UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Sunnuntai 23.7.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 23.7.
Onnea, Olga ja Oili!
06:52
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Postimies Pate ja valtava puu. Tuomelan tilalla on arkeologinen kaivaus. Kun koululaiset suuntaavat sinne, Paten on määrä kuljettaa Alpolle suuri puu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Kimmo Kuu
Jalat irti maasta. Kimmolla on jalassaan painovoimakengät, joista on yllättävää apua. / Viheltävät kraatterit. Kimmo ja ystävät kuulevat outoa viheltelyä avaruusasemalle. He alkavat selvittää mistä ääni tulee. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Riku ja Rami
Luonnonvoimaa! Rikun ja Ramin käsittelyssä sienestys muuttuu aarteenetsinnäksi. Mutta kumpi pojista löytää ensin kantarelleja? Entä saadaanko Rikun ennakkoluulot pakkaamatonta ruokaa kohti hälvenemään? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Pipsa Possu
Urheilupäivä. Pipsa ja hänen ystävänsä kilpailevat sekä toisiaan vastaan että yhdessä vanhempien kanssa. Päivän viimeinen laji on köydenveto, jonka voitto sananmukaisesti ratkeaa yllättävästi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:48
Raa Raa, leikkisä leijona
Raa Raasta on moneksi. Raa Raa on luvannut touhuta kaikkien ystäviensä kanssa, mutta onko se edes mahdollista? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Ryhmä Hau
Vauhdin hurmaa. Jännälahden katuradalla käydään kaikkien aikojen kilpa-ajo. / Kakkua ja äkkiä! Totterille tulee kiire leipoa kakku kakkukilpailuun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Oktonautit
Oktonautit ja isosiilikala. Isosiilikala on pieni mutta piikikäs ja hurjan myrkyllinen. Oktonauttien on pelastettava Pullis sekä valashai, joka nappaa sen suuhunsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Oktonautit
Oktonautit ja kaino kaskelotti. Peso auttaa nuorta kaskelottia, joka arastelee sukeltamista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:46
Jari ja Kari
Taikatemppuja. Jari ja Kari kokeilevat taikasanojen voimaa, ja lapset oppivat jotain uutta taikuritempuista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Tenavat (7)
Puhdasta jälkeä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:08
Råtta Booris
Kun Råtta Booris päättä mennä ajoissa nukkumaan, seuraukset ovat katastrofaaliset; Helsigin elokuvajuhlat päättyvät kaaokseen, kunniavieraina itse Clint Eastwood ja Cher. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:13
Martta ja ystävät (7)
Neljäs heinäkuuta. Martan ja ystävien kesälomamatka kauniiseen merenrantakaupunkiin saa yllättävän käänteen, kun Martan koirat Rapsu ja Francesca katoavat säikähdettyään ukonilmaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:37
Galaxi Play
Tänään Galaxi Playssä Villien Toiveiden Virastossa Ella toteuttaa katsojien haaveita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:56
Tipu Touhukas
Nupit kaakkoon. HD Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 17.5.2017. Vieraina Ewan McGregor, Billy Crudup, Harry Styles. HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
Kolme päivää nukkumatta
Line Jansrud yrittää pysyä hereillä 72 tuntia lääkärin valvonnassa ja elää samalla normaalia elämää. Onko se mahdollista? Miten valvominen vaikuttaa toimintakykyyn arjessa? HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omenapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:40
Hairy Bikers: Villi Pohjola
6/6. Hairy Bikers -kaksikon Villi Pohjola -kierros päättyy eteläiseen Ruotsiin. On aika mitata onko Davella ja Simonilla viikinkiverta suonissaan. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:40
Maailman nopein mies
Kausi 2, 2/4. Guy Martin ottaa osaa perinteikkääseen vuoristossa järjestettävään moottoripyöräkisaan. Erikoisvalmisteinen pyörä on viritetty poikkeusolosuhteita varten, mutta miten kestää kuskin fysiikka? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Kalevan kisat
Kolmas kilpailupäivä. Seinäjoki. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD

Kello 18:00

18:15
Uinnin MM
Kooste päivän tapahtumista. Budapest, Unkari. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. HD
20:45
Kohteessa: Albania ja Kosovo
Movemberin aikaan matkaileva Jonathan kasvattaa viiksiään ja tutustuu rallikuskeihin Albaniassa. Miehinen meno jatkuu Kosovossa, jossa tavataan paikallisia painijoita ja partioidaan maantiellä poliisin kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:35
Jalkapallon naisten EM: ENG - ESP
Englanti - Espanja, ensimmäinen puoliaika. Breda, Alankomaat. Selostus Lauri Kottonen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
22:35
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:40
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:45
Jalkapallon naisten EM: ENG - ESP
Englanti - Espanja, toinen puoliaika. Breda, Alankomaat. Selostus Lauri Kottonen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
23:45
Päämääränä täydellinen vartalo
Lihakset eivät ole enää vain miehiä varten. Bikini fitnessin maailmassa naiset elävät rankkojen treeniohjelmien, kurin ja tiukkojen dieettien keskellä. Ohjelma seuraa kahden naisen kamppailua kohti ideaalivartaloa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna