvan. Taiteelliset erimielisyydet saavat hänet kuitenkin vetäytymään hankkeesta, ja ulkopuolisia rahoittajia on vaikea saada innostumaan asiasta. Lopputulos lyö kaikki ällikällä. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta, seksi).
17:30
Kolme miestä ja tyttö
Siskon visiitti, osa 2/3. Abby on ollut maisemissa vasta viikon, mutta Jess on jo hermoromahduksen partaalla. Lähtiessään etsimään Abbylle omaa kämppää hän jättää siskonsa hetkeksi Nickin vastuulle, mikä osoittautuu pian huonoksi päätökseksi. Winston saa kuulla, pääsikö hän poliisikouluun. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

18:00
Kolme miestä ja tyttö
Siskon visiitti, osa 3/3. Abbyn ja Schmidtin salamaromanssi on edennyt pikavauhtia siihen pisteeseen, että he ovat laittaneet hynttyyt yhteen. Siskonsa esimerkkiä seuraten Jess muuttaa samaan huoneeseen Nickin kanssa, mutta tiivis yhteiselämä ei olekaan aivan niin auvoista kuin hän luuli. Cece ja Coach puolestaan vakoilevat Abbya varmistaakseen, ettei tämä satuta Schmidtiä. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Lähiöunelmia
Toivomusluu. Dallas päättää valmistaa kotitekoisen kiitospäivän aterian. Malik viettää kiitospäivää Lisan perheen kanssa. Tessa lähtee tapaamaan äitiään New Yorkiin, mutta tapahtuu sekaannus. K7 (seksi).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
American Idol
Paniikkia ja pillitystä. Ryhmälaulut Hollywoodissa jatkuvat. Osalla ryhmistä synkkaa paremmin kuin toisilla, mikä näkyy myös lavalla. Moni murtuu paineiden alla, mutta toiset se siivittää loistosuorituksiin. Ketkä löytävät yhteisen sävelen ja jatkavat soolokierrokselle? Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
20:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Naapurimaan naurattajia. Kausi 1, 3/10. Illan teemana on huumori. Baywatch-tähden vieraiksi saapuvat stand up -koomikko ja juontaja Måns Möller, koomikko Kodjo Akolor, näyttelijä Claudia Galli Concha ja Tervetuloa Ruotsiin -ohjelmasta tuttu amerikkalaiskoomikko Greg Poehler. David yrittää harjoitella ruotsin taitojaan kansan parissa. Show'n musiikista vastaa tietysti Emma Essinger & The Hoffbeats. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.

Kello 21:00

21:00
Kuninkaan mies: Maailman laidalla
Peter Weirin ohjaama uhkea meriseikkailu vie keskelle Napoleonin sotien aikaisia melskeitä. Rohkea brittikapteeni johdattaa aluksensa Etelä-Amerikan vesille paljon suuremman ranskalaisaluksen ja muiden vaarojen uhan alle. Ohjaaja: Peter Weir, USA 2003. (133') Pääosissa: Russell Crowe, Paul Bettany, James D'Arcy, Edward Woodall, Chris Larkin, Max Pirkis, Jack Randall, Max Benitz, Lee Ingleby. K12

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 85 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
Drive Angry (K18)
Epäkuollut rikollinen John Milton palaa helvetistä tappamaan lahkonjohtaja Jonah Kingin. King houkutteli Miltonin tyttären mukaan lahkoonsa, jotta voisi tappaa hänet ja hänen miehensä sekä viedä heidän lapsensa. Lapsi on tarkoitus uhrata satanistisessa seremoniassa. Milton pyrkii estämään teon ja pääseekin Kingin jäljille ja saa selville, missä uhraus aiotaan suorittaa. Pysähtyessään matkalla dineriin Milton tapaa tarjoilija Piperin, jonka hän pelastaa tämän kaksinaamaiselta petturipoikaystävältä. Piper lähtee Miltonin matkaan. Luvassa on taistelu aikaa vastaan, jonka aikana Kingin miehet yrittävät listiä Miltonin. Ohjaus: Patrick Lussier, USA 2011 (105'). Pääosissa Nicholas Cage, Amber Heard, William Wichtner ja Billy Burke. K18

Arviot: IMDb 5.5 ∙ Rotten Tomatoes 45 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:30
American Idol
Paniikkia ja pillitystä. Ryhmälaulut Hollywoodissa jatkuvat. Osalla ryhmistä synkkaa paremmin kuin toisilla, mikä näkyy myös lavalla. Moni murtuu paineiden alla, mutta toiset se siivittää loistosuorituksiin. Ketkä löytävät yhteisen sävelen ja jatkavat soolokierrokselle? Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
02:25
Maailman kauheimmat naapurit
Kärhämää Devonissa. Valvontakamerat ovat pääosassa uuden tuotantokauden avausjaksossa. Devonissa kiista puun kaatamisesta käynnistää väkivaltaiseksi äityvän riidan. Hullissa metelöivä naapuri käyttäytyy uhkaavasti alakerran uutta vuokralaista kohtaan. Englantilainen realityohjelma.
03:20
Voittostudio