UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 29.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 29.5.
Onnea, Oiva, Oliver, Olivia ja Oivi!
06:52
Hyrräpäät
Ylösalaisin. Hyrräpäät käyvät kurkistamassa taidenäyttelyä. Kun taulut kääntää ylösalaisin, ne näyttävät hyvin erilaisilta. Myös Arvokas rouva on ylösalaisin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Ota koppi!
6/13. Helppo nakki! Kansallispelimme pesäpallo on peli, jossa ilmaan heitettyä palloa lyödään mailalla. Nakkirakki ja pesiskoulun lapset oppivat syöttämisen ja lyömisen perusteet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:10
Mitä ihmettä?
Muisti. Miksi muistan asioita? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Veera vailla ystävää
Lopultakin Veera saa ystävän alkuvaikeuksista huolimatta. T: Norjan televisio. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Samu ja Salla
En unohda sinua koskaan. Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Kasper ja Liisa
Isän tärkeä paperi. Kasperin isä kadottaa tärkeän paperin. Kasper ja Liisa päättävät auttaa isää ja lähtevät etsimään sitä isän työhuoneesta. Siinä hötäkässä huone menee melkoisen sekaisin, eikä paperia löydy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:48
Rytmireissu
Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat reissuoppaina. Mukana menossa Tuttiorkesteri ja Taidepäiväkoti Konstin lapset. Nyt rokataan läpi Kenkäluettelo! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Niksi-Nella
Kutituskonstit. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:03
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:04
Late Lammas
Vuhkun villi pilli. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Lohikäärmeratsastajat
Karkotettu, osa 1/2. Hikotus joutuu ojentamaan kuritonta Limalotjaa. Limalotja joutuu kiperään paikkaan, ja saa apua yllättävältä taholta. Keklu punoo omia juoniaan toisaalla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:34
Unna Junná
Irene ja kaupungin kevät. Binnabannas paistaa lättyjä. Niilo ja hänen saamenpukunsa. Kumbepasin frisbeegolf-räp. Hiirulainen. HD Äänitekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Ålesundin vanha paja oli tyhjillään, ja vanhat sepäntaidot olivat katoamassa. Nyt ahjo hehkuu jälleen, ja tuleville sukupolville opetetaan monen sadan vuoden takaisia taitoja. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kaikki romahtaa. Berniella on vaikeuksia jätttää armeijan toimintatavat taakseen. Onnistuuko hän silti vakuuttamaan Hanssenin? Serena kohtaa Jasonin uudestaan. Arthur saa pysäyttävän uutisen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Afrikan kansallispuistojen eläimiä
Osa 2/4. Jesper Stagegaard matkaa Kalaharin autiomaassa, jossa niin leijonien kuin alkuasukkaidenkin määrä hupenee kovaa vauhtia. Mutta millainen otus piileskelee hiekan alla? Äänitekstitys: suomi.
10:50
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Tamperelaisen huumoriryhmän ohjelma on uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille eläkeikään asti. Olit sitten puheen tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:03
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Tamperelaisen huumoriryhmän ohjelma on uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille eläkeikään asti. Olit sitten puheen tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:15
Onni on pohjanhevonen
Birgit ja Geirmund Vik iloitsevat aina, kun varsa syntyy maailmaan. Vikin tilalla Nordreisassa kasvatetaan pohjanhevosia, vanhaa norjalaista hevosrotua. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ambulanssissa
5/7. Karin Sedig ja hänen ambulanssitiiminsä joutuvat tekemisiin yleisen ja hyvin vaarallisen ongelman kanssa. Mies on saanut ampiaisenpistosta anafylaktisen sokin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
12:28
Ambulanssissa
6/7. Lääkäri Karin Sedig ja hänen ambulanssitiiminsä kutsutaan tulipalopaikalle. Monilapsisen perheen kotitalo on liekeissä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Lumilautailijasta buddhistiksi
Norjalainen Jørgen Nøvik oli maailmanluokan lumilautailija, mutta sitten hän löysi rinteitä vahvemman kutsumuksen. Mikä sai nuoren miehen kääntymään buddhalaiseksi? (U) Äänitekstitys: suomi.
13:30
VICELAND: Black Market
1/6. VICE tutustuu laittoman kaupan vaaralliseen maailmaan. New Jerseyssä USA:ssa nuorten työttömien tekemät autovarkaudet ovat isoa kansainvälistä bisnestä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
True selfie
6/8. Raiskaustarinan jakaminen helpotti Karstenia, ja nyt hän yrittää päästä eroon päihteistä. Malin kertoo isästään ja kohtaa uuden sukulaisen. Norjalainen dokumenttisarja kertoo psyykkisesti sairaiden nuorten elämästä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Villi kortti
Villi kortti testaa huippu- ja penkkiurheilun kerran viikossa. Testiryhmässä tänään Riku Riihilahti, Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Kalle Palander ja vieras Lina Schiffer. (U) Es. 28.3.2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Uusi Päivä (S)
Jakso 665: Huterat haaveet. Tero tahtoo pelastaa Marikan. Sonjan unelmilla on särkyvät siivet. Stella ottaa syyn niskoilleen. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:59
Uusi Päivä
Jakso 666: Pedon merkki. Marika valmistautuu leikkaukseen. Reino näkee pedon merkin. Oskun kauna Lenniä kohtaan kasvaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:27
Uusi Päivä (S)
Jakso 667: Kohtalon hetkiä. Aino kokee turvattomuutta yksinäisyydessään. Tomi häviää kamppailun tunteitaan vastaan. Marikan kohtalo ratkeaa. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Tilkkupeiton tarinoita, Koiramäki, Nalle, Pasin ja Kielon valtakunta, Katinkontti sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kaikki romahtaa. Berniella on vaikeuksia jätttää armeijan toimintatavat taakseen. Onnistuuko hän silti vakuuttamaan Hanssenin? Serena kohtaa Jasonin uudestaan. Arthur saa pysäyttävän uutisen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli (7)
Kausi 1. 1/3. Maailmanhistorian ensimmäinen onnistunut Kummelilähetys vuodelta 1991. Matti Näsällä ja Jaakko Parantaisella on paljon asiaa. Kyllä lähtee. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Uusi päivä
Osa 343: Vilman vaikea valinta. Vilman hääpäivä koittaa, mutta ennustajan sanat ovat saaneet hänet epäröimään, onko Jani sittenkään se oikea. UP:n erikoisjakso joulun kunniaksi on 48 minuutin mittainen musikaali. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Nuoret ja lupaavat
Uusi sarja. Kausi 1, 1/6. Kun Elise palaa Osloon uusimaan USA:n viisuminsa tyttökaverit tapaavat jälleen toisensa. Alex pyrkii teatterikorkeaan ja Nenne tapaa erään, joka voi auttaa kirjaprojektin edistämisessä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Our Girl (16)
Kausi 2, 4/5. Georgie näkee Abun haamun kaupungilla. Jamie on huolissaan morsiamensa mielenterveydestä ja kääntyy kapteeni Jamesin puoleen. Hän vakuuttaa, että kaikki on kunnossa. Vaan onko sittenkään? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:57
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Mr. Robot
Kausi 2, 9/12. init_5.fve. Angela vaatii enemmän kuin Evil Corp on halukas antamaan. Elliot ja Darlene puntaroivat, onko pimeä armeija vihollinen vai ystävä. Kannattaako siihen luottaa? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Satisfaction (12)
9/11. Turvallisuusvaje. Neil joutuu asiakkaansa mustasukkaisen puolison kiukun kohteeksi, mistä voi tulla hankaluuksia koko perheelle. Anikan biisi kolahtaa levy-yhtiöön, mutta onko se liian hyvää ollakseen totta? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
23:35
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Kausi 10, 5/22. Taantumuksellinen väite. Paloasemalta löydetään vauva, jonka todetaan sairastavan HIV-oireyhtymää. Poliisi saa vihjeen toisesta saman taudin uhrista. Kuka on vastuussa teoista? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna