UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 27.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Vastinetta vaivannäölle. Kausi 10, 5/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams arvioi Karlslundessa taloa, josta omistaja haluaa hyvän hinnan uurastuksensa palkaksi. Jan Fog suuntaa jälleen Kööpenhaminan ytimeen. Tanskalainen realitysarja.
10:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Seikkailu alkaa. Kausi 1, 3/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Kolme paria aloittaa yhteisen taipaleensa aviopuolisoina. Liiton ensimmäinen vaihe on häämatka. Tanskalainen realitysarja.
10:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Kivunlievitys. Jordan kärsii niin sietämättömästä kivusta rinnoissaan, että hän haluaisi poistattaa ne. Lääkärit yrittävät auttaa häntä löytämään tapoja, joilla kipuja voisi lievittää. Lisäksi testataan uudenlaisia joogahousuja, joiden pitäisi auttaa polttamaan kaloreita kuntoillessa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
12:50
Piilokamera
13:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Aloitus Australiassa. Uusi sarja alkaa! Useista kokkiohjelmista tuttu Jamie Oliver päättää kouluttaa australialaisista ongelmanuorista ravintolatyöntekijöitä sikäläiseen ravintolaansa ja antaa näin heille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Osallistujiksi pyrkivien nuorten joukossa on muun muassa huumeidenkäyttäjiä ja kodittomia. Konsepti on Oliverille tuttu hänen brittiläisestä Fifteen-ravintolahankkeestaan, mutta tällä kertaa hänellä on apuna australialaiskokki Tobie Puttock. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.
13:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Sankarinaiset. Helsingörissä Trinny ja Susannah löytävät kahvilasta Linen, jolla on omituiset housut. Housuissa näyttää olevan kalukukkaro. Line on onnellisesti naimisissa, mutta hänen poikansa on kuollut aivosyöpään. Siksi Line tahtoo elää täyttä elämää, eikä noudattaa normeja. Anne on ollut useita vuosia sotilaana, eikä hän ymmärrä naisten pukeutumis- ja seurustelutapoja. Miehet puhuvat suoraan ja ovat hyviä kavereita, mutta sillä tavoin äiti ei saa vävyä. Tina on laihtunut yli 50 kiloa ja hänen äitinsä ostaa hänelle vaatteet, koska Tina ei osaa. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:50
Elastinen feat.
Elastinen feat. Robin: AAAA.
15:00
Muodin huipulle
Vain taivas rajana. Kausi 12, 1/15. 15 noviisin joukkoon saapuu yksi aiemmilta kausilta tuttu suunnittelija. Kilpailijat joutuvat heti haastavan tehtävän pariin suunnittelemaan epätavallisesta materiaalista, laskuvarjokankaasta, näyttäviä luomuksia. Kilpailijat ovat itse vastuussa budjeteistaan tällä kaudella, ja voittajalle on luvassa sarjan historian upein palkinto. Vakituisina tuomareina toimivat muotisuunnittelija Zac Posen sekä Marie Claire -lehden luova johtaja Nina Garcia. Vierailevana tuomarina nähdään näyttelijä Kate Bosworth. Ohjelman juontaja-tuomarina toimii tuttuun tapaan Heidi Klum ja mentorina Tim Gunn, joka saa veto-oikeudellaan pelastaa kerran sarjan aikana haluamansa suunnittelijan pudotukselta. Lavalla nähdyt asut arvostellaan tällä kaudella nimettöminä, eli tuomarit eivät tiedä, mikä asu kuuluu kellekin. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
15:50
Piilokamera
16:00
Kardashianit
Peruukilla pakoon. Kausi 7, 3/19. Kim yrittää paeta avioerokriisejään leikkimällä peruukkien kanssa. Liian kiireinen Kris alkaa jättää perheensä huomiotta. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Lepää rauhassa, Sophie. Niklaksen hoitotahto takataskussaan Patrizia on jälleen vallankahvassa kiinni. Friedrich ja Julia eivät voi muuta kuin myötäillä Patriziaa. Rakkautta on ilmassa, kun Tina ja Jonas palaavat yhteen. Tinan vaatimuksena on vain, ettei Jonas enää valehtele hänelle. Jonas potee omantunnontuskia, kun Werner ojentaa hänelle korvausrahat salamavalojen räiskeessä. Sophie saatetaan haudan lepoon. Koskettavan surullinen hautajaistunnelma vaihtuu järkytykseen, kun hautajaisiin saapuu epämieluisa kuokkavieras. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Miljoonan dollarin sisustukset
Muotia ja mööpeleitä. Mary on saanut tehtäväkseen sisustaa muotisuunnittelija Monika Chiangin uuden New Yorkiin avattavan liikkeen. Martyn haluaisi jälleen laittaa oman olohuoneensa uusiksi, mutta mitä siitä sanoo avomies Michael? Ross lähtee malliksi Voguen kuvauksiin, joten Jeffreyn on pärjättävä muutama päivä omillaan juuri, kun pitkäaikainen sisustusprojekti lähenee loppuaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.
19:00
Remontilla rahoiksi
Neljännen makuuhuoneen näyttö. Kausi 6, 21/67. Seuraava näyttö lähestyy eikä aikaa ole tuhlattavaksi. Lämmin ilma kiristää myös ilmapiiriä. Matt pahoittaa mielensä huijaussyytöksistä ja kutsuu osanottajat uuteen kokoukseen selventääkseen pelisääntöjä. Keith valvoo työturvallisuutta. Lopulta tuomarit pääsevät tuomaroimaan ja ällistyvät joukkueiden huoneista. Vuorossa on ennätyskorkeita arvosanoja. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
19:55
Suomen romanttisin makuuhuone
20:00
Amerikan unelmavävy
Kausi 1, 4/10. Jesse, Erick ja Tom pääsevät tutustumaan valitsemiinsa naisiin paremmin, sillä edessä on ihania treffejä. Kaikki ei ole kuitenkaan pelkkää vaaleanpunaista hattaraa, sillä Jessen naisten joukossa kytee jo ensimmäinen konflikti. Tom vie yhden naisista salaa treffeille.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Uutta päin. Kausi 11, 1/13. Khloé haluaa piristää eronnutta Kourtney-siskoaan viemällä hänet viinitilalle. Myös Kris ja Corey lähtevät mukaan. Sisarukset osallistuvat gaalaan, jossa Caitlyn palkitaan. Kim patistaa Khloén paljastaviin kuvauksiin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Tautisen vaarallista menoa. Kausi 3, 11/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), John Corbett (Aidan Shaw), Natasha Big (Bridget Moynahan), Sam Robards (Tom Reymi), Mario Cantone (stylisti Anthony Marintino). K12 (seksi).
22:35
Kardashianit muodin pyörteissä
Tilaisuus tekee varkaan. Kausi 1, 3/10. Kourtney kuulee, että Kim järjestää hänen luonaan Northin syntymäpäivät ilman lupaa, ja lentää Los Angelesiin sanomaan siskolleen suorat sanat. Scott käyttää tilaisuutta hyväkseen ja järjestää loma-asunnolla villit juhlat. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
23:35
Rimakauhua ja rakkautta
Taiteilijaelämää. Mikä yllätys! David haluaa Karenin ottavan työpaikan, ja siitähän soppa syntyy. Peten vanhemmat tulevat katsastamaan lapsenlapsensa. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12

Kello 24:00

00:40
Remontilla rahoiksi
Neljännen makuuhuoneen näyttö. Kausi 6, 21/67. Seuraava näyttö lähestyy eikä aikaa ole tuhlattavaksi. Lämmin ilma kiristää myös ilmapiiriä. Matt pahoittaa mielensä huijaussyytöksistä ja kutsuu osanottajat uuteen kokoukseen selventääkseen pelisääntöjä. Keith valvoo työturvallisuutta. Lopulta tuomarit pääsevät tuomaroimaan ja ällistyvät joukkueiden huoneista. Vuorossa on ennätyskorkeita arvosanoja. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:40
Vallan linnake
Käännetyt katseet. Kausi 1, 7/10. Vasemmistopuolueen tiloista löytyy valvontalaitteita, joiden väitetään olevan hallituksen hyväksymiä. Birgitten luottamus oikeusministeri Höxenhaveniin horjuu, ja samalla hän joutuu punnitsemaan, painaako poliittinen vastuu enemmän kuin ystävyys. Birgitten aika ei riitä perheelle ja aviomiehen nuori naisopiskelija herättää pääministerissä mustasukkaisuutta. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (väkivalta, seksi).
02:50
Yön AVA