UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 29.7.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 29.7.
Onnea, Olavi, Olli, Uolevi ja Uoti!
06:53
Hertan maailma
Hertta ja fiksut muksut tietävät, että paras vaate ei kiristä päällä. Animaatio: Alpakkamedia Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:55
Ennin Intia
Tänään tutustutaan tyttökodin eläimiin - lehmiin, koiriin ja kaloihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:01
Mitä ihmettä?
Aistit. Mitä aistit ovat? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Max ja Meeri
Murmelin sääennustus. Max ja Meeri ovat katsomassa murmelia, joka osaa ennustaa kevään tulon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Kaapo ja Late: Play station -ohjain
Kaapon ja Laten siivousurakka jatkuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Pikku hirviötyttö
Kävelyllä. Hirviötyttö Molli lähtee kävelylle isän, äidin ja Edison-ystävän kanssa. Molli saa ottaa lelukärryn mukaansa. Kärryn kyytiin tuleekin matkan varrelta yksi jos toinenkin tuttu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Ota koppi!
9/13. Helppo nakki! Nyt lyödään, ei syödä! Pesiskoulussa opitaan oikea peruslyöntitekniikka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:35
Noksu
Julli mekastaa. Julli pitää hirveää meteliä ystäviensä harmiksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Taavi-tiikerin naapurissa
Myrskyinen päivä. Taavi ja Pöllö Pöö leikkivät sateessa. Sitten nousee ukkosmyrsky, ja on mentävä sisälle suojaan. Ukkonen kuulostaa pelottavalta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Touhukkaat: Siivo-Into vauhdissa
Siivo-Into haluaa siivota kaikki lelut pois vaikka kesken leikin. Sehän on uhka kaikille leikkiville lapsille! Outi, Desi ja muut touhukkaat onnistuvat löytämään sille muuta puuhaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Martine
Martinen esitelmä. Martine saa kotitehtäväkseen valmistaa esitelmän, mutta aiheen keksiminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:34
Joraavat juurikkaat
Lumimyrsky. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Kesäleiri
Neuvottelupuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala (12)
Tyhjä taulu. Josephilla on täysi työ saada Faye vakuuttuneeksi luotettavuudestaan. Ricin pojan ystävä, Tom, on nyt lääketieteen opiskelija. Ovatko Tomin huumekokeilut todella jääneet taakse? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Laivakokin apulaisen uudet seikkailut
Anne Lundberg kokkaa Jimmy Mattssonin kanssa Ruotsin merivoimien sukellusveneessä 50 metriä merenpinnan alla. Miten ruoka valmistuu taisteluharjoituksissa ja merenkäynnissä? Tuleeko uni torpedojen vieressä? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Summeri
Kesä! yle.fi/summeri HD Sallittu kaiken ikäisille.
11:01
Hullu - hullumpi - yläaste
Vasta alkua. Leikit on nyt leikitty. Kaverusten Antin, Kallen ja Keijon yläasteen ensimmäinen koulupäivä koittaa. #summeri HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Sudenverinen
Kausi 3, 4/13. Vettä väkevämpää. Matkalla kotiin jalkapallo-ottelusta Rhydian tapaa yllättäen isänsä Gerwynin. Miksi hän on palannut? Ja miksi Dacia on niin kiinnostunut hänestä ja villeistä sudenverisistä? #summeri HD Äänitekstitys: suomi. K7
11:30
Elämäni huonoin vuosi - uudelleen!
9/13. Romea ja Julia. Alex on innoissaan kuullessaan, että hän tulee näyttelemään Nicolan kanssa pääosia koulun näytelmässä, Romea ja Julia. Pääsisikö hän vihdoin suutelemaan unelmiensa naista? #summeri HD Äänitekstitys: suomi. K7
11:55
Kauhukaksoset
Rajut kaksostytöt joutuvat jatkuvasti kommelluksiin hullunkurisen perheensä kanssa. HD Äänitekstitys: suomi. K7

Kello 12:00

12:00
Satuhäät
Uskon avulla alkoholi- ja huumehelvetistä pelastuneiden Piia ja Marko Pekkarisen avioliitto siunataan Vantaan Minttukirkossa. Hääviikolla niin järjestelyt kuin kutsuvieraatkin aiheuttavat stressiä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Kioski
Pelkoa ralliauton kyydissä Laukaalla. Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista. Ilmianna kyläsi ainutlaatuisin tyyppi! #ylekioski HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Ajankohtainen kakkonen
Nepalilainen Rinku joutui lapsimorsiameksi vain 13-vuotiaana. Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen taistelee veroparatiiseja vastaan. Olimme Lapissa kullankaivajien matkassa. Onko 4-vuotiaan imettämisessä mitään outoa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:10
Huippuvuorten vesillä
Luontokuvaaja Jan Tandrupin tavoitteena on purjehtia Huippuvuorten ympäri, mutta matka ei suju suunnitelmien mukaan. Komeita luontonäkymiä hän pääsee sentään ihailemaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kätevä emäntä
Osa 5/6: Laitetaanko tissit? Sketsisarja. O: Antti Leino. R: Annu Valtonen, Maria Sid, Minna Kivelä, Lotta Lindroos, Kaisa Mattila, Jarkko Tiainen ja Lari Halme. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Mistä löytyy lähin karhu?
Taikakeinot ovat tarpeen, kun metsästä tai Ahdin valtakunnasta mielii saalista. Yngvellä on käytössään L-langat karhujen, hirvien ja susien paikantamiseksi, Bengt löytää velhovavan avulla kalaparvet. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:30
Uusi päivä
Osa 249: "Lähdin tulella leikkimään". Asko paikkailee tekojaan. Lauri etsii johtolankoja. Mirja saa tarjouksen. Karri näyttää kykynsä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Summeri
Kesä! yle.fi/summeri HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:01
Hullu - hullumpi - yläaste
Vasta alkua. Leikit on nyt leikitty. Kaverusten Antin, Kallen ja Keijon yläasteen ensimmäinen koulupäivä koittaa. #summeri HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:05
Sudenverinen
Kausi 3, 4/13. Vettä väkevämpää. Matkalla kotiin jalkapallo-ottelusta Rhydian tapaa yllättäen isänsä Gerwynin. Miksi hän on palannut? Ja miksi Dacia on niin kiinnostunut hänestä ja villeistä sudenverisistä? #summeri HD Äänitekstitys: suomi. K7
16:30
Elämäni huonoin vuosi - uudelleen!
9/13. Romea ja Julia. Alex on innoissaan kuullessaan, että hän tulee näyttelemään Nicolan kanssa pääosia koulun näytelmässä, Romea ja Julia. Pääsisikö hän vihdoin suutelemaan unelmiensa naista? #summeri HD Äänitekstitys: suomi. K7
16:55
Kauhukaksoset
Rajut kaksostytöt joutuvat jatkuvasti kommelluksiin hullunkurisen perheensä kanssa. HD Äänitekstitys: suomi. K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Ajankuvat, Mikko Mallikas, Taikakaruselli, Hommat hoituu sekä Puuharit. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Nollatoleranssi. Ric esittää uusia vaatimuksia potilailleen. Linden kamppailee omantuntonsa kanssa ja kaipaa Fayetä. Joseph löytää yllättäen raskaustestin. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Sohvasurffaajat: Kupliva Georgia
Kausi 1, 5/6. Georgia. Lotta ja Pia tutustuvat Stalinin lapsuudensänkyyn Gorissa. Tbilisissä on hieno yövalaistus, mutta Giorgin sohva on kasteltu kissanpissalla. Toinen majoittaja, Ekaterina 26 v, on kokenut 5 sotaa.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Alahärmän ihmeet. Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista. Ilmianna kyläsi ainutlaatuisin tyyppi! #ylekioski HD
20:00
Sisujengi
Osa 5/6. Läpi tyrskyjen kohti unelmaa. Naantalilainen purjehtija Joni Roivanen etsii hyviä tuulia valmistautuessaan kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -maailmankisoihin Los Angelesissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Uimahyppyjen MM
Joukkuekilpailu. Selostus Riikka Smolander ja Satu Pirhonen. Kazan, Venäjä. HD

Kello 21:00

21:00
Deception
7/11. Totuuksia. Edward saa uutta tietoa myyntiin menevästä lääkkeestä. Onko Bowersin maine vaarassa? Taistelupari käy kuumana yhtiön pr-tilaisuudessa. Joannan nuuskinta johtaa hänet vaaraan. Mia kohtaa isänsä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Reggie Yates: Etelä-Afrikan nuoret
1/3. Valkoisten slummit. Brittijuontaja Reggie Yates matkustaa Etelä-Afrikkaan tutustumaan apartheidin jälkeen syntyneiden elämään. Syrjäytyminen ei katso ihonväriä. Töitä on vähän, eikä toivoa paremmasta juuri ole. HD Äänitekstitys: suomi.
22:55
Boardwalk Empire (16)
Kausi 5, 5/8. Kuin kuninkaallinen. Chalky palaa Atlantic Cityyn kostoa hautoen. Nucky tapaa Maranzanon, ja Elin suunnitelmat muuttuvat. Kuinka alkoi Nuckyn nousu kunnallispolitiikan huipulle? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Hotel Lux
(Saksa 2011) Hillitön komedia diktaattoreja ivailevasta yökerhokoomikosta, joka hyppää ojasta allikkoon paetessaan natsi-Saksasta Moskovaan, missä häntä luullaan yhdeksi Hitlerin luottomiehistä. O: Leander Haussmann. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

01:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna