UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 5.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Pientä pintaremonttia
Asunto ajan tasalle. Tanjan asunnossa on perusasiat kunnossa, mutta tietyt tilat ovat jääneet jo ajasta jälkeen. Turkuun matkaavat Lasse, Maarit ja Tea-Mariia ottamaan tilanteen suunnitelmineen haltuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Unelmakoti puoleen hintaan
Ullakko käyttöön. Riglerit haluavat ullakolleen lisää asuintilaa, ja laajennuksen suurin motiivi on perheen isän kovaääninen kuorsaaminen. Mutta mikä neuvoksi, kun ullakolle kertynyt tavarapaljous on sijoitettava jonnekin? Franklinin perheen kodissa asuu kolme sukupolvea, ja iäkkäille isovanhemmille on saatava omaa rauhaa ja esteetön liikkuvuus. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
11:30
Grand Designs Australia
Perfektionistin rantaunelma. Lapsilleen parempaa elämää tavoittelevat Max ja Mariella Iacopetta haluavat muuttaa vilkkaasta suurkaupungista lomakaupunki Byron Beyhin ja ostavat sieltä hulppean rinnetontin merinäköaloineen. Mikään ei taida olla kyllin hyvää tälle täydelliselle tontille, sillä Maxin mielestä suunnitelmista löytyy aina jotain parannettavaa. Italiasta tilataan laatukeittiö asentajineen ja sisustukseen haetaan vinkkejä Milanosta asti.

Kello 12:00

12:30
Saaristoruokaa
Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Unelmien koti
Vähemmän kylpyhuoneita, kiitos!. Caitlin ja Steve näkevät asuntoesittelyissä vaarallisia pudotuksia, avokylpyhuoneita, outoja komeroita ja vinoja lattioita. Tarvitaan kaksosten apua ja iso remontti, ennen kuin elämä unelmien kodissa voi alkaa.
14:00
Unelmien koti
Kysymyksiä kerrakseen. Kate ja Dave ovat tuore aviopari, joka suhtautuu remontoimiseen varauksella, koska heitä on peloteltu sen tuhoisasta vaikutuksesta parisuhteelle. Jonathan ja Drew ottavat asiakseen todistaa neuvojan erehtyneen.
15:00
Upeat skandikodit
Linna vai villa?. Luksusluokan kiinteistönvälittäjät Pernille Sams ja Jan Fog esittelevät jälleen Tanskan upeimpia taloja ja koteja, kun uudet jaksot alkavat. Heidän matkassaan päästään tutustumaan suureen villaan, jota tulee katsomaan taiteilija Kristian von Hornsleth. Toinen tutustumiskohde on vertaansa vailla oleva punatiilinen linna, jonka yksityiskohdat omistaja esittelee suurella ylpeydellä. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
15:30
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Kardashianit
Kimin tupaantuliaiset. Kausi 5, 1/12. Kim on muuttanut uuteen kotiin, ja Kris haluaa järjestää tupaantuliaiset. Kim itse ei ole lainkaan innostunut ajatuksesta. Kourtney harkitsee muuttavansa pois sisarensa Khloén luota, sillä Scott ei saa vierailla edes talon pihamaalla. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
16:30
Kardashianit
Sokkotreffit. Kausi 5, 2/12. Kris päättää järjestää Kimille sokkotreffit kivan armenialaisurheilijan kanssa. Khloé tuskastuu perheeseensä, sillä kaikki tuntuvat kinuavan häneltä lippuja NBA:n pudotuspeleihin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
17:00
Kardashianit
Kadonnut sormus. Kausi 5, 3/12. Khloé kauhistuu huomatessaan vihkisormuksensa kadonneen ja yrittää hädissään salata asian Lamarilta. Bruce ja Kris käyvät reviirikiistaa uudistetusta autotallista, ja äänekäs riitely saa nuorimmat tyttäret huolestumaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
17:30
Kardashianit
Henkivartija. Kausi 5, 4/12. Kris on hankkinut Kimille henkivartijan, jonka komeus ei jää sinkku-Kimiltä huomaamatta. Mitä tapahtuukaan eräänä iltana, kun Kim on ottanut muutaman drinkin liikaa? Khloé puolestaan yrittää opettaa vastahakoista Lamaria uimaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Botoxia ja savukkeita. Kausi 5, 5/12. Pian kolmekymppinen Kim potee ikäkriisiä ja päättää kokeilla Botoxia olemattomiin ryppyihinsä. Krisin salainen sauhuttelu ärsyttää Kourtneyta ja Kendallia, ja tyttäret punovat juonen saadakseen äitinsä lopettamaan tupakoinnin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
18:30
Kardashianit
Kourt ottaa hatkat. Kausi 5, 6/12. Kim haluaa viedä koiransa Rockyn kastroitavaksi, mutta koiraan kiintynyt Bruce on asiasta eri mieltä. Kourtney ja Scott loukkaantuvat, kun kukaan Kardashianin klaanista ei osallistu Scottin syntymäpäiville, ja pariskunta päätyy katselemaan asuntoja New Yorkista. Kris ja kumppanit eivät ilahdu ajatuksesta. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
19:00
Muodin huipulle
Timanttien säihkeessä. Kausi 12, 2/15. Timantit ja jalokivet toimivat inspiraationa kilpailijoille, joiden tehtävänä on suunnitella ylellinen ja häikäisevä iltapuku. Kangaskaupassa ympäristötietoinen Timothy tonkii arvojensa mukaisesti roskiksia. Tulisieluinen Sandro puolestaan saa hermoromahduksen juuri ennen näytöstä, kun kukaan ei suostu auttamaan häntä höyrysilittimen kanssa. Yksi kilpailijoista murtuu kyyneliin kesken näytöksen tuntiessaan epäonnistuneensa täysin. Lavalla nähdään niin graafisia ja liehuvia luomuksia kuin vartalonmuotoisia cocktailmekkoja, joista toiset ovat enemmän onnistuneita kuin toiset. Vierailevana tuomarina on Emmy-palkittu pukusuunnittelija Eric Daman. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
20:00
Ensitreffit alttarilla USA
Aikataulupulmia. Arki astuu kuvioihin nopeasti, ja avioparien täytyy nähdä vaivaa löytääkseen aikaa toisilleen. Vaughnin ja Monet'n vaikeudet jatkuvat, ja molemmat alkavat turhautua tilanteeseen. Jamien ja Dougin yhteiselo on alkanut rattoisasti, mutta Jamien vuorotyön takia yhteinen aika on kortilla. Jasonin ja Cortneyn tunteet syvenevät, vaikka Jason suhtautuu asiaan varauksella. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.

Kello 21:00

21:00
The Affair
Kaidan tien kulkijat. Kausi 1, 6/10. Noah viettää railakkaan illan parhaan kaverinsa Maxin kanssa. Yksi asia johtaa toiseen, minkä seurauksena Alisonista ja Lockharteista selviää jotain järkyttävää. Helen puolestaan haluaa perheensä viettävän enemmän aikaa yhdessä. Hän myös valittelee miehensä etäisyyttä ja haikailee seksiä tämän kanssa. Oscar ja Lockhartit päätyvät napit vastakkain, kun tilanne kärjistyy. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia. K12 (seksi, päihteet).
22:05
Vallan linnake
Tunnustelua. Kausi 1, 2/10. Birgitte nimitetään kuninkaalliseksi hallitustunnustelijaksi, ja uuden hallituksen muodostaminen alkaa. Birgittelle satelee tarjouksia niin vasemmalta kuin oikealta, eikä päätösten tekeminen paineen alla ole helppoa. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (ahdistus).
23:15
Solsidan
Mä oon muotitietoinen. Alex joutuu shoppailemaan Annan valitettua hänen vaatteistaan, ja imetysvaikeuksista kärsivä Anna päätyy hoitamaan Oven neitokakadua. Freddellä on ongelmia edistyneiden kotiteatterilaitteidensa kanssa, eikä yleiskaukosäädin paranna tilannetta. Jaksossa vierailee taas suomalaiskoomikko André Wickström. Sallittu kaiken ikäisille.
23:45
Tervetuloa Ruotsiin!
Mene töihin. Bruce alkaa etsiä töitä. Entinen asiakas Gene Simmons saa selville, että Bruce on muuttanut Tukholmaan. Amerikkalais-ruotsalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
Kallista kipua
Eläimellistä menoa. Kun humalainen Van Dyke pöllähtää töihin täydessä tuiterissa, joutuvat Evan ja Paige uudenlaisen henkilöstöpulman eteen. Hank ja Divya tarkkailevat eläinlääkäriä, jota stressaa avioero, mutta voisiko oireiden takana piillä muutakin? Hank lähentyy Boriksen tyrmäävän tulkin Christinan kanssa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
01:10
Yön AVA