UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 9.12.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 9.12.
Onnea, Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli, Annikki, Annika, Annukka ja Annu!
06:54
Samsam
Päivä näkymättömänä. Eräänä päivänä äiti ja isä eivät lainkaan huomaa pikku Samsamia, sillä heillä on niin paljon muuta ajateltavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Nalle
Urheilua. Lajin mahtavan keksivät urheilevat ystävät: koko talo siivotaan, sillä lailla urheillaan! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:07
Kati ja Töppö
Hyppyhippaa. Köpin kasvattamat melonit eivät millään kypsy. Sen sijaan kasvimaan ympärillä hyppii erikoisia otuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Ystäväkirja
Kettu ja Hiiri Vantaalta. Tänään vantaalaisella pihalla tapahtuu kummia. Lada on muuttunut ketuksi ja Ester hiireksi. Voikukatkin ovat juuri valmiita poimittavaksi, joten sehän tietää seikkailuja! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:24
Nelli ja Noora
Sumuinen eläintarha. Kylmä ilma on tehnyt ikkunat huurteisiksi. Tytöt innostuvat piirtelemään ikkunoihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Pikku Kakkosen posti
Hämärän otukset. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:37
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 9/24 Kaiken takana on hän? Ylitonttu ja Sherlokkinen muistelevat lapsuutta. Väinökkinen löytää itsestään uusia voimia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Kaapo
Kaapo ja lumihiutaleet. / Jääkiekkoilija Kaapo. / Kaapo kelkkamäessä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:16
Late Lammas
Pallo hukassa. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas! Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Villit futarit (7)
Kalle liitää korkeuksissa. Mestareiden liigan finaali koittaa. Pelin sankariksi nousee Kalle, jolle julkisuus ja maine maistuvat. Se aiheuttaa kitkaa joukkueen kesken. Samalla löytyy puuttuva kallo. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Sjøstrandin perhe muutti Venäjälle 1800-luvun lopulla, eikä perheestä kuultu pitkään aikaan mitään. Nyt William Sjøstrand on palannut Norjan Kirkkoniemeen ja suunnittelee jääkiekkoseuran perustamista.
09:00
Holby Cityn sairaala
Liha on heikko. Chantelle on epätoivoinen ilman työn tuomaa lohtua. Mutta kuinka käy kun ensimmäinen työpäivä onnettomuuden jälkeen koittaa? Mary-Clairella ja Harryllä riittää työtä erikoisen potilaan kanssa. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Uinnin MM
Kooste yön loppukilpailuista. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD
11:00
Unelmakoti
1/8. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. Mitä kuuluu tutuille perheille, jotka tapasimme aiemmin: onko Sebastianin ja Annan asuntolaiva jo valmis, entä ovatko Bill ja Marie palanneet taas yhteen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Luontoretkellä: Kauriinvasa
Lounais-Norjan rinteet ovat oivallista maastoa isokauriille, ja vasalla riittää ihmeteltävää. Syksyllä vuorten välissä kaikuu kiimaisten urosten mylvintä. (U) HD
12:20
Ampumahiihdon MC: Miesten pikamatka
Kilpailumatka 7,5 km. Pokljuka, Slovakia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
13:50
Tanskan toisenlaiset frendit
7/8. Aikaa perheen parissa. Louise viettää tyttöjen päivää äitinsä kanssa. Alexanderin sijaisäiti vie pojan retkelle, ja Jesper tapaa isoäitinsä. Tällä kertaa Jesperillä onkin tärkeä uutinen. HD
14:20
Luottomies
Komedia 8/8. Tommi (Antti Luusuaniemi) joutuu Juhiksen (Kari Ketonen) kavereiden bileisiin. Käsikirjoitus: Kari Ketonen. Ohjaus: Lauri Nurkse. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
14:35
Kioski
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf keskustelevat Kioskin viikon kiinnostavimmista videoista. Aiheina mm. suomalaisten itsetunto, entisen natsijohtaja Esa Holapan täyskäännös, suomisymbolien merkitys ja miesten terapian tarve. #ylekioski HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Ampumahiihdon MC: Naisten pikamatka
Kilpailumatka 7,5 km. Pokljuka, Slovakia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 10/10. Boakäärme näyttää kärsivän ummetuksesta, ja tarkemmat tutkimukset antavat sen tilasta yllättävän tuloksen. Mikä auttaisi islanninhevosen yskään, ja miten sudenpennut voivat? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Olipa kerran, Närpiäiset sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:45
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 9/24 Kaiken takana on hän? Ylitonttu ja Sherlokkinen muistelevat lapsuutta. Väinökkinen löytää itsestään uusia voimia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Uinnin MM
Alkukilpailut. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD
18:50
Salibandy MM : DEN - FIN
Puolivälierä Tanska - Suomi. Selostus Matti Härkönen. Riika, Latvia. HD

Kello 21:00

21:10
Pikaluistelun MC
Maailmancupin osakilpailu. Selostus Christer Sarlin. Heerenveen, Hollanti. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Kausi 10, 11/22. Vieras. Kauan kadoksissa ollut tyttö palaa kotiinsa. Hän väittää olleensa vangittuna seksiorjana. Etsivät päätyvät selvittämään valheiden vyyhtiä, ennen kuin tapaus saadaan päätökseen. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
22:40
Downshiftaajat (12)
Kotimainen draamasarja. 7/10. Arvovalinta. Satu ajautuu asiakaskadon myötä energiahoitajaksi. Tommi kokeilee varastetun tavaran myymistä. Hyvin ylläpidetty kulissi ajaa myös Satun ja Aaron äidin kiristämään ruuviaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:20
Girls (16)
Kausi 4, 4/10. Lokerojobinpostia. Hannah yrittää pelastaa tilanteen, mikä vain pahentaa sotkua. Shoshannan työnhaku on tuottanut laihan tuloksen ja pinna alkaa kiristyä. Marnien ja Desin välillä hiertää. T: HBO (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:50
Hello Ladies (12)
Kausi 1, 8/8. Tänään Stuart on onnellinen mies, ainakin omien sanojensa mukaan. Hän puhuu kaikki pyörryksiin kerraten ihania kokemuksiaan kyllästymiseen asti. Sujuuko kaverien elämä puoliksikaan yhtä hyvin? T: HBO (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Yle FOLK
Entäs jos jättäisit kaiken ja lähtisit? Toiset lähtevät vapaaehtoisesti, toisten on pakko. Olli muutti sadaksi päiväksi kansallispuistoon, Pentti pakeni teknologian kyllästämää yhteiskuntaa ja "Romeo" sotaa ja vainoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Uutisikkuna
01:25
Uinnin MM
Loppukilpailut. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD
03:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna