UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 31.3.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Diabeetikon jalkaongelmat. Miten ehkäistä vakavat jalkavauriot?
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Sibeliuksen pöydässä. Vieraana tietokirjailijapariskunta Ritva ja Risto Lehmusoksa.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Missä älypuhelimesi, ihminen?. Quinn varastaa erään bistroasiakkaan kiikarit tarkkaillakseen, miten Hopen ja Liamin rendez-vous -kohtaamisen käy. Liam rientää kohti tapaamispaikkaa, mutta kääntyy takaisin kuultuaan loiskahduksen. Hän pelastaa Ivyn Seinen vedestä ja lähtee läpimärkänä juoksemaan kohti kaempana odottavaa valkovaatteista Hopea. Herää kysymys, miksi nämä kaksi rakastavaista eivät kommunikoi esimerkiksi puhelimillaan, tai tervehdykseen nousevilla käsillään. Quinn kiikaroi ja katsoo kelloa. Se tulee kolme iltapäivällä! Liam ei löydä Hopea, sillä tämä on poistunut paikalta määräajan jälkeen luultuaan, ettei poika tulekaan, koska naimisiinmeno ei kiinnosta. Kuka oli se, joka työnsi Ivyn sillalta Seineen? Mitä tapahtuu, kun Deacon tuo Brookelaan kahvia, donitseja ja vaahteratankoja? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:10
Emmerdale
Murha syynissä, osa 1/2. Festivaali on vaakalaudalla, kun poliisi kiikuttaa Declanin asemalle kuulusteltavaksi. Paddy haluaa tietää, missä Rhona on käynyt "pilatestunneillaan". Jain ja Charityn välit ovat yhä kireät. Val löytää Amyn laukusta pörröisen salaisuuden. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Murha syynissä, osa 2/2. Poliisi tekee takavarikon Kartanolle. Rhonalla kiehahtaa lopullisesti yli, kun Paddy utelee kenelle hän on soitellut. Kerry luulee toisen naisen havittelevan Dania. Declan usuttaa poliisin Chasin puheille. Vanessa antaa Rhonalle huonoja neuvoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:05
Lääkärit
Inspiroiva malli. Nainen jolla on ulkonäköön kovasti vaikuttava ektodermaalinen dysplasia on menestynyt mallina. Hän jakaa inspiroivan tarinansa ja kohtaa nuoren tytön joka kärsii samasta taudista. Lisäksi selvitetään, ovatko sokerittomat karkit pahaksi suolistolle. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Upeat skandikodit
Linnassa. Kastbergan linnassa Etelä-Ruotsissa riittää nähtävää antiikista kiinnostuneille. Tanskalaismiljonääri on luopumassa Skånessa sijaitsevasta 1800-luvun linnastaan, joka on sisäuima-altaineen, tenniskenttineen ja hevospilttuineen täydellinen lomanviettopaikka. Toinen arvioitava kiinteistö on 1700-luvun talo, jonka Arne Jacobsen remontoi kesähuvilakseen 1960-luvulla tyylilleen uskollisena. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Feta-pinaattipiiras. Jamien vinkki yllätysvieraiden kestitsemiseen on nopeasti valmistuva feta-pinaattipiiras. Munista, juustosta, pinjansiemenistä ja pinaatista sekoitettu täyte ammennetaan filotaikinakuoreen, ja piirakka pääsee pannun kautta uuniin kypsymään. Lisukkeeksi on kahta välimerellistä salaattia ja jälkkäriksi suklaa-pähkinärouheessa pyöriteltyjä jäätelöpalloja. Nam! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mitä tänään syötäisiin?
14:35
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew'ssa Päivi Räsänen ylistää Jumalaa, Jenni Pääskysaari tyttöjä, Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia ottavat elämän omaan käsiinsä ja Stig paketoi koko show'n kasaan.
15:35
Salatut elämät
Osa 2795. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:05
Suomen surkein kuski
11. jakso. Tässä jaksossa selviää kuka jäljelle jääneistä on Suomen surkein kuski. Finaalissa on jäljellä epätoivoisimmat tapaukset. Kuka pitää hermonsa kasassa ja välttää Suomen Surkeimman kuskin tittelin? Äänitekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Tartu kalleuteeni, Hope!. Quinn kiikaroi epätoivoista Liamia etsimässä Hopea. Sitten hän soittaa Wyattille, joka istuu Hopen kanssa jetissä matkalla kohti seuraavaa kohdetta, Monte Carloa, joka on Monacon hallintoalue. Hän käskee pojan mennä naimisiin Hopen kanssa nyt heti siellä jossain. Liam ja Ivy syöksyvät Forrester Internationaliin kysymään Hopea. Rick kertoo, että tämä ja Wyatt ovat matkalla Monte Carloon. Mon Dieu Dieu Dieu! Liam soittaa Hopelle. Ei vastausta. Hienoa kuitenkin, että huomattiin käyttää puhelinta. Wyatt pyytää Hopea jättämään idiootin nimeltä Liam. Hope sanoo, ettei se ole helppoa ja Wyatt sanoo, että hän voisi auttaa. He tulevat Välimerelle, missä Bill Spencerin omistaman Stella Maris -aluksen kapteeni miehistöineen jo odottaa. Wyatt tarjoaa Hopelle tämän palauttamaa timanttia takaisin. Miksi Hope palautti sen? Siksi, että herra Montemayorin kuolemaan liittyykin poliisitutkinta. Itseäänkin Wyatt tarjoaa. Ottaako Hope timantin? Ottaako hän Wyattin? Onko tämä kosinta? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Viimeinen oljenkorsi. Declan tekee Jaille tarjouksen. Marlon on huolissaan Leosta ja käy hakemassa hänet oudosti käyttäytyvän Rhonan luota. Alicia ja Nicola pelkäävät työpaikkojensa puolesta. Debbie ja Cameron saavat Lisalta varautuneen vastaanoton palatessaan kylään. Vanessan unelma toteutuu, mutta millä hinnalla? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Vaimoni on valehtelija. Alexin karmea kohtalo puhuttaa kyläläisiä. Rhona pohtii kuumeisesti, miten selvittää suhdesotkunsa - lääkkeitäkin on saatava pian lisää. Paddy näkee jotain järkyttävää. Poliisi selvittää Declanin suhdetta Alexiin. Vanessa vaatii, että Rhona menee vieroitushoitoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2796. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
20:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Henna ja Matti. Jääpalloa SM-tasolla pelaava Matti on hemmotellut puolisoaan Hennaa herkuilla viimeisimmän raskauden aikana lähes 20 kilon edestä. Nyt Matti tahtoo takaisin simpsakan ja kivasti pukeutuvan Hennansa ja ryhtyy tämän personal traineriksi seitsemän viikon ajaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Roba
Osa 10. Muskettisoturit. Väkivaltainen aikamiespoika kiristää äitiään. Hessu on tulisilla hiilillä: KRP kuulustelee Roban poliiseja ahdistelusyytöksen takia ja Artokin saa tilaisuuden puhua suunsa puhtaaksi. Existään vapautunut Maikki valmistautuu nettitreffeille, muut aseman poliisit taas suureen, huuruiseen ja tunteita ryöppyävään saunailtaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 5. Kaksoiselämää. Nella Niemi haluaa miehensä rakastuvan toiseen naiseen päästäkseen tästä eroon. Paljastuu että asiakas on liikkeellä väärällä henkilöllisyydellä - hän onkin hankkimassa eroa sisarelleen. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Elsa Saisio, Ilkka Villi. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Venla Mäkelä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
23:30
Kohde
Kongressimiehemme McCourt. Kone antaa nyt kaikki tunnukset Rootille ja Finchille kumppaneineen. Kun Root ottaa Shaw'n mukaansa Miamiin hoitelemaan relevantin tunnuksen, Finch ja Reese suuntaavat pääkaupunkiin. Varakkaan kongressiedustaja Roger McCourtin henki on uhattuna. McCourtilla on keskivertoedustajaa enemmän valtaa, sillä hän on lakiesityksistä vastaavan komitean jäsen ja voi vaikuttaa esitysten läpimenoon. Finch ja Reese ovat varmoja, että Decima on McCourtia uhkaava taho, sillä tämä on tullut tunnetuksi hallituksen valvontajärjestelmien vastustajana. Mutta mitä Kone oikeasti yrittää kertoa, ja ketkä McCourtia uhkaavat? Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Vihjeet hukassa
Rypyt sileiksi. Henry löytää metsästä tapetun naisen ruumiin ja innostuu taas etsiväntyöstä. Jäljet johtavat plastiikkakirurgin luokse, joka osoittautuu Henryn vanhaksi treffikumppaniksi. Shawn ei usko isänsä pystyvän enää pätevään poliisityöhön, ja alkaa siksi itsekin tutkia tapausta. Gus puolestaan alkaa kärsiä ulkonäköpaineista, kun etäsuhde Rachaelin kanssa painaa hänen mieltään. Komediallinen poliisisarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Villi ja vapaa
Kaukosuhteessa. Kauden päätösjaksossa Justin odottaa Nickin palaavan Detroitiin, mutta kuulekin tämän löytäneen töitä muualta. Danny hämmästyy, kun baarissa käyvä nainen onkin ihastunut Justiniin. Baarin porukka innostuu tutkimaan omia arvosanojaan deittisivustolta, jossa arvostellaan treffikumppaneita. Burskin arvosana yllättää. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
01:55
Voittostudio