UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 25.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:53
Nimipäiväonnittelu: 25.1.
Onnea, Paavo, Pauli, Paul, Paavali ja Paulus!
06:54
Metkat Mesiläiset
Sampo taikurina. Sampo innostuu isänsä taikurinhatusta ja päättää ryhtyä taikuriksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Taitoset
Siivouspäivä. Nukketaloakin tarvitsee välillä siivota. Taitosilla on tänään reipas siivouspäivä. Hertta askartelee Emmin ja Onnin kanssa pesukoneen ja muita siivoustarvikkeita. Askarteluohjeet: yle.fi/pikkukakkonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:06
Tie tähtiin
Tasapainoilua. Tankkiasema Alfa sijaitsee Kuun ja Maan välissä, kunnes kadettikolmikon huolimaton orbopeli tönäisee aseman liikkeelle. Mikä kumma piti aseman paikoillaan? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Babar ja Badun seikkailut
Patikkaretki. On vuotuisen patikkaretken aika. Yleensä Badu ja kuningatar Seleste ovat retkeilleet kaksin, mutta nyt Zawadi pääsee mukaan. Retki saa kuitenkin odottamattoman käänteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Riku ja Rami
Sohvaperunoita. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat pitaleipiä. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:44
Jussin matkat
Leijonatanssi. Ystävykset opettelevat tanssimaan leijonatanssia kiinalaisessa uudenvuoden juhlassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Totta vai taikaa
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Miten syntyy sateenkaari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:03
Touhukkaat
Maailman pahin kuorsaaja. Maailman pahin kuorsaaja uhkaa koko maailmaa, sillä Kuorsaimen kuorsaus saa kaiken järisemään. Velhon avulla Outi ja Desi löytävät Kuorsaimen ja onnistuvat lopettamaan kuorsauksen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:29
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:30
Tenavat (7)
Huonolla tuulella. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Joraavat juurikkaat
Pesunkestävä porukka. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:39
Snoukkaa!
Osa 3/10: Käännökset. Lunta, lautoja, noloja kaatumisia, siistejä hyppyjä, ja jatkuvaa alamäkeä. Otson, Tiian ja Nasun avustuksella tutustumme lumilautailun saloihin. Kaikki osat Areenassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Tähtönen. Jacin ja Jonnyn oikeudenkäynti Emman huoltajuudesta lähestyy. Pystyykö Jac luottamaan itseensä äitinä, vai onnistuuko Paula yhä manipuloimaan häntä? Sacha auttaa ahdingossa olevaa ystävää. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
6/10. Jonas Leksell auttaa tyhjentämään lehmän vatsaa muovista, jota onkin kertynyt sinne paljon. Kolmårdenin tapiireita vaivaa syyhy, ja kissalle tehdään historiallinen lonkan tekonivelleikkaus. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Rokkia ja ystävyyttä
Keski-ikäiset norjalaismiehet ovat vapaa-aikansa iloksi perustaneet kasarirokkia soittavan bändin Kissing Miss Lizzy. Edessä on keikka Tromssan kuuluisimmalle rockklubille.
11:00
Vietnamin monet maut
3/6. Maailman paras kalakastike. Anh Lé matkaa pienelle saarelle maistamaan sen kuulua kalakastiketta ja valmistamaan paikallisia herkkuja tuoreesta kalasta. Miten kalakastike valmistetaan? HD
11:30
Vuosi Pohjoiskalotilla
Osa 3/8. On joulukuu ja pimeää. Lars on 40 päivän hiihtoretkellä Ruotsin Lapissa ja viettää seitsemättätoista jouluaattoaan teltassa. Tyttöystävä Nina tulee käymään. (U)

Kello 12:00

12:00
Hymy Pyllyyn
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:27
Hymy Pyllyyn
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Karhusaari
5/6. Tutkijoilla on vielä kuukausi aikaa nauttia Karhusaaresta ja sen tarjoamista elämyksistä ennen kuin on aika lähteä saarelta. Mitä kaikkea he aikovat tehdä? (U) HD
13:40
Uusi mahdollisuus
6/10. Nora ja Petter ovat päättäneet hankkia lapsen. Vaikka Ruotsissa on vain muutama selkäydinvammainen äiti, Nora ja Peter toteuttavat unelmansa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:10
Nuorisourheilu puntarissa
5/8. Lasten urheilu on luokkakysymys. Valtio ja kunnat tukevat urheilua miljardeilla kruunuilla. Moni nuori lopettaa silti urheilun harrastamisen, koska huipputasolla se käy liian kalliiksi. Onko ongelmaan ratkaisua? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:40
Sirkuselämää
Osa 3/8. Arild Arnardo ja hänen poikansa Are ovat tiedotusvälineiden tentissä. TV on myös mukana ja aikoo näyttää muutamia herkkupaloja tämän vuoden ohjelmasta.
15:10
Märät säpikkäät (12)
Kausi 2. 1/10. Kuolemansynti: Suorittamisen kiima. Saamelaisnaiset Suvi ja Kirste palaavat Helsinkiin tutkimaan etelän outoja syntejä. Etkot vedetään punkkareilla, sitten testataan onko Jukka Poika rento. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:40
Villi kortti
Villi kortti nauraa urheilulle kuin vain rakkaalleen voi. Kevätkauden avauskokoonpanossa Riku Riihilahti, Paula Noronen, Pilvi Hämäläinen, Tommy Lindgren, Kalle Palander ja Juuso Mäkilähde. Vieraana Andre Wickström. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 615: Savuverho. Aino ja Azad joutuvat valehtelemaan Askolle ja Minnalle. Tero pehmittää Sonjaa. Lissu tulistuu Marikalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Sirkus Temppula, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Kaapo ja Late, Urpo ja Turpo, Varamummo ja Puuharit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Taitoluistelun EM: naisten lyhytohjelma
Selostus Jere Nurminen, Ostrava, Tshekki. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
19:00
Karl Pilkington: Elämän tarkoitus
5/5. Kuolema. Karl ei ole paljon miettinyt elämän rajallisuutta. Ghanassa hautajaiset ovat karnevaalimainen tapahtuma. Taiwanissa Karl saa vinkkejä näyttävään suremiseen alan ammattilaiselta. T: BBC. HD
20:00
Uusi Päivä
Jakso 616: Yllätyksiä. Aino ja Azad joutuvat Askon ja Minnan silmätikuiksi. Joulu uhkaa tulla Kristan ja Reinon väliin. Oikea hetki koittaa Tuijalle ja Lennille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
31/40. Tie Raksilaan. Etsintäkuulutettu rikollinen pidätetään Oulussa. Häntä lähtevät hakemaan dymaaminen parivaljakko Rauno ja Pekka. Repomiehen poissaollessa Darja ottaa asemalla ohjat käsiinsä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Syke
Kausi 4. 4/10. Kunnes toisin todistetaan. Huippujuristi kiidätetään sairaalaan suoraan oikeudenkäynnistä selittämättömien kipujen vuoksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
UMK17: Esikatselu
Esittelyssä UMK17-kilpailijoiden musiikkivideot. Mikko Silvennoisen vieraana studioraadissa Eini, Jaana Pelkonen, Tuija Pehkonen ja Suvi Aalto. Luo oma Yle-tunnuksesi ja äänestä suosikkiasi: yle.fi/umk. #umk17. HD
23:05
Taitoluistelun EM: parien lyhytohjelma
Selostus Jere Nurminen, Ostrava, Tshekki. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD

Kello 24:00

00:15
Strike Back (K16)
Kausi 3, 3/10. Ryhmä 20 pelaa pakon edessä venäläistä rulettia: onko Daltonin Beirutista paikantama informantti luotettava? Vaihtoehtoakaan ei juuri ole, tyyppi on ainut keino päästä käsiksi al-Zuharin sisäpiiriin. HD K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
VICELAND: World of Sports
8/9. Urheilukisoissa on aina lyöty vetoa voittajan puolesta, ja suurimmissa kisoissa voi olla pelissä huikeita summia. VICE tutustuu vedonlyönnin pimeään puoleen - missä kulkee raja laittoman ja laillisen välillä? HD
01:25
True Blood (16)
Kausi 7, 9/10. Rakkautta on kuolla. Sookie vetäytyy käsittämättömän päätöksen jälkeen. Hoytin menneisyys muistuttaa itsestään. Valheen paljastuttua Ericillä on edessään ongelma. T: HBO. (U) HD K12 (ahdistus, seksi).
02:20
Seksiministeriö
(12) Sarjan päätösjaksossa juontaja Emil Thorup käy vielä läpi ne hurjimmat ja unohtumattomimmat seksikokeilunsa, joihin hän ohjelman aikana osallistui. Kuinka naiselle siis annetaan suihkuorgasmi? (U) HD K12 (ahdistus, seksi).
02:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna