UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 26.7.

06:53
Nimipäiväonnittelu: 26.7.
Onnea Martta.
06:55
Touhukkaat: Hedelmät vaarassa
Tuhatnapsija on otus, jonka on syötävä tuhat hedelmää joka päivä. Elleivät Desi ja Outi - Velhon ja touhukkaiden avustamina - saa otusta kiinni, niin kaikki maailman hedelmät ovat vaarassa! Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Hommat hoituu
Bussi. Hommat hoituu selvittää mitä töitä liittyy linja-automatkaan. HD
07:20
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: hassut robotit. Postin lajittelulaite on mennyt rikki. Lennu tarjoaa apuun kahta robottia, jotka tekevät mitä tahansa niiltä pyytääkin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Babar ja Badun seikkailut
Toitotus: Badu opettelee tärkeää norsu-taitoa, Kruunun toitotusta. Celestenkylän Juniorimarssiorkesteri: Linnaan on tulossa vaativia vieraita ja Babar ei keksi millaista ohjelmaa heille järjestäisi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Galaxi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Betonin särkijät, Tumpelot ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
09:00
Nuoret mestarit: Koiramestari
Keilat ja putket. Jännittävät hetket jatkuvat Koiramestarissa. Kilpailussa tehdään kaatoja, jonka jälkeen juostaan putkesta putkeen. HD
09:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:37
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:44
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:51
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
09:58
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:05
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:12
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:19
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:30
Päivän kasvo
10:40
Iso Poika
Mia Halmeen elokuva kertoo lapsuuden ruuhkavuodesta. 7-vuotiaan pojan on oltava vahvin ja nopein, mutta kiroiltava muualla kuin kotona. Millaista on olla tosi iso ja niin pieni? T: Avanton Productions Oy/2007. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Syvä hengitys sisään
Lyhytelokuva, joka kertoo tanssijan kautta mitä suuri muutos saa aikaan ihmisen identiteetissä. O: Päivi Takala. T: Soundsgood Productions/2010. (U) Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

13:05
Tulli
Lentotullin tullitarkastajat löytävät saapuneen lentorahdin seasta epäilyttäviä lääkeaineita. Meritullissa maahan saapuvalta matkustajalta löytyy suuri määrä tupakkaa, alkoholia ja ase. (U)
13:30
Tulli
Lentotullissa tutkitaan rahtiterminaalia huumausainekoiran avulla ja etsitään riskianalyysin perusteella profiloitua henkilöä. Maatullissa epäilyksiä herättää rakennustyömaalla oleva kuorma-auto. (U)
14:00
Tulli
Meritullissa henkilöä epäillään huumausaineiden salakuljetuksesta, ja kiinni otetaan etsintäkuulutettu henkilö. Vaalimaalla säteilymittarit hälyttävät, ja maahan saapuvassa ajoneuvossa on salakuljetuspiiloja. (U)
14:30
Estradilla: Valkea Ruusu
Sata-Häme Soi -festivaalin ainutlaatuisia hetkiä. Riku Niemi Orchestran vieraana Paula Koivuniemi ja Jorma Kääriäinen. (U)
14:50
Taistelu Laatokan Karjalassa
Puna-armeija aloitti 21. kesäkuuta 1944 hyökkäyksen Aunuksessa murskaavalla ylivoimalla. Suomalaiset olivat jäämässä mottiin. Verinen ratkaisu tapahtui Nietjärvellä. (U)
15:45
Teinipomo
Felix on tottunut siihen, että asiat menevät hänen toivomallaan tavalla. Onnistuuko Felix olemaan oikeudenmukainen uudessa pomon roolissaan, vai joutuuko muu perhe kärsimään hänen laatimastaan budjetista? (U)
16:45
Mozartin Requiem
Upeassa Kerimäen kirkossa Soile Isokoski,Lilli Paasikivi, Jorma Silvasti & Nicholas Söderlund Helsingin barokkiorkesteri sekä Savonlinnan Oopperajuhlakuoro esittivät Mozartin Requiemin 20.7.2014. Toimittaja Inari Tilli. HD

Kello 18:00

18:00
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Lavastaja Anne-Mari Aholan tie on vienyt Posiolta Hilversumiin. Hänen kädenjälkensä näkyy kymmenissä hollantilaisissa tv-ohjelmissa ja konserttilavastuksissa. Jaakko Selin retkeilee vanhojen laivojen Spakenburgiin. (U) HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
18:40
Tartu Mikkiin
Toiveuusinnassa (es. 2.11.2012) laulamassa Jean S -bändistä Antti Paavilainen ja Timo Kärkkäinen vastassaan Timo Salmenkivi ja Mica Ikonen. Sami Hintsanen juontaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD
19:30
Yle Uutiset
19:45
Urheiluruutu
20:10
Karjalan kunnailla (7)
Osa 35/36: Polttareiden varjolla sabotaasia. Joonas järjestää Jakelle polttarit. Veikko, Pirkka ja Sahioja valmistelevat iskua. Vilma ja ratkaisun hetket. T: Selkie- Filmi Oy. (U). Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kesäkino: Olet mennyt minun vereeni
(Suomi 1956) Teuvo Tulion elokuva tehtaantytöstä, jonka syöksykierrettä vauhdittavat onneton rakkaus ja alkoholi. Pääosissa Regina Linnanheimo, Ami Runnas, Rauha Rentola, Åke Lindman. K12 (ahdistus).

Arviot: IMDb 7.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
22:40
Kesäkino: Lasileuka
(Suomi 2004) Elokuva teinitytöstä, joka nyrkkeilee, myy varastettua tavaraa ja yrittää huolehtia pikkusiskostaan ja alkoholistiäidistään. Pääosissa Emilia Sinisalo, Leea Klemola, Tiina Puntala. Ohjaus Zaida Bergroth. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.0
Lue lisää: IMDbLeffatykki