UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 23.9.

03:00
Naked And Afraid
Argentina Impossible. Eräopas ja lastenlääkäri kamppailevat myrskyjä, kylmää ja nälkää vastaan argentiinalaisessa pilvimetsässä. Miten heidän käy?
03:55
Deadliest Catch
Exit Wounds. Beringin merellä kyntää extreme-kalastajien valiojoukko. He etsivät seikkailua, jossa saaliina ovat ravut ja palkintona 100 miljoonaa dollaria.
04:45
Fast N' Loud
Far-Out Fairlane. GMG-tiimin korjaamolla kunnostetaan ruostumaan päässeitä autovanhuksia. Ehtivätkö ne takaisin ajokuntoon seuraavaan huutokauppaan mennessä, ja onko vaiva sen arvoinen?
05:35
How It's Made
Time-Delay Locks, Brownies, Pallet Dispensers, and Crystal Chandeliers. Katso, miten valmistetaan ajastettuja lukkoja, brownies-leivonnaisia, trukkeja ja kristallikynttilälyhtyjä.

Kello 6:00

06:00
How It's Made
Bead Wire, Mini Pepperoni, Irrigation Sprinklers, and Leather Gloves. Katso, miten valmistetaan metallilankaa, minipepperonimakkaroita, kastelusprinklereitä ja nahkahansikkaita.
06:25
Wildest Middle East
Turkey. Turkki on vastakohtien maa, missä villieläimet kohtaavat kovia haasteita. Vuoret ja korkeat maastot, ilmanalan muutokset ja karut rannikot tekevät elämästä vaikeaa.
07:20
Salvage Hunters
Episode 4. Drew Pritchard käy katsastamassa uudet antiikkimarkkinat Shropshiressa. Myyjiä on lähes 50, joten edullisia ja erikoisia löytöjä alkaa löytyä nopeasti.
08:15
Chasing Classic Cars
A Mysterious Find. Wayne Carini johdattaa katsojat klassikkoautojen keräilyn maailmaan. Hän ostaa, entisöi ja myy eteenpäin maailman hienoimpia koskaan valmistettuja autoja.
08:40
Chasing Classic Cars
What Wayne Wants. Wayne Carini toivottaa katsojat tervetulleiksi laatuautojen keräilyn maailmaan. Hän aikoo huutokaupata useita autoja, jotta pystyisi hankkimaan 1911-vuosimallin Winton 17b:n.
09:05
Overhaulin'
Jim's 1965 Sunbeam Tiger. Tunnettu autojen design-asiantuntija Chip Foose tiimeineen muokkaa vanhoista ajoneuvoista upeita uniikkikappaleita.
10:00
Overhaulin'
Tony's 1966 A100 Van. Tunnettu autojen design-asiantuntija Chip Foose tiimeineen muokkaa vanhoista ajoneuvoista upeita uniikkikappaleita.
11:00
Alaskan Bush People
Bloodlines. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.

Kello 12:00

12:00
Alaskan Bush People
A Big Gamble. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
13:00
Alaskan Bush People
Rocky Seas. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
14:00
Alaskan Bush People
Sink or Swim. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
15:00
Alaskan Bush People
Never Give Up. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
16:00
Street Outlaws
Blinding Lights. Kaupungin kymmenen parasta katukilpailijaa eli 405 yrittää säilyttää tittelinsä maan nopeimpana ja kunnioitetuimpana kilpaporukkana.
17:00
Street Outlaws (Season 4 Specials)
From Mega To Street. Kun 405 karkaa Pro-modseilta, Chief ja Shawn muistelevat 405 kulkemaa pitkää tähänastista taivalta. Sitten katsotaan ison Mega Race -kisan sensuroituja kohtauksia.

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
Start Me Up (Part 1). Koittaa suurten muutosten aika, kun Chief potkaisee pro-modit pois listalta. Samalla kaikki menettävät entiset paikkansa ja joutuvat kilpailemaan uudesta sijoituksesta.
19:00
Wheeler Dealers
1965 Land Rover IIA. Eddin ja Miken haasteena on etsiä kaikkien aikojen paras selviytymisauto, joka ei pysähdy koskaan. Ehdokkaita löytyi vain yksi: Land Rover Series IIA!
20:00
Diesel Brothers
Episode 2. DieselSellerzit, Heavy D ja Diesel Dave rakentavat diesel-maailman isoimmat ja pahimmat kuljetusautot. Tallilla tehdään raskasta työtä ja huvitellaan vielä raskaammin!

Kello 21:00

21:00
Arctic Waters
Episode 4. Kalamies Svenne perheineen elvyttää pientä ja hiipuvaa Veidnesin kalastuskylää Pohjois-Norjassa. Onnistuuko lupaus rikkauksista houkuttelemaan paikkakunnalle uusia tulokkaita?
22:00
Deadliest Catch
Dead-Stick. Ravunpyynti Alaskan hyisellä Beringinmerellä on niin vaarallista, että vaakakupissa painavat tulot vastaan terveys. Näköpiirissä siintää investointeja ja katkeransuloisia loppuja.
23:00
Garage Rehab
Scotty's Automotive. Autokorjaamoja ympäri Yhdysvaltoja menee konkurssiin. Gas Monkey Garagen Richard Rawlings auttaa vaikeuksissa olevia korjaamoja selviytymään ja samalla tienaamaan rahaa.

Kello 24:00

00:00
Killing Fields
The Takedown. Tutkimusryhmä valmistautuu esittämään jutun syyttäjälle varmana siitä, että todisteet riittävät vihdoinkin Tommy Francisen pidättämiseen ja vangitsemiseen.
01:00
Mythbusters
The Busters of the Lost Myths. Myytinmurtajat kokeilevat legendaarisen Indiana Jonesin elokuvista tuttuja temppuja, ja menossa mukana nähdään myös Indianan ruoska.
02:00
Mythbusters
San Francisco Drift. Adam ja Jamie ovat nopeita ja uteliaita. Kaasu pohjassa ja renkaat savuten he ottavat selvää kahdesta katukilpailun myytistä.
03:00
Naked And Afraid
Primal Fear. Selviytyjäkaksikko jätetään Namibian aavikolle. Selviävätkö he 21 vuorokauden haasteesta pahoista myrskyistä huolimatta?
03:55
Diesel Brothers
Episode 2. DieselSellerzit, Heavy D ja Diesel Dave rakentavat diesel-maailman isoimmat ja pahimmat kuljetusautot. Tallilla tehdään raskasta työtä ja huvitellaan vielä raskaammin!
04:45
Garage Rehab
Scotty's Automotive. Autokorjaamoja ympäri Yhdysvaltoja menee konkurssiin. Gas Monkey Garagen Richard Rawlings auttaa vaikeuksissa olevia korjaamoja selviytymään ja samalla tienaamaan rahaa.