UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Tiistai 25.11.

04:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 14/18. Se huikaiseva tunne. Yksi jakson morsiamista on suomalainen. Kun morsian löytää oikean hääpuvun, enkelikuoron pitäisi puhjeta laulamaan. Joidenkin kohdalla enkelikuoro vaikenee itsepintaisesti. Amerikkalainen lifestylesarja.
09:30
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
10:00
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 11/18. Morsiamenmöhkäle. Gillian ottaa tällä kertaa pihteihinsä tulevan morsiamen Lisa Aspdenin, jolla on ylipainoa yhden morsiusneidon verran. Suurin syy Lisan lihomiseen on hänen kyltymätön juustonhimonsa. Gillian haluaa nähdä alttarilla hoikistuneen Lisan ja suitsii tätä vaihtamaan juustoiset herkut raikkaisiin vihanneksiin. Englantilainen realitysarja. (24')
10:30
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 9/13. Kesytöntä ja modernia irrottelua. Kirk ja Joni ovat värikäs pariskunta, joka ei pelkää erottua joukosta. Heidän tylsässä olohuoneessaan on muutama kaluste ja ruskeita sävyjä, eikä se kuvasta paria yhtään. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
11:00
Juhlasuunnittelijat
Kausi 1. Jakso 1/15. Ensimmäisessä jaksossa vietetään Pop-up -lenkkarikaupan päättäjäisiä. Lisäksi Tanja kertoo musiikin valinnasta juhliin ja Patricia neuvoo miten syntyy alku- ja pääruoka illan bileisiin. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:30
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.

Kello 12:00

12:00
Elixir
Kausi 7. Jakso 18/18. Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. (21')
12:30
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 2/11. Kuudetta lastaan odottava Piia ja nigerialainen Jeffrey pyörittävät monikulttuurista suurperhettä. Ensimmäisen yhteisen lapsen lisäksi perheessä odotetaan myös tietoa tulevan isän oleskeluluvasta. Kotimainen ohjelma. (41')
13:30
Tuhluriprinsessat
Kausi 3. Jakso 10/16. Lapsellinen laiskuri. Mario on naimisissa oleva aikamies, joka pyytää vanhemmiltaan edelleen säännöllisesti rahaa. Tuhlailevan luonteensa lisäksi Mario on niin laiska, ettei hän jaksa osallistua kotitöihin. Marion vaimo on kyllästynyt lapselliseen käytökseen ja haluaa miehen kantavan vastuunsa. Amerikkalainen realitysarja.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 15/18. Morsian on aina oikeassa. Monen morsiamen on vaikea pitää kiinni hääpukutoiveistaan, jos lähipiiri on eri mieltä. Lindsay on laihduttanut 35 kiloa ja hänen tyylinsä on muuttunut, mutta äidille se on ongelma. LaTishian morsian oli viimeksi mekossa lukion päättäjäisissä yli kymmenen vuotta sitten. Amerikkalainen lifestylesarja.
14:30
Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa
Kausi 4. Jakso 9/10. Kuurona koirista. Joannin ja Jessen kotona on neljä löytökoiraa, jotka ovat äärimmäisen äänekkäitä. Jesse on jopa saanut kuulovaurioita jatkuvan haukkumisen takia, mutta Joannille koirat ovat aviomiestä tärkeämpiä. Victoria Stilwell saapuu paikalle ja yrittää saada Joannin ymmärtämään, kuinka kieroutuneeksi tilanne koirien kanssa on muuttunut ja kuinka eläinrakas Joann ei annakaan koirille sitä, mitä ne tarvitsevat. Englantilainen lifestyleohjelma.
15:30
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 22. Mammakiloja ja vauvaviivoja. 27-vuotias Sarah on tottunut uskomaan nykyaikaiseen kauneuskäsitykseen, joten lapsensaannin tuomat lisäkilot ja raskausarvet ovat hänelle kriisin paikka. Gokin pitää saada hänet ymmärtämään, että kauneutta on monenlaista, ja että raskauden jättämiä jälkiä on syytä kantaa ylpeydellä. Englantilainen sarja.
16:30
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 12/18. Porsasteleva parivaljakko. Anil ja Afshan ovat pariskunta, joka viettää yhteisen aikansa syöpötellen ja juopotellen, ja ylenpalttinen ahmiminen näkyy myös parivaljakon vyötäröillä. Gillian turvautuu äärimmäisiin keinoihin yrittäessään herättää pariskunnan tajuamaan tilanteen vakavuuden. Hän päättää näyttää mitä heidän erityisherkkunsa hotdogit oikein sisältävät. Englantilainen realitysarja. (24')
17:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kausi 3. Jakso 12/20. Kaisa hakee myyntiin laulajana tunnetun Janna Hurmerinnan asunnon Vantaalta. Kohteen myynnissä tulee heti mutkia matkaan, mutta Teuvo pääsee kuitenkin aloittamaan stailausurakan. Sari ja Rosa hakevat myyntiin Vanajasta talon, jonka hinnoittelu on edellisellä välittäjällä mennyt pahasti pieleen. Edellisessä jaksossa stailatulla siirtolapuutarhamökillä pidetään esittelytilaisuus. Kotimainen realitysarja. (43')

Kello 18:00

18:00
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 9/10. Lastenhuoneessa kummittelee. Emilyllä on paha synnytyspelko, mutta ennen sen hoitoa on käsiteltävä vauvoja syövä koira. Joannen ja Damonin lastenhuoneessa kummittelee. Saadaanko henki siirtymään tuonpuoleiseen ennen vauvan syntymää? Amerikkalainen lifestylesarja. (44') K7 (ahdistus).
18:55
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 30/32. Veikeä viisikko, osa 2/2. Devonda ja James toimivat sijaisvanhempina ja adoptoivat hiljattain viisi lasta, koska eivät halunneet hajottaa sisarusparvea. Perhe saa unelmiensa kodin, jossa on muun muassa kiipeilyseinä ja ulkoilmaelokuvateatteri. Joulun kunniaksi Ty järjestää heille myös melkoisen valoshow'n. Amerikkalainen sarja.
19:50
Sinkkuelämää
Kausi 3. Jakso 10/18. Carrie kertoo Samanthalle hairahduksestaan. Charlotten hääsuunnittelmat ovat kompastua avioehtoon ja anoppiin. Amerikkalainen komediasarja. (29') K12 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 10/40. Viisi vuotta sitten eronnut, vahvasti isänmaallinen Jukka on ollut jo jonkin aikaa työttömänä. Putkimiehen koulutuksen saanut, lentokoneitakin koonnut ja opistoupseerina toiminut mies hakee ennen kaikkea luotettavaa naista ja mielellään loppuelämäkseen. Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 21:00

21:00
Rakkauden pelikenttä
(Playing for Keeps/USA 2012). Eturivin Hollywood-tähdillä roolitettu romanttinen komedia eronneesta George Dryeristä (Gerard Butler), joka ryhtyy valmentamaan poikansa jalkapallojoukkuetta saadakseen elämänsä järjestykseen. Mies alkaa pian saada yhä enemmän yllättävää huomiota myös kentän laidalla viihtyviltä pelaajien äideiltä, kuten tv-juontaja Deniseltä (Catherine Zeta-JoneS) ja elämäänsä vaihtelua kaipaavalta Pattilta (Uma Thurman). Ohjaaja Gabriele Muccino muistetaan mm. Will Smith -menestyksistä Onnen potkuja ja Seitsemän elämää. Pääosissa: Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones, Dennis Quaid, Judy Greer. Ohjaus: Gabriele Muccino. (101') K7 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 4 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Sinkkuelämää
Kausi 3. Jakso 10/18. Carrie kertoo Samanthalle hairahduksestaan. Charlotten hääsuunnittelmat ovat kompastua avioehtoon ja anoppiin. Amerikkalainen komediasarja. (29') K12 (seksi).
23:50
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 9/40. Sinkkuseilaaja Satu on pienikokoinen, mutta isoegoinen aito blondi, joka on pettynyt rakkaudessa muutamaankin otteeseen, ja syyt ovat aika perisuomalaisia. Satulla on kaksi aikuista poikaa, ja nyt haussa on aikuinen, huumorintajuinen ja seurustelukumppaniltaan luovaa hulluutta sietävä mies. Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 24:00

00:20
Illallissota
Kausi 3. Jakso 8/13. Parantavaa ruokaa. RG ja Sean tarjoilevat jerk-kanaa ja tutustuttavat vieraat nyrkkeilyn saloihin. Lidian ja Natashan makrobioottinen ja parantava menu vaikuttaa tuomareihin yllättävällä tavalla. Renee ja Rex valmistavat merellisen illallisen, mutta tiukka aikataulu aiheuttaa ongelmia. Kanadalainen sarja.
01:20
Tanssin superäidit: Miami
Kausi 1. Jakso 2/8. Oma lapsi, paras lapsi. Long Beachissa järjestetään kovatasoinen kisa, mutta Jessi ei pääse tanssimaan sooloa huonon käytöksen vuoksi. Täyttääkö Hannah äitinsä kovat odotukset? Entä miten muut äidit reagoivat, kun Mayra alkaa kehua omaa suosikkiaan? Amerikkalainen realitysarja. (40')
02:15
Rullaavat tytöt
Kausi 1. Jakso 12/14. Muutto. Mia etsii uutta kotia, mutta esteettömän asunnon löytäminen ja muutto eivät ole aivan yksinkertaisia hankkeita. Chelsie puhuu kouluissa rattijuoppouden vaaroista. (25') K7 (ahdistus).
02:50
Häähullut
Kausi 8. Jakso 29/47. Polttaripulmia. Porsha haluaa täydelliset polttarit mutta ei soisi samaa iloa sulhaselleen. Gloria yrittää saada vastahakoisen äitinsä hääkuntoon. (42') K12 (seksi).
03:50
Supermarjo ja tytöt 2
Kausi 2. Jakso 8/10. Marjon järjestämä Hämeen neito -kilpailu ratkeaa tavalla, joka hämmentää joitakin osallistujia. Marjo testaa vauhtiaan rullahiihtokilpailuissa. Blaze ja Lamourettes jakavat tanssilattian yhteiskeikalla. Kotimainen realitysarja. (40')
04:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV