UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 4.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 4.9.
Onnea, Ansa.
06:52
Metkat Mesiläiset
Isä kuntoilee. Sampo ja Riina auttavat isäänsä kohentamaan kuntoaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Luonto Remix: Elämää järviluonnossa
Lasten luonto-ohjelmassa tutustutaan järvessä eläviin eläimiin ja kasveihin. Kertoja: Jaakko Väisänen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:07
Laura
Lauran ensimmäinen lento. Laura lentää vanhempineen sateisesta kotimaastaan kohti Espanjan aurinkoa. Lentokentällä ja koneessa on niin paljon uutta nähtävää ja koettavaa, että matka tuntuukin sujuvan melkein hetkessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Närpiäiset
Sairastapaus. Jassoo on tekeytynyt sairaaksi, jotta Joltakulta passaisi häntä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Siiri ja Krokotiili
Metsäretki. Siiri haluaa kerätä metsästä kastanjoita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Pikku Kakkosen posti
Metsän juhlat. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:40
Stella ja Sami
Samin kaulaliina. Sami ja Stella ovat leikkimässä lehtikasassa, kun yhtäkkiä Samin kaulaliina katoaa. Veiköhän lehtihirviö sen? Onneksi Felix tulee auttamaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Töötti ja Pulteri
Töötin ja Pulterin telttaretki. Töötti Alpeilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Late Lammas
Pähkinä purtavaksi. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas! Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Jenni (7)
Jenni ja omatunnon kysymys. Jennin harjoittelee innolla ratsastusta eikä ehdi keskittyä koulunkäyntiin. Jennin äiti ja isä huolestuvat tyttärensä matematiikankokeen tuloksesta ja sanelevat tyttärelleen tiukat ehdot. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Peilejä. Hätääntynyt Michael tekee kaikkensa Annalesen ja avioliittonsa eteen. Maddy yrittää kovasti olla vastuullinen. Mark yllätetään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Annen espanjalaisherkut
1/8: Andalusia. Tanskalaiskokki Anne Hjernøe on muuttanut Espanjaan, Andalusian vuorille. Aluksi hän käy kauppahallissa Malagassa ja ryhtyy sitten valmistamaan kasvisruokia. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Syvyyksien mysteerit
4/4. Namibia. Monty Halls tiimeineen etsii Otjikotojärven pohjasta saksalaisten sotilaiden upottamaa kulta-aarretta. Tehtävää vaikeuttavat pilkkopimeän mutapohjan lisäksi veteen hylätyt vanhat tuliaseet ja räjähteet. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Näin Norjassa
Jotunheimenin vuoristosta löydettiin syksyllä 2006 kenkä, jolla oli ikää 3 500 vuotta. Jäätikkö on sulanut valtavasti. Alueelta on löydetty kymmeniä esineitä, jotka kertovat muinaisten norjalaisten elämästä. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:30
Islantia luontokuvaajan silmin
Osa 1/2. Luontokuvaaja Jan Tandrup kiertää Islantia kamera seuralaisenaan. Karun ja aution maiseman lisäksi kuviin tallentuu saaren ainutlaatuisia kasveja ja eläimiä. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Blogistania
Kajsa Wikmanin käsityöblogi johti tilkkukirjan julkaisemiseen jenkeissä ja Suomessa. Blogistaniassa Kajsa ja ystävät tekevät värikkäitä huopatorttuja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Blogistania
Terhi Viinikanojan käsityöblogi Hupsistarallaa hurmaa huumorilla ja värikkyydellä. Blogistaniassa Terhi ja kaverit hurauttavat saumurilla sukista pipoja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Peltsin Lappi
Kulta. Peltsille selviää, että kultahippujen eteen joutuu käyttämään voimaa, ja hiki virtaa, mutta lopuksi vaskoolissa kilahtaa. Unelma isosta taimenesta vaihtuu seikkailuksi erämaassa. Vuotson markkinoilla on menoa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Erätulilla: 24-h vaellus
Mikä saa ihmiset ottamaan mittaa itsestään ja omasta kestävyydestään. Matkaa on edessä 100 kilometriä ja aikaa 24 tuntia. Kestääkö toimittaja Heli Järvinen matkassa mukana? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Angry Boys (12)
1/12. Australialaiskoomikko Chris Lilleyn kirjoittama komedia esittelee tekijän aiemmista sarjoista tutun ja uusilla hahmoilla laajennetun henkilögallerian, joka on joukko pesunkestäviä pököpäitä. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
14:30
Rakastan sinua ikuisesti?
Osa 4/4. Gitte rakastui 15 vuotta itseään vanhempaan Tomiin, eronneeseen ja kolmen lapsen isään. Mutta mitä tapahtui, kun Gitte halusi myös lapsia? (U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Nuoret ja luonto
Osa 5/6: Kalaretki. Tänään lähdetään kalaan vuonolle, ja makrilli tuntuukin käyvän pyydyksiin. Kun rannalta löytyy vielä simpukoita ja joesta nousee lohta, ei nälkä pääse yllättämään. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Ypäjä
4/19: Rikkaus, rakkaus ja rusketus. Hevoset kirmaavat kesälaitumille, mutta opiston oppilaat ja opettajat lomailevat vain lyhyissä pätkissä. Niina M. hikoilee takotunnilla. Niina K. ja Maria suuntaavat festareille. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Sääprofeetta
Sääsatelliiteista ja meteorologien tietokoneista huolimatta on vielä niitä, jotka tutkailevat tulevaa säätä luonnonilmiöistä. Yksi heistä on Björn Frang, joka haluaa siirtää tietonsa myös jälkipolville. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Uudet jaksot, 1/10. Kolmårdenin eläintarhassa joudutaan tekemään tammalle keisarinleikkaus. Leopardigekon häntää on purtu, ja korppikotkan ruokatorvi tarvitsee lääkärin apua. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Pasin ja Kielon valtakunta, Katso tarkemmin, Kati ja Töppö, Tuttiritari sekä Jussin matkat. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kuin kuvastimessa. Maddyn mieli synkistyy, kun sisar saapuu osastolle hakemaan apua. Donna tekee kaikkensa piristääkseen Michaelia. Elliot ottaa selvää siitä, mikä Beniä vaivaa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Street Food
3/13. Haifa. Monikulttuurinen kaupunki on monille tuttu. Ishai Golan selvittää mistä elementeistä israelilainen keittiö koostuu. Vaikutteita on saatu sekä idästä että lännestä, mutta mikä on maan suosituin pikaruoka? HD Äänitekstitys: suomi.
19:30
Peltsin Lappi
Tunturit. Päätösjaksossa Peltsi nousee Lapin hienoimmille tuntureille ja oivaltaa shamaanin sanoman. Kansallispuistossa on tarjolla hikistä työtä, mutta onneksi Muonionjoki viilentää ja antaa saalista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Rauhassa - Jukka Poika
360 asteen intiimi keikka täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia artistin rakastetuimpien laulujen mukana. Haastattelu zoomaa taiteilijan ytimeen, yllätysnumerossa koetaan pop-up poikkeuksellisessa paikassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Jalkapallon Euroopan karsinnat: GRE - FIN
Kreikka - Suomi. Selostus Matti Härkönen. Pireus, Kreikka. Refereras på svenska av Antti Koivukangas. HD

Kello 24:00

00:10
Siskonpeti (7)
Kausi 1. Osa 9/12. Äitiys: raskaana olevan vartalo on kaikkien omaisuutta, ja marttyyri-äiti syö keittiön kaapissa. Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:35
Jalkapallon Euroopan karsinnat
Kooste päivän muista karsintaotteluista. HD
01:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna