UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 26.10.

17:00
Verta, hikeä ja musiikkia
Mattias, Victoria ja Kristina ovat nuoria ruotsalaisia musiikinopiskelijoita, jotka ovat asettaneet päämääräkseen solistinuran. Opiskelu on väliin rankkaa, uhrauksia on tehtävä, mutta on mukana ilonhetkiäkin. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 18:00

18:00
Kantapöytä
Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Klassisen musiikin ajankohtainen makasiiniohjelma. HD
19:00
Milanon naisten paratiisi
13/20. Mies vai hiiri? Kansa kohisee vuotuisesta urheilukisasta, ja Mori pohtii kuinka valjastaa into liiketoimiensa hyväksi. Salvo itse saapuu kaupunkiin. Mandelli lyö taas kapuloita Morin rattaisiin. HD K12 (väkivalta, seksi).
20:00
Välimeri lautasella
Kausi 2, 4/4. Sardinia. Yotam Ottolenghi grillaa hummeria, joka on saarella yleinen herkku. Torilla juustot ja lihat ovat lähiruokaa. Lampaan kanssa maistuu viikunoilla ja rucolalla höystetty salaatti.
20:46
Löytöretkiä maailmaan
Clippertonin vajonnut tulivuori. Clippertonin atollin laguuni on ainoa laatuaan maailmassa. Jean-Louis ja tutkimusryhmä lähtevät selvittämään tuon atollin keskusjärven arvoituksia.

Kello 21:00

21:00
Villen keittiö 30 minuutissa
Jakso 5/8. Pekonit poksahtelevat ja kanansydämet marinoituvat brasilialaisvieraiden vallatessa Villen keittiön. Mariana ystävineen opettaa Villelle mustapapupadan teon ja avaa brasilialaisen grillauskulttuurin saloja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Lore (K16)
(Saksa/2012) Toisen maailmansodan lopun Saksassa kansallissosialismiin uskovan perheen lapset lähtevät vanhimman siskon johdolla etsimään turvaa liittoutuneiden hyökkäyksen alla. O: Cate Shortland. HD K16 (väkivalta).
23:15
Jäitä hattuun (12)
Kausi 4, 2/10. Ben Stiller kutsuu Larryn syntymäpäiväjuhlaansa, jossa tapahtuu onnettomuus. Larryn hyvittely­yritys suututtaa puolestaan Susien. K7 (väkivalta, seksi).
23:45
Katseen vanki
Timo Humalojan ohjaama dokumenttielokuva suomalaisen elokuvan ikonista, seksisymbolista ja myytistä nimeltä Anneli Sauli sekä näyttelijä Saulin pitkästä kamppailusta tätä myyttiä vastaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

01:00
Teematieto
04:00
Teematieto