UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 21.8.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 21.8.
Onnea Soini ja Veini.
06:52
Possu Pallero
Naru. Possu Pallero löytää puistosta pitkän narun ja päättää seurata sitä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Tähtirannan pojat
Perttu. Tähtirannan pojat esittävät tarinan Perttu-sankarista, joka auttaa ihmisiä korjaamalla rikki menneitä tavaroita. Pertun pitkät hiukset tuottavat kuitenkin yllättäviä ongelmia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Raa Raa, leikkisä leijona
Sadepäivä. Raa Raa kuulostelee sadepäivän ääniä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Lilli ja kukkaisystävät
Mimosa lennossa. Lilli, Pörri ja Orvokki yrittävät saada karhunvatukat poimittua, ennen kuin kova tuuli pudottaa ne maahan. Pian heillä on kuitenkin muuta tekemistä, kun Mimosa lentää ohi! Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Popi Kissa
Tähtiretki. Ystävysten retkeilyreissu pimeässä metsässä saa yllättäviä käänteitä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Neppajymykerho
Vilja esittelee Ilsen sydänkaulakorun ja askartelee simpukkakaulakorun Lauran ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:56
Töötti ja Pulteri
2/26. Volttilentoa. Ystäviä puolin ja toisin. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 16/101: Muumipappa kaipaa vaihtelua. Muumipapan kirjoitustyö kangertelee, ja kaikki tuntuu ikävystyttävältä. Niinpä Muumipappa päättää paeta ja viedä Mammankin mukaan seikkailulle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Hupsis
Maton puhdistus. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Luontoretkellä: Maja mukavuuksilla
2/6. Majassa on makuuhuone, ruokailutila, ilmastointi ja vielä uima-allaskin. Esittelyssä on Norjan suurimman jyrsijän, majavan asunto, joka sijaitsee tietysti järven rannalla. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:20
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:30
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:40
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:00
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:10
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:30
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:40
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
10:55
Blogistania: Palomiehen morsian
Laura ja Lauri rakastuivat kaksi vuotta sitten ja suunnittelevat häitään. Suunnitelmien avuksi syntyi Palomiehen morsian -blogi. Blogistaniassa Laura mm. sovittaa hääpukuluomuksia ja maistelee kaasojen kanssa hääkuohuvia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:25
Vauhtimimmit
Sarja alkaa. 1/10. Siskokset Erika ja Emilie lähtevät sivuvaunullisella moottoripyörällään etsimään Ruotsin mahtavimpia menopelejä, kiihkeimpiä kiihdytysajoja ja rämäpäisimpiä ratinvääntäjiä. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:38
Vauhtimimmit
2/10. Erika ja Emilie lähtevät testaamaan Ruotsin formula offroad -rataa, jolla autot joutuvat nousemaan likipitäen pystysuoraa hiekkatörmää. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:53
Vauhtimimmit
3/10. Sisarukset Erika ja Emilie ovat Tukholman lähistöllä seuraamassa radio-ohjattujen autojen kilpailua. Se on yhtä vakavasti otettavaa autourheilua kuin mikä tahansa muukin. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:07
Vauhtimimmit
4/10. Millainen on Vingåkerin jokamiesluokan A-finaali? Paljon ehtii tapahtua jo ennen sitä. Sisaruksia kiinnostaa etenkin yhdistetyssä naisten ja senioreiden luokassa ajava räväkkä Lina. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:21
Vauhtimimmit
5/10. Erika ja Emilie seuraavat kilpa-ajoa Lontoon lähellä Brands Hatchin radalla. Sisarukset pitävät silmällä Ruotsin suurta lupausta Felix Rosenqvistiä. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:35
Uusi päivä
Osa 188: "Kastikkeestaan kokki tunnetaan". Otso yrittää saada Ruuskasen muistamaan. Lissu tuskailee mennyttä ja mahdollisuutta. Karrin keittiössä kastike kruunaa kaiken. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Tartu Mikkiin
Souljunan kyydissä toiveuusinnassa matkaavat Sami Saari, Aki Louhela, Kimmo Härmä ja Hannu Vainionpää (es. 15.2.2013). Illan seremoniamestarina Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
Apua, meille syntyy vauva
8/13. JeriLee ja Dennis ovat tutustuneet kipuun tatuointineulan kautta, mutta synnytyskivut ovatkin jotakin vallan muuta. Niels ja Maria ovat kotisynnytyksen kannattajia, ja neljäskin lapsi aiotaan synnyttää kotona. Äänitekstitys: suomi.
14:25
McLeodin tyttäret
Liekit leiskuvat. Kate piilottaa poliisin etsimän Mitchin syrjäiseen heinäsuojaan, mutta kun se palaa poroksi, heräävät Rileyn epäilykset. Tuhopolttojen lisäksi uhkaa alueen tilallisia toinenkin vaara. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:10
Doctor Who
Uusi sukupolvi. Onko maailma tuhon oma, sillä Dalekit ovat oppineet muuntautumaan ihmisen kaltaiseksi. Silmissä siintää uusi uljas Dalekien kansoittama suurkaupunki, ellei Tohtori pysäytä kehitystä ajoissa. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Uinnin EM
Alkukilpailut. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Berliini, Saksa.
16:30
Galaxi
Suojiksen seikkailuissa katsellaan koululaisten tekemiä animaatioita. yle.fi/galaxi. HD
16:31
Nokkelikot
Unikeko. HD K7
16:45
Mimun maailma
Talonmiehen saappaissa. Mimun äiti vitsailee talonmiehen työn helppoudesta. Eipä aikaakaan, niin hän joutuu ottamaan työt omalle vastuulleen. K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Siiri ja Krokotiili, Neljä nenää, Lauri kilpa-auto, Norsulan perhe, Me Peltiset sekä Tommin kiertävä sirkus. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret
Vihollinen ja ystävä. Vuokrattu siitossonni on sairas ja tarvitsee lääkitystä. Palatessaan eläinlääkärin luota joutuvat Ashleigh ja Grace auto-onnettomuuteen. Mutta kuka haluaa ajaa tilan konkurssiin? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:50
Jalkapalloa: HJK - Rapid Wien
Eurooppa-liigan karsintaottelu, 1. puoliaika. Helsinki. HD
19:45
Uinnin EM
Semifinaalit ja finaalit. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Berliini, Saksa.
19:55
Jalkapalloa: HJK - Rapid Wien
Eurooppa-liigan karsintaottelu, 2. puoliaika. Helsinki. HD

Kello 21:00

21:00
Uinnin EM
Semifinaalit ja finaalit. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Berliini, Saksa.
21:10
Monte Rosso (K16)
(Suomi 2008) Urbaani veijarikomedia nyky-Helsingistä. Kolmekymppinen Eki elää pidennettyä nuoruutta. Hänen kesäviikonloppunsa olisi täydellinen, jollei se lähtisi käsistä. O: Tuomas Milonoff, Jon Sundell. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (päihteet).

Arviot: IMDb 6.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
True Blood (K16)
8/10. Kohtalon omat. Sookie on vaikean päätöksen edessä: toimiako välittäjänä Warlow'n ja Billin välillä? Jason tutustuu lähemmin Violetiin. Sarah menee äärimmäisyyksiin, kun totuus keinoverestä tulee ilmi. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:05
Kuoleman juna (K16)
(Von Ryan's Express/USA 1966) Toisen maailmansotaan sijoittuva toimintaseikkailu sotavangeista, jotka yrittävät pakoa kaappaamalla heitä kuljettavan junan ja ajamalla se Sveitsiin. O: Mark Robson. N: Frank Sinatra. HD Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 91 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
The Wire (K16)
Kesäloma. Teinipojat opiskelevat elämää Baltimoren kaduilla. Kaupunginvaltuutettu Carcetti kampanjoi voittaakseen pormestarin vaalit, ja Freamon on hämmentynyt huumejengien väkivallattomuudesta. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16
01:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna