UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 30.11.

04:08
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.11.
Onnea, Antti, Antero ja Atte!
06:52
Oiva-nallen oivallukset
Oiva-nallen kumisaappaat. Oiva on kyllästynyt vanhoihin kumisaappaisiinsa ja liimaa niihin tarroja. Se tekee kumisaappaista ihmesaappaat, joissa on rakettimoottori ja jotka tanssivat ja kiitävät lujaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
Lumiukko
Pekka haluaa sukset ja lumiukot järjestävät hänelle sellaiset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Pingu
Muukalaiset. Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Nallepaini
Nallepainissa näytetään helppoja liikuntavinkkejä, joita lapsi ja aikuinen voivat kotioloissa kokeilla. Pasi Sarkkinen tekee lasten kanssa lipputanko- ja seinäkello-liikkeet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:13
Mohvelit
Liisa ja tähdenetsijä. Liisalla on salainen toive, jota ei voi kertoa Mohveleillekaan, ja siksi hän tarvitsee tähdenlennon. Panini loukkaantuu, mutta Leopold tarjoaa tähdenetsijäänsä Liisalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Käpypuu. Pikku Pupu rakentaa männynkävyistä komean puun, mutta Pikku Hiiri kaataa sen vahingossa. Pikku Pupu pahoittaa mielensä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Satuja Soitosta
Vihuri varastaa Allin huilun, jonka sointi auttaa koti-ikävään. Huilun vapauttamiseksi tarvitaan Laulajan sanoja, Veljesten säestystä ja lumottuja kanteleita, joilla lapsisoittajat, Varpuset, osaavat tehdä kolme taikaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Pasin ja Kielon valtakunta
Kuningatar Ohdakkeen teekannu. Kuningattarella on uusi hieno teeastiasto, johon ei saa koskea. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Martta puhuu
Koiravieras. Martta soittaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:21
Viidakkojytä
Hullunhauskassa zimbabwelaisanimaatiossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt viidakon eläimet koettavat sopeutua vaihtuviin olosuhteisiin kukin tavallaan. Tässä osassa apina joutuu vuodenaikojen vaihtelun pyörteisiin. svenska.yle.fi/hajbo Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Roni Neutroni
Pöksykapina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Elämän palapeli
Työpaineet kasvavat koko ajan, ja yhä useammilla on vaikeuksia löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Onko joustavasta työstä tullut ansa, jossa ihminen on töissä aina? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:00
Norja maahanmuuttajien silmin
7/8. Norjalaisten tarpeet täytetään pienintä piirtoa myöten, mutta sitten alkaakin vanhan minän uudistaminen. Leo Ajkic ja hänen tiiminsä tutkivat, millaisin keinoin Norjassa voi etsiä aitoa identiteettiään. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
4/8. Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Pääsiäissaarilta Tahitille, jossa oleskelivat myös monet tutkimusmatkailijat. Hän seuraa näiden matkareittiä ja päätyy Bounty-laivan kapinoitsijoiden saarelle Pitcairnille. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Sukujuuria etsimässä
2/6. Noman Mubashir matkaa tänään lastenohjelmien juontajan Kash Kingin kanssa Ruandaan, jossa hänen isänsä joutui kansanmurhan uhriksi. Kash onnistui pakenemaan äitinsä kanssa Norjaan. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Valomerkki
2/8. Antilla on omat rahat pelissä, kun Constantine-bändi haluaa ulkomaille. Mutta Englannista ei vastata sähköposteihin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Valomerkki
3/8. Elias on pulassa, kun kaveriporukan järjestämillä klubeilla on hiljaista. Jos Constantinen levy ei myy, uhkaa konkurssi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Luontoretkellä: Luonnon aistimuksia
Kaikki aistivat luonnon omalla tavallaan, ja luonto tarjoaa kokemuksille ehtymättömän lähteen. Millaisia aistillisia luontoelämyksiä ohjelmatiimi kokee? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
SuomiLOVE
Hector, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Mokoma, Tuomo, Irina ja Apulanta. LOVEbandin kapellimestarina on Ako Kiiski ja solisteina Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen. Ohjelman juontavat Marja Hintikka ja Ilkka Villi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Uusi päivä
Osa 516: Totuutta ja tehtävää. Vilma herää vieraasta sängystä. Veeti levittää siipensä. Mirja sotkee asiansa entisestään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:57
Uusi päivä
Osa 517: Tikulla silmään. Asko ja Niklas repivät auki vanhoja haavoja. Vilma sotkeutuu omaan näppäryytensä. Otso tekee Mirjalle karhunpalveluksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:24
Uusi päivä
Osa 518: Vanha viehättää. Krista ja Karri tempautuvat tanssiin yllättävin seurauksin. Tero haastaa vanhan kilpakumppaninsa talokaupoissa. Jimi ryhtyy toimiin kaivosta vastaan. Epun, Oskun ja Ronin bändi saa nimen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
FOLK-raati
(S) Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana startup-liikemies Sami "Hupparihörhö" Kuusela. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Saara ja sorsa, Karhunpaini, Olivia, Seitsemän suosikkia sekä Oktonautit. HD

Kello 18:00

18:05
Doctor Who
Kausi 9, 9/12. Elämä ilman unta. Entä jos joskus tulevaisuudessa ihminen oppisi elämään tarvitsematta nukkua koskaan. Kuinka paljon aikaa säästyisi kaikkeen muuhun! Mutta, voisiko sillä olla sivuvaikutuksia? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kandit
Kausi 2, 7/8. Miska joutuu pohtimaan osaston rauhaan vaikuttavaa asiaa. Erikan potilas on kadoksissa. Jussi joutuu irroittamaan vieheen potilaan sormesta. Heikillä on potilas hoitokodissa. yle.fi/kandit (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski: Aleksi´s wonderland
YouTube-tähti Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa ihmettelee ihmistä isompia asioita ja yrittää ymmärtää niitä. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 519: Vapaus vai vastuu? Jimi puntaroi vapautensa arvoa. Tero venyttää moraaliaan. Iriksen itsetunto saa kolauksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Siskonpeti (7)
Kausi 2. Osa 7/12. Mies. Viidakon uroksissa koetaan suuria tunteita, ja perheeseen syntyy ensimmäinen alfauros. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Joonas Nordman, Jarkko Niemi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Marja Hintikka Live
Tukkapölly takaisin? 8/10. Käsikirjoittaja Katri Manninen ja juontaja Esko Eerikäinen puhuvat siitä, mitä ovat kuri, kasvattaminen, rajat ja rakkaus. Onko vanhempien kasvatusote hukassa? HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963. HD
22:00
Villi kortti
Villi kortti on vakavan hauska penkkiurheilushow. Panelisteina Essi Hellén, Tommy Lindgren, Tuomas Kyrö, Helena Pöllänen, Paula Noronen ja Riku Riihilahti sekä vieraana Kummeli- ja kitaramies Heikki Silvennoinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:50
Borgiat, maan ja taivaan valtiaat (K16)
9/10. Ruutisalaliitto. Micheletto pettyy syvästi rakastajaansa, ja Cesare menettää parhaan miehensä. Kuinka hän nyt pystyy vapauttamaan vangiksi joutuneen sisarensa? Joutuvatko isä ja poika rintaman vastapuolille? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Kandit
Kausi 2, 7/8. Miska joutuu pohtimaan osaston rauhaan vaikuttavaa asiaa. Erikan potilas on kadoksissa. Jussi joutuu irroittamaan vieheen potilaan sormesta. Heikillä on potilas hoitokodissa. yle.fi/kandit (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Kioski: Aleksi´s wonderland
YouTube-tähti Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa ihmettelee ihmistä isompia asioita ja yrittää ymmärtää niitä. HD
00:35
FOLK-raati
(S) Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
03:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna