UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 2.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:40
Ostosruutu
07:10
Ostosruutu
07:40
Ostosruutu
08:10
Merimaili
Hangon regatta ja Oulu. Nähdään Hangon regatassa ennätysmäärä purjeveneitä ja purjehtijoita sekä veneillään Oulussa Nallikarille ja Virpiniemeen. Kotimainen veneilyohjelma. 3. tuotantokausi.
08:40
Jaksa paremmin
2/20. Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula kokee elämyksen kelluntahuoneessa. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu islanninhevosiin. Uniosiossa selviää miten levottomasti radiojuontaja Oku Luukkaisen pedissä nukutaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
09:10
Henkka & Niki vs. Amerikka
Mies ja hurrikaani. Hurrikaanien runtelema New Orleans on jazzin ja hyvän ruuan mekka. Mississipin suistossa vastaan asettuu legendaarinen kokki Chef Voleo. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
09:40
Henkka & Niki vs. Amerikka
Sushi-ninja. Los Angelesin aasialaiskorttelissa Henkka & Niki hakevat oppia paikallisesta ravintolasta. Vastassa heillä on kruunattu Sushi-mestari Ken Yamada. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
10:10
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tyhjää täynnä. The Squarella menee niin huonosti, että se vaikuttaa jo työntekijöiden terveyteen. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintolassa ei käy asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
11:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Vaitelias mies. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintola Norrskensgårdenissa ei käy asiakkaita. Hän johdattaa ravintolan henkilökunnan maistamaan hirvenjuustoa, mutta kuinka heiltä sujuukaan pilkkiminen? Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
11:55
Ruotsin karmein koti
1950-luvun keittiö nykyaikaan. Catarinan keittiö on 1950-luvun kuosissaan ja siksi epäkäytännöllinen kahden lapsen yksinhuoltajalle. Keittiö on myös täynnä kaikenlaista krääsää, joka saa jopa sisustuskaksikon hämilleen. Niinpä keittiö pannaan täysin uuteen uskoon. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:50
Krokotiilimies
Afrikan viimeinen rajaseutu. Namibia on Afrikan kuumimpia ja kuivimpia maita, ja tässä jaksossa Steve Irwin tutkii miten alueen isot nisäkkäät ovat sopeutuneet elämään rutikuivalla aavikolla. Dokumentti. 5. tuotantokausi.
13:50
Krokotiilimies
Australialaiset suistokrokotiilit ovat maapallon hurjimpia suurpetoja, ja tässä jaksossa Steve Irwin esittelee niiden käyttäytymistä Australia Zoon eläintarhassa. Dokumentti. 5. tuotantokausi.
14:45
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat eteensä muun muassa Muumi-lautaset ja postimerkkejä. Markku joutuu tiukan paikan eteen vitriinikaapin korjauksen kanssa. Kirsi hieroo kauppoja Kupittaan kaatimista ja Wirkkalan suunnittelemasta astiastosta. Kirsi lähtee opintomatkalle seuraamaan huutokauppaa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
15:40
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat vastaansa sekä huippuesineitä että romua. Kirsi etsii aarteita kirpputorilta. Markku jatkaa keskenjäänyttä kaapin kunnostusta. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
16:35
Kuuluisat kuppilat
Lämäri-haaste. Adam vierailee Portsmouthissa, New Hampshiressa. Hän valmentaa paikallista legendaa Lämäri-haasteeseen, jossa syömävoimia tarvitaan. Samalla reissulla Adam tutustuu nostalgiseen Gilley's-hodariin sekä järkälemäiseen Sklarmageddon-munakkaaseen. Luvassa on maukkaita annoksia ja kannustavaa kisahenkeä. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
17:05
Kuuluisat kuppilat
Route 66. Adam Richman seuraa legendaarista Route 66 -maantietä. Matkalla pysähdytään nauttimaan tirisevästä häränpihvistä Kaliforniassa ja ihanasta erikoispehmisjäätelöstä St. Louisissa. Pääkohteena on suuri taconsyöntikilpailu Tulsassa, jossa merivoimien upseeri haluaa tehdä vaikutuksen pieneen poikaansa. Voimainkoitoksessa otetaan todellakin miehestä mittaa. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
17:30
Kuuluisat kuppilat
Härkää sarvista. Tällä kertaa ollaan Kaliforniassa. Adam syö kalaa Malibussa ja tacoja Santa Barbarassa. Paikallinen fani tarttuu valtaisaan härkävoileipähaasteeseen San Luis Obispossa. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')

Kello 18:00

18:00
Arman ja viimeinen ristiretki
Benin, voodoo-papin oppipoikana. Viidakon keskellä Armanista tulee perinteisen voodoo-papin oppipoika. Mutta valkoisen länsimaalaisen on mahdoton saada paikallisten hyväksyntää, ja Armanin on osallistuttava pyhiin, mutta verisiin rituaaleihin voittaakseen voodoo-papin kunnioituksen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24') K12 (väkivalta, ahdistus).
18:35
Arman ja viimeinen ristiretki
Nepal, Himalajan armoilla. Arman matkaa läpi autiomaan ja vuoriston, Lo:n syrjäiseen ja unohdettuun kuningaskuntaan. Yli 5 km korkeudessa hänen on voitettava jakki-härkiä paimentavan perheen luottamus, mutta sitten kuolettavan vaarallinen vuoristotauti laittaa kaiken vaakalaudalle. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24') K7 (ahdistus).
19:05
Panttilainaamo
Vaihtoehtoterapiaa. Rick käy ampumassa 1870-luvun Hotchkiss-tykillä. Asiakkaat myyvät elektroterapialaitetta, Wurlitzerin jukeboksia, vohvelirautaa ja sikojen öljyämislaitetta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
19:35
Panttilainaamo
Mykkä tappaja. Tällä kertaa panttilainaamoon tuodaan marmorilaatta Abraham Lincolnin hautamonumentista ja lähes 100-vuotias Chaplin-nukke. Lisäksi Rick saa ihmeteltäväkseen primitiivisen rituaalimiekan ja Weird Al Yankovicin takapuolen. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
20:00
Panttilainaamo
Hevosenleikkiä. Asiakkaat tarjoavat myytäväksi muun muassa Don Quijoten painosta 1700-luvulta, kenraali Ulysses S. Grantin piippua sekä Secretariatin hevosenkenkää, jonka alkuperää on hankala selvittää dokumentaatiosta huolimatta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
20:30
Panttilainaamo
Kuolleen miehen hattu. Kun panttilainaamoon tuodaan Lynyrd Skynyrdin entisen laulajan Ronnie Van Zantin majavannahkahattu, Rickin silmät alkavat kiiltää ja hän on valmis maksamaan hatusta paljon rahaa. Myyjällä on kuitenkin mielessään vieläkin suurempi summa, eikä kaupanhieronta suju etelävaltiolaisen letkeästi. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.

Kello 21:00

21:00
Maaginen Criss Angel
Silmänkääntäjien kuningas. Silmänkääntäjien kuningas -elokuvan innoittamana Criss yrittää hengenvaarallista miekkatemppua, jonka lopputulos on kiinni hänen ennustajantaidoistaan. Jos hän ennustaa väärin, hän voi saada miekan sydämeensä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38') K7 (ahdistus).
21:55
Metsien miehet
Vene keikkuu. Brad keikuttaa Jimin venettä ikävin seurauksin. Lemare palaa kisaan haastajana. Gabe tuo työmaalle yllätysvieraan. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (43') K7 (väkivalta, ahdistus).
22:50
Villit nettivideot
Hurjat kyydit. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin kulkuneuvoihin. Mark Malkoff kilpailee New Yorkin kaupungin bussia vastaan lasten kolmipyörällä, Danny MacAskill tekee huimia temppuja polkupyörällä ja Parkerin veljekset valmistavat maantiekelpoisia kopioita Tron-elokuvan valopyörästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25') K12 (ahdistus).
23:20
Villit nettivideot
Nelijalkaiset ystävät. Tässä jaksossa nähdään videoita kaikenkarvaisista lemmikeistä. Tapaamme muun muassa parkouria harrastavan ukrainalaiskoiran, potkulaudan ja keinuhevosen kyytiin nousevan amerikkalaisen bulldoggin ja taputusleikkiä leikkivät hongkongilaiskissat. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (22') K12 (ahdistus).
23:50
Maailman vaarallisimmat tiet
Härkäjuoksu. Kuskien viimeinen tehtävä on toimittaa härkiä ja ilotulitteita Chacasin härkäjuhlille. Jokaisen tiimin taival on täynnä erilaisia esteitä, kuten keskellä tietä olevia tulipaloja, mutalätäköitä, sähkötolppia ja liian lähelle tietä rakennettuja taloja. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi. (43') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Australian rajalla
Karkulainen. Huumekoira kiinnostuu ranskalaisesta reppureissaajasta. Poika saapuu Australiaan lomalle, vaikka häntä odottaa seuraavana päivänä oikeudenkäynti Kanadassa. Kiinalaisnaisella on mukanaan satavuotiaita munia. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
01:15
Bullrun - kaasu pohjassa
Vauhdin huumaa. Kisaajien matka jatkuu Texasista Louisianaan Dutyn kylään. Poliisit valvovat liikennettä tarkkaan, ja harva tiimi selviää ilman pysäytyksiä. Duudsonit pääsevät testaamaan Ferraria. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (20') K7 (ahdistus).
01:45
Eriskummalliset rikokset
Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus, väkivalta).
02:20
NCIS Los Angeles (K16)
Petos. NCIS kuulee kolmen agentin kuolleen Sudanissa, ja huoli Afrikkaan palanneesta Sam Hannasta on suuri. Callen lähtee tutkimaan tilannetta paikan päälle, kun taas Kensi ja Deeks yrittävät selvittää Yhdysvalloissa, kuka vuotaa agenttien nimiä al-Qaidan tukijoukoille. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41') K16 (väkivalta).
03:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV