UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 16.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 16.8.
Onnea, Aulis!
06:52
Metkat Mesiläiset
Aina ajoissa. Sampo on jatkuvasti myöhässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Tuttiritari
Kadonnut prinsessa. Kuningas on kauhuissaan: prinsessa on kadonnut ! Hän lähettää uljaat ritarit etsimään prinsessaa. Tuttiritari löytää prinsessan sattumalta ja saa avustaan palkkion. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Tie tähtiin
Outoa valoa. Kotka näkee avaruuslennollaan erikoisen valoilmiön, mutta joutuu naurunalaiseksi, kun muun luokan ehtiessä paikalle ilmiö on kadonnut. Rastas ja Haukka auttavat ystäväänsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Franklin ja ystävät
Franklinin iso laatikko. Franklin saa postissa ison laatikon, joka on aivan tyhjä. Ystävien kanssa hän yrittää selvittää, mitä laatikossa olisi pitänyt olla ja samalla löytää laatikolle monta eri tehtävää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Nalle
Minä. Huomenta käsi, käsi, jalka, jalka ja pää! Mitäs tänään leikitään? Nalle ja Apina viettävät minä-päivää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:43
Timppa
Siivousintoilija. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Olivia
Olivia lääkärinä. Julius on jalkapallojoukkueen maalivahti. Hänen pitäisi pystyä torjumaan pallot, mutta jalkaa kutittaa. / Olivia on superäiti. Olivia huomaa, että vauvan hoitaminen onkin ihan oikeaa työtä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
08:18
Tenavat (7)
Kurkottaa tähtiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Aika härdelli!
Luuppi-skuuppi. Luru ryhtyy sensaatiojournalistiksi ja ponnahtaa katsojalukujen kärkeen. Jymyuutisten metsästyksellä uhkaa kuitenkin olla tuhoisat seuraukset. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:37
Sohvaset (7)
Ei mitään tekemistä. Antilla ja Helmillä on tylsää. Mikään ei kiinnosta, ennen kuin isä livauttaa ilmoille salaperäiseltä kuulostavan Temppuseikkailuradan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Katsellaan Norjan Vest-Agderin komeita maisemia ja rakennuksia. Listan keskustaa on verrattu jopa Amerikkaan. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 19, 25/48. Paljastus. Bex kutsuu poliisin. Selena haluaa siirtää syrjään vaikeudet Bexin kanssa. Harry haluaa selvittää miksi Ellen on töissä, vaikkei viisumi ole voimassa. Abs haluaa Samille apua. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Holby Cityn sairaala
Emman leikkaus. On Emman leikkauksen aika, mutta pystyykö Jac olemaan paikalla? Arthur ja Dominic jatkavat yhteenottojaan. Mo ja Adele yrittävät löytää tavan työskennellä työtovereina, ei siskoina. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Kummeli
Kausi 6. 7/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Danny. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
11:30
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 9/10. Ismo Arjalahdella on pieni kesäkahvila Turussa. Raha-asioiden hoitaminen ei oikein suju, ja osa veloista on jo ulosotossa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:57
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 10/10. Ari ja Tiina Vilander ovat opiskelijapari, jolla on kaksi lasta ja kolmas tulossa. Lapsiperheen taloudenpito opiskelijatuilla on haasteellista, joten pikalainoihin on turvauduttu. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Yksineläjä Severin
3/6. Severin, Jelena ja koirat lähtevät veneretkelle. Vuonolta avautuvat upeat maisemat vuorille ja kyliin. Retkeilijät yöpyvät teltassa luonnon keskellä. Sarjassa seurataan erähenkisen Severinin hidastempoista elämää. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Rakkauden taistelu
Ashee ja Zawar riskeerasivat henkensä saadaksen toisensa. He menivät naimisiin ilman vanhempien suostumusta. Seurauksena oli kaksivuotinen dramaattinen pakomatka, joka päättyi pieneen kylään Hallingdaliin Norjaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:30
Saariston pelastaja
Knut Even Rislaa on Norjan nuorimpia meripelastuslaivureita. Hänen vastuualueenaan on Arendalin saaristo. Pelastustiimillä on käytössään pienoissukellusveneen ja vesiskootterin lisäksi myös lämpökamera. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:20
Weggen huimapäät Lofooteilla
3/4. Markus käyttää autossaan polttoaineena paistoöljyä. Benjihyppy Lofoottien korkeimmalta sillalta saa adrenaliinin virtaamaan. Weggen sisarussarja meloo ja vaeltaa Lofooteilla. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:50
Mopoautolla halki Suomen
2/3. Øystein ja Rune tutustuvat Päämajamuseoon Mikkelissä ja talvisodan muistomerkkiin Suomussalmella. Miten heiltä sujuu tango Rovaniemellä? Tiimi Bachstad matkaa kolmipyöräisillä mopedeilla halki Suomen. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Amerikkalainen lähettiläs
3/4. Miltä näyttää Tanska Rufus Giffordin, Yhdysvaltain Tanskan suurlähettilään silmin? Gifford on menossa naimisiin miesystävänsä kanssa. Sarjassa seurataan suurlähettilään työtä, matkoja ja häävalmisteluja. HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Au pairit Kanadassa
5/9. Hurja halloween. Vanessa lähtee perheestään ovet paukkuen. Halloween-juhlat sujuvat ristiriitaisissa tunnelmissa. Mona ja Roni myöhästyvät töistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 381: Vaaralliset tunteet. Otso käy kuumana, ja hän haastaa Laurin kaksintaisteluun. Emmi voittaa omat pelkonsa. Elinalle loukkaantunut Jimi tekee päätöksen, jonka seuraukset saattavat vaaraan koko yhteisön. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Viljami, Ajankuvat, Mikko Mallikas, Runokuva, Taikakaruselli, Hommat hoituu sekä Puuharit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Casualty
Kausi 19, 25/48. Paljastus. Bex kutsuu poliisin. Selena haluaa siirtää syrjään vaikeudet Bexin kanssa. Harry haluaa selvittää miksi Ellen on töissä, vaikkei viisumi ole voimassa. Abs haluaa Samille apua. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Kummeli (7)
Kausi 6. 8/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Silvennoinen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Au pairit Kanadassa
6/9. Saapumisia ja lähtöjä. Vanessa etsii uutta perhettä. Sanna, Mona ja Vanessa käyvät sokkotreffeillä. Mona hyvittelee huonoa käytöstään. Sanna tekee suuren päätöksen, ja joukkoon liittyy uusi au pair. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 382: Kuolemaa uhmaten. Otson uho ajaa hänet nostamaan kilpaa painoja Laurin kanssa, Mirjan kiellosta huolimatta. Asko saa Niklaksen ottamaan ison askeleen. Annin pelko kasvaa. Jimi luopuu periaatteestaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Moa - he kutsuivat minua läskiksi
Ruotsalainen dokumentti seuraa puolentoista vuoden ajan koko elämänsä ylipainon kanssa taistelleen Hässleholmilaisen Moa Anderssonin valmistautumista vatsalaukun pienennysleikkaukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
The Musketeers
Kausi 3, 10/10. Viimeiseen mieheen. Hajalleen joutuneet musketöörit yhdistävät voimansa viimeiseen, vaaralliseen mittelöön, jossa ratkeaa Ranskan tulevaisuus ja veriveljien kohtalo. Sarja päättyy. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:53
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:58
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:03
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 14.8.2017. Vieraina Billy Eichner, Riley Keough ja Royal Blood. HD Äänitekstitys: suomi.
22:45
Cartel Land (K16)
Illan dokumenttina nähdään huumeiden vastaista sotaa luotaava Cartel Land. Häiriinnyttävä elokuva on pysäyttävä katsaus Meksikon ja USA:n rajaseudulle, missä huumesota on saanut kansan ottamaan oikeuden omiin käsiinsä. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna