UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 23.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 23.10
Onnea, Severi!
06:53
Hyrräpäät
Kokoaminen. Hyrräpäät auttavat vesiputkiston kokoamisessa. Myös hyvin arvokas rouva tarvitsee apua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Hyvän kierrättäjät
Polkuratas. Hyvän kierrättäjät Ida, Robin ja Jyrki tuunaavat rattaista ja kolmipyöräisestä mullistavan keksinnön: poljettavat rattaat! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:18
Mitä ihmettä?
Urheus. Olenko minä urhea? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Kaapo
Rumpali Kaapo / Kaapon soittokunta / Kaapon rokkibändi / Kaapon lauluduo Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Ludovic
Possun paluu. Kallen mielestä herra Possuli on vauvojen lelu. Ludovic on tarkka maineestaan, joten se piilottaa possun kaappiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:03
Niksi-Nella
Nella jäähdyttelee. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Galaxi
08:12
Villi tulevaisuus
Pelottavia turvatoimia. Vaaratilanne Pohjois-Euroopan jäätiköllä pelästyttää Seikon, jonka seurauksena kapteeni ryhtyy muiden mielestä arveluttaviin turvatoimiin. Animaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:34
Unna Junná
Kuinkahan käy kun Irene osallistuu piiloleikkiin? Näemme myös kolttasaamelaisten leikkejä, Rasten ja kavereiden nyrkkipelin ja mitä legoista voi rakentaa. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 20, 24/47. Varjoja menneisyydestä. Charlie on päättänyt etsiä todisteita Brunon saamiseksi kiinni. Brunon hoidossa ollut potilas tulee osastolle, mutta onnistuuko hän pakenemaan tilanteesta? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Holby Cityn sairaala
Pieni askel. Zosialla on liikaa tunteita mukana potilastyössä. Rafin veli joutuu osastolle ja Raf oivaltaa jotain tärkeää. Jac saa ehdotuksen, mutta mitä hän vastaa? Jacin entinen kollega saapuu sairaalaan. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Kandit
Kausi 1, 8/8. Kesä oli testi onko kandeista lääkäreiksi. On itsekritiikin, palautteen ja kotiinpaluun aika. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
11:27
Kandit
Kausi 2, 1/8. Jussi, Erika, Miska ja Heikki halusivat lääkäreiksi kaikki eri syistä ja lähtökohdista. Viisi vuotta opiskeluja takana. Vastuu potilaista on nyt heillä. yle.fi/kandit (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Unelmakoti
1/8. Mitä kuuluu edellisten tuotantokausien pareille ja perheille? Onko Sebastianin ja Annan asuntolaiva jo valmis? Entä ovatko Bill ja Marie palanneet taas yhteen? Ruotsalainen tosi-tv-sarja. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Mieleni ja minä
1/6. Millaista on elää psyykkisen sairauden kanssa? Sarjassa seitsemän eri diagnoosin saanutta henkilöä kuvaa arkielämänsä nousut ja laskut rehellisesti ja avoimesti kännykällään. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Kun sydän särkyy
7/7. Miltä tuntuu, kun rakkaus loppuu? Mads on päässyt pahimman yli. Maya juhlii uutta asuntoaan ja elämäänsä. Sjulle tapaa entisen poikaystävänsä selvittääkseen eroon johtaneet syyt. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
1/8. Uusia jaksoja! Sigge-kissa on joutunut tappeluun, jonka seurauksena se saattaa menettää häntänsä. Alice-koiralla on syöpä, mutta se voi silti elää hyvän elämän. Namibiassa gepardilauma pääsee vapauteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Parhaita paloja ohjelman alkukaudelta. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Uusi Päivä
Jakso 683: Epäilystä eroon. Sonja havahtuu itsepetoksestaan. Lissu saa kuulla Jarkon toisesta puolesta. Janin ja Vilman muuttopäivän yllä leijuu tumma pilvi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:58
Uusi Päivä
Jakso 684: Eilen ja huomenna. Iris kääntää ongelman mahdollisuudeksi. Nainen menneisyydestä ilahduttaa Otsoa. Vilma ja Jani ovat uuden edessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Uusi Päivä
Jakso 685: Rikoksen jäljillä. Reino etsiväntaidot saavat hänet itsensä pulaan. Tero löytää tanssin salat. Iris ja Tomi päättävät kertoa Sakulle suhteestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Humps, Titta Pikkanen, Sohvatiikerit, Pasin ja Kielon valtakunta, Neiti Etiketti sekä Postimies Pate, erikoislähettipalvelu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Casualty
Kausi 20, 24/47. Varjoja menneisyydestä. Charlie on päättänyt etsiä todisteita Brunon saamiseksi kiinni. Brunon hoidossa ollut potilas tulee osastolle, mutta onnistuuko hän pakenemaan tilanteesta? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Tähtäimessä merivoimat
2/8. Kasarmielämän rajoitukset ovat liikaa joillekin osallistujista, joten ensimmäiset jättävät leikin sikseen. 32-vuotiaalle Graigille merivoimat on viimeinen mahdollisuus saada elämä raiteilleen. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 686: Daavid vastaan Goljat. Tero etsii sisäkköä. Kristan lomaromanssi saa Reinon mustasukkaiseksi. Sakun poika Iiro tulee lukioon. Otso tapaa Maijan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Siskonpeti
Kausi 3, 5/10. Terveys. Kuvitellaan ananas ja etsitään sisäistä voimanaista. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).

Kello 21:00

21:00
Tuhkimotarinoita: Särkevä suru
Katsojien toive: Miehen vuoro! Timo näki vaimonsa silmistä, että nyt on kyse elämästä tai kuolemasta. Perheen lapset ja ystävä Kaitsu haluavat auttaa Timoa kohti uutta elämää. Outi Broux ja Erja Lyytinen punovat juonia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
True Detective (16)
Kausi 2, 2/8. Ray, Ani ja Frank keskittyvät uhrin taustojen selvittelyyn, kun taas Paul haistelee ilmaa Vincin poliisilaitoksella. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:56
Peltsin kova vuosi
Mikko "Peltsi" Peltola haastaa itsensä äärirajoille kuudessa vaativassa suorituksessa. Aikaa on yksi vuosi. Ensimmäinen haaste on melonta Helsingistä Hankoon. Kestääkö kunto? yle.fi/peltsinkovavuosi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Yle FOLK: Suomen katusoittokeisari
1/10. JPTH aloittaa matkansa aurinkoisesta Hangosta suurin odotuksin. Höltyvätkö kukkaron nyörit sexihelteen hullaannuttamassa rannikkokaupungissa? Entä mistä löytyy sopiva yöpaikka? Katso koko reissu: yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:38
Yle FOLK: Suomen katusoittokeisari
2/10. Reittisuunnitelmista poiketen kyyti järjestyy rekkajäbä Myhkyn toimesta Turkuun. Niinpä JPTH päätyy vasta pienen mutkan jälkeen keikalle Tampereelle ja saunomaan boheemiin Pispalaan. Katso koko reissu: yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:46
Yle FOLK: Suomen katusoittokeisari
3/10. MM-ralliviikonloppuna Jyväskylä on kuin kuhiseva muurahaispesä. Jääkö JPTH rallikansan jalkoihin vai nouseeko hän palkintokorokkeelle samppanjasateessa? Katso koko reissu: yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:54
Yle FOLK: Suomen katusoittokeisari
4/10. Reissun ensimmäiset vastoinkäymiset ilmaantuvat, kun vastaanotto ei olekaan kaikkialla tervetullut. Myös pohjalainen liftauskulttuuri alkaa kiristää matkalaisten hermoja. Katso koko reissu: yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna