UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 22.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 2. Jakso 9/18. Tässä jaksossa parsa-pekoni-frittata sekä parsaa ja mausteyrttikastiketta. Jälkiruoaksi sitruunapudding. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
09:30
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 4/13. Lämpöä loft-kotiin. Andrew?n loft-kodin makuuhuone on kalsea ja epäkäytännöllinen. Uusi sisustus kunnioittaa vanhaa tehdastilaa, mutta on samalla kodikas ja pehmeä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
10:00
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 4/20. Toinen mahdollisuus. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan pelokkaalle Sahzi-koiralle ja sen omistajille. Lisäksi Cesar auttaa erästä perhettä sopivanlaisen koiran löytämisessä ja opastaa tämän perheen hyvään alkuun koiran kanssa. (31')
10:50
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')
11:20
Korealaisen keittiön aakkoset
Kausi 1. Jakso 4/13. Merenneitoja ja rapuherkkuja. Jean-Georges kerää merisiiliä ja muita merenantimia Jejun saaren merenneitojen kanssa. Marja maistelee rapuruokia torilla ja ravintolassa. Keittiössä aviopari yhdistelee korealaisia ja ranskalaisia perinteitä. (24')
11:55
Kirstien värkkäilyt
Kausi 1. Jakso 2/7. Decoupagea ja paperikoruja. Kirstie suuntaa Walesiin ja osallistuu käsitöillään Royal Welsh Show?n kädentaitokilpailuun. Kirstie askartelee kilpailutöikseen paperisormuksia, decoupage-linnun ja kirjaillun kortin. Englantilainen lifestyleohjelma. (46')

Kello 12:00

12:50
Kellyn sisustussalaisuudet
Innokas ihailija. Kelly Hoppen kohtaa asiakkaan, joka on hänen suuri ihailijansa. Asiakas haluaa perheelleen monikäyttöisen olohuoneen, mutta ongelmia tulee lattialaattojen, verhojen ja huonekalujen kanssa. Lisäksi perhe lähtee lomalle kesken remontin. Amerikkalainen sarja. (43')
13:45
Leila järjestää juhlat
Kausi 1. Jakso 40. Halloween. Halloweenin kunniaksi Leila valmistaa paistettua kanaa paahdetun myskikurpitsan kera, maistuvaa bataattijuustokakkua ja ihania karpalopatukoita. Juomana on aito Bloody Mary.
14:15
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjo on viimeisillään raskaana, mutta hänen pitää vielä järjestää Lamourettes-tyttöjen tärkeät promootiokuvaukset. Kuvaukset kriisiytyvät, kun yksi tytöistä jättää tulematta paikalle. Marjo järjestää uusien Lamu-tyttöjen castingin. Henna ja Sofia ovat mukana arvioimassa uusia tyttöjä. Kotimainen realitysarja.
14:45
Kirsi ja himoshoppaajat
Kausi 1. Jakso 6/10. Seitsenlapsisen uusioperheen äiti Sonja on saanut huomata, etteivät rahat äitiyslomalla riitä samaan tapaan kuin töissä käydessä. Budjetti paukkuu pakkaselle ja Sonjan on joko luovuttava valmiskahvien, prinsessamekkojen sekä käsityö- ja kakkutarvikkeiden ostelusta tai keksittävä tapa tienata lisätuloja. Kotimainen realitysarja. (41')
15:40
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.
16:35
Olet mitä syöt
Kausi 2. Jakso 1/17. Muhkea morsian. Rosie on nuori nainen, joka elää pelkästään roskaruoalla. Hän on menossa naimisiin ja pelkää, ettei edes mahdu tärkeänä päivänä hääpukuunsa. Saako Rosie laihdutettua Gillianin avulla tarpeeksi ennen hääpäivää? Englantilainen realitysarja. (24')
17:05
Tanssin superäidit: Miami
Kausi 1. Jakso 6/8. Tanssia ja sirkusta. Nuoret käyvät sirkuksessa ammentamassa ideoita sirkusaiheiseen koreografiaan. Äitien äänekkäät riidat alkavat häiritä opetusta. Abby saa tarpeekseen, kun Sammya syytetään valehtelusta. Amerikkalainen realitysarja. (40')

Kello 18:00

18:00
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 2/8. Perhe on pahin. Dolbearin perhe pyörittää hotellia ja yökerhoa Essexissä. Perheenjäsenten alituinen riitely ja isän päällepäsmärönti on aina haitannut menestystä, joten nyt apuun kutsutaan hotellipoliisi - isän vastusteluista huolimatta. Englantilainen realitysarja.
18:55
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 5/8. Marjo Niittyviidan ja Koop Arposen häissä on suuren urheilujuhlan tuntua! Vihkiminen tapahtuu hyppyrimäen huipulla ja karting-kisassa hääpari pääsee ottamaan mittaa toisitaan. Näissä juhlissa alkoholi ei näyttele suurta roolia, vaikka hääpari niin toivoisikin. Juhla-ateriana nautitaan englantilainen aamiainen. Kotimainen realitysarja. (41')
19:50
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 7/18. Kiho ilmoittaa itsestään, mikä saa Aidanin nousemaan takajaloilleen. Charlotten päätös jäädä kotirouvaksi ärsyttää Mirandaa. Amerikkalainen komediasarja. (28') K7 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 25/40. Sofia on sinkku isolla Ässällä. Vuodet päivät yksin elänyt mimmi joutui pettämisen uhriksi neljän vuoden suhteessaan, mutta ei todellakaan ole jäänyt asiaa suremaan. Intohimoisesti urheileva Hypoxi-ohjaaja käy paljon bilettämässä, mutta miehiä hän ei purematta niele. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 21:00

21:00
Devious Maids
Kausi 1. Jakso 6/13. Koiran ulkoilutus. Genevieve joutuu vakaviin talousvaikeuksiin ja kääntyy ex-miehensä puoleen. Marisol tekee Powellien talosta löydön, joka ei kestä päivänvaloa. Carmen on mustasukkainen Samin uudesta valloituksesta. Amerikkalainen draamasarja. (39') K12 (väkivalta, seksi).
22:00
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 7/18. Kiho ilmoittaa itsestään, mikä saa Aidanin nousemaan takajaloilleen. Charlotten päätös jäädä kotirouvaksi ärsyttää Mirandaa. Amerikkalainen komediasarja. (28') K7 (seksi).
22:40
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 3/4. Vanhoja ja uusia ystäviä. Maria muistelee menneitä entisensä naapurinsa ja hyvän ystävänsä Lotan kanssa. Anna tapaa vanhan ystävänsä Johnnyn, joka aikanaan opasti Annan kuntoilun maailmaan. Gunilla harjoittelee itse kirjoittamaansa näytelmää varten.
23:35
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 24/40. Kulttuurialalla työskentelevä Katariina on sielultaan maailmanparantajatyyppiä, ja on sitä myös ihan reaalielämässä. Taustoilta löytyy muun muassa vapaaehtoistyötä Thaimaassa, sekä asumista buddhalaistemppelissä. Katariina on tarkka omasta tilastaan, mutta mahduttaisi siihen kyllä oikeudenmukaisen miehen. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 24:00

00:05
Täydelliset naiset
Kausi 6. Jakso 14/23. Elämän näytelmä. Angien itsehillintä rakoilee, minkä naapuritkin huomaavat. Susan ottaa stripparin siipiensä suojaan, Scavot viettävät tuskallisen teatteri-illan, ja Orson haluaa päättää päivänsä. Vierailijoina Dexter-sarjasta tuttu Julie Benz ja Frasierista tuttu Jane Leeves. Amerikkalainen draamasarja. (40') K12 (ahdistus).
01:00
Fashion Star
Kausi 1. Jakso 8/10. Mainoskampanja. Jäljellä on enää seitsemän kilpailijaa. He saavat tehtäväkseen suunnitella vaatteen ja luoda sen ympärille mainoskampanjan. Kilpailijat saavat opastusta Glamour-lehden Cindi Leiveltä. Amerikkalainen sarja. (43')
01:55
Ruotsin plastiikkakirurgit
Kausi 1. Jakso 9/10. Kemiallinen kuorinta. Lulu Carterille tehdään kemiallinen kuorinta kasvoihin ja kaulalle, mutta kaikki ei suju täysin ongelmitta. Rintasyövästä toipuneelle Christinalle muodostetaan uusi rinta poistetun tilalle. Pernilla puolestaan haluaa leuan rasvaimuun, ja Möbiuksen oireyhtymästä kärsivä Robin haluaa rasvansiirtoon. Ruotsalainen realitysarja.
02:50
Häähullut
Kausi 8. Jakso 43/47. Häät Vegasissa. Morsiuspuku tuottaa ongelmia häitään Las Vegasissa juhlivalle Keralle. Tifani haluaa järjestää häänsä halvalla. (42') K7 (seksi).
03:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV