UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 24.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Meren herkkuja. Aasialaisvaikutteiset kalmaripyörykät ja katkaravut saavat seuraa kasvis-nuudelikeitosta. Toisena ruokalajina laitetaan kierrepastaa makkarahöystön kera.
10:00
Suurin pudottaja
Viisinkertainen haaste. Kilpailijat kohtaavat viisiosaisen haasteen, johon kuuluu muiden muassa voimaa, tasapainoa ja ruokatietoutta vaativia osioita. Urakkaa vaikeuttaa entisestään se, että joukkuepelin sijaan jokainen joutuu selviytymään haasteesta yksin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Syntymäpäiväyllätyksiä. Kanta-asiakas tilaa panttilainaamosta syntymäpäivälahjan 16 vuotta täyttävälle tyttärelleen. Yossi yllättääkin tytön lahjalla, jollaisia voi saada vain Beverly Hillsissä. Toinen kanta-asiakas täyttää itse vuosia ja kauppaa timanttisormustaan voidakseen järjestää ystävilleen hyvin persoonalliset juhlat. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Julkkiksia vastaanotolla. Julkkisbloggari Micah Jesse arvuuttelee lääkäreiltä Hollywood-huhujen todenmukaisuutta, ja keskustelussa etsitään myös parannusta krapulaan. Studiossa kuhisee julkkiksia, kun Chaz Bono kertoo elämäänsä mullistaneesta painonpudotuksesta, mainoskomistus Anderson Davis esittelee ihmiskehon ihmeitä ja tv-kokki Curtis Stone valmistaa aterian aineksista, joilla saada hormonit hyrräämään. Lääkäreiden vieraana käy myös nainen, jonka kivuliaat ryhtiongelmat ratkaistiin uraauurtavalla leikkauksella. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Stylisti Rachel Zoe
Taivas varjelkoon, hän syntyi!. Rodgerin irtisanoman Jeremiahin mieli on maassa. Mandana lohduttaa, että "Miah" sai potkut, koska on liian lahjakas "vain" stailausassistentiksi. Joeyn lahjakkuus on testissä hänen tehdessä ensimmäistä soolotyötään vaatteiden puolella. Kysymys on näyttelijä-malli Molly Simsin kuvauksista New Yorkissa. Joey tuntee vilunväristyksiä asoiden monimutkaisuudesta, sillä täytyyhän vaatteet ja asusteetkin jotenkin organisoida länsirannikolta itään. Rachel on viimeisillään, ja hetki lähestyy. Marisa tilaa Jeremiahin sisustamaan lastenhuoneen. Poika ilahtuu yhteydenotosta, ja toistaalta taas ei, koska ei enää varsinaisesti kuulu Rachelin tiimiperheeseen. Eikä hän oikein tiedä lastenhuoneistakaan mitään. Ehtiikö Joey ajoissa takaisin stailatakseen esinaisensa synnytyskuntoon? Saako Rodger vaimoltaan luvan videoida synnytyssession? Miten hänen ostamansa äitiyslahja liittyy Oscareihin? Sitten. Poika! Oh my God, oh my God. Rachel Zoe ja Rodger Berman ovat saaneet hartaasti toivomansa ihmeen, oman lapsen. Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.
14:40
Kuninkaalliset skandaalit
Dianan hovimestarin tapaus. SARJA ALKAA! Amerikkalainen dokumenttisarja ruotii kuningasperheisiin ja hoveihin liittyviä salaisuuksia, rikoksia ja salaliittoja. Ensimmäisessä jaksossa käsitellään prinsessa Dianan hovimestarina toimineen Paul Burrellin tapausta. Vuonna 2001 poliisi suoritti kotietsinnän Burrellin talossa ja löysi satoja Dianalle kuuluneita esineitä. Mukana oli muun muassa prinsessan vaatteita, valokuvia, kortteja ja koriste-esineitä. Hovimestari itse väitti Dianan lahjoittaneen osan esineistä hänelle. Oliko Burrell varastanut tavarat vai vain ottanut ne säilytykseen, jotta ne eivät päätyisi vääriin käsiin? Burrellia vastaan nostettiin syytteet, ja oikeudenkäynnistä muodostui tiiviisti seurattu mediatapahtuma, jonka yllättävät käänteet ihmetyttivät koko kansakuntaa.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Yorkshire-vanukas. Jamie tekee peribrittiläistä Yorkshire-vanukasta rosmariinilla höystettynä ja tarjoaa sitä kylmäsavulohen, paahdettujen parsojen ja lämpimän punajuurisalaatin kera. Toisena vartin ateriana on herkullinen, kreikkalaistyyppinen kana-kuskus-salaatti klassisen tsatsikin kera.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Yhdeksäs punnitus. Juuri punnituksen alla kilpailijoiden on vielä juostava haasteensa viimeinen osio. Onneksi heitä kannustamaan saapuu kahdeksankertainen olympiamitalisti, pikaluistelija Apolo Ohno! Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2677. Katariinan mielestä Jiri on Aatami. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lihaskimpusta kaunottareksi. Aarhusissa tapaamme body fitnessissä kilpailleen Lonnien, joka pukeutuu päivästä toiseen treenivaatteisiinsa. Hän ei tunne oloaan kotoisaksi mekoissa tai farkuissa, mutta haluaisi näyttää naisellisemmalta. Susannah rientää apuun ja etsii Lonnien vartalotyypille sopivimmat, naiselliset vaatteet, jotka eivät säikäytä häntä hyppäämään takaisin verkkareihin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Arvokiinteistö arvoiseensa kuntoon. Iisa, Maarit ja Tea-Mariia saavat herkullisen palan purtavakseen kun Helsingin Taka-Töölössä sijaitseva arvokiinteistö on kiperästi avun tarpeessa. Millaiseen lopputulokseen tällä kertaa päädytään?
20:00
Koko Suomi leipoo
Kaksitoista uutta kotileipuria kilpailee jälleen Suomen parhaan kotileipurin tittelistä! Uunissa paistuvat kakut, mutta kenen bostonkakku kypsyy tarpeeksi ja kuka onnistuu hurmaamaan tuomarit kuorrutetulla kahvikakulla? Ohjelman juontaa Anne Kukkohovi, tuomareina nähdään Mika Parviainen ja Veli-Matti Ahvenharju.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 15. Raivopuuskia. Patrickia on vaivannut huonotuulisuus ja hän päättää piristää Tuulia yllätyslahjalla, Tero joutuu tyytymään studiolla vain katsojan rooliin ja Jukka osallistuu Tallinnan maratonille.
21:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Havaiji-bileet. Jopa kaiken nähneet Kim ja Kyle hämmästyvät, kun bikinivahauksen tekijä vetää dildot esiin ennen toimenpidettä. Kimin tytär Kimberly viettää valmistujaisia, ja kaiken pitää olla kunnossa Havaiji-bileiden alkuun mennessä. Ennen valmistujaisjuhlia Carlton saapuu Brandin kanssa tankotanssitunnille turhan monta tequilaa nauttineena, koska häntä jännittää. Tunnilla hän hipelöi vierasta naista ja pudottaa housunsa. Lisa kerää tanssiaismekkoja hyväntekeväisyyteen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
22:30
Ladies of London
Hattupäitä hatuttaa. Juliet järjestää hattujuhlat, joissa kaikki vieraat eivät viihdy. Annabelle kokee kovia muotinäytöksessään. Noellen ja Scottin muutto lykkääntyy jälleen. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
23:30
Iholla
Jakso 15. Raivopuuskia. Patrickia on vaivannut huonotuulisuus ja hän päättää piristää Tuulia yllätyslahjalla, Tero joutuu tyytymään studiolla vain katsojan rooliin ja Jukka osallistuu Tallinnan maratonille.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lihaskimpusta kaunottareksi. Aarhusissa tapaamme body fitnessissä kilpailleen Lonnien, joka pukeutuu päivästä toiseen treenivaatteisiinsa. Hän ei tunne oloaan kotoisaksi mekoissa tai farkuissa, mutta haluaisi näyttää naisellisemmalta. Susannah rientää apuun ja etsii Lonnien vartalotyypille sopivimmat, naiselliset vaatteet, jotka eivät säikäytä häntä hyppäämään takaisin verkkareihin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA