UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 8.12.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Patikkaretki. Friedrich pyytää, ettei Charlotte luopuisi pormestarin tehtävästä hänen vuokseen. Charlotte kertoo mustasukkaiselle Beatricelle, miten meneillään oleva kriisi tuntuu kuitenkin lähentävän häntä ja Friedrichiä. Beatrice tunnustaa Friedrichille rakkautensa tätä kohtaan, mutta Friedrich vaatii suhteen päättämistä. Michael ehdottaa Nataschalle sovinnon eleenä patikkaretkeä. Retkellä piknikille pysähtyessä Michaelia puraisee ilmeisesti käärme. Natascha lähtee hakemaan vuoristomökiltä ensiapupakkausta mutta löytääkin jotain muuta... Luisa kokee, että David painostaa häntä leikkaukseen. Keskusteltuaan asiasta Sebastianin kanssa hän tekee oman päätöksensä. Hildegard ei innostu ideasta hyödyntää Pyhää Aldaa Burger Bräu -oluen markkinoinnissa, mutta André päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (seksi, ahdistus).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kasvun paikka
Oivalluksia. Tässä koostejaksossa näemme Scottien, Dixonien ja Newallien viikon alusta loppuun. Perheiden lapsilla oli erilaisia ongelmia, mutta kaikki kiteytyi vanhempien asenteeseen. Mitä Scottit oppivat lastenkasvatuksesta ja omasta parisuhteestaan? Löysivätkö Dixonit yhteisen sävelen? Entä palasiko Newallin perheeseen tasapaino?
10:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Raskausvaivoja. Lääkkeiden markkinointi saa Lääkärien pulssit kiihtymään, samoin hauskat sarjakuvat raskausajasta, mutta toisella tavalla. Tohtori Rachaelilla on paljon omakohtaista kerrottavaa raskauden aikaisista muutoksista itsessään. Realitysarjassa Vanderpump Rules esiintyvä Kristen Doute kertoo onnettomuudestaan, jossa hänen kasvonsa ruhjoutuivat pahasti ja mistä kaikki johtui. Naiset vaihtavat hiustyyliään keskimäärin viiden vuoden välein. Nyt kolme naista pääsee hiusten muodonmuutokseen uuden vuoden kunniaksi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Fitistä fätiksi ja takaisin
Alex & Geoff. Kausi 1, 1/10. Kokenut kuntovalmentaja Alex saa asiakkaakseen alle kolmekymppisen Geoffin, joka vain istuu ja syö. Geoffin motto on, että ruoalla ei ole väliä, kunhan se maistuu hyvältä. Geoffin koko perhe on huolissaan entisen koripalloharrastajan rapistuneesta kunnosta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja yrittävät sitten laihduttaa yhdessä asiakkaansa kanssa. Uusinta.
14:00
OC:n täydelliset naiset
Moraalisia kysymyksiä. Kausi 11, 11/21. Pakka on sekaisin dramaattisen onnettomuuden jälkeen, ja pahimmin loukkaantunut Vicki saa odottaa vieraita kauan. Ainakaan Shannon ja Meghan eivät joko ymmärrä tilanteen vakavuutta, tai sitten uhrin tilanne ei vain yksinkertaisesti kiinnosta heitä. Naisten välinpitämättömyys herättää närkästystä osassa naisia. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Ensitreffit alttarilla Ruotsi
Samojen seinien sisällä. Kausi 2, 4/8. Realitysarjan ruotsalaisversiossa etsitään sinkuille rakkautta tositarkoituksella. Häämatkat on nyt tehty. Seuraavaksi kukin vastaleivottu pari etsii asunnon, johon yhteinen pesä perustetaan. Kuukauden yhteiselon aikana parit miettivät, haluavatko jatkaa yhdessä. Ruotsalainen realitysarja. Uusinta.
16:00
Remontilla rahoiksi
Päättämättömyyden pahe. On aika valita remonttiottelun toinen kilpapari. Kovia kokenut isä ja tytär, Larry ja Jessie, jahkailevat päätöksenteossa ja aika uhkaa kulua umpeen. Vastassaan heillä on leppoisan oloinen mutta vaarallisen voitontahtoinen aviopari Brad ja Lara. Inspiraatiolahja aiheuttaa molemmille joukkueille päänvaivaa, ja kilpaparit päätyvät jälleen tekemään yllättävän samankaltaisia ratkaisuja. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
16:30
Upeat skandikodit
Linnassa. Kastbergan linnassa Etelä-Ruotsissa riittää nähtävää antiikista kiinnostuneille. Tanskalaismiljonääri on luopumassa Skånessa sijaitsevasta 1800-luvun linnastaan, joka on sisäuima-altaineen, tenniskenttineen ja hevospilttuineen täydellinen lomanviettopaikka. Toinen arvioitava kiinteistö on 1700-luvun talo, jonka Arne Jacobsen remontoi kesähuvilakseen 1960-luvulla tyylilleen uskollisena. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
17:00
Lemmen viemää
Friedrichin solmio. Natascha poistuu nopeasti vuoristomökiltä ja jättää jälkeensä pelästyneen Friedrichin ja Beatricen. Natascha aikoo pitää suunsa supussa, mutta ottaa kuitenkin vastaan Friedrichin tarjoaman palkankorotuksen, vaikka sitä voisi pitää vaikenemisrahana. Palkankorotuksen selvittyä Wernerin vihjailut saavat Charlotten epäilemään, että Friedrichillä olisi suhde Nataschan kanssa. Charlotten epäilykset eivät suinkaan hälvene, kun vuoristomökiltä löytyy Friedrichin solmio. Sebastian syyttää Davidia siitä, että tämä haluaa Luisan menevän leikkaukseen, vain koska hän ei voi sietää Luisan kyttyrää. Luisa kuulee kuitenkin vain osan keskustelusta ja saa väärän käsityksen. Alfons ja Hildegard ovat näreissään, kun André on mennyt kertomaan lehdistölle, että Pyhä Alda olisi ilmestynyt hänelle lähteellä, josta Burger Bräu -oluessa käytettävä vesi on peräisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Hynttyyt yhteen. Kausi 5, 1/12. Luis tekee kaikkensa lujittaakseen asemaansa kiinteistömarkkinoilla, lyö jopa hynttyyt yhteen vanhan kilpakumppanin kanssa. Fredrik etsii inspiraatiota Manhattanin ulkopuolelta. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
19:25
PUTOUS: Tiedän mitä hoet keväällä
19:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Pikkujoulut. Jamie järjestää työntekijöilleen pikkujoulut. Alkuun juodaan persikkabellinit ja sitten syödään jouluisin mauin marinoituja kanavartaita perinteisen englantilaisen kasvishöystön kera. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
20:00
Fitnesspäiväkirjat
Kisajännitys on huipussaan, kun Eevi Teittinen osallistuu elämänsä ensimmäisiin bikinifitness-kisoihin! Tankotanssin moninkertainen maailmanmestari Oona Kivelä saa piristystä yksinäiseen puurtamiseen, kun treenikaverit Irlannista saapuvat Suomeen .Fitnessmalli Janni Hussi kertoo treenifilosofiastaan ja käy työhaastattelussa. Nanna Karalahti nauttii raskauden alkumetreistä Dubain auringossa ja pohtii suhdettaan treenaamiseen.

Kello 21:00

21:00
Erilaiset perheet
Nuoren lesken perhe. Kausi 2, 10/10. Kun Lauran mies Erkki kuoli oman käden kautta jouluna 2014, jäi hän yksin kolmen lapsensa kanssa. Niko, lapsista nuorin, oli tuolloin vielä vauva. Perheen elämä jatkuu ystävien, sukulaisten ja naapureiden tuella, mutta niin lapset kuin äitikin ikävöivät isää. Tarmokas Laura katsoo kuitenkin tulevaisuuteen ja rytmittää arkeaan opiskeluilla, liikunnalla ja hyväntekeväisyydellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Hyshys-häät. Kausi 3, 12/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), William Garson (Stanford Blatch), Frances Sternhagen (Bunny MacDougal), Ritchie Coster (Caleb MacDougal), Clar Gregg (Harris Brage), Joe Lapiana (Dwight Owens). K12 (seksi).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Katala kuokkavieras. Kausi 11, 12/21. Meghan ja Tamra yrittävät hieroa sovintoa. Shannon hermoilee tulevaa muuttoa, ja hänen tyttärensä esiintyvät Brianan syntymäpäiväjuhlissa, jossa kutsumattoman vieraan syytökset järkyttävät juhlijoita. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
Kasvun paikka
Oivalluksia. Tässä koostejaksossa näemme Scottien, Dixonien ja Newallien viikon alusta loppuun. Perheiden lapsilla oli erilaisia ongelmia, mutta kaikki kiteytyi vanhempien asenteeseen. Mitä Scottit oppivat lastenkasvatuksesta ja omasta parisuhteestaan? Löysivätkö Dixonit yhteisen sävelen? Entä palasiko Newallin perheeseen tasapaino? Uusinta.

Kello 24:00

00:50
Beverly Hills, 90210
Sadepäivän huveja. Kausi 2, 26/28. Koulun kaverit haluavat tavata suosikkibändinsä, joka on saapunut kaupunkiin keikalle. Sinnikkäät kaverukset päättävätkin stalkata muusikkoja näiden hotellilla, mutta Donna pääseekin samalla myös oman äitinsä jäljille. Muut pojat puolestaan päättävät hankkia bileisiinsä stripparin, vaan miten käy, kun Andreakin änkee samoihin juhliin? K7 (ahdistus).
01:50
Yön AVA