UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 27.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.3.
Onnea, Sauli ja Saul!
06:52
Hyrräpäät
Ylitse. Hyrräpäät hyppivät lammikkoiden ylitse. Kukkuu rakentaa seinän. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Mitä ihmettä?
Suuttuminen. Miksi me oikein suutumme? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Eteenpäin Enni
Konnevesi. Myyrätutkimus vie Ennin metsään ja laboratorioon tutkija-Markon kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:21
Samu ja Salla
Minä todella, todella, todella keskityn. Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Kasper ja Liisa
Lukan kirje. Luka unohtaa postittaa kupongin, jolla voi tilata kuuluisan shakkimestarin julisteen. Kasper tahtoo auttaa, että Luka huomaisi, kuin iso hänkin jo on. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Satuja Soitosta
Basso. Vihuri vie Tuutun basson, eivätkä kyläläiset osaa nukahtaa.Soittimen vapauttamiseksi tarvitaan Laulajan sanoja, Veljesten säestystä ja lumottuja kanteleita,joilla lapsisoittajat, Varpuset, osaavat tehdä taikoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Niksi-Nella
Valokuvausta. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:03
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:04
Late Lammas
Raaka peli ranualla. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Lohikäärmeratsastajat
Ukkosen poika, osa 1/2. Jään alta kaivetaan esiin tarujen hirviö, joka pystyy valjastamaan ukkosen aseekseen. Raivopäiden heimo havittelee hirviötä itselleen, mutta ottajia olisi muitakin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:34
Unna Junná
Irenen tarina kodittomasta madosta. Binnabannas: Ilmapallo. Jussa ja hänen saamenpukunsa. Pietin laulaa pannukakuista. Hiirulainen. HD Äänitekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Mikäli haluaa todella nauttia kauniin Sørlandin rannikon näkymistä, käy se parhaiten vanhan purjelaivan kannelta. Mathilde-aluksella on viiden hengen miehistö ja tällä kertaa 17 matkailijaa. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Hieman etäisyyttä. Guylla on vaikeuksia johtajana, kun Jac on poissa. Niinpä hän turvautuu Elliotiin, mutta saako hän vastakaikua? Essie haluaa Sachan takaisin. Mary-Clairella on Holbyssa viimeinen työpäivä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Luontomatkalla Australiassa
1/8. Martin Emtenäs matkustaa tutkimaan Australian luontoa. Ensimmäinen etappi on Kengurusaari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Kohteessa: Varanasi
Delhissä vaeltaa vapaana 50 000 lehmää, mutta kuka huolehtii sairaista naudoista ja kuka teurastaa niitä huomiota herättämättä? Varanasissa seikkailija Jonathan oppii, että uskonnollisuus voi ilmetä erikoisina tapoina. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:30
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
3/16. Millä Gitte tuo huoneeseen väriä? Kierrätyskeskuksen Steen ja Ole kokeilevat seinään erilaisia kierrätysmateriaaleja. Mitä siskokset Sine ja Anne aikovat tehdä kierrätetyille lastenvaatteille? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Sohvasurffaajat: Jordania 1/2 Eksyksissä
Kausi 2, 6/8. Eksyminen maaseudulle tiputtaa Sohvasurffaajat pois kartalta, mutta onnelliseen transsiin. Zeniläinen Iraq Al-Amirin kylä tarjoaa kultaisia sohvia ja vierailun salaisen agentin kodissa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
12:25
Sohvasurffaajat: Jordania 2 Luolassa
Kausi 2, 7/8. Sohvasurffaajat goes caveman. Päätyvätkö Lotta ja Pia orjiksi aavikolle, vai mitä pitää sisällään beduiinijuhannus? Entä kuinka käy ötökkäkammoisen petipummin yöunille luolan lattialla? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Hulluna moottorikelkkailuun
2/3. Moottorikelkat ovat monelle Pohjois-Ruotsin asukkaalle iso osa elämää. Tage nauttii kelkkailusta luonnossa, Sebastian treenaa hurjia hyppyjä, ja tytöistä on hauskinta päästä hangilla mahdollisimman kovaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Suunsoittoa ja lisää haleja
6/6. Richard pääsee viimeinkin tapaamaan äitiään. Camilla ja hänen äitinsä alkavat toimia yhdessä, jotta tytär pääsisi pois koulusta. Saran raju kamppailu itsetunto-ongelmiensa kanssa jatkuu. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Suuri vuosi
Rakkaussuruja, tulevaisuudenunelmia ja kaveruutta - millaista on teini-ikäisen elämä aikuisuuden kynnyksellä? Tanskalaisessa ohjelmassa seurataan vuoden ajan neljän nuoren vaiheita Skamlingsbankenin koulussa. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mieleni ja minä
4/6. Millaista on elää psyykkisen sairauden kanssa? Sarjassa seitsemän eri diagnoosin saanutta henkilöä kuvaa arkielämänsä nousut ja laskut rehellisesti ja avoimesti kännykällään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Aiheena muun muassa Brasilia ja lihan pörinä. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Siskonpeti: Wrong Direction
Wrong Direction. On vain yksi oikea ja se on Wrong. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Uusi Päivä
Jakso 638: Salaisuuksien vartija. Roni joutuu hankalaan välikäteen Stellan kanssa. Tero hankkii salaisen lemmikin. Lauri järjestää kämpillä synnytysharjoituksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:57
Uusi Päivä (S)
Jakso 639: Tossua toisen eteen. Lauri saa tehtäväkseen tehdä Turpiinin portaista turvalliset. Marika päättää selvittää Teron salaisuuden. Aino luopuu paljosta. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:25
Uusi Päivä
Jakso 640: Juhlahumussa. Asko pilaa Oskun 18-vuotisjuhlat. Krista ei hyväksy Terhin ja Reinon häävalssia. Otso tapaa ovelan oopperan ystävän. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Tarinoita maailmalta, Nalle, Pasin ja Kielon valtakunta, Katti Matikaisen kirjamylly sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Hieman etäisyyttä. Guylla on vaikeuksia johtajana, kun Jac on poissa. Niinpä hän turvautuu Elliotiin, mutta saako hän vastakaikua? Essie haluaa Sachan takaisin. Mary-Clairella on Holbyssa viimeinen työpäivä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Pasila 2.5 - The Spin-Off
40/40. Loppu. Suomen kulttuurisäätiöön kohdistuva hyökkäys käynnistää tapahtumaketjun, minkä jälkeen mikään ei ole Pasilassa ennallaan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:30
Märät säpikkäät
Kausi 2. 10/10. Kuolemansynti: Nobodius. Nyt lähdetään maailmalle! Katja Ståhl alkaa tyttöjen manageriksi, ja Danny kannustaa tyttöjä jatkamaan popparin uralla. Tähdet jättävät Suomen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
20:00
Uusi Päivä
Jakso 641: Vääräleuka. Krista turhautuu Joonaksen iskumenetelmiin. Osku ottaa ison askeleen. Marika pääsee Käthyn jäljille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Siskonpeti
Kausi 2. 4/12. Seikkailu. Lähdetään vieraiden miesten matkaan ja herkistystään aviorikosfolkin äärellä. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Joonas Nordman, Jarkko Niemi. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Our Girl
Kausi 1, 2/7. Armeijan koulutuskeskuksen tiukka kuri on Mollylle järkytys. Kuinka siihen sopeutuu nainen, joka on aina antanut sanan sanasta? Hiljalleen Molly tajuaa, mitä hän haluaa elämältä. Nouseeko seinä vastaan? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Bates Motel (K16)
Kausi 3, 10/10. Alitajunta. Jopa ylisuojelevan äidin kestokyvyllä tulee joskus raja vastaan, mitä silloin tapahtuu? Emma saa hyvän uutisen. Romero valitsee puolensa. Sinetöikö hän samalla kohtalonsa? Sarja jää tauolle. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
22:45
Mr. Robot (K16)
10/10. Koko maailma on polvillaan Elliotin edessä. Missä mies itse on ja miksei hän kilju riemusta? Valitsiko Angela väärin? Minne Tyrell katosi? Tekikö Elliot oikein itseään, hakkeriryhmää ja koko maailmaa kohtaan? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:40
Yle FOLK: Kahvin ehdoilla
Mitä startup-yrittäjän elämä vaatii San Franciscossa? Kalle Freese on pikakahviyrittäjä, joka haluaa valloittaa maailman, mutta se vaatii omistautumista ja jaksamisen rajoilla olemista. Ohjaus Erika Haavisto. #ylefolk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna