UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 13.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Hyvä paha kolesteroli Vieraana HYKS:n sisätautiopin dosentti ja ylilääkäri Juhani Kahri
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Hyvä paha kolesteroli 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Koirien geenitutkimus apuna ihmissairauksien hoidossa 6.50 Huomenta Suomi Guatemalassa 7.10 Kuunteleeko puoluejohto persukentän ääntä? 7.40 Miksi Venäjä uhoaa? 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat: Töitä turvapaikanhakijoille 8.40 Kotimainen olut kunniaan! 8.50 Huomenta Suomi Guatemalassa 9.05 Studio55.fi: Puntarissa aito onnellisuus 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Puntarissa aito onnellisuus Vieraana emeritusprofessori Markku Ojanen
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Yhteinen suru. Katie piipahtaa Forresterilla ja kertoo Ivylle, miten iloinen on hänen ja Liamin kukoistavasta suhteesta. Tyttöjen jutut kuitenkin keskeytyvät murheelliseen uutiseen. Hopen keskenmeno aiheuttaa suurta surua koko perheessä ja kaikki saapuvat sairaalaan tukemaan Hopea ja Wyattia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:10
Emmerdale
Ratkaisun hetki, osa 1/2. Asianajaja tulee hakemaan Belleä, mutta tyttöä ei näy missään. Bernice järjestää Jimmylle melkoisen yllätyksen toimistolla. James päättää muuttaa pois. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Ratkaisun hetki, osa 2/2. Ilmaantuuko Belle ajoissa oikeuden eteen ja jos ilmaantuu, miten hän vastaa syytteeseen? Rhona varoittaa Laurelia Donnan ja Marlonin läheisistä väleistä. Debbie hermostuu Petelle ja keksii, miten tarkistaa hänen taustansa. James muuttaa Villapakan tiloihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Iho-ongelmia. Pat kärsii niin vakavasta psoriasiksesta, että se häiritsee koko hänen elämäänsä sekä fyysisesti että henkisesti. Tautia ei voida parantaa, mutta lääkärit yrittävät keksiä jotain, joka helpottaisi sen oireita. Lisäksi varoitetaan solariumissa käynnin vaaroista ja nähdään epätavallinen syntymä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Grand Designs Australia
Perfektionistin rantaunelma. Lapsilleen parempaa elämää tavoittelevat Max ja Mariella Iacopetta haluavat muuttaa vilkkaasta suurkaupungista lomakaupunki Byron Beyhin ja ostavat sieltä hulppean rinnetontin merinäköaloineen. Mikään ei taida olla kyllin hyvää tälle täydelliselle tontille, sillä Maxin mielestä suunnitelmista löytyy aina jotain parannettavaa. Italiasta tilataan laatukeittiö asentajineen ja sisustukseen haetaan vinkkejä Milanosta asti. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 5/14. Elixirin kuumat fitness-kasvot testaavat uusia treeniliikkeitä kuntosalilla ja uima-altaassa. Pyöräilijän turvakoulutus syyslenkeille jatkuu. Lassi Hurskaisen ura kikkailumaailmassa saa yllättävän käänteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Cristela
Kulttuurieroja. Kausi 1, 7/22. Felix ei päästä Henryä katsomaan Cristelan kanssa West Side Storya, jottei tämä tottuisi liian hyvään. Trent taas on huomannut, että firmaan kaivattaisiin lisää väriä ja tilaa harjoittelijoilta sopivia valokuvia. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Salatut elämät
Osa 2871: Alissa on aatelia, ei palvelusväkeä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Erilaiset perheet
Yrittäjäperheen isä sairastuu / Sini & Tom. Sini ja Tom pyörittivät rakennusalan yritystä yhdessä, kunnes Tom yllättäen sairastui vakavasti ja sekä yritys että perheen arki jäivät Sinin harteille. Sini haluaa, että perheen viiden lapsen harrastukset voivat jatkua normaalisti, mutta samalla se on tarkoittanut oman työmäärän tuplaantumista, paperitöiden lisäksi työmaalle siirtymistä ja päivien venymistä pitkiksi. Vanhimmat lapset ovat avuksi työmaalla, mutta miten arki ja perheyritys pyörivät yhden vanhemman harteilla? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Tyhjä liitto. Hopen pitäisi levätä kotona, mutta tilanne Wyattin kanssa ahdistaa, eikä lepäämisestä tule mitään. Miten Quinnin tehtailema avioliitto voi jatkua tragedian jälkeen? Liam on ainoa, joka haluaa tavata Quinnin, mutta sureva isoäiti ei kaipaa hänen sättimistään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Ritarillinen ele. Sean ottaa syytteet niskoilleen Bellen puolesta, mutta Belle keksii vielä paremman keinon välttää vankilan. Ross epäilee, että Debbiellä on suhde poliisikonstaapelin kanssa. Jimmy ja Kerry taistelevat toimiston avaimista - kumpi antaa periksi ensin? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Keskeytetty hieronta. Declan yllättää Charityn ostamalla lahjan tulevalle vauvalle. Megan haluaa ottaa häihin seuralaisekseen Jain. Sean möläyttää Bellen suunnitelmat Chasille. Laurel kokee ulkopuolisuuden tunteita. Bernice tarjoaa Andylle ilmaisen hieronnan palkinnoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2872: Jiri kantaa lasta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Merta lähemmäs kalaan
Vauhtia vesillä!. Kausi 1, 7/10. Miten lujaa mennäänkään kun kilpakuskit Emma Kimiläinen ja Sami Seliö hyppäävät veneeseen? Ruutulippua on onneksi heiluttamassa Suomen surkein kuski-ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde." Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Bosch
Luukaupunki. Kausi 1, 1/10. Harry Bosch on LAPD:n murharyhmän rikostutkija, joka joutuu oikeuteen sarjamurhaepäillyn ampumisesta. Kun kauan sitten kadonneen pojan luut löytyvät paikalliselta kukkulalta, Boschin omat huolet jäävät taka-alalle, ja hän haluaa vain saada oikeutta uhrille. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Roba
Osa 6. Pelottomat. Kausi 2, 6/10. Ei se ole poliisi eikä mikään, joka murhayritystä säikähtää. Rooleissa: Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Ilari Johansson, Mari Perankoski, Rauno Ahonen. Käsikirjoitus: Timo Varpio. Ohjaus: Joona Tena. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Broadchurch
Paluu rikospaikalle. Kausi 2, 4/8. Alec ja Ellie ajavat Sandbrookiin, missä tyttöjen murhat tapahtuivat ja missä Alec saa edelleen vihamielisen vastaanoton muilta paitsi tyttäreltään. Toisen uhrin äiti kertoo Alecille yllättäviä paljastuksia ja saa tämän pohtimaan, onko Lee Ashworth sittenkään syyllinen. Clairen on edelleen vaikea vastustaa Leetä, ja Olly paljastaa lehden nettisivuilla, että mies majailee Broadchurchissa. Kaupunkiin saapuu myös vanha tuttu kasvo. Brittiläinen rikossarja idyllisen merenrantakaupungin synkistä salaisuuksista. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Mentalist
Punainen lato. Baarin lattialla makaa kuollut mies, mutta juttu saa yllättävän käänteen Lisbonin ja Janen saapuessa paikalle. CBI saa ilmoituksen, että lapset ovat löytäneet kolme luurankoa hylätystä ladosta. Luurankojen epäillään olevan noin parikymmentä vuotta vanhoja. Jane panee merkille, että kaksi uhreista on sidottu käsistä kiinni ennen teloitusta. Ladon seinästä löytyy tuttu merkki, joka yhdistää jälleen Red Johnin murhiin. Murhatutkimuksen aikana Lisbon saa työtarjouksen. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Viides tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Astral TV