UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Tiistai 3.5.

17:00
Rakkautta Berliinin muurin varjossa (12)
2/6. Martin onnistuu pelastamaan veljenpoikansa hengen, ja Falk palkitsee hänet järjestämällä Julian vapaaksi. Vankilavuosien kovat kokemukset ovat jättäneet jälkensä Juliaan, eikä sopeutuminen käy käden käänteessä. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Klassinen Suomi: Tiennäyttäjät
9/10. Menestystarinan anatomia. Valovoimaiset henkilöt ja kiinnostavat ilmiöt vetävät yleisöä. Keitä ovat suuret persoonat ilmiöiden takana? Menestystä rakentavat myös agentit, media, brändit ja bisnes. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Ommelten välinen aika (7)
9/17. Siralle on tarjottu salaista tehtävää, joka veisi hänet pois äitinsä ja ystäviensä luota. Jos hän uskaltaa ottaa tehtävän vastaan, häntä odottavat aivan uudet kuviot. Jotain omaa hän saa sentään viedä mukanaan. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Musiikki ja seksi
1/4. E-pilleristä aidsiin. Ehkäisypillerin keksiminen johti yhteiskunnan seksuaaliseen vapautumiseen. Miten se näkyi popkulttuurissa, ja miten yleisö suhtautui muutoksen? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Historia: Seksi ja länsimaat
2/3. Länsimaiden liberalismi ja maallistuminen kohdistavat kristinuskoon kovia paineita. Miten kristinusko suhtautuu seksiin, avioliittoon ja sukupuoleen ja miten käsitykset ovat muuttuneet ajan myötä? Tuotanto: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
21:55
Elävä arkisto: Pahojen poikien lauluja
Arkisto-ohjelman esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:57
Aktin ylistys
(1998) Tampereen teatterissa taltioidussa konsertissa esitetään Juha "Junnu" Vainion pornolauluja. Laulut esittää kuoro ja suuri joukko tunnettuja miesnäyttelijöitä. Säestäjänä on Jalmari Kolu -orkesteri. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
Maanalaiset taistelijat (16)
Osa 2/6: Vastarinta järjestäytyy. Hitlerin hyökättyä Neuvostoliittoon Euroopan kommunistit liittyvät natsien vastaiseen aseelliseen taisteluun. Vakoilussa ja tuhotöissä avustaa Britannian salainen palvelu. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto